kakva je bila situacija na terenu prije crvenog kartona?Comrad wrote:Pa trenutno jeste. Ne kontam, izgubis 1-6 i neces priznati da je protivnik jaci od tebe. Sta treba onda neka ekipa da uradi da bi bila jaca od Uniteda?fidoremilienko wrote:City jači od Uniteda?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shitty može jedino osvojiti...., ma ne može ništa, a to će pokazati i kraj sezone
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- irfan2
#3176 Re: Manchester United FC
-
ljože11
#3177 Re: Manchester United FC
rezultat(0-1)govori kakva je situacija bila i prije crvenog kartona..irfan2 wrote:kakva je bila situacija na terenu prije crvenog kartona?Comrad wrote:Pa trenutno jeste. Ne kontam, izgubis 1-6 i neces priznati da je protivnik jaci od tebe. Sta treba onda neka ekipa da uradi da bi bila jaca od Uniteda?fidoremilienko wrote:City jači od Uniteda?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shitty može jedino osvojiti...., ma ne može ništa, a to će pokazati i kraj sezone
- quasar
#3178 Re: Manchester United FC
Bilo je 0:1 sa tendencijom da bude 0:2, uz nikakav otpor ili pokusaje organizovanog napada. Sredina terena u plavoj boji. Nemojte se vaditi na karton. Pa koliko puta je Utd imao igraca viska pa nije demolirao ni mnogo slabije ekipe.irfan2 wrote:kakva je bila situacija na terenu prije crvenog kartona?Comrad wrote:Pa trenutno jeste. Ne kontam, izgubis 1-6 i neces priznati da je protivnik jaci od tebe. Sta treba onda neka ekipa da uradi da bi bila jaca od Uniteda?fidoremilienko wrote:City jači od Uniteda?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da pomenem jos i Andersonov penal na Richardsu koji sudija nije svirao, a po meni nema dileme. Dobro ste prosli, pa akojos saberem Dzekinu zapucanu cistu sansu.... vile vas nosale. Potop.
- fidoremilienko
#3179 Re: Manchester United FC
Nemojte se vi vaditi da ste bili jači i "demolirali" United. Kad ste bili jači, što niste zabili još koji gol u 1.poluvremenu? Čista sreća, a golovi jadni da jadniji ne mogu biti 
-
sumirprimus
#3180 Re: Manchester United FC
ako vec pratis junajted,onda vrlo dobro znas,da jedinstvo igra vec par utakmica lose,a sad je samo puklo do kraja...fidoremilienko wrote:Nemojte se vi vaditi da ste bili jači i "demolirali" United. Kad ste bili jači, što niste zabili još koji gol u 1.poluvremenu? Čista sreća, a golovi jadni da jadniji ne mogu biti
- quasar
#3181 Re: Manchester United FC
Kako vec kolega rece, sreca je jedan razlike.fidoremilienko wrote:Nemojte se vi vaditi da ste bili jači i "demolirali" United. Kad ste bili jači, što niste zabili još koji gol u 1.poluvremenu? Čista sreća, a golovi jadni da jadniji ne mogu biti
Svi su golovi plod izradjenih akcija gdje je suplja odbrana ostala izgubljena, sem sretnog Dzekinog gola koljenom.
