A_A_AKCIJA wrote:E pa, odradio si zadaću polovično. Istraži malo zašto je Vedrana otpuštena sa TV. Šta je napisala, pa dobila nogu. Onda reci braniš li njeno pravo na slobodu govora?
Degutantno je licitirati brojkama mrtve djece, složićeš se. Svakako su stotine hiljada civila u pitanju, u svim navedenim zemljama. Poenta je hoćeš li takođe vatreno braniti nečije pravo na život, kao nečije pravo na slobodu govora, pogotovo ako su uzročno povezani?
Ili nije isto, nismo isti, ne vrijedimo isto...???
Ama bolan insanu, ne zanima me ta osoba. Već sam napisao, neka piše šta hoće, njeno pravo. Ovaj sam tekst citirao samo da vidim odakle ona cifra.
Jeste degutatno, ali zašto ona može da napiše stotine hiljada, bez da se ja smijem zapitati? Je li degutatno što ona pretjeruje?
Pa meni je recimo degutatno da se na sve načine relativizuje ovaj zločin u Parizu, i to upravo brojkama o ubijenim u ovim navedenim zemljama.
Naravno da ću braniti pravo na život, kao i pravo na slobodu govora, ne znam zašto me to pitaš uopšte. Isto kao što smatram da su karikaturisti trebali imati pravo na život, tako smatram i da su ubijeni civili trebali imati pravo na život. Šta je ovdje uzročno povezano?
Meni je svačiji život isti, nebitno ko je i odakle. Samo ne vidim teme o ubijanju muslimanske djece u Pakistanu, Nigeriji, progonu muslimana u Burmi. Ne vidim statuse na FB u ovim ubistvima. Književnica Rudan napiše da nije u redu da se toliko priča o ubistvu pakistanske djece od strane ekstremista. Zato što književnica mrzi Zapad, neće da piše o zločinima koje Zapad nije počinio. Isto tako i na FB, ne piše se o zločinima koje Zapad nije počinio.
Šta ti hoćeš da me isprovociraš, da napišem da nije bilo zločina od strane koalicijskih snaga u ovim ratovima? Jeste, bilo je, ne sporim. OK?