Adi_vp wrote:Grbavica,nedelja 20.30.h Zeljo-Zrinjski 100%.
Info ko ne zna,Milan Culum nema pravo nastupa protiv Zrinjskog jer ima 3 zuta.
Koga nema bez njega se moraAmar Amar Osim Osim
Culum pravi zulum
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Adi_vp wrote:Grbavica,nedelja 20.30.h Zeljo-Zrinjski 100%.
Znas li da li ima salova jos uvijek uzeti?LSD wrote:hajde pustite menzesaše na ovoj temi,ne dajite im pažnje ni povoda da se ovdje tovare i pišu gluposti.
Što se tice godišnjih i polugodišnjih...ponovo su se štampale karte jer ni najoptimisticniji (iz same fabrike) nisu ocekivali da ce se prvi talas karata sav rasprodati...najnoviji info,raja se opasno pretplacuje na sjeveru...samo u zadnja 3 dana je prodato oko 300 karata (mahom godišnje).
perke wrote:Adi_vp wrote:Grbavica,nedelja 20.30.h Zeljo-Zrinjski 100%.
dankesen
Culum pravi zulum
Lazar Popovic. Ono sto sam vidio na treninzima i prijateljskim utakmicama na Grbavici je da nije extra klasa ali da se uvjek nadje kad treba i gdje treba. Sve golove koje je dao (osim u Fojnici) su bile lopte koje su se odbile ili ih niko od odbrambenih nije dirao a onda on samo spakuje u mrezu sa nekih 5-6 metara. Nista se ne moze reci dok ga ne vidimo u prvenstvenoj utakmici.johntra wrote:je li iko gledao kakav je ovaj novi mali Lazarević?
Pippo u plavomPlavih_11 wrote:Lazar Popovic. Ono sto sam vidio na treninzima i prijateljskim utakmicama na Grbavici je da nije extra klasa ali da se uvjek nadje kad treba i gdje treba. Sve golove koje je dao (osim u Fojnici) su bile lopte koje su se odbile ili ih niko od odbrambenih nije dirao a onda on samo spakuje u mrezu sa nekih 5-6 metara. Nista se ne moze reci dok ga ne vidimo u prvenstvenoj utakmici.johntra wrote:je li iko gledao kakav je ovaj novi mali Lazarević?
Da je barem pola Pippa ...Neelix wrote:Pippo u plavomPlavih_11 wrote:Lazar Popovic. Ono sto sam vidio na treninzima i prijateljskim utakmicama na Grbavici je da nije extra klasa ali da se uvjek nadje kad treba i gdje treba. Sve golove koje je dao (osim u Fojnici) su bile lopte koje su se odbile ili ih niko od odbrambenih nije dirao a onda on samo spakuje u mrezu sa nekih 5-6 metara. Nista se ne moze reci dok ga ne vidimo u prvenstvenoj utakmici.johntra wrote:je li iko gledao kakav je ovaj novi mali Lazarević?![]()
![]()
![]()
Da, da, pet... dvanaest. Samo ćemo zanemariti činjenicu da su zapravo 4 sezone, i zanemarit ćemo onu jednu gdje ste nam bježali glomazna 3 boda.Fordas wrote: Vi vec zaboravili da ste pet godina tavorili na dnu....
Nisi se ti ni rodio kad smo igrali polufinale tog takmičenja. Doduše, nije se tako zvalo ali eto.Zumm wrote:Heh prosle sezone ste kukali na sav glas kako je nasa liga sranje i kako zeljeznicar treba istupiti sad ko fola dobro vam uzeli 3 boda u gostima jednoma sto se tice tih "uspjeha" sam kratak odgovor... Kada cete vi stici do 4. pretkola Euro lige
![]()
Petit_Beurre wrote:Nisi se ti ni rodio kad smo igrali polufinale tog takmičenja. Doduše, nije se tako zvalo ali eto.Zumm wrote:Heh prosle sezone ste kukali na sav glas kako je nasa liga sranje i kako zeljeznicar treba istupiti sad ko fola dobro vam uzeli 3 boda u gostima jednoma sto se tice tih "uspjeha" sam kratak odgovor... Kada cete vi stici do 4. pretkola Euro lige
![]()
Volio bi stvarno doživjeti dan da ovi mamlazi ne pišu na ovoj temi, i da se okrenu sebi,umjesto što smaraju nas sa svojim idiotizmima i sa svojom maloumnošću.
ljoŽe- Zrinjski 3:1![]()
Ako ne znaš čitati, nauči.Petit_Beurre wrote:Nisi se ti ni rodio kad smo igrali polufinale tog takmičenja. Doduše, nije se tako zvalo ali eto.Zumm wrote:Heh prosle sezone ste kukali na sav glas kako je nasa liga sranje i kako zeljeznicar treba istupiti sad ko fola dobro vam uzeli 3 boda u gostima jednoma sto se tice tih "uspjeha" sam kratak odgovor... Kada cete vi stici do 4. pretkola Euro lige
![]()
Volio bi stvarno doživjeti dan da ovi mamlazi ne pišu na ovoj temi, i da se okrenu sebi,umjesto što smaraju nas sa svojim idiotizmima i sa svojom maloumnošću.
Petit_Beurre wrote:Ako ne znaš čitati, nauči.Petit_Beurre wrote:Nisi se ti ni rodio kad smo igrali polufinale tog takmičenja. Doduše, nije se tako zvalo ali eto.Zumm wrote:Heh prosle sezone ste kukali na sav glas kako je nasa liga sranje i kako zeljeznicar treba istupiti sad ko fola dobro vam uzeli 3 boda u gostima jednoma sto se tice tih "uspjeha" sam kratak odgovor... Kada cete vi stici do 4. pretkola Euro lige
![]()
Ne brini se ti za moj klub, nego se brini za svoj i zahvali se savezu što je odgodio utakmicu
i jel' sad to treba na svakoj temi ovog foruma pisati? jel' ima tema za to? jel' kloniranje zabranjeno? sto ste dosadni,ba?donBeton wrote:Ako se ne varam, plasman u treće (završno) pretkolo Lige Prvaka jeste najveći posljeratni uspjeh BH nogometa.
Pffff... Komplex opet!Rade Paprica - pitarima cuclica...