Evo ako ti se ne gadi
http://mcfc.co.uk/Video/Match-highlight ... hts-23-Oct
-
iSwagga
#3182 Re: Manchester United FC
Da je junajted ekipa kao sto govoris da jeste, i da su dva crvena dobili znali bi se pokriti da ne prime sest komada.. 2-3 mozda ali 6!! hahaha pa nije zeljo protiv city-a igrao nego junajted 'slavni'.. hahahahafidoremilienko wrote:Nemojte se vi vaditi da ste bili jači i "demolirali" United. Kad ste bili jači, što niste zabili još koji gol u 1.poluvremenu? Čista sreća, a golovi jadni da jadniji ne mogu biti
- fidoremilienko
#3183 Re: Manchester United FC
E jbmu ne da mi se pisati, ali moram.sumirprimus wrote:ako vec pratis junajted,onda vrlo dobro znas,da jedinstvo igra vec par utakmica lose,a sad je samo puklo do kraja...fidoremilienko wrote:Nemojte se vi vaditi da ste bili jači i "demolirali" United. Kad ste bili jači, što niste zabili još koji gol u 1.poluvremenu? Čista sreća, a golovi jadni da jadniji ne mogu biti
1. Igra United loše, vidjelo se to jako u utakmici sa Otelulom,
2. Priznam poraz, ali nikako da je shitty "demolirao, uništio..." United. E to nikako ne mogu priznati. Jebo golove. Dominacija jednog tima nad drugim je ono što radi Barca, koja drži loptu i konstatno napada, a ne ovo što smo vidjeli.
3. Do crvenog kartona, gdje je bio shitty? IMali su prendost jednog gola i ništa više. Možda bi završilo 0:2, a možda i 1:1, ili eventualno 2:1, nikad se ne zna.
4. Pored crvenog kartona, United se otvorio što je dodatno zakomlikovalo njihov položaj i eto stiže još 5 golova
5. Golovi shittya su i više nego jadni
-
sumirprimus
#3184 Re: Manchester United FC
nemoj ba fedore,ovu utakmicu plavi su ih razbucali ko beba kaljacicu..
a da je mufc ispred njih po svemu ostalom(trofejima,istorji)to stoji i to im niko ne moze oduzet...
a da je mufc ispred njih po svemu ostalom(trofejima,istorji)to stoji i to im niko ne moze oduzet...
- fidoremilienko
#3185 Re: Manchester United FC
Ovaj majmun od richardsa je trebao dobiti crveni karton. Ubi likquasar wrote:Kako vec kolega rece, sreca je jedan razlike.fidoremilienko wrote:Nemojte se vi vaditi da ste bili jači i "demolirali" United. Kad ste bili jači, što niste zabili još koji gol u 1.poluvremenu? Čista sreća, a golovi jadni da jadniji ne mogu biti
Svi su golovi plod izradjenih akcija gdje je suplja odbrana ostala izgubljena, sem sretnog Dzekinog gola koljenom.
Evo ako ti se ne gadipogledaj lijepo sve. Obrati paznju na 7:40 i faul u sesnaestercu. Obrati paznju na noge Andersona i Richardsa. Pogledaj malo i akcije kod 2 i 3 gola. Pogledaj kako su genijalno izbacili komplet zadnju liniju, pa onda pokusaj skinuti crveni dres i biti malkice realan i skontati ko je trenutno jaci ker u avliji.
http://mcfc.co.uk/Video/Match-highlight ... hts-23-Oct
Jooooooooj akcija
-
iSwagga
#3186 Re: Manchester United FC
1. prelose igraju (u zadnje vrijeme)fidoremilienko wrote:E jbmu ne da mi se pisati, ali moram.sumirprimus wrote:ako vec pratis junajted,onda vrlo dobro znas,da jedinstvo igra vec par utakmica lose,a sad je samo puklo do kraja...fidoremilienko wrote:Nemojte se vi vaditi da ste bili jači i "demolirali" United. Kad ste bili jači, što niste zabili još koji gol u 1.poluvremenu? Čista sreća, a golovi jadni da jadniji ne mogu biti
1. Igra United loše, vidjelo se to jako u utakmici sa Otelulom,
2. Priznam poraz, ali nikako da je shitty "demolirao, uništio..." United. E to nikako ne mogu priznati. Jebo golove. Dominacija jednog tima nad drugim je ono što radi Barca, koja drži loptu i konstatno napada, a ne ovo što smo vidjeli.
3. Do crvenog kartona, gdje je bio shitty? IMali su prendost jednog gola i ništa više. Možda bi završilo 0:2, a možda i 1:1, ili eventualno 2:1, nikad se ne zna.
