ti si dobio odgovore.dale cooper wrote:Hoću, kad vi mene budete prosvijetlili.cassius wrote:
Daj tebra , prosvijetli nasIpak je vaša tema i ipak sam ja vas prvi pitao.
Ajmo postavi taj tekst od taylor swift u kojem si se pronasao
Moderator: _BataZiv_0809
ti si dobio odgovore.dale cooper wrote:Hoću, kad vi mene budete prosvijetlili.cassius wrote:
Daj tebra , prosvijetli nasIpak je vaša tema i ipak sam ja vas prvi pitao.
Koja pjesma ti je u kojem trenutku izazvala koje emocije? Detaljno molim te.dale cooper wrote:Čitam ja, ali ne dobijam odgovor koji je nešto više od neke neodređene fraze. Mislim, muzika koja mi popravi raspoloženje?BadBoy wrote:
Nikako ne čitaš šta piše, sve sam ti rekao. Slušam da mi popravi raspoloženje = emotivno stanje = emotivna poveznica.
Kad slušam Jalu & Bubu ili bilo kojeg od ovih hype izvođača ne razmišljam i ne želim dublje razmišljati.
Kad želim, naveo sam ti primjer izvođača koje slušam.![]()
Pa čovječe koliko takve muzike ima. I ne samo muzike. Seks ti isto popravlja raspoloženje, alkohol, nekome i droga, nekome
drugome sportske aktivnosti. To je totalni nondescript odgovor.
Ja ti u detalje mogu opisati kakve mi emocije budi linija teksta ili melodijska fraza iz neke pjesme koja mi je draga, čak i momenat kada
sam je prvi put čuo ili specifičan događaj sa kojim je povezujem. To je ta lična konekcija, kada za pjesmu možeš reći ovo govori meni,
ovo je o mome životu.
Pa ova muzika i ne moze izazvati dublje emocije jbg tidale cooper wrote:Kada od vas dobijem smislen odgovor, a da nije tipa popravlja mi raspoloženje, fura me, hajpuje me i ostali nonsensi.
kad prestanes da ocekujes emocije koje ti dobijas od taylor swift, da i ovdje ovi ljudi dobijaju te emocije od bunbe i čale.dale cooper wrote:Kada od vas dobijem smislen odgovor, a da nije tipa popravlja mi raspoloženje, fura me, hajpuje me i ostali nonsensi.
Vidim.Industrialyzer wrote:Pa ova muzika i ne moze izazvati dublje emocije jbg tidale cooper wrote:Kada od vas dobijem smislen odgovor, a da nije tipa popravlja mi raspoloženje, fura me, hajpuje me i ostali nonsensi.
Koje? Da je ovo što oni rade popularno? Ili da je dobro? Prvo ne negiram, ali u drugo me još niste ubjedili.BadBoy wrote:Hahah dobro si nadošao na ono što se govori već zadnjih 10 stranica. Stvarno ti reading comprihension nije jača strana, možda je do muzike koju slušaš?![]()
Quid pro quo. Kada vi meni postavite i objasnite svoje emotivno stanje dok slušate onda ću i ja vama.cassius wrote:de mani laprdanja dale , postavi nam lyricse
Ja o muzici koju volim sam pisao na više tema. I ne govorim ja da je "moja" muzika bolja, samo želim da znam zašto je Jalina i BubinaBadBoy wrote:Ubijedi ti nas da je tvoja muzika bolja i evo mislim da ćemo se svi ostali složiti da ćemo ti se redom izvinuti, odreći se Jale & bube i početi slušati tvoju produhovljenu muziku.
Samo nas ubijedi.
To je vocoder, totalno druga stvar.bunk wrote:Ja cim cujem neki autotune odma me podsjeti na onog druga od uncle Jimba sa lenonkama iz South parka..a onda se zapitam da li ovi autotuneri kad se sastanu na afterparty izmedju sebe komuniciraju normalnim govorom ili kroz autotuner
MTV wrote:8.000.000