Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#3176 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

A i ja evo kontam je li to vec zamjena za RVP-a? AKo jeste, nema sanse da on nadomjesti taj odlazak, nije taj kapacitet ni blizu, no u slucaju ostanka van Persiea, eh to bi vec nesto bilo, po lijevoj strani moze odlicno djelovati!
missko

#3177 Re: Arsenal F.C.

Post by missko »

Gdje ce Persi?
vaučer

#3178 Re: Arsenal F.C.

Post by vaučer »

missko wrote:Gdje ce Persi?
Pa pretpostavljam prema zavlačenju s produženjem ugovora da čeka rasplet ove sezone da odluči gdje će.
S obzirom da je u formi života mogao bi gdje poželi.
Baudelaire

#3179 Re: Arsenal F.C.

Post by Baudelaire »

skenderija04 wrote:Arsenal je objavio profit od 50 miliona funti u prosloj godini. Sjajan finansijski rezultat imajuci u vidu krizu u kojoj se nalazi evropski fudbal. Ipak,pitanje je da li postoji neka sredina izmedju financijskih i sportskih rezultata. Fino je imati pare,ali ljudi ne navijaju za Arsenal kao preduzece vec kao klub koji vole. Koliko je danas sportski rezultat uopste vazan?
Ja mislim da je kontrapitanje bolje. Koliko je uopšte važan finansijski aspekt u fudbalu? Mislim, nešto nije uredu ako Real i Barcelona ne mogu poslovati pozitivno, a imaju najbolje rezultate. Odnosno, koliko je novca potrebno potrošiti i uložiti da bi stvarno bio toliko jak da možeš očekivati najveće trofeje i da li se to u krajnjoj liniji uopšte isplati?
Chuckie

#3180 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Pazi sudije što slavi Sahin gol.

:lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#3181 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Da li smo blizu toga da se javno pospem pepelom?! :oops: :dance:
Bordolini

#3182 Re: Arsenal F.C.

Post by Bordolini »

:thumbup:...4 bobe iza smradova. Hajmo dalje...
bingov buraz

#3183 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Nafakaski jest ali ipak pobjeda :)

In Robin we trust!
and

#3184 Re: Arsenal F.C.

Post by and »

samo što golman odbrani penal. :thumbup: svaka čast
LSD

#3185 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Majstorija Van Persia :thumbup:
Chuckie

#3186 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Scesny /spelling/ je najbolji golman u Engleskoj. :-D
vaučer

#3187 Re: Arsenal F.C.

Post by vaučer »

Krvava borba između tog jeli gora arsenalova odbrana ili liverpoolov napad.
Pobjeda liverpoolovog napada nije bila neočekivana.
burek_in_space

#3188 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Image

Image

:mrgreen:
vodoprovodčik

#3189 Re: Arsenal F.C.

Post by vodoprovodčik »

I ja vazda ljudima govorio da su braća :)
shuma.ispod.pazuha

#3190 Re: Arsenal F.C.

Post by shuma.ispod.pazuha »

eto, uvezao je 2 pobjede, sad može još 7 godina da ostane trener a da ne osvaja ništa :-)
quasar

#3191 Re: Arsenal F.C.

Post by quasar »

Wenger i bez pola tima vjeruje u prolaz protiv Milana
Menadžer Arsenala Arsene Wenger potvrdio je da će u uzvratnoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Milana morati slagati ekipu bez španskog veznog igrača Mikela Artete.
mislim da se ovdje radi o ozbiljnom nedostatku realnosti.

5:0 ili 6:1 protiv Milana ne izgleda bas moguce.
Chuckie

#3192 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

quasar wrote:
Wenger i bez pola tima vjeruje u prolaz protiv Milana
Menadžer Arsenala Arsene Wenger potvrdio je da će u uzvratnoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Milana morati slagati ekipu bez španskog veznog igrača Mikela Artete.
mislim da se ovdje radi o ozbiljnom nedostatku realnosti.

5:0 ili 6:1 protiv Milana ne izgleda bas moguce.
Wenger sere neviđeno. Poslije tekme u Milanu rekao da je Arsenal završio takmičenje u LP i da ne žive u oblacima, a sad ovo. Wengeru, oblizni to svoje govnance pravo dobro.
Baudelaire

#3193 Re: Arsenal F.C.

Post by Baudelaire »

Wenger izgleda sa par dobrih rezultata sam sebi zamaže oči. Ne treba mu to, samo na sebe stavlja nepotreban pritisak.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3194 Re: Arsenal F.C.

Post by Velkoski »

Arsene se drogira :lol:
Chuckie

#3195 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

leet wrote:Arsene se drogira :lol:
Mora da nije dobio guze pa mu treba apaurin. :mrgreen:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3196 Re: Arsenal F.C.