4. Pored crvenog kartona, United se otvorio što je dodatno zakomlikovalo njihov položaj i eto stiže još 5 golova
5. Golovi shittya su i više nego jadni
2. ja sta je nego demolirao.. cuj prime 6 komada i nije demolirao.. procitaj ponovo sta si napisao.. ccc
3. nikad se ne zna.. ali ovom slucaju se znalo
4. zasto se junajted otvorio? pa to je JUNAJTED jbt.. nije zeljo (kao sto sam vec rekao iznad)
5. golovi bili jadni? da smo mi fancuzima ovo uradili u proslo utakmici (bukvalno isto ovo) da li bi tad bili jadnI? gol je gol haveru kakav god on bio!
sve u svemu.. ne mozes nista reci lose (ja ne navijam ni za jedan od ovih klubova) tako da slobodno mogu reci da ih je SHITTY DEMO wait for it LIRAO!!
- Comrad
#3187 Re: Manchester United FC
cc...a da je kojim slucajem bilo obrnuto 6-1 za united, onda bi bilo demoliranje, a? Dajte ba, pa jos ste smjesniji sto ne priznate da su vas zgazili. Crveni karton nije nikakvo opravdanje.
Cuj nije demoliranje 6-1, sreca...
pa sta je onda za tebe demoliranje, 23-1 da bude rezultat
Ne mroa znaciti da rezultat pokazuje stanje na terenu, ali brate 6-1 itekako pokazuje.
Forma Unitedu pada i to oni sigurno znaju, tako da ce se morati dobro potruditi ako zele da drze prikljucak.
Cuj nije demoliranje 6-1, sreca...
Forma Unitedu pada i to oni sigurno znaju, tako da ce se morati dobro potruditi ako zele da drze prikljucak.
- quasar
#3188 Re: Manchester United FC
A ja fakat kontao ono ti realan.fidoremilienko wrote:
Jooooooooj akcija![]()
![]()
![]()
![]()
Pa dobro, ostaje vam utjeha da 1:6 kuci nije demoliranje i slobodno to recite svima.
-
missko
#3189 Re: Manchester United FC
Ma glupo je raspravljati o igri Uniteda, United je napadao i kontrolisao igru i primio iz nicega gol, i onda crveni a Uniteda ne zadovoljava poraz 0-1 i s igracem manje ako bar ne pokusaju sta naprijed uciniti a u sustini 90% Engleskih klubova igra tako da im je prioritet da zabiju gol, mada u zadnje vrijeme (Talijana) ima klubova kojima je prioritet da ga ne prime pa ako sta zabiju, City je s tom namjerom dosao na Old Traford i uspio, United je imao namjeru igrati da da gol vise i nije uspio. City je isao na pobjedu u Minhenu i nije uspio imao je razvoj situacije kao United protiv njih samo eto nisu imali igraca manje a da jesu i da nije grupna faza fasovali bi 5 od Bayerna a Bayern je duplo losiji od Citya priznao to neko ili ne. Vidjet cemo sada Citya kako igra kada je imperativ pobjede na njima i kad nema katanaca nego ga moraju prvi dati i napast malo otvorenije. Razumljivo je i ponasanje pacenika koji mrze United , jednom u godini United izgubi a jednom u 100 godina ovako visoko pa pacenici moraju iskoristiti te rijetke trenutke slabosti. Ja licno kao navijac Uniteda van Engleske ne osjecam uopste taj naboj gradskog derbija i City mi je drag klub, vjerovatno zbog Dzeke.Comrad wrote:cc...a da je kojim slucajem bilo obrnuto 6-1 za united, onda bi bilo demoliranje, a? Dajte ba, pa jos ste smjesniji sto ne priznate da su vas zgazili. Crveni karton nije nikakvo opravdanje.
