FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
perke

#3176 Re: FK Zeljeznicar

Post by perke »

Adi_vp wrote:Grbavica,nedelja 20.30.h Zeljo-Zrinjski 100%.
Info ko ne zna,Milan Culum nema pravo nastupa protiv Zrinjskog jer ima 3 zuta.
Koga nema bez njega se mora :D Amar Amar Osim Osim :D
:thumbup: dankesen

Culum pravi zulum :D
johntra

#3177 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

je li iko gledao kakav je ovaj novi mali Lazarević?
Seyo_TM

#3178 Re: FK Zeljeznicar

Post by Seyo_TM »

LSD wrote:hajde pustite menzesaše na ovoj temi,ne dajite im pažnje ni povoda da se ovdje tovare i pišu gluposti.
Što se tice godišnjih i polugodišnjih...ponovo su se štampale karte jer ni najoptimisticniji (iz same fabrike) nisu ocekivali da ce se prvi talas karata sav rasprodati...najnoviji info,raja se opasno pretplacuje na sjeveru...samo u zadnja 3 dana je prodato oko 300 karata (mahom godišnje).
Znas li da li ima salova jos uvijek uzeti?
LSD

#3179 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

ne znam fakat to,da te ne lažem bezveze...mislim da ih ima još al nisam siguran.
Adi_vp

#3180 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

perke wrote:
Adi_vp wrote:Grbavica,nedelja 20.30.h Zeljo-Zrinjski 100%.
Info ko ne zna,Milan Culum nema pravo nastupa protiv Zrinjskog jer ima 3 zuta.
Koga nema bez njega se mora :D Amar Amar Osim Osim :D
:thumbup: dankesen

Culum pravi zulum :D
:thumbup: Bitesen

Odmorice malo jbg puno 3 tekme 3 zuta,pozrtvovnost se cijeni neka :D a umanjice valjda i ove kartone na svom kontu nadam se...
Fordas

#3181 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

To sto vase uprave rade godinama protiv navijaca sarajeva je bruka i sramota ali nema veze, doci ce vam taj gurbetluk glave prije ili kasnije, samo polako. Vi vec zaboravili da ste pet godina tavorili na dnu.... 8-)
Charuga
Globalni moderator

#3182 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

johntra wrote:je li iko gledao kakav je ovaj novi mali Lazarević?
Lazar Popovic. Ono sto sam vidio na treninzima i prijateljskim utakmicama na Grbavici je da nije extra klasa ali da se uvjek nadje kad treba i gdje treba. Sve golove koje je dao (osim u Fojnici) su bile lopte koje su se odbile ili ih niko od odbrambenih nije dirao a onda on samo spakuje u mrezu sa nekih 5-6 metara. Nista se ne moze reci dok ga ne vidimo u prvenstvenoj utakmici.
Charuga
Globalni moderator

#3183 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

OSIM: PROTIV PRVAKA NEĆE BITI LAKO

U prostorijama Fudbalskog kluba Željezničar danas je održana konferencija za medije, na kojoj su se prisutnim novinarima obratili Bulend Biščević, direktor marketinga, Amar Osim, glavni menadžer i Nedžad Serdarević, fudbaler plavih sa Grbavice.

Tema obraćanja javnosti bila je predstojeća utakmica 4. kolo Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, koju Željo igra u nedelju na Grbavici protiv aktuelnog šampiona države mostarskog Zrinjskog.

"Kao prvo želio bih vas upoznati sa činjenicom da se nastavlja prodaja godišnjih i polugodišnjih ulaznica za utakmice Željezničara, kao i prodaja dresova, šalova i ostalih navijačkih rekvizita. Za susret sa Zrinjskim u nedelju u prodaju smo pustili 6.100 karata, od toga po 3.000 za sjevernu i južnu tribinu, te 100 ulaznica za zapadnu tribinu. Karte se, osim na uobičajenim prodajnim mjestima, također mogu kupiti i preko portala http://www.kupikartu.ba. Također bih volio istaći pozitivnu atmosferu u klubu, te se zahvaliti našim vjernim navijačima na svesrdnoj podršci koju imamo. Zamolio bih naše navijače da protiv Zrinjskog navijaju fer i dostojanstveno, dakle bez izgreda i pirotehničkih sredstava, jer smo od Nogometnog saveza BiH kažnjeni sa 3.000 KM upravo zbog navijačkih izgreda", kazao je na otvaranju press-konferencije Biščević.

Želju u nedelju očekuje sasvim sigurno težak ispit, jer na Grbavicu stiže aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski, koji je loše otvorio sezonu i za očekivati je da Plemići pokušaju sve ne bi li baš protiv Željezničara prekinuli seriju bez pobjede.

