Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#3176 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Čim je Juventus raširio malo igru po krilima, došao je do 100% šanse, jednog nepriznatog i jednog priznatog gola. Stvarno čudi Conteova postavka iz prvog dijela, Milan je mogao riješiti utakmicu do tada.

Juventus ima karakter, ali i sreću koja je neophodna da se osvoji titula. Milan imao odličnu trku prvih sat vremena, ali to im je dohakalo na kraju kad su ostali bez snage... Robinho liči na igrača po prvi put nakon ihihi godina.
Lucas Leiva

#3177 Re: Serie A

Post by Lucas Leiva »

Remi Milana i Juventusa. Edin Dzeko top of the match!
ultima_palabra

#3178 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

bosanska senzacija wrote:Ja i dalje, bez obzira na rezultat ove utakmice i čitave sezone, ostajem pri tvrdnji da je ovaj Juventus igrački poprilično slabiji od Milana i "normalnog Intera. Ali zato ovakav Juve ima mnogo više želje,agresivnosti i borbenosti u odnosu na Milan i Inter i zbog toga se bori za titulu.
Po čemu Inter ima bolju ekipu od Juventusa? Ali pazi, godina je 2012. ne 2009 ili 10.
Zgec Lezda

#3179 Re: Serie A

Post by Zgec Lezda »

Manic Psycho wrote:cist gol ponistise i juventusu, nije bilo ofsajda. :roll:
1-1 u ponistenim golovima
Imas li sliku od one situacije? Da vidimo jel jasno kao ovo:

Image

On je bio na liniji, onakve situacije sudija svira 5 puta tokom svake utakmice. I izvinjavam se, ali kako god okrenes pogresno sviran ofsajd i ponisten gol nisu isto. Kako mu se moze brojiti ista ponisteno kada je to uradio poslje dignute zastave? Ono sto su uradili Milanu je ponistili 100% cist gol. Jos uvjek velikih 1-0 za Milan u ponistenim golovima.
Manic Psycho

#3180 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

Zgec Lezda wrote:

Image

On je bio na liniji, onakve situacije sudija svira 5 puta tokom svake utakmice. I izvinjavam se, ali kako god okrenes pogresno sviran ofsajd i ponisten gol nisu isto. Kako mu se moze brojiti ista ponisteno kada je to uradio poslje dignute zastave? Ono sto su uradili Milanu je ponistili 100% cist gol. Jos uvjek velikih 1-0 za Juventus u ponistenim golovima.
ma nemoj mi reci, cuj nije isto. tvoj problem sto tebi nije isto. covjek je dao gol a sviran mu je nepostojeci ofsajd. a ti mozes palamuditi i filozofirati do zore. na kraju dobro da nije izgubio milan
Baudelaire

#3181 Re: Serie A

Post by Baudelaire »

Zgec Lezda wrote:

Image

On je bio na liniji, onakve situacije sudija svira 5 puta tokom svake utakmice. I izvinjavam se, ali kako god okrenes pogresno sviran ofsajd i ponisten gol nisu isto. Kako mu se moze brojiti ista ponisteno kada je to uradio poslje dignute zastave? Ono sto su uradili Milanu je ponistili 100% cist gol. Jos uvjek velikih 1-0 za Milan u ponistenim golovima.
Čuj nije isto. :lol: :lol: I meni je bilo draže da Milan uzme, ali remi čist ko suza.
ganjeta

#3182 Re: Serie A

Post by ganjeta »

Pa one dvije situacije ne mogu u istu rečenicu ali nikako. Ne priznat gol Muntariju se dešava jednom u 5. godina, dok Matrijeva situacija se viđa svaki dan.
Baudelaire

#3183 Re: Serie A

Post by Baudelaire »

Pa nebitno ljudi, obje situacije su bile gol. Oba gola regularno postignuta, da bi ih sudije poništile. Znači da je isto.
Manic Psycho

#3184 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

pa obje situacije padaju na dusu pomocnom sudiji, i ne znam u cemu je problem. covjek nije vidio da je pola metra lopta u golu i covjek vidio matrija u ofsajdu a on nije bio. to sto nekom nije isto. to je vas problem. realno milan na kraju nije zasluzio da pobijedi.to je ono najvaznije
ganjeta