Cuj nije demoliranje 6-1, sreca...![]()
![]()
pa sta je onda za tebe demoliranje, 23-1 da bude rezultat
![]()
Ne mroa znaciti da rezultat pokazuje stanje na terenu, ali brate 6-1 itekako pokazuje.
- fidoremilienko
#3190 Re: Manchester United FC
Ja sam već objasnio šta znači demolirati, ali hajd. i NEKa smo izgubili 
Paćenici ostaju paćenici!
-
dragonz
#3191 Re: Manchester United FC
šta je smiješno pojasni ako imaš činjenice ako ne preskoči temu i skoči tamo kod džekaBHF_Manijak wrote:dragonz wrote: Većina djece ovdje na forumu mrze MAN UTD zbog one utakmice sa bayern-om iz 1999.godine radi onog plakanja Kuffour-a i Salihamidžića prije toga nisu ni gledali ni navijali protiv njega jer su balili za real madrid-om i dosadnom italijanskom ligom koja im je tada bila zakletva.
MAN UTD je zasluženo pobjedio 1999.godine u finalu lige prvaka jer je za nijansu više zaslužio ipak je te godine bayern izgubio od Brøndby-a, a MAN UTD je došao do finala bez poraza i pobjedio u istom.
Te godine odvratni rivaldo dobio nagradu za najboljeg igrača u europi iako je nije zaslužio nikako sa samo jednim osvojenim trofejem(la liga) dok je Beckham osvojio tri...itd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Duhovit si decko mogu ti rec'...
- Jeff Bingham
#3192 Re: Manchester United FC
pasa, 1:6 je demoliranje, kako god ti pokusao to okrenutfidoremilienko wrote:Ja sam već objasnio šta znači demolirati, ali hajd. i NEKa smo izgubili
- quasar
#3193 Re: Manchester United FC
I u gostima kad izgubis 6:1 je demontaza, a kod kuce je demoliranje...
kad se priviknu za koji dan shvatice.
kad se priviknu za koji dan shvatice.
-
dragonz
#3194 Re: Manchester United FC
Očigledno vi imate podosta frustracija zbog MAN UTD pa zato već tri dana ponavljate nešto šta mi navijači MAN UTD zaboravimo nakon jednog dana i ne visimo po temama drugih klubova koje pobjedimo ili izgubimo jer život ide dalje bez obzira na dobitke ili gubitke.
- quasar
#3195 Re: Manchester United FC
Pa drug moj zato sto ste nagodni! Da vas ne tangira, ne bi ni mi ovdje bili.dragonz wrote:Očigledno vi imate podosta frustracija zbog MAN UTD pa zato već tri dana ponavljate nešto šta mi navijači MAN UTD zaboravimo nakon jednog dana i ne visimo po temama drugih klubova koje pobjedimo ili izgubimo jer život ide dalje bez obzira na dobitke ili gubitke.
- Jeff Bingham
#3196 Re: Manchester United FC
nije ovo demoliranje, ovo je samo malo demoliranje 

dok ste vi tako arogantni, i mi cemo ponavljat cinjenice

dok ste vi tako arogantni, i mi cemo ponavljat cinjenice
- Riddle
#3197 Re: Manchester United FC

Sto ovi imaju fin grb.
Veceras bi trebale igrati rezerve, ali nakon zadnjeg rezultata, ne bih se iznenadio da prvi tim za kaznu istrci na teren.
- fidoremilienko
#3198 Re: Manchester United FC
Idemo na pobjedu večeras! 
- Riddle
#3199 Re: Manchester United FC
Zamisli da izgube veceras.Dzontra Volta wrote:drugovi, evo nam veceras prilike da vratimo samopouzdanje![]()
Aldershot - United
- ultima_palabra
#3200 Re: Manchester United FC
Protivnik po mjeriDzontra Volta wrote:drugovi, evo nam veceras prilike da vratimo samopouzdanje![]()
Aldershot - United