Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
-
JecaJelenica85
#3176 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Vidim da mnogi na ovom forumu mrze srpski narod i da cesto vole da iskazuju svoja osecanja na temama koje su u vezi sa Srbijom, takmiceci se medjusobno ko ce Srbiji i srpskom narodu pozeleti goru sudbinu.
Pa ipak, to ne menja cinjenice. Cituckam ovaj forum vec par meseci i malo malo pa neko zatrazi vracanje RBiH. Po meni , ako se trazi da se nesto vrati onda valjda znaci da je to nesto oduzeto. Verujem da ce slicno biti i s Kosovom. Nazalost niko od vas se nije udostojio da na to odgovori kao odrasla osoba.
Pa ipak, to ne menja cinjenice. Cituckam ovaj forum vec par meseci i malo malo pa neko zatrazi vracanje RBiH. Po meni , ako se trazi da se nesto vrati onda valjda znaci da je to nesto oduzeto. Verujem da ce slicno biti i s Kosovom. Nazalost niko od vas se nije udostojio da na to odgovori kao odrasla osoba.
- heckler
#3177 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Jel to preko iPhone-a sa barikada kucas? Ako ne, ne pika se. Samo barikada Metohiju spasavaJecaJelenica85 wrote:Vidim da mnogi na ovom forumu mrze srpski narod i da cesto vole da iskazuju svoja osecanja na temama koje su u vezi sa Srbijom, takmiceci se medjusobno ko ce Srbiji i srpskom narodu pozeleti goru sudbinu.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3178 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Kada Velikosrbi nekoga optužuju za nešto da je njima urađeno, sigurno je jedno, TO SU ISTO ONI VEĆ ''ODRADILI'' TIM NEKIM DRUGIM.JecaJelenica85 wrote:Nema nezavisnosti za Kosovo. Takodje mislim da bi bilo neophodno da se uredjenje pokrajine tako da Srbi imaju mehanizme da se zastite od ljudi koji su ih do pre koju godinu svirepo ubijali i prodavali njihove organe a sada se predstavljaju kao zastitnici Srba.zavrzlama wrote:nema nezavisnosti sjevera Kosova od drzave Kosovo..na to mislis...nisam nesto upucen ,ako moze pojasnjenje..JecaJelenica85 wrote:Tokom ovih pregovora Albanci su prisiljeni da cine ono sto do sada nisu cinili, da popustaju i prave kompromise. To je dobar pocetak u dostizanju obostrano prihvatljivog resenja za pokrajinu. To naravno podrazumeva da nema nezavisnosti.![]()
100% sam siguran da prije nego li su ubijeni i sahranjeni pod travu terena SAJ (Spec. antiteroristička jedinica) u Beogradu, Albancima su povađeni svi vitalni i nevitalni organi koji su se mogli unovčiti.
-
CungaLunga
#3179 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Evo jednog vrlo dobrog argumenta za priznanje Republike Kosova
Sve sto Adelina hoce, ja bih odmah odobrio
Sve sto Adelina hoce, ja bih odmah odobrio
-
cindrlimindrli
-
Hodidid
#3181 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Pa Bosna i Hercegovina je i danas republika. Nikad nije prestala biti republika. Kosovo je priznalo kao drzavu u njegovim granicama preko 80 drzava, prema tome kako to mislis da Kosovo zapravo nije nezavisno?JecaJelenica85 wrote:Vidim da mnogi na ovom forumu mrze srpski narod i da cesto vole da iskazuju svoja osecanja na temama koje su u vezi sa Srbijom, takmiceci se medjusobno ko ce Srbiji i srpskom narodu pozeleti goru sudbinu.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
-
ludimilojko
#3183 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
[quote="JecaJelenica85"]To sto su neke zemlje priznale tkz. Republiku Kosovo ne znaci da je Kosovo nezavisno. Ako se pregovorima ili nekom medjunarodnom konferencijom dodje do nekog drugacijeg resenja te zemlje ce uskladiti svoj stav u skladu s tim. Veliki broj zemalja je priznao RBiH iako bosanski Srbi nisu pa je posle Dejtona bilo hop-cup RBiH ne postoji vise. Sad je to samo BiH. Mislim da ce nesto slicno biti i s Kosovom. Nece dobiti punu drzavnost i unutrasnje uredjenje ce morati da bude znatno drugacije a to sto je Taci donosio neke deklaracije nezavisnosti i ustave neke republike Kosovo moze da obesi macku o rep.[/quote]
Upravu siii... Jer svakako srbija nece ni uci u eu jer tu ima referendum koji ce biti odrzan. A i da ih prizna nemaju oni od toga nista..Kao i sjeverni kipar i turska.znaci niko ih nezeli..ima bruka tih primjera al se samo o kosovu prica..
