Ekspanzija terorizma

Post Reply
LSD

#3176 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

Fudo387 wrote: Ne kazem ni ja da to negdje pise i da tako treba, al’ njima je to svejedno. Vjerovatno su nasli nekog “ucenjaka” koji im je isprao glavu i rek’o da je to ok. Imas mali milion tih nekih ludi sekti. Ne pise nigdje da se mlatis lopatom po glavi i krvaris k’o junferica dok se necemu molis pa se opet oni frikovi po Iranu samodrape dok se ne ubandece, haj’ mu reci da je lud ili da nije musliman, glavu ce ti otkin’t.
A sto ih ne poravnaju? Ne znam. Nekim to stanje haosa tamo odgovara, zaradjuje pare na tom, veliki vjezbaju doktrine za buduce sukobe...haj’ mu znaj?
A taj "ucenjak", to jest samoprozvani halifa Bagdadi je zapravo Simon Elliot, agent Mosada :lol: eto ti halifata
http://www.dailystar.co.uk/news/latest- ... Mossad-spy

Pazi ovoga poziva se na Kardavija :lol: :pisnuo: bolje da si se pozvao na Mirnesa Ajanovića, manje bi ofirno bilo.
insomnia78

#3177 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Kardavi nije kompetentan za islam?
insomnia78

#3178 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Pazi mu linka i dokaza :lol:
Jesi ti procito to sto si postavio?
Fudo387

#3179 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Fudo387 »

LSD wrote:
Fudo387 wrote: Ne kazem ni ja da to negdje pise i da tako treba, al’ njima je to svejedno. Vjerovatno su nasli nekog “ucenjaka” koji im je isprao glavu i rek’o da je to ok. Imas mali milion tih nekih ludi sekti. Ne pise nigdje da se mlatis lopatom po glavi i krvaris k’o junferica dok se necemu molis pa se opet oni frikovi po Iranu samodrape dok se ne ubandece, haj’ mu reci da je lud ili da nije musliman, glavu ce ti otkin’t.
A sto ih ne poravnaju? Ne znam. Nekim to stanje haosa tamo odgovara, zaradjuje pare na tom, veliki vjezbaju doktrine za buduce sukobe...haj’ mu znaj?
A taj "ucenjak", to jest samoprozvani halifa Bagdadi je zapravo Simon Elliot, agent Mosada :lol: eto ti halifata
http://www.dailystar.co.uk/news/latest- ... Mossad-spy

Pazi ovoga poziva se na Kardavija :lol: :pisnuo: bolje da si se pozvao na Mirnesa Ajanovića, manje bi ofirno bilo.
A jebi ga jarane, ne sumnjam da je u svu frku upetljan i mosad, cia, qrac, palac...al’ to za tog lika mi izgleda malkice nemoguce. Nije to k’o na filmu.
LSD

#3180 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

Fudo387 wrote: A jebi ga jarane, ne sumnjam da je u svu frku upetljan i mosad, cia, qrac, palac...al’ to za tog lika mi izgleda malkice nemoguce. Nije to k’o na filmu.
Jok, nikako ISIL nije stovren u laboratorijama Mosada i CIA-e , odakle i finansira sve ove godine.
Daj malo se uputi u materiju ili te vodiš onom našom poznatom "boli me q, ne zanima me to"
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#3181 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Hame_ »

Hame_ wrote:Čitam, toliko je puco i metaka ispuco da se upalio protivpožarni alarm u sobi i to ga odalo.

Razna pitanja se postavljaju, npr. kako unese toliko oružja i municije na 32 sprat... do nije on toliko ispuco (64 godine mu) nego desetak terorista i njega na kraju koknuli i pobjegli.

