Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MOSALJOZE wrote:majstor10 imamo jednu raspravu koju ne možemo da razriješimo.Zanima nas koga SEO(momak je legenda)više simpatiše.Želju ili S.....??
Momak, ti si ovdje zaluto.
Gradski rivaliteti nemaju nikakve veze sa Rusiocem, i molio bih te da ga drzis podalje od takvih tema koje su samo izvor prepirke, nista vise. Momak samo slusa roditelje (mislim na Sea) i druzi se sa Draxler i mrsavi Kinez, on voli cevape i ovcavina i nece da se svadja, ali ako ga naljutis ima da budes porusen. Sta vam je momak uradio?
Od najbržeg autogola na jednom svjetskom prvenstvu i najmasovnijeg valcera u kojem je učestvovalo čak 1.510 parova, pa do broja limenki smrskanih jednom rukom u minuti - u Guinnessovoj knjizi rekorda nalazi se čak devet njih iz Bosne i Hercegovine.
ljudi jestel vidjeli onu gresku sto je napravio na fb reko je "prz oporavak" umjesto "brz" ljudi na komentare su mu se smijali a nakon nekoliko sati momak je ispravio na "brz" da vas podsjeti da on cita komentare da znate u buducnost kad nesto hocete lose o njemu da govorite da vas upozorim inace momak je legenda mislim na sea https://www.facebook.com/seadk6/photos/ ... 2266280466
gle ga
jadni onaj koji njega dize
inace radi se o sea sead seo rusilac kolasinac
majstor10 wrote:ljudi jestel vidjeli onu gresku sto je napravio na fb reko je "prz oporavak" umjesto "brz" ljudi na komentare su mu se smijali a nakon nekoliko sati momak je ispravio na "brz" da vas podsjeti da on cita komentare da znate u buducnost kad nesto hocete lose o njemu da govorite da vas upozorim inace momak je legenda mislim na sea
Malo nam se zabunio Seo. Brzo piše, pa nije vidio grešku.