Upravu siii... Jer svakako srbija nece ni uci u eu jer tu ima referendum koji ce biti odrzan. A i da ih prizna nemaju oni od toga nista..Kao i sjeverni kipar i turska.znaci niko ih nezeli..ima bruka tih primjera al se samo o kosovu prica..
-
JecaJelenica85
#3184 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Jeste, ali joj je naziv i unutrasnje uredjenje promenjeno tako da odgovara i Srbima a ne samo Bosnjacima. Ako se pregovorima ili ,sto je po meni verovatnije,nekom medjunarodnom konferencijom postigne sporazum onda ce se slicno desiti i sa Kosovom kakve god deklaracije i ustave oni donosili. Cenim da ce Kosovo biti uskraceno za punu drzavnost, Srbija nece morati da ga prizna kao drzavu a unutrasnje uredjenje ce morati da se promeni tako da Srbi dobiju neka stvarna prava kao i mehanizme da ih u praksi zastite od albanske politike koja tezi etnicki cistom Kosovu. Mislim da je uredjenje koje najbolje odgovara pokrajini slicno onom u Makedoniji. Znaci vlada ne moze biti formirana ako nema vecinu medju albanskim i medju srpskim poslanicima. Takodje, teritorijalna samouprava srpskih opstina je neophodna radi fizicke zastite Srba.Hodidid wrote:Pa Bosna i Hercegovina je i danas republika. Nikad nije prestala biti republika. Kosovo je priznalo kao drzavu u njegovim granicama preko 80 drzava, prema tome kako to mislis da Kosovo zapravo nije nezavisno?JecaJelenica85 wrote:Vidim da mnogi na ovom forumu mrze srpski narod i da cesto vole da iskazuju svoja osecanja na temama koje su u vezi sa Srbijom, takmiceci se medjusobno ko ce Srbiji i srpskom narodu pozeleti goru sudbinu.
-
zavrzlama
#3185 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Bila Republika BIH i smetala srbima...pa je sad samo Bosna I Hercegovina....kako to da sad nesmeta nesrbima naziv republika srpskaJecaJelenica85 wrote:Jeste, ali joj je naziv i unutrasnje uredjenje promenjeno tako da odgovara i Srbima a ne samo Bosnjacima. Ako se pregovorima ili ,sto je po meni verovatnije,nekom medjunarodnom konferencijom postigne sporazum onda ce se slicno desiti i sa Kosovom kakve god deklaracije i ustave oni donosili. Cenim da ce Kosovo biti uskraceno za punu drzavnost, Srbija nece morati da ga prizna kao drzavu a unutrasnje uredjenje ce morati da se promeni tako da Srbi dobiju neka stvarna prava kao i mehanizme da ih u praksi zastite od albanske politike koja tezi etnicki cistom Kosovu. Mislim da je uredjenje koje najbolje odgovara pokrajini slicno onom u Makedoniji. Znaci vlada ne moze biti formirana ako nema vecinu medju albanskim i medju srpskim poslanicima. Takodje, teritorijalna samouprava srpskih opstina je neophodna radi fizicke zastite Srba.Hodidid wrote:Pa Bosna i Hercegovina je i danas republika. Nikad nije prestala biti republika. Kosovo je priznalo kao drzavu u njegovim granicama preko 80 drzava, prema tome kako to mislis da Kosovo zapravo nije nezavisno?JecaJelenica85 wrote:Vidim da mnogi na ovom forumu mrze srpski narod i da cesto vole da iskazuju svoja osecanja na temama koje su u vezi sa Srbijom, takmiceci se medjusobno ko ce Srbiji i srpskom narodu pozeleti goru sudbinu.
-
CungaLunga
#3186 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Ovaj thread je postao pravo duhovit, nema kraja provalama
Ali hajde da budem malo ljubazan,
Kocmet je Srbija
Mars je Venera
Djokovic je Nadal
Sretna Nova Godina svim Kosovarima, bili albanci,bosnjaci ili srbi
Ali hajde da budem malo ljubazan,
Kocmet je Srbija
Mars je Venera
Djokovic je Nadal
Sretna Nova Godina svim Kosovarima, bili albanci,bosnjaci ili srbi
- Gandalf
#3187 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
PipiDugaDevetka wrote:
-
radostan dan
#3188 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Ne daj se zbuniti, još ti dođu i piće, bez tebe im tema nema smisla.
