Sarajevo, kanisteri, zid i nadrealisti...to je perspektiva gledanja rata koju primjećujem kod tebe, zato sam se i našalio. BiH je imala i ima borce, i ratovalo se šitom BiH i da nije ovo tvoje "help bosnia", ali za šumsku, bilo uslišeno danas bi ti bio daleko više razočaran nego što pokazuješ..exliberal-ex wrote:
sta to znaci sarajevski ratnice sa kanisterom u ruci...ajde objasni mi to...
genocidna se gasi...hm..pa prema vama pocela se gasit od potpisa u dejtonu al ja jos uvijek cekam taj prekidac da se okrene...a sto se tice para...e moj paranoid nevidis drvo od sume...dok u sarajevu gase ulicnu rasvjetu, redukcije vode ko da je 94, gras se raspada, penzioneri gladjuju, nezaposlenost skoro 50 % ti gledas kako je u genocidnoj...za to vrijeme hrvati ponovo zvone za treci ali sad nema stranaca da ih zaustave...ajde ratnice pred ogledalo pa skini te maskirne sa lica ...
Što se tiče para i "rasvjete" koju si već nekoliko puta spomenuo da ti objasnim. Para ima, šalje se iz dijaspore..nikad nije kasnila tranša. Podaci govore da 2 mld stigne, a ima i ulične rasvjete, grijanja, vode ..ma svega. Nezaposlenost škodi više budzetlijama nego samom narodu, a Dayton je spakovao takav Ustav da će ubrzo doći do raspakivanja i njega a i genocidne, u paketu..
Da.. Što se tiče genocidne, naravno da pratim zbivanja jer imam djedovinu, a znaš šta, nisam jedini...nisam prodao kao ovi tvoji po Sarajevu pa sad ne znaju šta bi..para nestalo, a nema se...
Treći i mokre snove saveznika genocidne ne želim da komentarišem..imaš Hafisa, pa ga priupitaj imal šta od "trećeg"