casper_ wrote:vidjecemo hoce li zamracivati htv u kiseljaku.
tamo ce revoluicija izbiti bude li zatamnjenja
Moderator: Benq
casper_ wrote:vidjecemo hoce li zamracivati htv u kiseljaku.
hahahahahahakakavdanakneiskustvu wrote:casper_ wrote:vidjecemo hoce li zamracivati htv u kiseljaku.
tamo ce revoluicija izbiti bude li zatamnjenja
Provjerićemo sve u najkraćem roku!doff wrote:Ne iznenađuje me što se snijeg pojavljuje na tv u januaru, ali mi te horizontalne linije smetaju!motorola01 wrote:Nisi jedini. Kod mene je ping najcesce izmedju 80-130. Nekad padne do 35 i to je sve. Slazem se sa tobom i za analognu. U pocetku bila dobra slika, ali u posljednje vrijeme vise ne valja, nego sto valja. Snijeg i horizontalne linije
![]()
![]()
StupskaBitanga wrote:hahahahahahakakavdanakneiskustvu wrote:casper_ wrote:vidjecemo hoce li zamracivati htv u kiseljaku.
tamo ce revoluicija izbiti bude li zatamnjenja![]()
Neće biti i vidjećete da će programska shema biti identična kao u Mostaru tj sa poplavom HR kanala a ja bi izdvojio CMC koji je za mene puno bolji nego recimo BN koji imamo u Sarajevu
SaŠ vidjet' dezurnih "advokata" tj. hejtera TelemaČa kad oŠinu kako se samo postuje "zakon" itd itd itd...kakavdanakneiskustvu wrote:tamo ce revoluicija izbiti bude li zatamnjenjacasper_ wrote:vidjecemo hoce li zamracivati htv u kiseljaku.
Imao prije S paket i osnovni d3.and wrote:koji si paket mijenjao?kad pređeš na ovaj duo mix kako li se već zove,je li dobiješ novi resiver,ako si imao stari cisco?agent_zero wrote:Meni ping nikad nije ispod 20 kad testiram preko telemach servera, a obično je oko 25. Ne znam ima li šanse da to bude manje.
Da samo ne kudim, ovi novi risiveri su perverzija u odnosu na onaj stari skart cisco risiver. Ako ništa, isplati se radi toga samo promjeniti paket.
Noviteti svakako predstoje.Maharadza wrote:
Ma nas korisnike to i ne treba zanimati, već samo povećanje brzina internet paketa (čitaj: UPLOAD)/smanjenje cijena i peglanje ovih glavonja da isto ostvare, pogotovu sada uzimajući u obzir da je eno HS izvršio također korekcije cijena, @TELEMACH: OČEKUJEMO VAŠ ODGOVOR!
kakav resiver?agent_zero wrote:Imao prije S paket i osnovni d3.and wrote:koji si paket mijenjao?kad pređeš na ovaj duo mix kako li se već zove,je li dobiješ novi resiver,ako si imao stari cisco?agent_zero wrote:Meni ping nikad nije ispod 20 kad testiram preko telemach servera, a obično je oko 25. Ne znam ima li šanse da to bude manje.
Da samo ne kudim, ovi novi risiveri su perverzija u odnosu na onaj stari skart cisco risiver. Ako ništa, isplati se radi toga samo promjeniti paket.
Sad uzeo duo (net+d3), morao odjaviti d3 da bih dobio novi risiver, takva je trenutno procedura. Ali isplatilo se, ovaj novi cisco risiver je 3 put bolji od starog. I slika je bolja.
@struja1968
Meni su isto rekli kao i tvom kolegi, ako uzmem neki od HD paketa, zamijenit će mi risiver bez raskida ugovora i bez doplate.
Telemach povećao brzine interneta pa nam za koji mjesec to uredno naplatio sa pretplatom od 15KM.Ja mogu samo isto i sada ičekivati.HaHaHa2 wrote:smanjit' ce racun za cirka 2 markice, povecat' ce up za sicu, 3-5 novih kanala i voilaaa
Ma dobro, uzimajući u obzir bolju programsku šemu analogne nego kod konkurencije (3 SK kanal), comedy central, fox, cinestar itd. to možda i mogu opravdati, ali ne mogu nikako nisku brzinu uploada, tako da tu očekujem značajna poboljšanja. Što se tiče digitale pa i analogne, mes' cini da fali još koji dobar strani tipa DSF (sport1 se sada zove valjda), sat1, RTL2 i sl. A dobro bi došao i koji o automobilima, ne mislim na trke, već na nešto kao fifth gear na discovery kanalu i sl.shape of despair wrote:Telemach povećao brzine interneta pa nam za koji mjesec to uredno naplatio sa pretplatom od 15KM.Ja mogu samo isto i sada ičekivati.HaHaHa2 wrote:smanjit' ce racun za cirka 2 markice, povecat' ce up za sicu, 3-5 novih kanala i voilaaa
Da nebude scenario: S paket 10/1 sa cijenom od 25KM
Najbolje bi bilo da uživo prenose sastanke, da svi budemo upoznati od žačeća ideje.shape of despair wrote:Krijete te promjene ko zmija noge
Bolje da ubace history umjesto behar tv, nego tog lovackog koji ako nista ima barem prijevode kako Bog zahtjeva a nekada se i pokupi nešto pametno oko lova.StupskaBitanga wrote:Umjesto kanala Fishing & Hunting ubaciti History channel i kao 70. kanal ubaciti AXN
Eto taman
Još kad nam propadnu ove lokalne televizije koje moraju po zakonu se distribuirati gdje će nam biti kraj
Pa i to je digitala, nije analogija!? Isto resiver moraš uzeti, zar ne? To možeš porediti sa ovom digitalnom, a i tu je bolji LoL, jer ima mes'cini i Arene i SK kanale, zar ne!?brazzo19 wrote:ma kakvi da nam to puste , pa kako ce onda raji talit one resivere i digitalu ako bi nam jos koji pustili u analognu kako Bog zapovjeda , vidis da samo mogu ukinut ko sto su ukinuli fight kanal ... ja molim Boga da ne izbace jos koji kanal a da ce pustit neki dobar tesko ili skoro nemoguce ......
p.s Ko misli da telemach ima najbolji ponudu sto se tice analogije i osnovnih paketa nek pogleda listu kanala Logosofta .... da se covjeku zamanta kakvih jakih kanala imaju ljudi !!!!
okaci macku o rep i taj lol...jos sarajevo nije pokrio...a kamoli da dodje 20 km od sarajeva....brazzo19 wrote:ma kakvi da nam to puste , pa kako ce onda raji talit one resivere i digitalu ako bi nam jos koji pustili u analognu kako Bog zapovjeda , vidis da samo mogu ukinut ko sto su ukinuli fight kanal ... ja molim Boga da ne izbace jos koji kanal a da ce pustit neki dobar tesko ili skoro nemoguce ......
p.s Ko misli da telemach ima najbolji ponudu sto se tice analogije i osnovnih paketa nek pogleda listu kanala Logosofta .... da se covjeku zamanta kakvih jakih kanala imaju ljudi !!!!
????DON_eARL wrote:Kažu biće veselo sutra.Svi po Avaz u 5 ujutro.