Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
East_side wrote:Katastrofalan izbor mjesta odigravanja finala. Hajd sto je Arsenal odlucio da Mikhtarian nikako ne putuje na finale ali me je zacudilo kako organizatori odmah nisu reagovali na to, da potvrde da nema razloga za brigu, da mu je sigurnost zagarantovana i td.
Ili jesu a ja nisam u toku
Nevjerovatna mržnja čak i za naše standarde, 2004, ne armenski oficir na nekom Nato trneingu u Madjarskoj provalio u sobu i ubio armenskog oficira iz ciste mrznje
East_side wrote:Katastrofalan izbor mjesta odigravanja finala. Hajd sto je Arsenal odlucio da Mikhtarian nikako ne putuje na finale ali me je zacudilo kako organizatori odmah nisu reagovali na to, da potvrde da nema razloga za brigu, da mu je sigurnost zagarantovana i td.
Nevjerovatna mržnja čak i za naše standarde, 2004, ne armenski oficir na nekom Nato trneingu u Madjarskoj provalio u sobu i ubio armenskog oficira iz ciste mrznje
Sponzori vracaju karte jer ih ne mogu prodati nikome. Arsenal i Celzi takodje vracaju 6000 karti jer nisu uspjeli prodati. Do sad je prodano 23 000, stadion prima 69 000
Fantastična, sjajna i nepotkupljiva UEFA dala je staroj, moćnoj fudbalskoj naciji,gigantu ovog sporta Azerbejdžanu, koji vedri i oblači u svetu fudbala u poslednja 2 veka, da bude domaćin finala Lige Evrope.
Azerbejdžan, koji je (nevezano za ovo) našao ogromne količine nafte u prethodne 2 decenije, ima stadion od 68 000 mesta ali aerodrom može da obradi samo 15 000 putnika na dan pa su tako klubovi dobili po 13 000 karata koje su inače skupe kao i sam let. A i u 3 pizde materine od bilo kakve civilizacije pa da možeš doći drugim prevozom.
UEFA je jasno stavila do znanja da se fudbal ne igra zbog navijača nego zbog novca. I to onog korumpiranog novca kojim su Azerbejdžanci potplaćivali sve po Evropi (ko je upoznat sa "Azerbaijani Laundromat" skandalom zna, predugo je da pišem ovde), navodno je 2 milijarde iscurilo iz njihovih banaka, nestalo samo.
I nije to kraj glupostima i sranjima. Henrik Mihtarijan ne može da igra zbog sigurnosti?!? Zbog stanja između dve zemlje!?! Dakle, takva zemlja je dobila da organizuje finale. Zemlja koja ne može da garantuje sigurnost igrača na terenu da ga neko ne ubije. A ovamo se kazne udaraju po Balkanu za svaku zapaljenu baklju i svaki mrki pogled prema nekom sudiji, ne da Bože igraču.
UEFA takođe uredno u žrebovima reprezentacija razdvaja Azerbejdžan i Jermeniju jer se oni ne vole pa su lepo platili da ne budu zajedno u grupi. Što da izazivaju nevolje pa još treba kaznu da plate, evo tu je novac od nafte.
Dakle, šta smo imali ovde: fudbalska sila - nula, položaj zemlje - nula, aerodrom - nula, sigurnost - nula, stadion - dobar. BAKU - SJAJAN IZBOR.
(EF)
Boldirano nije tačna informacija. Klubovi su dobili malo preko 6000. Ostatak otišao na novinare itd.
Evo čitam baš, po svemu sudeći u Azerbejdžanu - fijasko. Žao mi je jer je finale i znamo kakve su atmosfere na takvim utakmicama, ali mi je u jednu ruku neopisivo drago