Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ništa se mi nismo posvadili nit se ja svađam i sa kim preko neta
a o filmu nisam dao nikakvu ocjenu
samo sam pitao jel ikom valja
meni je smor
čak sam rekao da nije loš
samo nije to kronenenberg egzistenca shiversa rabida broodsa skanersa spajdera ded ringera fly i tako to
Mozda nekad davno, ne sjecam se tacno. Sve u svemu, ta Cronenbergova low-budget trash horor era je zavrsena davno, i mada je The Fly i nekako dobio neki kult status, filmove koje je poceo snimati u 90-im su mu puno bolji, sabraniji, i popularniji.
Ništa me nije dojmilo ni održalo pažnju, dooosadno, blijedo, isprano. Sad tek kužim onu frazu, to samo na filmu ima. Koje? Pa sve, od prve do zadnje scene. A žanr nije sci-fi. Haman besmislen k'o Interstellar
Ništa me nije dojmilo ni održalo pažnju, dooosadno, blijedo, isprano. Sad tek kužim onu frazu, to samo na filmu ima. Koje? Pa sve, od prve do zadnje scene. A žanr nije sci-fi. Haman besmislen k'o Interstellar
Znaci, u svojoj viziji hanuma pita demona kako se zove, i demon joj kaze. Kasnije, na kulminaciji filma, ispostavi se da je sve sto joj treba da ga unisti - to da zna demonovo ime. Il je demon ekstremno glup, il je scenarista prolupo. Ili onaj ko je odobrio takvu pricu.
Black swan wrote:ako ima šta gore danas na televiziji od tom henksa u spotu one call me maybe japsenske pjevačice
Prvo, nije spot za Call Me Maybe, nego za I Really Like You. Drugo, pjevačica se preziva Jepsen i Kanađanka
je. Tri, spot je simpatičan i Hanks je standardno šarmantan u njemu. Četiri, sama pjesma je super.
ona je zgodna
on nije
on je deda koji se gura s omladinom i nervira me u spotu
Pa Jepsenova i njen menadžer koji je prijatelj sa Hanksom su njega zvali i zamolili da se pojavi u spotu.
Nije da Hanksu treba dodatni publicitet i posao.
ona je zgodna
on nije
Pa Jepsenova i njen menadžer koji je prijatelj sa Hanksom su njega zvali i zamolili da se pojavi u spotu.
Kakav vam je u Bridž of spajs?
Po mom sudu odlican film sa zasluzenim oscarom za supporting actora. Zamjerka na jednu ili dvije neduhovite i promasene doskocice kakvima obiluje The Martian
Tipa kad mu onaj u Istocnom Berlinu kaze morate to vidjeti sa vlastima Cehoslovacke Socijalisticke Republike, a Henks odgovara joj morate vasim drzavama malo skratiti imena. Not fani et ol
ona je zgodna
on nije
Kakav vam je u Bridž of spajs?
Po mom sudu odlican film sa zasluzenim oscarom za supporting actora. Zamjerka na jednu ili dvije neduhovite i promasene doskocice kakvima obiluje The Martian
Tipa kad mu onaj u Istocnom Berlinu kaze morate to vidjeti sa vlastima Cehoslovacke Socijalisticke Republike, a Henks odgovara joj morate vasim drzavama malo skratiti imena. Not fani et ol