Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#3176 Re: Liverpool FC
Ma bjezi izivcirao sam se ali mu nisam nista zamjerao osjecao sam da ce zabiti
Ali nije to bitno bitno je da su prosli u finale i da nisam pogrijesio kada sam trubio da Kenny treba ostati do kraja zbog kupa
Iako je ostala jos jedna tekma ali dobro ..
- Gandalf
#3178 Re: Liverpool FC
priželjkujem Chelsea u Finalu - biće umorniji od Tottenhama, ako ih prođu zbog LP-a, a i imaju sporiju ekipu od Tottenhama, što Poolu više odgovara na terenu.
- horion_bosona
#3179 Re: Liverpool FC
Odlično drugo poluvrijeme Liverpoola... u prvom pametna igra Evertona, konstantno su izlazili visoko i stajali blizu, praveći presing na zadnju liniju i Spearinga, tjerajući ih da loptu vraćaju golmanu na ispucavanje, pored Gerrarda nije bilo koga da prenese na drugu polovinu...
Suarez je paklen, paklen igrač, žali bože sve one njegove stative otkad je došao... Carroll je odigrao jako dobro čitavu utakmicu i pored ona dva promašaja, većinu duela je dobio spuštajući najčešće loptu Suarezu u noge, onda ju na kraju zakucao za finale... neka, biće od njega golova u budućnosti.... Carragher je zreo za penzije i to je po ko zna koji put pokazao u ovoj sezoni, ne znam što Jose Enrique nije igrao lijevo a Agger na stoperu?
i ja bi volio vise Chelski u finalu, bez obzira na formu Tot'hama, u zadnje 2 godine Liverpool je dobio Chelsea u svim odigranim utakmicama (4/4)...
@Bubalo1 fino ti to ubode
sutra...
- _Reds_
#3180 Re: Liverpool FC
Sad ne znam da li je bolje da L'pool osvoji ovaj kup ili ne.
Ako ga osvoji, boljim se da ce se stvari zacementirati, i da ce trhulovina, i dalje ostati u klubu, i da jos godina necemo gledati LP u L'poolu, a kamoli proslavu kakve titule.
Ako ga osvoji, boljim se da ce se stvari zacementirati, i da ce trhulovina, i dalje ostati u klubu, i da jos godina necemo gledati LP u L'poolu, a kamoli proslavu kakve titule.
- Quaresma
#3181 Re: Liverpool FC
Ta ti ne pije vode, sporija ekipa a opet u nesto boljoj situaciji neg viGandalf wrote:imaju sporiju ekipu od Tottenhama, što Poolu više odgovara na terenu.
Danas nece biti lako protiv totenhama, ali mora se pobjediti imali su dosta vremena da se.odmore, ne brinem se za danasnju utakmicu koliko za onu protv barce.jer.imaju samo dan dva odmora, a raspored je nikakav
Sent from my GT-I9001
-
Lucas Leiva
#3182 Re: Liverpool FC
Andy Carroll je moje posljednje prorocanstvo koje se ostvarilo... danima sam tvrdio da njegovo vrijeme dolazi i da je on jedina dobra kupovina, nazalost moram to reci, katastrofalnog Kennya Dalglisha!
Nadam se da Rafaelu Benitezu nece biti iz ponizenja da se dogodine vrati u Liverpool, jer covjek sa pravom zasluzuje klub koji ima kapacitet borbe za titulu. Liverpool je danas daleko ispod njegovog nivoa!
Nadam se da Rafaelu Benitezu nece biti iz ponizenja da se dogodine vrati u Liverpool, jer covjek sa pravom zasluzuje klub koji ima kapacitet borbe za titulu. Liverpool je danas daleko ispod njegovog nivoa!
- Edin H.
#3183 Re: Liverpool FC
Kenny je imao logiku kojom je sa Blackburnom osvojio titulu - tim kojem su okosnica talentovani engleski igraci.Lucas Leiva wrote:Andy Carroll je moje posljednje prorocanstvo koje se ostvarilo... danima sam tvrdio da njegovo vrijeme dolazi i da je on jedina dobra kupovina, nazalost moram to reci, katastrofalnog Kennya Dalglisha!
Tu se i najvise izradio, premda kupovina Suareza je maestralan potez, iako je navodno pregovore zapoceo Hodgson.
U svakom slucaju Kenny ima pobjednicki mentalitet i ima podrsku navijaca sto je najvaznije, i sa ovakvim timom on ce donijeti dva trofeja u ovoj sezoni.