Jel upratio ko sa koje udaljenosti je pucano?!
Bodkin wrote:U vegasu u hotel mozes unijeti sta hoces. Ovaj hotel je toliki kompleks da se mogao komotno izgubiti tu. U koferu je mogao zolju unijeti, niko ga ne bi nista pitao. Jos bi mu odnijeli kofer na 32 sprat
alibegoa wrote:400 metara. Pa kako ih tolike pogodi, jos nikad nije sluzio vojsku
Bodkin - OK, ovo za provjere u hotelu i da je mogo sve da mu posluga unese u sobu. Ostaje pitanje, zašto je unio desetak pušaka kad je sam puco?!

alibegoa - OK, velika je udaljenost, po noći u svjetlucavom Vegasu fakat je moro biti izuzetan strijelac ili je rafalo par sati. Pa moro je preko hiljadu metaka ispalit nako uneznan ako nije gađo. Da je gađo opet 700 ljudi treba vremena.

Da li se zna koliko vremenski je puco?!
Fudo387

#3182 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Fudo387 »

LSD wrote:
Fudo387 wrote: A jebi ga jarane, ne sumnjam da je u svu frku upetljan i mosad, cia, qrac, palac...al’ to za tog lika mi izgleda malkice nemoguce. Nije to k’o na filmu.
Jok, nikako ISIL nije stovren u laboratorijama Mosada i CIA-e , odakle i finansira sve ove godine.
Daj malo se uputi u materiju ili te vodiš onom našom poznatom "boli me q, ne zanima me to"
Ok, stvarno nisam upucen u plan i program tih agencija, izvini, postaje besmisleno.
Fudo387

#3183 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Fudo387 »

Hame_ wrote:
Hame_ wrote:Čitam, toliko je puco i metaka ispuco da se upalio protivpožarni alarm u sobi i to ga odalo.

Razna pitanja se postavljaju, npr. kako unese toliko oružja i municije na 32 sprat... do nije on toliko ispuco (64 godine mu) nego desetak terorista i njega na kraju koknuli i pobjegli.

Jel upratio ko sa koje udaljenosti je pucano?!
Bodkin wrote:U vegasu u hotel mozes unijeti sta hoces. Ovaj hotel je toliki kompleks da se mogao komotno izgubiti tu. U koferu je mogao zolju unijeti, niko ga ne bi nista pitao. Jos bi mu odnijeli kofer na 32 sprat
alibegoa wrote:400 metara. Pa kako ih tolike pogodi, jos nikad nije sluzio vojsku
Bodkin - OK, ovo za provjere u hotelu i da je mogo sve da mu posluga unese u sobu. Ostaje pitanje, zašto je unio desetak pušaka kad je sam puco?!

alibegoa - OK, velika je udaljenost, po noći u svjetlucavom Vegasu fakat je moro biti izuzetan strijelac ili je rafalo par sati. Pa moro je preko hiljadu metaka ispalit nako uneznan ako nije gađo. Da je gađo opet 700 ljudi treba vremena.

20000 ljudi nabijenih jedni ni druge, puca s nebesa u masu, rafalno, pa da je corav u oba oka ubio bi nekog dole.
salik79

#3184 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

Fudo387 wrote:
LSD wrote:
Fudo387 wrote:
Pa to su im neki ideali, opet, sta ja znam sta im se mota po blesari.
Mislim da im je primarni cilj dzenet, to su religiozni fanatici koji su nasli rupu u civilizaciji i sad ljustre dok ne sehide.
Da ne duljim, ono su budale opasne po okolinu, ne vidim potrebe da se zamaramo njihovim ciljevima, sta god urade neko je mrtav. Oni kad posiju luk neko nastrada, jebo kretene.
Carpet tomahavcima, zalij betonom, idemo dalje.
Ne postoji drugi nacin.
Nigdje i u Kur'anu ni u sunnetu/hadisu ne piše da se dzenet zarađuje ubijajuci okolo ljude...znaci, šuplja propaganda i totalna podvala :wink:
"Nema potrebe da se zamaramo njihovim ciljevima" :shock: :shock: pa to njima odlicno odgovoara, jer se raja ne zamara sa njima.
Tomahawci, beton, ovo ono...pa šta se onda ceka 15 godina? to se može srvaniti sa dva dana da se hoce, razvališe citav Irak i njihovu armiju, a da ne mogu ove.. ali što se ne sravnjuje i kome odgovara pojava ISIL, to su prava pitanja.
Ne kazem ni ja da to negdje pise i da tako treba, al’ njima je to svejedno. Vjerovatno su nasli nekog “ucenjaka” koji im je isprao glavu i rek’o da je to ok. Imas mali milion tih nekih ludi sekti. Ne pise nigdje da se mlatis lopatom po glavi i krvaris k’o junferica dok se necemu molis pa se opet oni frikovi po Iranu samodrape dok se ne ubandece, haj’ mu reci da je lud ili da nije musliman, glavu ce ti otkin’t.