#3185 Re: Serie A

Post by ganjeta »

Baudelaire wrote:Pa nebitno ljudi, obje situacije su bile gol. Oba gola regularno postignuta, da bi ih sudije poništile. Znači da je isto.
Ne mogi biti isti nikao, jedan su poništili, drugi nisu priznali. I ne mogu nositi istu težinu, jer da je bilo 2-0 to bi bio kraj, ovako im je dao šansu koju su iskoristili.
Manic Psycho

#3186 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

ganjeta wrote:
Baudelaire wrote:Pa nebitno ljudi, obje situacije su bile gol. Oba gola regularno postignuta, da bi ih sudije poništile. Znači da je isto.
Ne mogi biti isti nikao, jedan su poništili, drugi nisu priznali. I ne mogu nositi istu težinu, jer da je bilo 2-0 to bi bio kraj, ovako im je dao šansu koju su iskoristili.
od kud ti znas da bi bio kraj, nije kraj utakmice kad milan da dva gola :-)
ganjeta

#3187 Re: Serie A

Post by ganjeta »

Nije kraj sa dva, trica bi sjevnula hladno, ali ne dade onaj gad djece mu se sjetim!
Zgec Lezda

#3188 Re: Serie A

Post by Zgec Lezda »

Manic Psycho wrote:
Zgec Lezda wrote:

Image

On je bio na liniji, onakve situacije sudija svira 5 puta tokom svake utakmice. I izvinjavam se, ali kako god okrenes pogresno sviran ofsajd i ponisten gol nisu isto. Kako mu se moze brojiti ista ponisteno kada je to uradio poslje dignute zastave? Ono sto su uradili Milanu je ponistili 100% cist gol. Jos uvjek velikih 1-0 za Juventus u ponistenim golovima.
ma nemoj mi reci, cuj nije isto. tvoj problem sto tebi nije isto. covjek je dao gol a sviran mu je nepostojeci ofsajd. a ti mozes palamuditi i filozofirati do zore. na kraju dobro je da niste izgubili
Okay, de poklopi me onda ako si toliko siguran u svome argumentu: Stavi sliku da vidimo svi kako nije bio ofsajd. Ja kolko sam vidio, on je bio moguce malo u ofsajd poziciji. Taj tvoj "ponisten gol" nije nikakav skandal. Onakve situacije sudija svira pet puta svake utakmice. Komentatori ne potrose tri recenice govoreci o onakvim ofsajdima koji su MOZDA pogresno svirani. A ti dovedi najboljeg advokata svijeta i on ti nece moc dokazat da ono sto je Milanu ponisteno nije 100% cist gol. Ali vjerovatno ce ti taj advokat biti skuplji nego sudije koje su Juventus kupili.
Manic Psycho

#3189 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

Zgec Lezda wrote:Okay, de poklopi me onda ako si toliko siguran u svome argumentu: Stavi sliku da vidimo svi kako nije bio ofsajd. Ja kolko sam vidio, on je bio moguce malo u ofsajd poziciji. Taj tvoj "ponisten gol" nije nikakav skandal. Onakve situacije sudija svira pet puta svake utakmice. Komentatori ne potrose tri recenice govoreci o onakvim ofsajdima koji su MOZDA pogresno svirani. A ti dovedi najboljeg advokata svijeta i nece on moc dokazat da ono sto je Milanu ponisteno je 100% cist gol. Ali vjerovatno ce ti taj advokat biti skuplji nego sudije koje su Juventus kupili.
hoces da ti i muzicku pustim, cuj daj mu sliku. ja sam vidio svojim ocima kad je na snimku povucena ona zamisljena linija i matri nije bio u ofsajdu. meni je dovoljno. to sto je tebi bio na liniji tvoj problem. al ofsajda nije bilo. i sta me zaboli da li se svira 5,10,50 puta na utakmici. nije skandal ni onaj sto nije priznat milanu. i onakve se situacije desavaju. sudije grijese. ja sam to odmah priznao i rekao da je trebao da sudija svira na centar. a ti tvrdis da onaj gol matriju nije trebalo priznati.jebe mi se za advokate. ja samo znam da je na kraju rezultat realan. jer niko od navijaca milana ne moze tvrditi da su samo oni osteceni veceras tim golom, jer je i juventus ostecen cistim golom. meni dosta. da je sudija gledao gdje mu je mjesto zavrsilo bi 2-2 i svi sretni. bar ja bih bio, al dosta i ovih 1-1
LSD