Post by odesveuhonduras »

Baudelaire wrote:
skenderija04 wrote:Arsenal je objavio profit od 50 miliona funti u prosloj godini. Sjajan finansijski rezultat imajuci u vidu krizu u kojoj se nalazi evropski fudbal. Ipak,pitanje je da li postoji neka sredina izmedju financijskih i sportskih rezultata. Fino je imati pare,ali ljudi ne navijaju za Arsenal kao preduzece vec kao klub koji vole. Koliko je danas sportski rezultat uopste vazan?
Ja mislim da je kontrapitanje bolje. Koliko je uopšte važan finansijski aspekt u fudbalu? Mislim, nešto nije uredu ako Real i Barcelona ne mogu poslovati pozitivno, a imaju najbolje rezultate. Odnosno, koliko je novca potrebno potrošiti i uložiti da bi stvarno bio toliko jak da možeš očekivati najveće trofeje i da li se to u krajnjoj liniji uopšte isplati?
Real Madrid i Barcelona su institucije, mnogo, mnogo više od sportskih klubova i s njima se ne može mjeriti niko.
Ridjobrki

#3197 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Haj'mo logično pitanje. Da ste na Wengerovom mjestu da li biste na ljeto prodali ili trampili Van Persieja. Ali lična mišljenja me zanimaju, ne ona formirana pod medijskim blebetanjima.

Znači: imam igrača koji trpa golove kao lud i na vrhuncu je karijere. Pitanje je da li će ikad više imati niz kao što sad ima a i posklon je 'nako ozljedama. Jes' da ekipa ovisi o njemu ali koliko je i to dobro? Nude mi za njega bogatstvo a da bih ga zadržao trebam ja njemu dati bogatstvo koje mi niko ne garantuje da će mi biti vraćeno. Prebacio je tridesetu i teško da za njega mogu više ikad dobiti išta, jer ko će ga kupiti za dvije godine?

Ono... Ne navlačim za varijantu prodaje ali shvatio bih kad bi Wenger to učinio.
burek_in_space

#3198 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Ridjobrki wrote:Haj'mo logično pitanje. Da ste na Wengerovom mjestu da li biste na ljeto prodali ili trampili Van Persieja. Ali lična mišljenja me zanimaju, ne ona formirana pod medijskim blebetanjima.

Znači: imam igrača koji trpa golove kao lud i na vrhuncu je karijere. Pitanje je da li će ikad više imati niz kao što sad ima a i posklon je 'nako ozljedama. Jes' da ekipa ovisi o njemu ali koliko je i to dobro? Nude mi za njega bogatstvo a da bih ga zadržao trebam ja njemu dati bogatstvo koje mi niko ne garantuje da će mi biti vraćeno. Prebacio je tridesetu i teško da za njega mogu više ikad dobiti išta, jer ko će ga kupiti za dvije godine?

Ono... Ne navlačim za varijantu prodaje ali shvatio bih kad bi Wenger to učinio.
Po meni, idealan scenario bi bio trampa plus doplata Arsenalu.
Medjutim, Arsene ce prodati RVP, inkasirati nekih 40-ak miliona za njega, zavrshiti josh jednu poslovnu godinu u plusu, najaviti pohod na novu titulu u avgustu, od koje ce se oprostiti u oktobru.
Baudelaire

#3199 Re: Arsenal F.C.

Post by Baudelaire »

Ridjobrki wrote:Haj'mo logično pitanje. Da ste na Wengerovom mjestu da li biste na ljeto prodali ili trampili Van Persieja. Ali lična mišljenja me zanimaju, ne ona formirana pod medijskim blebetanjima.

Pa nije nikad bio problem u prodaji najboljih igrača. United recimo to radi već neko vrijeme. Vjerujem da će i Rooneya prije ili kasnije prodati. Problem je što prodaš Nasrija i Fabregasa, a dovedeš Benayouna, Artetu i Gervinha. I Oxlade Chamberlaina, ali on je još uvijek mlad da staviš na njeg breme igranja svake sedmice. Umjesto da dovedeš Hazarda recimo i još jednu nadolazeću klasu. Da sam ja taj koji pravi prodaju, ne bih puno razmišljao. Ali bih uz vjerovatan transfer Podolskog doveo i još jednog igrača tipa recimo Cavanija ili Džeke, uz dodatak i jednog kvalitetnog veznjaka, po mogućnosti defanzivnije orijentisanog.
Ridjobrki

#3200 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

I ja sam tog mišljenja. Ja bih ga, lično, sigurno prodao ovog ljeta. I ovo što velite zamjena uz doplatu i brada! Šeici su dovoljno ludi za zamjenu Džeko + 15 miliona za RVP. Moj scenarij snova!!! I to još da preuzmu pola Džekine plate! :lol:
Post Reply