A gdje sam to napisao da je Bosna razbila Jugoslaviju?Paul F. wrote:Ovo je neka alternativna historija ? Bosna razbijala Jugoslaviju ? Na rubu znanosti.Ali Kemal wrote:Slazem se ja sa tobom, ali reci da i Bosanci nisu doprinijeli tome jednostavno ne odgovara cinjenicama, jer cim su formirali nacionalno-vjerske stranke koje su ubjedljivo pobijedile su se odlucili za nakaradni put u buducnost i snose ravnopravnu odgovornost za sadasnje stanje.
Eto GojeniH sad stoji na brnaiku JugoslavijeGojeni H wrote:piupiu wrote:Paul F. wrote: Bosna razbijala Jugoslaviju ? Na rubu znanosti.![]()
![]()
![]()
Ne na rubu vec na mracnoj strani.
Nece mi zamjeriti kolega @zatezni, citiracu ga s jedne druge teme:
zateznistub wrote:Ko dozivi da ga @ali kemal brani i da stane iza njegovog pisanja...
preozbiljna autodestrukcija!
Dzaba ti sve, tvoja stranka snosi ogromnu odgovornost za danasnji bijedni polozaj u kome su se nasli gradjani BiH, bez ikakve sanse da bude bolje u jos narednih 20 godina.
Mislim da uopste ne shvatas ozbiljnost situacije i katastrofu koju je donijela tvoja nacionalna stranka u suradnji sa ostalim nacionalnih strankama od samog momenta njihovog formiranja i mijenjanja grupne svijesti da je nacionalno (etnicko-vjersko) iznad svega.