Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kokakolas
#3176 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ljudi moji... ali Spahić... Taj čovjek je nešto nevjerovatno.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3177 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ti si o sebi sve sam rekaoThe 51st State wrote:
da si i glabalni moderator, mozes ga srat al' bas.
- BHF_Manijak
#3178 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma pustice te al' da ti Ponos na cvor sveze, valja ostat' pribran u moru onih latino guza!Chisum wrote:
Pa ako ima i gram srca, pustice me. Nakon svih ovih baraza, ispadanja i pushione, bio bi grijeh ne pustiti me. Valjda je svjesna toga. Valjda ima dusu.
- and
#3179 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
gledati kako na 3:0 grčki trener u 58 minuti pojačava odbranu,neprocjenjivo 
- dinty2
#3180 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
jel moze
kakav link za snimak tekme ili nesto
kakav link za snimak tekme ili nesto
- luckylaka
#3181 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Chmoljo wrote:jedna lasta ne čini proljeće.denimb wrote:Onim sto su govorili da je Grcka bolja...
Onim sto su u esejima od hiljadu rijeci objasnjavali zasto je Grcka spremnija...
Onim sto su u anketi glasali za pobjedu Grcke...
Laku noc, i lijepo spavajte...
trenutno nisu bolji, vidjelo se u onoj prijateljskoj. ali u globalu, miljama ispred nas.
treba napraviti rezultat pa onda se busati u prsa.
ipak, za razliku od većine, u stvari, svih stvari u ovoj državi... ovdje vidim svjetlo na kraju tunela. još je u pitanju autoput.
-
The 51st State
#3182 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
samo laganini..., racionalizacija nije kul...Chmoljo wrote:ti si o sebi sve sam rekaoThe 51st State wrote:
da si i glabalni moderator, mozes ga srat al' bas.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3183 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
uživajte jebem mu miša, rijetki su ovo trenuci da se osjećamo ko bogovi 
-
nicaze_072
#3184 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Uz ovakvu igru i zalaganje ja se ne bih bojao nikoga u Evropi osim Spanije. Sljedece tri ako dobijemo idemo na svjetsko 100%. Znaci slovacku dva puta i Latvia u gostima. U tom slucaju imamo dvije utakmice do kraja i jednu protiv linenstajna kuci. Znaci 3 boda vise minimalno od Grka. Medjusobni omjer u nasu korist ide, a o gol razlici ne treba ni pricati.The 51st State wrote:jebes slovacku, hamsika se raja plasi, momak je downgrade-ovana verzija mireta, a to je realno problem.udrch wrote:ne kontam zašto se toliko plašiti Slovačke..pa njih je Litvanija izbacila iz utrke sa dva remija..čestito nisu nikog pobjedili..od Latvije gubili kući, na guzove dobili..
mi smo sa ovim skoro riješili plasman..sad samo treba lagano privesti kraju..u Latviji će biti domaća atmosfera na stadionu..
Neko je rekao. Pristupiti ovim utakmicama kao da su biti ili ne biti. Dobro je sto igramo sa Slovackom prvu kuci gdje im mozemo razbiti iluzije o barazu, a onda 4 dana u kasnije u gostima rijesiti nas put u Brazil.
Cak i jedan poraz od Slovacke nije problem ako dobijemo Litvaniju u gostima.
Znaci imamo mali milion nacina da ostvarimo vlazne snove ove nacije i odemo na Svjetsko za koje definitivno imamo kvalitet, samo nam jos pecat fali!
- odr0n
#3185 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ta će Španci nisu mogli protiv Finaca. 
- fantom slobode
#3186 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
kako ko naravnoKB24 wrote:uživajte jebem mu miša, rijetki su ovo trenuci da se osjećamo ko bogovi
-
udrch
#3187 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pa objektivno forum je pun onih koji ne vole ni što se ova tri slova BiH pišu sastavljeno, a kamoli da vide neki uspjeh ove zemlje..fantom slobode wrote:Grohotom se smijem 51 clanu ovog foruma koji kliknuse pobjeda Grcke.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naguram jos i nogom![]()
![]()
![]()
posebno onim sto se maksus prijavise da trune
![]()
![]()
![]()
![]()
iz dijaspore i svih rodnih sela,
![]()
![]()
puni su jeda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zvjezdanu Misimovicu svaka cast, odigrao je odlicnu utakmicu. Nije bilo lako uci i zamijeniti Pjanica u momentu ovako vazne utakmice. Skidam kapu njemu, a i ostalim igracima na prikazanom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Veceras smo prikazali da smo najjaca fudbalska reprezentacija Balkana u ovom momentu, ovo bez imalo pretjerivanja.
žao mi samo što ga zvorničanin Stevanović ne zabi, pa da umru od jada..
- BHF_Manijak
#3188 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jebo vas ba Litvanija i Latvija, past ce minimum 2 razlike!!! Slovacima otkidamo 4 boda i to je to, ne moze nas Tito onda skinuti sa prvog mjesta!
