Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_milojica wrote:Ako se bude nekada pisao novi ustav,prvi amadman treba da bude da reprezentaciju moze raditi samo drzavna tv. Ovo je ko vasar u Sapcu
Pa šta treba da buzde koncert ozbiljne muzike pred ovako važnu utakmicu ili uključiti se 5 minuta prije utakmice kao što radi državna tv?
mali_milojica wrote:Ako se bude nekada pisao novi ustav,prvi amadman treba da bude da reprezentaciju moze raditi samo drzavna tv. Ovo je ko vasar u Sapcu
Pa šta treba da buzde koncert ozbiljne muzike pred ovako važnu utakmicu ili uključiti se 5 minuta prije utakmice kao što radi državna tv?
Treba pripremiti emisiju prije tekme ali ne ovo, ovo je cirkus.
ma nije niko za klasiku ali se ovo moglo malo "utegnut", zar ne?
Bolje i to nego ovo seosko sijelo i turbo folk prijenosi. Malo je sto mi se povraca od cekanja i same utakmice,jos oni da mi na muku prisjedaju
mali_milojica wrote:Bolje i to nego ovo seosko sijelo i turbo folk prijenosi. Malo je sto mi se povraca od cekanja i same utakmice,jos oni da mi na muku prisjedaju
Očito ti radi adrenalin. Nema kića, nema papanluka, sad za sad predobro. I ne može se snimati pa emitirati, nešto što mora ići uživo.