"Neće biti lako doći do pobjede. Zrinjski je prvak države, koji je igrao u evropskim takmičenjima i nosio se sa ekipama koje su za naše uslove 'naučna fantastika'. Mostarci posjeduju kvalitet i moramo ih shvatiti i više nego ozbiljno jer, ponavljam, radi se o prvacima države. Što se naše ekipe tiče, u nedelju nećemo moći računati na povrijeđenog Bućana i kažnjenog Ćuluma, a s obzirom da nam nedostaje igrača neće biti nekih rokada u ekipi", rekao je Osim.

"Očekujem težak meč u nedelju. U goste nam dolaze aktuelni prvaci, koji gaje izrazito napadački fudbal. Zrinjski je sezonu počeo loše, te trenutno imaju samo dva boda, što će im sigurno biti motiv više na Grbavici. Ipak, uz maksimalan angažman svih igrača na terenu, mislim da pobjeda ne bi smjela doći u pitanje", rekao je prvotimac Željezničara Nedžad Serdarević.
Neelix

#3184 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

Plavih_11 wrote:
Lazar Popovic. Ono sto sam vidio na treninzima i prijateljskim utakmicama na Grbavici je da nije extra klasa ali da se uvjek nadje kad treba i gdje treba. Sve golove koje je dao (osim u Fojnici) su bile lopte koje su se odbile ili ih niko od odbrambenih nije dirao a onda on samo spakuje u mrezu sa nekih 5-6 metara. Nista se ne moze reci dok ga ne vidimo u prvenstvenoj utakmici.
Pippo u plavom :shock: :? :? :lol:
Charuga
Globalni moderator

#3185 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Neelix wrote:
Plavih_11 wrote:
Pippo u plavom :shock: :? :? :lol:
Da je barem pola Pippa ... :lol:
LSD

#3186 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

što se mene tice,ja im nebi više nikad dao da priđu Dolini poslije onog divljackog cupanja stolica i paljenja tribine...s kim živimo u gradu :x :x ...a naša uprava ko fol fura neke komšijske odnose i pušta krdo na sjever...bezobrazna balavurdija koja nema nikakve kulture na stadionu svaki put pocupaju stolice cim pocnu gubiti :x
elSaik

#3187 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Fordas wrote: Vi vec zaboravili da ste pet godina tavorili na dnu.... 8-)
Da, da, pet... dvanaest. Samo ćemo zanemariti činjenicu da su zapravo 4 sezone, i zanemarit ćemo onu jednu gdje ste nam bježali glomazna 3 boda. :mrgreen: Nego, šta misliš hoćete li vi kad uspjeti ostati 20 tekmi zaredom neporaženi u prvenstvu, ili nakon dvostruke krune i dogodine biti prvaci i igrati u finalu kupa, ili makar dva puta zaredom uzeti titulu, ili makar jednom duplu krunu, ili makar 5 sezona zaredom biti na jednom od prva dva mjesta, ili makar 3 zaredom na drugom, igrati 4 puta zaredom u finalu kupa ili makar jednom napuniti svoj stadion? :mrgreen: Još ste vi mali. :mrgreen:
johntra

#3188 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

ovo kad se čita je nedostižno, a kamoli da pokušaju :lol:
Zumm

#3189 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zumm »

Heh prosle sezone ste kukali na sav glas kako je nasa liga sranje i kako zeljeznicar treba istupiti sad ko fola dobro vam uzeli 3 boda u gostima jednom :-) a sto se tice tih "uspjeha" sam kratak odgovor... Kada cete vi stici do 4. pretkola Euro lige :D :thumbup:
Petit_Beurre

#3190 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

Zumm wrote:Heh prosle sezone ste kukali na sav glas kako je nasa liga sranje i kako zeljeznicar treba istupiti sad ko fola dobro vam uzeli 3 boda u gostima jednom :-) a sto se tice tih "uspjeha" sam kratak odgovor... Kada cete vi stici do 4. pretkola Euro lige :D :thumbup:
Nisi se ti ni rodio kad smo igrali polufinale tog takmičenja. Doduše, nije se tako zvalo ali eto.

Volio bi stvarno doživjeti dan da ovi mamlazi ne pišu na ovoj temi, i da se okrenu sebi,umjesto što smaraju nas sa svojim idiotizmima i sa svojom maloumnošću.
ljoŽe- Zrinjski 3:1 :thumbup: :dance:
Zumm

#3191 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zumm »

Petit_Beurre wrote:
Zumm wrote:Heh prosle sezone ste kukali na sav glas kako je nasa liga sranje i kako zeljeznicar treba istupiti sad ko fola dobro vam uzeli 3 boda u gostima jednom :-) a sto se tice tih "uspjeha" sam kratak odgovor... Kada cete vi stici do 4. pretkola Euro lige :D :thumbup:
Nisi se ti ni rodio kad smo igrali polufinale tog takmičenja. Doduše, nije se tako zvalo ali eto.

