Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
King_Arthur

#3176 Re: FK Sarajevo

Post by King_Arthur »

Urlanje dozvoljeno wrote:
King_Arthur wrote:aBd vraca se Pusina u savez pa ce biti merak slusati manijake opet kako pjevaju pusina pederu :) pa kad mi budemo naseg "nijaza" imali na jacoj poziciji i sa jacim vezama nego sto je to njihov nijaz bice lijepo to gledati
pa dok je "vas" pusina bio na celu saveza mi smo bili prvaci 1998... tako da... neka se vrati... :bih:
dok je on bio seljacke ekipe nisu mogle meda ;) to je bit svega.

a hajde ti u skokovima s teme i obrisi ti a i ostali mali plavi to oko kompa sto ste uneredili od konstantnog svrsavanja dok tipkate na nasoj temi ;) ish u svoju avliju nalet vas ne bilo :)
stereotipni

#3177 Re: FK Sarajevo

Post by stereotipni »

King_Arthur wrote:aBd vraca se Pusina u savez pa ce biti merak slusati manijake opet kako pjevaju pusina pederu :) pa kad mi budemo naseg "nijaza" imali na jacoj poziciji i sa jacim vezama nego sto je to njihov nijaz bice lijepo to gledati
pa dok je "vas" pusina bio na celu saveza mi smo bili prvaci 1998... tako da... neka se vrati... :bih:
Jeste li se dosli nasladjivati danas na ovu temu! Neka, samo nastavite, sjecam se ja jos vremena kada se pisalo a mi volimo vise Zeljino zlo, o evropskih utakmica Sarajeva!

Nasladjujte se, uzivajte, ovo je vasa sezona!
samo_ovaj_put

#3178 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

King_Arthur wrote:
samo_ovaj_put wrote:ovaj bod iz laktasa nama ne bi nista,ali bas nista znacio
ili tri,ili poraz
na kraju je bilo ovo drugo,ocekivano,i neka je,ja sam posliej travnika halalio ovu sezonu,eto ih tamo nek rade sta hoce
:lol: znaci zbog toga sto si ti nakon travnika halalio sezonu nama ne bi znacilo ni da smo dobili ni da smo uzeli bod ni da smo izgubili ? pa sto ne rece upravi bezze da ne salju momke da se muce :lol: ne lupetaj sviju ti :)

da ti chiko nacrta nesto ;) s bodom bi imali 2 boda zaostatka za sirokim i onda bi sljedece kolo presli fino na trecu poziciju ;)

idi ti gledaj evropske lige nije ovo za tebe meni se cini
ti se ocigledno zadovoljavas evropom,a od strane navijaca je postavljen drugi zahtjev,koji je vecina igraca i prihvatila
male se ekipe zadovoljavaju evropom,dok velike idu na vrh
Urlanje dozvoljeno

#3179 Re: FK Sarajevo

Post by Urlanje dozvoljeno »

King_Arthur wrote:
dok je on bio seljacke ekipe nisu mogle meda ;) to je bit svega.

a hajde ti u skokovima s teme i obrisi ti a i ostali mali plavi to oko kompa sto ste uneredili od konstantnog svrsavanja dok tipkate na nasoj temi ;) ish u svoju avliju nalet vas ne bilo :)
pa tada je prva liga bila puna "seljackih" ekipa... de, neces mi reci da se ne sjecas rudara iz breze, ili gradine, ili turbine ili radnika iz hadzica itd... bit je da ce uvijek biti takivh ekipa... ja jedino rjesenje vidim u smanjenju lige...

a ocigledno nisi shvatio moju bit... elem neise... samo vi nama pobjedite borac u zadnjem kolu i ja sam sretan :) :bih:
Fordas

#3180 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

I opet 3 crvena kartona :lol: :lol: to bjelica majstore :lol: :lol:

Pa u ovj ligi ni barcelona ne bi pobjedila seljacke ekipe poput slobode, travnika, laktasa... strasno :cry: :evil:
todd_smith

#3181 Re: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Fuj, jebes ovu ligu...cc
Andaluzijski pas

#3182 Re: FK Sarajevo

Post by Andaluzijski pas »

Ništa, imamo iduću sezonu, a poslije nje onu tamo. Ove godine nećemo dobiti pare iz Evrope, pa pogotovo nećemo nikoga moći dovesti, što će još bolje moći opravdati guranje juniora u prvi sastav. I opet će biti ona: dva igrača na jednoj poziciji - super! Škoro će otići, ali će opet ostati neki levat od trenera, i uenefkaeslije će se derati Uprava napolje! i uprava će ostati i neko od levata će opet poginuti navijajući za klub koji levatski igra u levatskoj ligi.
Sarajevo&Zeljo

