a jadnici, teško im niti im daju niti ih vole. hahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahhadobar osjecaj wrote:Kakva je to petlja? Da imaju petlju ne bi isli linijom manjeg otpora, nego bi kvalitetnije organizovali vlastiti zivot bez potrebe da se petljaju u tvoj i druge zivote.huremka wrote:Jel' se ja krećem po pogrešnim mjestima, okružena pogrešnim ljudima ili u ovom Sarajevu više imaju petlje ovi oženjeni?
Žene pitaju žene
- huremka
#3176 Re: Žene pitaju žene
- Big Ang
#3177 Re: Žene pitaju žene
huremka wrote:Jel' se ja krećem po pogrešnim mjestima, okružena pogrešnim ljudima ili u ovom Sarajevu više imaju petlje ovi oženjeni?
Ma bezobrazni
- lua
#3178 Re: Žene pitaju žene
huremka wrote:Jel' se ja krećem po pogrešnim mjestima, okružena pogrešnim ljudima ili u ovom Sarajevu više imaju petlje ovi oženjeni?
Kad bi mi se desilo da mi oženjen čovjek priđe i ponudi me pićem il' bilo kakvu degeneričnu insinuaciju baci na bilo šta, opizdila bih ga laktom u donju vilicu dok mu se žvalje ne otegnu k'o kod Džima Kerija u Maski.
- Big Ang
#3179 Re: Žene pitaju žene
ma nemoj tako pa i oni su ljudilua wrote:huremka wrote:Jel' se ja krećem po pogrešnim mjestima, okružena pogrešnim ljudima ili u ovom Sarajevu više imaju petlje ovi oženjeni?
Kad bi mi se desilo da mi oženjen čovjek priđe i ponudi me pićem il' bilo kakvu degeneričnu insinuaciju baci na bilo šta, opizdila bih ga laktom u donju vilicu dok mu se žvalje ne otegnu k'o kod Džima Kerija u Maski.E tu sam konzerva mrtva.
- JThomas
#3180 Re: Žene pitaju žene
pa nisu umrli ako su se oženili.
a da znaju da nemaju prolaza ne bi ni prilazili, jelde?
- lua
#3181 Re: Žene pitaju žene
Ne znam hoće li to reći njihove supruge.Big Ang wrote:ma nemoj tako pa i oni su ljudi
- dobar osjecaj
#3182 Re: Žene pitaju žene
nisu se nikad ni rodili da budu muskarci nego pizde koje nisu sposobne da zive svoj zivot i onda se kao paraziti kace svojim pipcima svuda. svaciji i niciji. obicno smece. ali u pravu si da imaju trziste jer je potraznja i ponuda ujednacena.JThomas wrote:pa nisu umrli ako su se oženili.
- dobar osjecaj
#3183 Re: Žene pitaju žene
Tesko da je moguce da supruge ne snose nikakvu odgovornost u tom ukupnom aranzmanu.lua wrote:Ne znam hoće li to reći njihove supruge.Big Ang wrote:ma nemoj tako pa i oni su ljudi
- lua
#3184 Re: Žene pitaju žene
Ma neam pojma, samo im daleko kuća od moje bila.dobar osjecaj wrote: Tesko da je moguce da supruge ne snose nikakvu odgovornost u tom ukupnom aranzmanu.
- Bambi_na_kofeinu
#3185 Re: Žene pitaju žene
Iza svakog takvog muškarca stoji žena rospija koja ga ne shvata, ne voli, ne poštuje, iskorištava, seks je loš, upecala ga na dijete, nikakva je majka/domaćica. Dabome.
I samo što se nije razveo. Dabome.
Koja god padne na to (vazda me šokira koliko ih zapravo pada, valjda ženska potreba da dokaže kako je baš ona bolja od te njegove) zaslužila je džuvegiju.
Nažalost takve uglavnom poslije kmeče kako su naivne prevedene žedne preko vode.
Polusvijet...
Koja god padne na to (vazda me šokira koliko ih zapravo pada, valjda ženska potreba da dokaže kako je baš ona bolja od te njegove) zaslužila je džuvegiju.
Nažalost takve uglavnom poslije kmeče kako su naivne prevedene žedne preko vode.
Polusvijet...
- MedenoSrce
#3186 Re: Žene pitaju žene
Znam ja jednog koji voli zenu, djecu i sve to otvoreno kaze al' ni njemu ne manjka kandidatkinja.
- lua
#3187 Re: Žene pitaju žene
I ja znam jednog. Rečenica uvijek ide ovako: "Volim ja svoju ženu, ali..."
Čuj "ali".
Čuj "ali".
