Popularne stvari koje ne kontam
- ultima_palabra
#3176 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eto nek kurac miriše 
- MedenoSrce
#3177 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma ja sam skontala da se na svoju zali, nisam skontala da misli na neke druge
- KPNCTNJAH
#3178 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Gdje su one forumasice sto se bave humanitarnim radom, de malo djecaka pripazite, opasno je zagorio 
- SpecialOffer
#3179 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisam probao. Kazes smrdiultima_palabra wrote:Eto nek kurac miriše
- ultima_palabra
#3180 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Polako, sve u svoje vrijemeSpecialOffer wrote:Nisam probao. Kazes smrdiultima_palabra wrote:Eto nek kurac miriše![]()
-
dezurni_ucenik
#3181 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ultima_palabra wrote:Polako, sve u svoje vrijemeSpecialOffer wrote:Nisam probao. Kazes smrdiultima_palabra wrote:Eto nek kurac miriše![]()
- Point.
#3182 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ok, dezurni.dezurni_ucenik wrote:Point. wrote:Ma jok bolan, pito ovu gospoju.dezurni_ucenik wrote: Zar si ti zeMsko ?
Onda si trebao napisati "bi otisla" a ne "bih otisla"...
- SpecialOffer
#3183 Re: Popularne stvari koje ne kontam
@point.
Samo u prvom licu jednine koristis "bih" s u svim ostalim licima "bi".
Samo u prvom licu jednine koristis "bih" s u svim ostalim licima "bi".
- Point.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3185 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A eto na Severini se nisu izredali svi od Novkovica, Nikse Bratos, Zrinka Tutica i ostale kompanije 
- JThomas
#3186 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kad dovoljno uspiješ sve se zanemari i ode u zastaru.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3187 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dok je licemjerja bice i morala. Zato je i moguce biti malo trudna i malo qrva.
- rumenige_brajtner
#3188 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ultima_palabra wrote:Polako, sve u svoje vrijemeSpecialOffer wrote:Nisam probao. Kazes smrdiultima_palabra wrote:Eto nek kurac miriše![]()

- dječak sa šibicama
#3189 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Seve je i pocela karijeru kao Tuticeva vila ravijojla... nakon sto ga je pobozna Tatjana Matejas Tajci odjebala i otisla pjevati po crkvenim zborovima u USA._BataZiv_0809 wrote:A eto na Severini se nisu izredali svi od Novkovica, Nikse Bratos, Zrinka Tutica i ostale kompanije
Svi znamo kada je i kako dostigla zenit karijere.. ne mislim na vjencanje
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3190 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da, upravo tako. Zato prica o koja osporava "uspjeh" Natali Dizdar zbog slicnih dogadjanja, ne drzi vode. Estrada je uvijek bila plašt za profi ili poluprofi prostituciju i pranje para i ko zna sta sve ne.dječak sa šibicama wrote: Seve je i pocela karijeru kao Tuticeva vila ravijojla... nakon sto ga je pobozna Tatjana Matejas Tajci odjebala i otisla pjevati po crkvenim zborovima u USA.
Svi znamo kada je i kako dostigla zenit karijere.. ne mislim na vjencanje
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3191 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Enis je bio i simpatican dok nije krenuo i iz pastete viriti. Inace mislim da mu bolje stoje ozbiljnije uloge, kao u Gori Vatra.dječak sa šibicama wrote:
Ni ja, sjecam ga se kao doktora Dugi Hauzera, "najmladji doktor na svijetu", kasnije postade popularan, urnebesan, saljiv, kofol... meni taj lik nema ni 1% karizme.
Isto tako i Enis Beslagic.
- dječak sa šibicama
#3192 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa jeste, dok nije poceo iz pastete iskakati, bio je prihvatljiv. Onako, nikad nesto posebno duhovit bar meni ne, ali hajde. Nije ni duduk._BataZiv_0809 wrote: Enis je bio i simpatican dok nije krenuo i iz pastete viriti. Inace mislim da mu bolje stoje ozbiljnije uloge, kao u Gori Vatra.
Medjutim, sad je ko margarin, u sve se mijesa. Najjaci je na Bajram, taj stigne obici i Hayat i TVSA i Alfu i Face tv, sve za jedno jutro. I to kao on je onaj duhoviti u studiju, pa kao nasmijava raju.
Klasicni seoski laktaros, plus sto ispade on nekakav ambasador bosanskog humora, ma daj covjece pa Ismet Horo je zabavniji od njega.