Mislim OK sve respekt ovo ono, ali mi ove dvije balticke zemlje hladno deremo!
Rekao sam prije 3-4 mjeseca, ako dobijemo grke 99% smo na SP-u, a tih 1% kalkulacija su susreti sa Slovacima, no nakon njihovih neubjedljivih partija, zijana od Grcke, uvjeren sam da i oni vise nisu problem!
Za sve ostalo tu je Safet Susic, koji ce odrzati igrace na zemlji!
Rekao sam prije 3-4 mjeseca, ako dobijemo grke 99% smo na SP-u, a tih 1% kalkulacija su susreti sa Slovacima, no nakon njihovih neubjedljivih partija, zijana od Grcke, uvjeren sam da i oni vise nisu problem!
- bachje
#3189 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pukki im ga uliva, a koliko bi im tek dijamantodr0n wrote:Ta će Španci nisu mogli protiv Finaca.
- odr0n
#3190 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jao kako bi im vratili za sve one šugave pobjede i remije, sa kamatama sve.bachje wrote:pukki im ga uliva, a koliko bi im tek dijamantodr0n wrote:Ta će Španci nisu mogli protiv Finaca.
-
north
#3191 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Rano je još za matematiku, ali bi naredno kolo mogli 90% završiti posla ako nam se poklope rezultati, slovacima je jasno da ne mogu do prvog mjesta, ali mogu eventualno do baraža i zato će zapeti protiv grka....sa eventualno x u toj utakmici što nije nemoguće i našoj pobjedi u Latviji mi smo haman završili posao...ali kako god Latvija mora pasti i super je što ne igramo sa njima sada u utorak....euforija bi tu mogla imati kontraefekat i lično bi me bilo malo strah te utakmice bez obzira na nekvalitet protivnika...ovako taman do juna stižu Pjanić i Salihović i aBd da se niko ne povrijedi, biti ćemo još jači beton 
-
Ammaar
#3192 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma znate sta?? Dobijamo ih sve do kraja I nema zime, sta se vise peglamo I racunamo sve ih treba otresti ko sline da osjete Bosanske Zmajeve
-
lajkujMe
#3193 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Zainteresovalo me koliko me stvarno doslo i izracunao sam (najeftiniji u vlastitom aranzmanu):zakonpera wrote:Dakle okvirno 3.000 kmlajkujMe wrote:Vi vec pricate o Brazilu a tek smo dosli do pola, jesmo pobjedili Grcku i svaka nam cast na tome ja nisam ocekivao ovako uvjerljivu pobjedu, ali ovo ne znaci da smo bogovi fudbala!!!
Ovo nikad nije bila odlucujuca utakmica, ako ista bila je to utakmica koja ce nas malkice rasteretiti, Grcka je sad ranjena i ponizena ali ne i mrtva svijedno nam dise na vrat da to dobro osjetimo, 1 poraz i opet smo na pocetku.
Sljedece 3 utakmice su nam kljucne, ne 1 utakmica nego sve 3, zamisli budemo pre samouvjereni protiv npr lihenstajna pa oni izvuku remi itd itd.
Ako i tek ako pobjedimo sve iduce 3 utakmice onda cu da slavim i "planiram" za Brazil.
Nasi igraci moraju biti maksimalno ozbiljni, fokusirani i sta sve ne da ne kiksamo.
Inace danasnja utakmica je bila primjer onog sta Susic gradi odkad je selektor. Gradi stalozenu, ozbiljnu i pametnu ekipu sve ono sto prijasne generacije i treneri nisu imali.
btw. ne pravite iluzije o jeftinim aranzmanima za Brasil, minimala 2500 km ce biti let i hotel, i nece svi imati srece da kupe aranzmane, nasi Tour Operatori nece moci obezbjediti tkz 10.000 avionskih mjesta nema teorije.
Gdje su hrana i pice, provodi itd. Uplaniraj samo za let, hotel, hranu i pice i za sitnice 3000 km, + na to dodaj pare za karte koje ce biti minimala 60 km po karti najeftinija.
Sto najgore opet se valja snaci za karte kako ja znam one se prodaju po sistemu lutrije? Prijavis se i onda se molis da budes izvucen.
Za razliku od J.Afrike gdje je fudbal 5 sport po redu i gdje su stadioni bili poluprazni, Brazil je skroz drugaciji tamo je zivot fudbal, vise nego u europskim zemljama. Ima da se karte prodaju kao halva domacim, pa svim ostalim.
Ogroman interes ce biti.
Sto se navijaca tice najvise stranih ce biti garant iz Njemacke i Engleske najvise zato sto su strasno dobro povezani s Brazilom.
a to sto se tice ulaznica .. mislim a nije bitno jer ce gostujuci navijaci imati uvijek organizovane dijelove tribina ogromnih stadiona
Sarajevo-Sao Paulo let preko Minhena 1280 eura.
Hotel u Sao Paulo najeftiniji hostel u sestokrevetnoj sobi 10 eura po danu (ako budemo isli na finale ispade 300 eura za smjestaj).