Volio bi stvarno doživjeti dan da ovi mamlazi ne pišu na ovoj temi, i da se okrenu sebi,umjesto što smaraju nas sa svojim idiotizmima i sa svojom maloumnošću.

Ako sam dobro informiran Euro liga se igra od ove godine pa ne znam kada ste to vi mogli da dodjete do polufinala (jedino ako ne mislis na UEFA Kup :mrgreen: ) :mrgreen: glupane
jbt kakvi ste vi ljudi ... dobijete u gostima i odma ste uhvatili nas za muda :mrgreen: a proslu sezonu vas se nije moglo nabrat 300 na jugu,kukalo se o ligi,upravi,drzavi,policiji,politicarima... a sad odjednom "joj najjaci smo eeee pa 3 boda iz zenice znas ti sta je to- kakvo Sarajevo ovo vam izlet u evropi ,dabogda vam 7 ovi utrpali dabogda vam 8 oni utrpali".Opet nije mi cilj da se svadjam i volio bih kada bi bilo koji bosanski klub napravio jos veci uspjeh sljedece godine u evropi al ne mogu da gledam te gluposti i glupe provokacije od pojedinaca.

Ljoze (kako ga ti zoves) - Zrinjski igraju sutra to 3-1 cuvaj za posle utakmice mnogo si poranio. 8-)
Petit_Beurre

#3192 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

Petit_Beurre wrote:

Ako ne znaš čitati, nauči.
Ne brini se ti za moj klub, nego se brini za svoj i zahvali se savezu što je odgodio utakmicu :thumbup:
Zumm

#3193 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zumm »

Petit_Beurre wrote:
Petit_Beurre wrote:

Ako ne znaš čitati, nauči.
Ne brini se ti za moj klub, nego se brini za svoj i zahvali se savezu što je odgodio utakmicu :thumbup:

To ti je za ono "Ali eto" ;-) I Sarajevo je igralo sa manchesterom nekada davno pa ??? sta sada imamo od toga ? Bitno je sta se sad radi od historije se ne zivi.
Nemam se sta zahvaljivati savezu kada je normalno da se utakmice odgadjaju kada se nastupa u evropskim takmicenjima (svuda u evropi je tako) ... cak i utakmica protiv modrice je trebala biti odgodjena ali nazalost "strucna i profesionalna" uprava FKS je zakasnila da posalje dopis savezu.A vama sutra sretno protiv svinjskog nadam se da cete pobijediti ;-) .
ArtefakT

#3194 Re: FK Zeljeznicar

Post by ArtefakT »

Ovi anamo su fakat jadni. Igraju za taj euroleauge i opet im najveci srklet zadaje Zeljo.
Stvarno mi je svejedno za taj törpedo al me ubi ovo njhovo spamanje po temi. Daj ba, GET A LIFE!, sto bi reko stranac ;)
:thumbup: FORZA ZELJO!!! :thumbup:
donBeton

#3195 Re: FK Zeljeznicar

Post by donBeton »

Ako se ne varam, plasman u treće (završno) pretkolo Lige Prvaka jeste najveći posljeratni uspjeh BH nogometa. :wink:
perke

#3196 Re: FK Zeljeznicar

Post by perke »

donBeton wrote:Ako se ne varam, plasman u treće (završno) pretkolo Lige Prvaka jeste najveći posljeratni uspjeh BH nogometa. :wink:
i jel' sad to treba na svakoj temi ovog foruma pisati? jel' ima tema za to? jel' kloniranje zabranjeno? sto ste dosadni,ba?

:run:
ArtefakT

#3197 Re: FK Zeljeznicar

Post by ArtefakT »

Rade Paprica - pitarima cuclica...
Pffff... Komplex opet!
Deriguz

#3198 Re: FK Zeljeznicar

Post by Deriguz »

Ma samo ih treba ignorisati :lol:
DZONPI

#3199 Re: FK Zeljeznicar

Post by DZONPI »

Ljudi onaj Selimovic je klasa od igraca.Treba ga odma ubacit u prvu postavu.Nesumljam vise u izlazak u evropu i to ce se desiti ove sezone garant.Svaka cast Osime na izboru igraca a jos kad na proljece puknu jos 2-3 pojacanja .
Adi_vp

#3200 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

Extra za Selimovica,jos kad bi se ovaj Popovic pokazao kao pravo pojacanje mogli bi dosta uraditi do polusezone a onda jos par igraca pa...
Post Reply