- animals
#3193 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A covjek..uopceno..SpecialOffer wrote:Ne razumijem zene kojim smrdi p***a. Nema odveatnijeg smrada![]()
![]()
![]()
sve ima neugodan miris, pa cak i trava, kad se ubudjavi...
voda isto moze imati neugodan miris..
za sve su krive bakterije, njima se obrati..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3194 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Daleko od toga da je šljivotres i antitalenat, ali da je pretjerano duhovit i zabavan, meni licno nije. Jednostavno mi nema tu prirodnu, urodjenu harizmu i smisao za humor. I bas sto ti kazes, nekako isforsirano pokusava biti onaj koji zabavlja raju i ambasador naseg humora, kraj jos zivih legendi:roll:
Ali posto je ovom narodu i Ramiz Zmaj urnebesno smijesan, onda bice da je do mene, do tebe i nama slicnih
Meni licno je u Nasoj Maloj Klinici daleko daleko najduhovitiji Rene Bitorajac, naravno uz pokojnog Ivicu Vidovica.
Ali posto je ovom narodu i Ramiz Zmaj urnebesno smijesan, onda bice da je do mene, do tebe i nama slicnih
Meni licno je u Nasoj Maloj Klinici daleko daleko najduhovitiji Rene Bitorajac, naravno uz pokojnog Ivicu Vidovica.
- Raigor Stonehoof
#3195 Re: Popularne stvari koje ne kontam
meni su u nasoj maloj klinici najduhovitiji oni koji su uspjeli izdrzat gledajuci citavu epizodu nase male klinike 
- animals
#3196 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U pravu si, ja sam pogledao par epizoda, i pokusao sam da nadjem humor, i odustao sam..Raigor Stonehoof wrote:meni su u nasoj maloj klinici najduhovitiji oni koji su uspjeli izdrzat gledajuci citavu epizodu nase male klinike
- dječak sa šibicama
#3197 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Rene je bio najbolji kao Kumerle, sto jest jest, i ta serija je bila vrh humora. Jedino mi je Tarik bio neduhovit, odnosno njegova uloga advokata/luzera koji ne zna sta hoce od zivota.
Cudno Enis nije dobio neku ulogu
Ivica Vidovic je stara skola, njegova uloga Halilcica u Taletu je meni licno fantasticna. Ili Servantes iz malog mista.
NMK je projekt Branka Djurica, i fakat je ukenjao sa tom serijom.
Cudno Enis nije dobio neku ulogu
Ivica Vidovic je stara skola, njegova uloga Halilcica u Taletu je meni licno fantasticna. Ili Servantes iz malog mista.
NMK je projekt Branka Djurica, i fakat je ukenjao sa tom serijom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3198 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da bismo razumjeli , treba stvari staviti u vremenski okvir.
NMK je prva (ili medju prvim) sitcom serija na ovim prostorima i kad se pojavila rusila je rekorde gledanosti. Kasnije su to svi krenuli kopirati, reciklirati (cak se u Srbiji snimale identicne epizode NMK sa drugim glumcima, izuzev Renea). Sad mi vise nije smijesna. U to vrijeme sam padao od šege. Slicna stvar je i sa Vizom.
Elem vise to slabo gledam, a LZN mi nije nesto smijesna, najvise zbog predvidivih zapleta, jer je svaki baziran na nesporazumu.
P.S. Robi Kumrle i Bitange i Princeze-predobra
Kao i Stipe u gostima i Odmori se zasluzio si.
NMK je prva (ili medju prvim) sitcom serija na ovim prostorima i kad se pojavila rusila je rekorde gledanosti. Kasnije su to svi krenuli kopirati, reciklirati (cak se u Srbiji snimale identicne epizode NMK sa drugim glumcima, izuzev Renea). Sad mi vise nije smijesna. U to vrijeme sam padao od šege. Slicna stvar je i sa Vizom.
Elem vise to slabo gledam, a LZN mi nije nesto smijesna, najvise zbog predvidivih zapleta, jer je svaki baziran na nesporazumu.
P.S. Robi Kumrle i Bitange i Princeze-predobra
-
dezurni_ucenik
#3199 Re: Popularne stvari koje ne kontam
_BataZiv_0809 wrote:Da bismo razumjeli , treba stvari staviti u vremenski okvir.
P.S. Robi Kumrle i Bitange i Princeze-predobraKao i Stipe u gostima i Odmori se zasluzio si.
Zar nije Pozoriste U Kuci bio prvi sitcom na ovim prostorima ?
- Raigor Stonehoof
#3200 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam bilo koga kome su domace humoristicke serije smijesne 
btw bila je familija d.o.o. prije svega toga
btw bila je familija d.o.o. prije svega toga