Hrana i Pice ako bude provoda racunam na minimalno 200 eura za 12 a mnogo vise za 30 dana.
Ulaznice 30-40 eura po utakmici
Ukupni iznos (za 12 dana provednih u Sao Paulu s gore uracunatim):
1720 eura.
E u ovo moras uracunati da ce sve zbog svjetskog prvenstva poskupiti, od hotela pa nadalje letovi mozda budu jeftiniji.
Drugi problem je Ako se plasiramo nasa reprezentacija nece igrati u samo jednom grad nego ce navijaci morati putovati od grada do grada cijene ce da variraju ali najvaznije da se pomene je da ta putovanja nece biti free.
Ne znam kakva im je saobracajna infrastruktura sto se tice autoputeva i zeljeznica.
Da dodam i jos ogromnu velicinu brasila pa cemo morati mozda putovati daleko.
Od zavisnosti gradova ja bih dodao minimala 300 eura za putne troskove u Brazilu
nek sve zaokruzimo na 2000 Eura to jest malo manje od 4000 KM
Osjetiti cu gorak ukus u sreci ako se plasiramo.
Last edited by lajkujMe on 23/03/2013 01:49, edited 1 time in total.
- simonese
#3194 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grci su bili jedini ozbiljni protivnik u ovoj grupi
ostalo je sve buranija
laku noc
kako smo jebali onog trubaca 90 min
ostalo je sve buranija
laku noc
kako smo jebali onog trubaca 90 min
-
Mataruga
#3195 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ima li negdje snimka da pogledamo ja i stari?
- Logovan
#3196 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rahimic- ... ilu/101051
"Volio bih da završim karijeru u Brazilu. Nadam se da će se to ispuniti"
Hoće legendo, hoće. Ako Bog da idemo u Brazil.
Bravo majstore. A ne kad mi neko dođe pa mi kaže trebamo se dobro paziti Litvanije, oni su jako opasni, prije 3 godine (lupam) su otkinuli bod Špancima a prije nekoliko godina mi smo sa njima remizirali 1:1.
Meni odmah dođe da se bacim sa Avaza.
Kada smo mi zadnju utakmicu izgubili?

"Volio bih da završim karijeru u Brazilu. Nadam se da će se to ispuniti"
Hoće legendo, hoće. Ako Bog da idemo u Brazil.
Ovakve postove volim.BHF_Manijak wrote:Jebo vas ba Litvanija i Latvija, past ce minimum 2 razlike!!! Slovacima otkidamo 4 boda i to je to, ne moze nas Tito onda skinuti sa prvog mjesta!
Kada smo mi zadnju utakmicu izgubili?
-
frngla
#3197 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Prognozirao sam ili da će nas natrpati ili da ćemo mi njih natrpati... Bogu hvala pa je bilo ovo drugo, isto tako pogodio sam formaciju... Ugl. da ne palamudim, momci, hvala vam do Boga i nazad, priuštili ste mi jednu od najsretnijih noći u životu i hvala vam po 1000 puta zbog toga... Prešli smo više od pola puta i ja nas već vidim u Brazilu, a obećavam sam sebi da ću skupitit Panini album sa sličicama sa svim igračima kako bih ostavio sebi za uspomenu ove veličine od igrača! Nemam riječi, fakat, nemam riječi! 
- p206
#3198 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Iskreno nisam vjerovao da ćemo ih ovako nakantati...mislio sam da će biti nerješeno, 0-0 ili 1-1.
Strašna utakmica svih igrača i sjajna taktika Papeta, svaka im čast. Odbrana beton, napad isto, sredinu smo ponekad gubili ali kad se Mire vrati biće to dobro. Samo nastaviti ovako, strpljivo i pametno.
Strašna utakmica svih igrača i sjajna taktika Papeta, svaka im čast. Odbrana beton, napad isto, sredinu smo ponekad gubili ali kad se Mire vrati biće to dobro. Samo nastaviti ovako, strpljivo i pametno.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3199 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
01.06.2012._terminaš_ wrote:Kada smo mi zadnju utakmicu izgubili?![]()
Mexico.
Imali smo 5 vezanih poraza
- Bosanski_kralj
#3200 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Srce mi večeras ko Kobiljnjak.
( Ko je iz Krajine zna šta je to mjesto u ratu predstavljalo)
Komplet ekipa zaslužuje pohvale i naravno stručni štab. Bolju utakmicu odavno nismo odgirali.
Zukanović je odlično na poziciji lijevog bočnog odigrao.
P.S. Pogledajte kod trećeg gola šta je Grčkih igrača oko Džeke. Jedan ga vuče za noge, jedan za kaiš
, treći mu na leđima i majstor opet zabija.

Komplet ekipa zaslužuje pohvale i naravno stručni štab. Bolju utakmicu odavno nismo odgirali.
Zukanović je odlično na poziciji lijevog bočnog odigrao.
P.S. Pogledajte kod trećeg gola šta je Grčkih igrača oko Džeke. Jedan ga vuče za noge, jedan za kaiš