-
Coalman
#3184 Re: Liverpool FC
Da, Kenny od početka ima podršku navijača. Vjerujem da mu je to mnogo pomoglo i dalo jednu dozu energije da uspije osvojiti Carling Kup, a možda i FA Cup. Iako nije izboren primarni cilj Liga Prvaka, mislim da se sezona osvajanjem i drugog trofeja ne može smatrati neuspješnom.
Kenny gradi ekipu za budućnost i treba biti strpljiv sa njim. Nadam se da će naredne sezone uspjeti posložiti sve kockice i doći do Lige Prvaka, uz nekoliko pojačanja to se može izboriti + tu će biti i Lukaš koji je jedna važna karika u igri Liverpoola.

Justice for the 96!
Kenny gradi ekipu za budućnost i treba biti strpljiv sa njim. Nadam se da će naredne sezone uspjeti posložiti sve kockice i doći do Lige Prvaka, uz nekoliko pojačanja to se može izboriti + tu će biti i Lukaš koji je jedna važna karika u igri Liverpoola.

Justice for the 96!
-
Mustang1
#3185 Re: Liverpool FC
Ehhh Chelsea
Trebalo bi biti rutinski 
-
Coalman
#3186 Re: Liverpool FC
I ja se nadam da će to biti rutinski i da će nastaviti tradiciju dobrih igara u posljednje vrijeme protiv Chelseae.Bubalo1 wrote:Ehhh ChelseaTrebalo bi biti rutinski
- Quaresma
#3187 Re: Liverpool FC
Ipak chelsea u zadnjih 20 god ima vise iskustva na wembleyu 
Sent from my GT-I9001
Sent from my GT-I9001
-
Coalman
#3188 Re: Liverpool FC
Finale FA Cupa je 5. maja sa početkom u 18 sati i 15 minuta. Utakmicu sa Evertonom je posmatralo 87.231 gledalaca.
- ultima_palabra
#3189 Re: Liverpool FC
Taj FA kao da se trudi da sjebe taj kup što višeCoalman wrote:Finale FA Cupa je 5. maja sa početkom u 18 sati i 15 minuta. Utakmicu sa Evertonom je posmatralo 87.231 gledalaca.
Oni ga prvo prebacuju prije zadnjeg kola, pa se onda istog dana igraju i prvenstvene utakmice, sad još izmišljaju i novi termin... bolje da ga ukinu skroz
- fosil
#3190 Re: Liverpool FC
Valjda zbog EP, da se mogu pripremiti buduci evropski prvaci. A u 5 je i tea time. 
-
Coalman
#3191 Re: Liverpool FC
Drente se seli u drugi kraj Liverpula?
Čelnici Liverpula razmišljaju o fudbaleru Evertona Rojstonu Drenteu za naredni letnji prelazni rok.
Iako je Rojston Drente daleko od partija koje pružao u Fejnordu, u Liverpulu su zadovoljni njegovom formom u timu najljućeg rivala Evertona.
Bivši igrač Real Madrida je od dolaska u Premijer ligu, gde brani boje Evertona, igrao na zadovoljavajućem nivou i sada "crveni" razmišljaju da ga dovedu na "Enfild", prenosi "The Telegraph".
Pozajmica Rojsona Drentea Evertonu ističe na kraju ove sezone, a ostaje da se vidi hoće li Holanđanin nastaviti karijeru na ostrvu.
"The Telegraph" tvrdi da je Drente daleko od produžetka saradnje sa Evertonom i da bi to moguao da iskoristi najveći rival Liverpul.
Liverpool je još zainteresovan za Jacksona Martineza iz Jaguareza. Ima 25 godina, u 141 utakmici 95 golova u Meksičkoj ligi.
- Gandalf
#3192 Re: Liverpool FC
statistički Martinez izgleda kao prilično jak napadač - ali ko zna kako bi se snašao na Otoku - volio bih da ga dovedu, ali da ne bacaju stotine miliona na transfer - mala ispravka za Jacksona : 65 golova je zabio za kolumbijski Medelin a 30 za meksički Jaguarez
- horion_bosona
#3193 Re: Liverpool FC
sad sam malo gledao na YT golove ovog Martineza i cini se kao pravi targetman, sigurno ne kosta vise od 5-6 miliona... koliko sam uspio pratiti jos se spominje mali Urugvajac iz Bolonje Gaston Ramirez, vazi za velikog talenta... a sa Ostrva jedino je u nekim kombinacijama Junior Hoilett, kome istice ugovor na ljeto...
Liverpoolu treba jedno desno krilo i kreativan igrac u sredini Spanac/Latinoamerikanac... u Bilbau i Valenciji ima strasnih igraca, tesko da se moze fuliti...