- Pasiflora
#3189 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
... hop-cup pa beogradski pasaluk
Nicija nije do zore gorila, drago @jelence.
Nicija nije do zore gorila, drago @jelence.
Last edited by Pasiflora on 30/12/2011 17:25, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
#3190 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
BMK za sve jece na Forumu. Glavno je da bh. žrtve imaju djelimičnu satisfakciju u vidu oduzete teritorije agresoru i zločinačkom režimu.radostan dan wrote:Ne daj se zbuniti, još ti dođu i piće, bez tebe im tema nema smisla.
Tema ima smisla i prije @Jece, a imaće i poslije nje.
-
radostan dan
#3191 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
..nešto bila - zamrla - dok Jelena nije došla...šta je BMK?
- PipiDugaDevetka
#3192 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Pa, vidi ko se i kada javio post prije @Jece. BM,...=Boli Me...(ostalo sam/sama dopuni).radostan dan wrote:..nešto bila - zamrla - dok Jelena nije došla...šta je BMK?
- PipiDugaDevetka
#3193 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Citat @zavrzlama....Doći će dan kada će bosanski Srbi biti ta glavna poluga da se od BiH napravi ''normalna'' država BiH.
Niko ovdje ne mrzi srpski narod, ali velikosrbe i četnike, DA!
Niko ovdje ne mrzi srpski narod, ali velikosrbe i četnike, DA!
- CSKA
#3194 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Ne daj se Jeco,vole oni tebe samo se prave
.
- PipiDugaDevetka
#3195 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Eh, ako je bila ''na koncert Dina Merlina'' na Dan državnosti BiH, 25. novembar,...Dalje ćemo laHko.CSKA wrote:Ne daj se Jeco,vole oni tebe samo se prave.
-
radostan dan
#3196 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Bra'o...PipiDugaDevetka wrote:Pa, vidi ko se i kada javio post prije @Jece. BM,...=Boli Me...(ostalo sam/sama dopuni).radostan dan wrote:..nešto bila - zamrla - dok Jelena nije došla...šta je BMK?
- Bosnolog
#3197 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
JecaJelenica85 wrote:To sto su neke zemlje priznale tkz. Republiku Kosovo ne znaci da je Kosovo nezavisno. Ako se pregovorima ili nekom medjunarodnom konferencijom dodje do nekog drugacijeg resenja te zemlje ce uskladiti svoj stav u skladu s tim. Veliki broj zemalja je priznao RBiH iako bosanski Srbi nisu pa je posle Dejtona bilo hop-cup RBiH ne postoji vise. Sad je to samo BiH. Mislim da ce nesto slicno biti i s Kosovom. Nece dobiti punu drzavnost i unutrasnje uredjenje ce morati da bude znatno drugacije a to sto je Taci donosio neke deklaracije nezavisnosti i ustave neke republike Kosovo moze da obesi macku o rep.
Sve su kombinacije u igri,....Neko ce biti donji,...... http://illyria.proboards.com/index.cgi? ... read=29270
-
radostan dan
#3198 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Tebe ja čekam Bosnolog...
-
radostan dan
#3199 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
... malo kasnim u odnosu na prošlu... Srećna ti Nova Godina, zdravlja i sreće, tebi i tvojim najbližim.
- PipiDugaDevetka
#3200 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Samo što sam napamet citirao @zavrzlamu, na drugoj temi nađoh ovaj njegov današnji post:
zavrzlama wrote:Jedini spas da se BIH srbi spase moralnog,demografskog i ekonomskog kolapsa je da sami iniciraju ozbiljno politicko i teritorijalno preustrojstvo BIH, gdje bi se na prvom mjestu izbacila institucijalna diskriminacija i ispostovala do kraja Konstutivnost naroda na citavoj teritoriji BIH....sve drugo je nastavak rahat patanje,gdje ce vrijeme ,demografija i seobe odraditi svoj dio posla....
ovo sto pisem zna srpska inteligencija,medjutim njima ni na kraj pameti nije da istinski upoznaju svoj narod sa ovom cinjenicom,a narod vec totalno satanizovan u ovome sto pisem vidi mrznju prema srbima, bioloski nestanak srba iz BIH i slicne floskule....slicni meni su ovako nesto 1990 pisali i za Hrvatske srbe....medjutim srbi su taoci teske i bolesne ideologije...