Eto, vidis kako se lahko podlijeze propagandi, pa tako i ovi Isilovi vehabiti. Tatbir (to samomasakriranje o kojem pises) je haram i zabranjeno u Iranu. Najzvucnija/Najuglednija/Najuticajnija siitska ulema je tatbir proglasila haramom i pozvala vjernike da takvo sta ne cine.

Image
orinoco

#3185 Re: Ekspanzija terorizma

Post by orinoco »

LSD wrote:...Al nije to poenta i pitanje, vec šta im je svrha i cilj.
Što trolaš i smaraš temu :-) Cilj im je terorizam, ubijanje nedužnih i dužnih, koga stignu, gdje god, ne birajući mjesto, sredstva i način. Zadovoljan?
Fudo387

#3186 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Fudo387 »

Dobro je salik, mozda je i zabranjeno al’ oni se i dalje ljustre.
Pa gledao sam neki dokumentarni film, i nisam mogao vjerovati nekim obicajima, a lafo teski muslimani.
Dzenaza nekom liku, groblje, spomenici k’o na sutjesci, slike likova na njima, sta je volio jesti, dje je lopte igro, zene padaju u trans...sve sam gledao kad ce mu flasu sise i peskir ostaviti na mezaru, isto Srbi. :lol:
LSD

#3187 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

Fudo387 wrote:
LSD wrote:
Ok, stvarno nisam upucen u plan i program tih agencija, izvini, postaje besmisleno.
Simon Elliot, to jest Shimon Elliot...eto to ti je njihov samoproklamovani halifa :lol: pazi samo te arogancije da sam sebe prozove halifom i sad je ovo sve halifat đe smo mi zauzeli i završena prica :lol: :lol:

I onda neka prica o ISIL-u, nidje veze
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#3188 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Hame_ »

Fudo387 wrote:
Hame_ wrote:OK, velika je udaljenost, po noći u svjetlucavom Vegasu fakat je moro biti izuzetan strijelac ili je rafalo par sati. Pa moro je preko hiljadu metaka ispalit nako uneznan ako nije gađo. Da je gađo opet 700 ljudi treba vremena.

20000 ljudi nabijenih jedni ni druge, puca s nebesa u masu, rafalno, pa da je corav u oba oka ubio bi nekog dole.
Fakat, sve o nečemu kontam, a nisam konto da je u masu na posjećenom koncertu puco.

Dobro kažeš, mogo je komotno rafalat pola sata po masi i ovo napravit.
salik79

#3189 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

insomnia78 wrote:Kardavi nije kompetentan za islam?

Karadavi nije konzistentan u svojim stavovima i mijenja ih po "potrebama" finansijera i mecena, sto implicira da nije pouzdan, a od nepouzdanog insana se fetve ne uzimaju, tj. nisu relevantne.
LSD

#3190 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

orinoco wrote:
LSD wrote:...Al nije to poenta i pitanje, vec šta im je svrha i cilj.
Što trolaš i smaraš temu :-) Cilj im je terorizam, ubijanje nedužnih i dužnih, koga stignu, gdje god, ne birajući mjesto, sredstva i način. Zadovoljan?
:shock: :facepalm: ne brukaj se, živa bila...ovo ja dobronamjerno

Nidje veze, otkad je to terorizam sam po sebi svrha i cilj :facepalm:
Kikibombona

#3191 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Kikibombona »

Fudo387 wrote:A jebi ga jarane, ne sumnjam da je u svu frku upetljan i mosad, cia, qrac, palac...al’ to za tog lika mi izgleda malkice nemoguce. Nije to k’o na filmu.
Ove ublehe plasiraju zapadnjacki antiglobalisti, islamski relativizatori i ruski propagandisti. Fina se ekipa okupila.

