kloniran wrote:nije u tome fazon, ne potrosim ni ja, nego sto ucjenjuju za bonus
na halo da bi dobio bonus 6 mjeseci moras potrositi 20 maraka
na ultri 60
jes da je duplo manje ali meni haman pa moze biti, ako zafali doplatim jos 3 markice i imam gigu, ovi odmah pa po ceneru opleli

Pa da, o tome se i radi, cista ucjena, da ljudi barem vecinom trose 10 KM mjesecno svakako pa da ovo nekako i prodje ali ovako neko da bi imao ovaj bonus mora da se rastegne do 10 KM iako mjesecno trosi manje od toga.
Ovo oni vjerovatno racunaju malo podbadati haloo posto raja nerijetko na haloo kupi 10 KM pa od toga 8 KM ostavi za net i ostatak od 2 (ili vise ako je u haloo klubu) za druge stvari. A i po samoj akciji je vidljivo da im je glavna meta haloo jer je u sustini rijec o istoj akciji kao i na haloo samo s malo drukcijim parametrima (12 mjeseci bonusa vs 6, 1gb vs 555 mb) , naravno minus ova ucjena s 10 KM mjesecno koje na haloo nema i jos neke parametre.
S obzirom da ovo nude samo za prenos broja, vjerovatno s prepaidom najvise racunaju na to da vrate korisnike koji su otisli na haloo jer je, kako mi se cini, najveci odliv prepaid korisnika bhta upravo bio u korist haloo.
Iako im ovo nije nesto konkurentna ponuda, u odnosu na prethodne akcijske ponude koje su imali ovo je znatno bolje. Pomalo se i oni bude, samo je pitanje koliko ce se brzo probuditi i da li ce tad biti prekasno.