- MedenoSrce
#3188 Re: Žene pitaju žene
ma ovaj ide toliko daleko da izvadi telefon i pokazuje kako mu je zena dobra riba
i ope' ima prolaza
- šatirana_ljubičica
#3189 Re: Žene pitaju žene
A onda je bratova žena rekla: Nije on nigdje ni izlazio!
jel
jel
- lua
#3190 Re: Žene pitaju žene
"Ma šta mogu jarane, grad pun balavica, sisa k'o lubenica, dupe k'o od betona. Nisam ja kriv što sam muško."
- Big Ang
#3191 Re: Žene pitaju žene
Ja ga razumijem Bgmlua wrote:I ja znam jednog. Rečenica uvijek ide ovako: "Volim ja svoju ženu, ali..."
Čuj "ali".
- Secer_033
#3192 Re: Žene pitaju žene
Ja stvarno ne kontam tu ljubav prema autima...
Za je auto toliko vazan?
Za je auto toliko vazan?
- JThomas
#3193 Re: Žene pitaju žene
dobar espap lako nađe kupca. čak i ako je već prodan 
- JThomas
#3194 Re: Žene pitaju žene
generalno, generalno, nisam ni vidio dijasporca.
- Bloo
- Globalna šefica
#3195 Re: Žene pitaju žene
a on jadan ostaje s njom zbog djece sitnog zuba...Bambi_na_kofeinu wrote:Iza svakog takvog muškarca stoji žena rospija koja ga ne shvata, ne voli, ne poštuje, iskorištava, seks je loš, upecala ga na dijete, nikakva je majka/domaćica. Dabome.
Polusvijet...
- S4mpion
#3196 Re: Žene pitaju žene
Vjerujem da ne bi bolje prošao i ako priđe s lošom pričom.lua wrote:
Kad bi mi se desilo da mi oženjen čovjek priđe i ponudi me pićem il' bilo kakvu degeneričnu insinuaciju baci na bilo šta, opizdila bih ga laktom u donju vilicu dok mu se žvalje ne otegnu k'o kod Džima Kerija u Maski.E tu sam konzerva mrtva.
Starije ganjaj, mlađi su pokvareni šupci.Eurosa wrote:Ako postoji neodgovorna budala koja ce u 21.vijeku pasti na to, onda bolje nije ni zasluzio, a ni ta hvatacica vala
Meni se nikad nije desilo da mi se upucava hipotekarni tip,mene uvijek mladji salijecuvaljda zbog onog: poslo me babo!
- huremka
#3197 Re: Žene pitaju žene
ljudi moji ja ne govorim o jednom konkretnom slučaju, više ih na prste izbrojati ne mogu...
ima i onih slučajeva gdje prešute, ali većina ono transparentno čak i sa prstenom hodaju, pa ono kad ih upitno pogledaš ponosno izjave kako zauzeti lože više ove današnje djevojke.
elem, koliko god njihovo maslo nije za ramazana toliko eto nije ni naše.
da se razumijemo i meni zna biti zanimljivo to zabranjeno, ali ovo više nije ni zabranjeno, jebeš muškarca ako nema i ženu i djevojku

ima i onih slučajeva gdje prešute, ali većina ono transparentno čak i sa prstenom hodaju, pa ono kad ih upitno pogledaš ponosno izjave kako zauzeti lože više ove današnje djevojke.
elem, koliko god njihovo maslo nije za ramazana toliko eto nije ni naše.
da se razumijemo i meni zna biti zanimljivo to zabranjeno, ali ovo više nije ni zabranjeno, jebeš muškarca ako nema i ženu i djevojku
- JThomas
#3198 Re: Žene pitaju žene
onda je sve jasno koliko je sati i sa vaše strane i kako u prosjeku gledate na to.
dobar je drugoj, ergo biće dobar i meni, a hoće da je prevari sa mnom - joj koja sam ja koka...
dobar je drugoj, ergo biće dobar i meni, a hoće da je prevari sa mnom - joj koja sam ja koka...
- Secer_033
#3199 Re: Žene pitaju žene
To su fuj muskarci koje ne bih ni za jednu noc. Ne bih nikada htjela biti 'the other woman' i pokvariti nekome vezu ili brak. Dno dna. Ko to zeli?
-
bang and blame
#3200 Re: Žene pitaju žene
Secer_033 wrote:To su fuj muskarci koje ne bih ni za jednu noc. Ne bih nikada htjela biti 'the other woman' i pokvariti nekome vezu ili brak. Dno dna. Ko to zeli?
Ja sam toliki egoista, da ne bih mogla dozvoliti da sam bilo sta drugo, osim jedna i jedina