Kazu Mosad naucio Bagdadija sve o islamu. Poslao ga u Irak da formira teroristicku skupinu. On je godinama izbjegavao iracke sluzbe i prikupljao pristalice. Niko iz ekipe nije skuzio da je Zidov. I nakon kratkog vremena Bagdadi je formirao vojsku koja je zauzela prostor velicine Francuske. Porazili su iracku vojsku koja ima 300 000 vojnika, do zuba naoruzanih. I sve to bez podrske lokalnog stanovnistva.

Moram konstatovati da covjek mora biti ekstremno glup ili sklon samozavaravanju da bi u ovo povjerovao. Da jedan covjek, Zidov, sve ovo postigne, morao bi biti vanzemaljac natprirodnih sposobnosti. Svi ti ISILovci, Iracani, bi skontali da se radi o Zidovu. Medju njima ima sposobnih kadrova, dosta Sadamovih oficira. Da su toliko glupi ne bi zauzeli pola Iraka i Sirije. Nakon Bagdadijevog govora iz al-Nuri dzamije u Mosulu, Iracani su potvrdili da Abu Bekr al-Bagdadi ima 'bagdadski naglasak'. Niko od Iracana i Sirijaca ne dovodi u pitanje Bagdadijevo iracko-arapsko porijeklo. To rade jedino gore pomenuti konspirativci.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3192 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Chmoljo »

hAZNADAR wrote:
insomnia78 wrote:Da medijska satanizacija muslimana. Stvarno ne znam zasto. Pa svi narodi po Evropi iz cista mira sa kamionom pregaze svoje sugradjane
Mnogima je danas zao sto je ubica Stephen i nije musliman. To je realnost. Mogu misliti razocarenja u Banjaluci kada su saznali da nije ni musliman ni Bosnjo.
kao što se mnogi naslađuju što je napokon neko napravio pokolj, a nije musliman.

valjda je jasno koliko je bolesno i jedno i drugo.
LSD

#3193 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

Kikibombona wrote:
Fudo387 wrote:A jebi ga jarane, ne sumnjam da je u svu frku upetljan i mosad, cia, qrac, palac...al’ to za tog lika mi izgleda malkice nemoguce. Nije to k’o na filmu.
Ove ublehe plasiraju zapadnjacki antiglobalisti, islamski relativizatori i ruski propagandisti. Fina se ekipa okupila.

Kazu Mosad naucio Bagdadija sve o islamu. Poslao ga u Irak da formira teroristicku skupinu. On je godinama izbjegavao iracke sluzbe i prikupljao pristalice. Niko iz ekipe nije skuzio da je Zidov. I nakon kratkog vremena Bagdadi je formirao vojsku koja je zauzela prostor velicine Francuske. Porazili su iracku vojsku koja ima 300 000 vojnika, do zuba naoruzanih. I sve to bez podrske lokalnog stanovnistva.

Moram konstatovati da covjek mora biti ekstremno glup ili sklon samozavaravanju da bi u ovo povjerovao. Da jedan covjek, Zidov, sve ovo postigne, morao bi biti vanzemaljac natprirodnih sposobnosti. Svi ti ISILovci, Iracani, bi skontali da se radi o Zidovu. Medju njima ima sposobnih kadrova, dosta Sadamovih oficira. Da su toliko glupi ne bi zauzeli pola Iraka i Sirije. Nakon Bagdadijevog govora iz al-Nuri dzamije u Mosulu, Iracani su potvrdili da Abu Bekr al-Bagdadi ima 'bagdadski naglasak'. Niko od Iracana i Sirijaca ne dovodi u pitanje Bagdadijevo iracko-arapsko porijeklo. To rade jedino gore pomenuti konspirativci.
Je li moguce da ti još nisi nadošo na to da u tom ISIL-u nema ni I od islama, niti je kad bilo, a niti ce kad biti...znaci, tebi šta se CNN ili SKY News servira tokom dana ti to odmah tu slast progutaš... hajd dobro.
salik79

#3194 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

Fudo387 wrote:Dobro je salik, mozda je i zabranjeno al’ oni se i dalje ljustre.
Pa gledao sam neki dokumentarni film, i nisam mogao vjerovati nekim obicajima, a lafo teski muslimani.
Dzenaza nekom liku, groblje, spomenici k’o na sutjesci, slike likova na njima, sta je volio jesti, dje je lopte igro, zene padaju u trans...sve sam gledao kad ce mu flasu sise i peskir ostaviti na mezaru, isto Srbi. :lol:
Daj pouzdan dokaz da se "ljustre" i posalji mi svoj racun na p.p., da ti uplatim milju.