#3183 Re: FK Sarajevo

Post by Sarajevo&Zeljo »

Andaluzijski pas wrote:Ništa, imamo iduću sezonu, a poslije nje onu tamo. Ove godine nećemo dobiti pare iz Evrope, pa pogotovo nećemo nikoga moći dovesti, što će još bolje moći opravdati guranje juniora u prvi sastav. I opet će biti ona: dva igrača na jednoj poziciji - super! Škoro će otići, ali će opet ostati neki levat od trenera, i uenefkaeslije će se derati Uprava napolje! i uprava će ostati i neko od levata će opet poginuti navijajući za klub koji levatski igra u levatskoj ligi.

Bas tako. Moglo bi biti kao Zelji nekoliko zadnjih godina.
Andaluzijski pas

#3184 Re: FK Sarajevo

Sarajevo&Zeljo wrote:
Andaluzijski pas wrote:Ništa, imamo iduću sezonu, a poslije nje onu tamo. Ove godine nećemo dobiti pare iz Evrope, pa pogotovo nećemo nikoga moći dovesti, što će još bolje moći opravdati guranje juniora u prvi sastav. I opet će biti ona: dva igrača na jednoj poziciji - super! Škoro će otići, ali će opet ostati neki levat od trenera, i uenefkaeslije će se derati Uprava napolje! i uprava će ostati i neko od levata će opet poginuti navijajući za klub koji levatski igra u levatskoj ligi.

Bas tako. Moglo bi biti kao Zelji nekoliko zadnjih godina.
Nećemo pretjerivati.
Topla voda

#3185 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

jedina mogucnost spasa naseg fudbala je da sarajevo istupi iz lige,po bilo koju cijenu..

pa nek im igraju laktasi,leotar i modrica po evropi.

ovo je izgubilo svaki smisao,pa jebem mu..zar nije teren mjerilo?

kod nas nije i to neko mora pokrenuti,pa kud puklo da puklo..za dobrobit svih koji fudbal vole..
The 51st State

#3186 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

slobodno ne navijaj za sarajevo, porazavajuce je da deklarativni navijac ovako nesto napise. :x
Topla voda

#3187 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

The 51st State wrote:
slobodno ne navijaj za sarajevo, porazavajuce je da deklarativni navijac ovako nesto napise. :x
ne pricaj gluposti,ne pominji pogibiju u sirokom u tom kontekstu.
The 51st State

#3188 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Topla voda wrote:
The 51st State wrote:
ne pricaj gluposti,ne pominji pogibiju u sirokom u tom kontekstu.
meni kazes?
Topla voda

#3189 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

po cemu si skonto da tebi kazem?

njemu kazem,ovom gore..
The 51st State

#3190 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Topla voda wrote:po cemu si skonto da tebi kazem?

njemu kazem,ovom gore..
ok, mene si kvotovo pa rekoh ne kontam...
Andaluzijski pas

#3191 Re: FK Sarajevo

Palite se brez razloga.
Bordolini

#3192 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Moram se nasmijati dok nisam zaplakao. Istupiti odmah iz ovog cirkusa.
stochar

#3193 Re: FK Sarajevo

Post by stochar »

zanimljivo je kako svi kad im ide, odma' liga valja, sve je regularno, nema shtela, a cim krene nizbrdo odmah sve nastimano, odma' niko ne valja, treba istupiti, ovima sto pobjedjuju sredio ovaj ili onaj... a, sjecam se one sezone kad je Sarajevo bilo prvak, razlika izmedju 12. i 5. mjesta bila 3. boda, svi kod kuce pobjedjivali a u gostima gubili, a izmedju 4. i 15. mjesta bilo tek 6 bodova razlike i Željo bio predzadnji u predzadnjem kolu, pobijedio Orasje u gostima i zavrsio 5. Pa, ona sezona kad je Siroki bio dva boda ispred Želje se isto 'nije mutilo'...

slazem se sad s Pitarima da je liga odron, ali moramo priznati da svi ucestvuju ravnopravno u njoj, da svaki klub ima svog sudiju, i da je jasno kako se svake godine mora zadovoljiti nacionalni kljuc kako bi svi bili zadovoljni. ne govorim samo o prvaku, nego i o klubovima koji se svake godine takmice u evrokupovima i k'o slucajno svake godine bude po jedan iz sva tri 'nacionalna korpusa'. mene samo nervira da kad krene jednom, drugi optuzuju da se steli, a kad oni stele onda 'tišu'. dok god bude tako, bice nam nepravda...
todd_smith