Liverpoolu treba jedno desno krilo i kreativan igrac u sredini Spanac/Latinoamerikanac... u Bilbau i Valenciji ima strasnih igraca, tesko da se moze fuliti...
-
Coalman
#3194 Re: Liverpool FC
Joe Cole želi ostati u Lilleu. Prema ugovoru koji je sklopljen između Milana i Liverpoola prije posudbe Aquilani mora odigrati 25 ligaških utakmica za Milan da bi ga kupili. Ne znam koliko je odigrao do sada? Ja mislim da je blizu cifre od 25 utakmica.
Joe Cole wants Lille stay
Joe Cole has hinted he is ready to take a pay cut to seal a permanent move to Lille.
But after a season of reinvention, Cole insists money will not be the only factor that decides his future.
'I would like to stay here, but it's still too early to say,' he said. 'Let's see how Lille finish the season. I am happy here, my family too. I was well received and I love this team. 'But it's not me who decides. We need to see what the board decides. The financial issue is important, but money is not the priority for me. I enjoy being on the pitch and that's the main thing. I've not spoken to anyone at Liverpool. I'm expecting a call for them.'
-
Coalman
#3195 Re: Liverpool FC
Ma neće biti skup kao recimo Caroll npr. A vjerujem da mnogo gori od Carolla ne može biti.horion_bosona wrote:sad sam malo gledao na YT golove ovog Martineza i cini se kao pravi targetman, sigurno ne kosta vise od 5-6 miliona... koliko sam uspio pratiti jos se spominje mali Urugvajac iz Bolonje Gaston Ramirez, vazi za velikog talenta... a sa Ostrva jedino je u nekim kombinacijama Junior Hoilett, kome istice ugovor na ljeto...
Evo našao sam jedan njegov klip na yt-u: http://www.youtube.com/watch?v=RwRjW5t4RfQ
Aquilani ima 20 utakmica za Milan u ligi, dok u svim natjecanjima ima preko 25 nastupa. Sad ne znam da li je po ugovoru da se samo broje ligaške utakmice, ako je tako ništa od njegove kupovine.
- _Reds_
#3196 Re: Liverpool FC
Aquilani je dobar igrac kakvi trenutno igraju u L'poolu !
I Liverpoolu fali kreativac u igri, muka mi ih je nekad gledati sta radi od igre zvane nogomet.
I Liverpoolu fali kreativac u igri, muka mi ih je nekad gledati sta radi od igre zvane nogomet.
-
Coalman
#3197 Re: Liverpool FC
Liverpool snap up Crewe teenager
Talented young player
Liverpool have signed highly rated Crewe Alexandra youngster Dan Smith for a fee in the region of £300,000.
Midfielder Smith, 16, had been poised to move to Manchester City, only for the move to fall through last month.
The fee for Smith, who is yet to appear for Alex, will rise depending on first-team appearances for the Reds.
He will follow Danny Murphy and Rob Jones, who enjoyed successful careers at Liverpool after making the short move from Crewe.

Talented young player
Liverpool have signed highly rated Crewe Alexandra youngster Dan Smith for a fee in the region of £300,000.
Midfielder Smith, 16, had been poised to move to Manchester City, only for the move to fall through last month.
The fee for Smith, who is yet to appear for Alex, will rise depending on first-team appearances for the Reds.
He will follow Danny Murphy and Rob Jones, who enjoyed successful careers at Liverpool after making the short move from Crewe.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3198 Re: Liverpool FC
Samo nek oni ganjaju Engleze. I nek se poselame sa trofejima.
- vaučer
#3199 Re: Liverpool FC
Pozdrave s trofejima?
Pa jedan su ove godine osvojili, u finalu su za drugi a ako ga osvoje igrat će za treći.
Više nego Arsenal, Tottenham i vjerojatno M.City zajedno.
Ljudi grade najbolju akademiju na otoku, planski, polako i stručno.
Pa jedan su ove godine osvojili, u finalu su za drugi a ako ga osvoje igrat će za treći.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3200 Re: Liverpool FC
Mislis da ce se Liverpool i dogodine zadovoljiti nekim od eng kupova? Jeste vise od pomenutih klubova, ali su miljama daleko od prvaka Engleske ili od LP. Mislim da su za klub kao Liverpool ipak to ciljani trofeji. Ostali su utjesnog karaktera.vaučer wrote:Pozdrave s trofejima?
Lijepo je misliti na buducnost, samo mislim da oni pretjeruju sa forsiranjem engleskih fudbalera obzirom na velicinu kluba.