Ne znam ja sta si ti gled'o, ja znam da ovo "ljustrenje" veze nema s Iranom. A vis a vis toga sto si ti gled'o, zelis li da ti postavim snimke sa obiljezavanja "suneta" nasih vrlih Bosnjaka, "a lafo teski muslimani"?
Kikibombona

#3195 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Kikibombona »

LSD wrote:Simon Elliot, to jest Shimon Elliot...eto to ti je njihov samoproklamovani halifa :lol: pazi samo te arogancije da sam sebe prozove halifom i sad je ovo sve halifat đe smo mi zauzeli i završena prica :lol: :lol:

Je li ovu glupost potvrdio iko relevatan?

Recimo, vlada Rusije, Turske, Irana, IRAKA ili SIRIJE!??

Ja sam ozbiljno zabrinut za tebe ako vjerujes u ove gluposti koje plasiraju propagandisti i bubuljicavi klinci sa zapada.
Fudo387

#3196 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Fudo387 »

salik79 wrote:
Daj pouzdan dokaz da se "ljustre" i posalji mi svoj racun na p.p., da ti uplatim milju.

Ne znam ja sta si ti gled'o, ja znam da ovo "ljustrenje" veze nema s Iranom. A vis a vis toga sto si ti gled'o, zelis li da ti postavim snimke sa obiljezavanja "suneta" nasih vrlih Bosnjaka, "a lafo teski muslimani"?
A poslaces mi qrac, mani mi tih djecijih fazona.
Kakve mi sad veze imamo sa tim njihovim obicajima, pa mi se i ne qrcimo da smo neki nadri muslimani, tumaci zivota i smrti k’o ti njihovi ajatolasi tamo. K’o fol islamska republika a tamo lady gaga na dzenazi, mislim, samo je jos ona falila da ugodjaj bude potpun.
LSD

#3197 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

Kikibombona wrote:
LSD wrote:Simon Elliot, to jest Shimon Elliot...eto to ti je njihov samoproklamovani halifa :lol: pazi samo te arogancije da sam sebe prozove halifom i sad je ovo sve halifat đe smo mi zauzeli i završena prica :lol: :lol:

Ja sam ozbiljno zabrinut za tebe ako vjerujes u ove gluposti koje plasiraju propagandisti i bubuljicavi klinci sa zapada.
Decko, ti baš zglajzo u ofsajd :roll:

Da bi uopšte mogao pricati na temu halifata, moraš prvo poznavati historiju islama (to prije svega), onda instituciju hilafeta, kako se to bira, kad je nastao, koliko je trajao, kad je ukinut, može li se uopšte danas svojevoljno proglasiti ili cak pricati o tome , da li iti jedna ulema svijeta danas priznaje ISIL ov samozvani hilafet i tako te neke sitnice
salik79

#3198 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

Fudo387 wrote:
salik79 wrote:

A poslaces mi qrac, mani mi tih djecijih fazona.
Kakve mi sad veze imamo sa tim njihovim obicajima, pa mi se i ne qrcimo da smo neki nadri muslimani, tumaci zivota i smrti k’o ti njihovi ajatolasi tamo. K’o fol islamska republika a tamo lady gaga na dzenazi, mislim, samo je jos ona falila da ugodjaj bude potpun.
Dakle, nemas dokaza. Ok.
insomnia78

#3199 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:

Potvrdili su Mićko Lazanski i Mladen Marić
insomnia78

#3200 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

I skroz razvodnismo temu sa stvarima koje su milion put isprevrtane i stavljene na svoje mjesto.
Post Reply