#3194 Re: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

dobro sad mozemo se svi svadjati oko toga je li namjesteno ili ne...ali kada timovi poput laktasa/borca itd pocnu igrati u Evropi umjesto nas znati ce se sta je sta....
Topla voda

#3195 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

samo da je muda.
pod 1.ne igramo vise seosku ligu
pod 2.kontaktirati hrvatsku,slovenacku,tursku,austrijsku,egipatsku,libijsku,...pa makar i drugu ili trecu ligu..

i ako ne bude moglo tamo ,ugasiti klub..pa kad bude kako treba,ako ikada bude..lagano iz trece u prvu...

pa nek mamama uzimaju jadovi u svim strukturama saveza lovu kad nas ne bude.
Topla voda

#3196 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

stochar wrote:zanimljivo je kako svi kad im ide, odma' liga valja, sve je regularno, nema shtela, a cim krene nizbrdo odmah sve nastimano, odma' niko ne valja, treba istupiti, ovima sto pobjedjuju sredio ovaj ili onaj... a, sjecam se one sezone kad je Sarajevo bilo prvak, razlika izmedju 12. i 5. mjesta bila 3. boda, svi kod kuce pobjedjivali a u gostima gubili, a izmedju 4. i 15. mjesta bilo tek 6 bodova razlike i Željo bio predzadnji u predzadnjem kolu, pobijedio Orasje u gostima i zavrsio 5. Pa, ona sezona kad je Siroki bio dva boda ispred Želje se isto 'nije mutilo'...

slazem se sad s Pitarima da je liga odron, ali moramo priznati da svi ucestvuju ravnopravno u njoj, da svaki klub ima svog sudiju, i da je jasno kako se svake godine mora zadovoljiti nacionalni kljuc kako bi svi bili zadovoljni. ne govorim samo o prvaku, nego i o klubovima koji se svake godine takmice u evrokupovima i k'o slucajno svake godine bude po jedan iz sva tri 'nacionalna korpusa'. mene samo nervira da kad krene jednom, drugi optuzuju da se steli, a kad oni stele onda 'tišu'. dok god bude tako, bice nam nepravda...
znam da si ok lik.
probaj samo shvatiti da je liga odron,al kad tvom klubu ide,po bilo kom osnovu ,da sve zaboravis...

to je tako kod nas...samo se pale raja ,koja cekaju evropske tekme..
svima ostalima je liga odron,jer jeste...al to sve damo samo da malo normalnog fudbala igramo..

razumijem raju,jebi ga ,takvi smo mentalno..ono u vecini..

al sistematsko izivljavanje nad jednim klubom,je jako rijetka pojava cak i u nasem fudbalu.
a znas sto se to dogadja?
zbog uefe i zalbi uefi...u situaciji kad se boris za fudbal i zelis samo da bolji pobijedi...pojavi ti se citava oligarhija likova koji uzimaju lovu na nasoj ligi,direktno il indirektno

i ako treba apsolvirati zasto siroki mora igrati euro lige,odnos mepasa i sirokog
i lazna ulaganja u laktase ,da se opere lova...a da tim ostane u ligi

i zasto su u upravama klubova u malim sredinama,celnici opstina ..koji kroz opstine salju lovu u klubove i kao dovode skupe igrace,a uzimaju lovu sebi u djep laziranjem isplata kvazipojacanjima...i onda borba za opstanak,da bi opstine gurale svote iz godine u godinu

i pojedinacno svaki klub i interne talove za lovu izmedju sponzora,uprava i savaza..

ja sam tu

a ovo sad je vanredna situacija,zbog kontakta fks sa uefom...uz sve ovo sto postoji godinama
Obuca9

#3197 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Jesi normalan ti, majke ti?
Andaluzijski pas

#3198 Re: FK Sarajevo

hz__semir wrote:
Jesi normalan ti, majke ti?
Nisam.
Topla voda

#3199 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

jel ovo 6 il 7 crvenih kartona u tri tekme?
stvarno smo grubi...na kosevu nikom nista ne fali,ponasamo se sportski maksimalno,sloboda odnese bodove,velez..ko je god dobar uzme bobe na afh...samo u gostima kad igramo udaramo :-)

logicno :D

:lol: :lol:

oj drzavo :-D zasta sam ja 4 godine po rovovima skako...da me jebe neki lik iz laktasa :lol:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3200 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

nakon prvog kartona znalo se :D
Locked