#3190 Re: Serie A

Post by LSD »

Milan je pao i ispuhao zadnjih 20-25 minuta i tako predao pobjedu ,iako su bili mnogo bolja i konkretnija ekipa na terenu u prvom poluvremenu, kontrolisali stvari na terenu...jesu li se svjesno povukli i cuvali 1-0 ili im ponestalo snage za trcanjem, ne znam....plus što je prije toga Alegri uveo Ambrosinija :shock: valjda da zatvori utakmicu, ali ga kalkulacija sjebala...Juve se vratio u igri sa tim jednim golom, a valjda sa 35- godišnjacima Amrosinijem i Van Bomelom (koji su usput na VI sa kreativnim fudbalom i osjecajem za pas igru) trcati po terenu i tražiti pobjedu u zadnjih 10 minuta utakmice.
Juve poceo sa Borielom kojeg je Milan uspio podvaliti Romi, a ne klupi Matri i Mirko :shock: mnogo bolji i korisniji igraci....cim se oni ušli ,igra je živnula ,Juve je poceo prijetiti opasnije i na kraju zasluženo izjednacili.
Atticus Finch

#3191 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

Osnovna poenta da je bilo loše suđenje, samo nemojte tako vam Boga šta bi bilo kad bilo. Utakmica je završena 1-1 a ono što će ostati upamćeno je vrlo loše suđenje. Kraj.
ganjeta

#3192 Re: Serie A

Post by ganjeta »

Samo još jedan u nizu od dokaza da je potreban video nadzor u ovim sitacijam, pa jebite mater više. Ne može me niko ubjediti da je ono pomoćni onako predvidio.
Manic Psycho

#3193 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

ovaj deda milanez je lud totalno, pokido kosu u prosloj utakmici milana sad stavio periku
:lol: :lol: :lol: :lol:

&feature=channel_video_title
Cyrax

#3194 Re: Serie A

Post by Cyrax »

A saka u bubrege Mexesa Boriellu to ko biva niko nije primjetio :D
Manic Psycho

#3195 Re: Serie A

Post by Manic Psycho »

Cyrax wrote:A saka u bubrege Mexesa Boriellu to ko biva niko nije primjetio :D
za ono treba bar dvije, tri tekme suspenzije da dobije
ganjeta

#3196 Re: Serie A

Post by ganjeta »

Treba biti kažnjen kao i Aronica za udaranje Noccerina.
Atticus Finch

#3197 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

Ili kada Van Bommel namjerno dlanom udari Pirla po glavi, niti faul nije sviran...ali dobro to se ne vidi. :roll:
Gringer

#3198 Re: Serie A

Post by Gringer »

Sudija jako los bio. Prvo onaj ponisten gol Milanu, a onda onaj offside sto je sviran Juveu, mislim da nije bio. Svejedno, Juve je zasluzio ovaj gol na kraju, Milan se pickasto povukao i tako im i treba kad nece da igraju fudbal...

Juve jedina neporazena ekipa u Serii A, pardon, ligi petice :D
Dr. Kuca

#3199 Re: Serie A

Post by Dr. Kuca »

Prelosa utakmica, ni jedne smisljene akcije, neke majstorije, samo udaranje, trcanje i sutevi sa distance. Do Juventusovog gola ni jedna akcija nije bila kako treba. Pa milan ide u kontru 4-5 i ne znaju zavrsit?? Sudija losiji od utakmice. Ciganluk milanski na kraju, van bomel udara kontea, onaj ambrosini nesto ganja cielinija, mexes udara boriela sakom u pleksuz van bomel udara kvaljarelu dok lezi. Fuj ekipa.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3200 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

sta ocekivati od dva kluba sa drama kriminalnom prosloscu? :roll:
Post Reply