Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajd po pola cemo probati ti&ja
Evo ja cu prvi, imam jednu kaznu za 40 km i platim je u roku 8 dana znaci to je 20 km. Sad ne znam jel se ovo racuna 20 ili 40 ili ako fulim 8 dana onda imam bezbeli i 50 km Jbt teska ova matematika
Hajd sad ti nastavi gdje sam ja stao.
Evo ja cu prvi, imam jednu kaznu za 40 km i platim je u roku 8 dana znaci to je 20 km. Sad ne znam jel se ovo racuna 20 ili 40 ili ako fulim 8 dana onda imam bezbeli i 50 km Jbt teska ova matematika
mogu ja al konobarski
tri puta sedam jeste dvadeset osam-salatu niste imali- to vam je ukupno trideset
teško je da se na mene oslonis sada registrovala bez ijedne kazne za godinu
i bez zaustavljanja ako ne pikas granične prelaze
mogu ja al konobarski
tri puta sedam jeste dvadeset osam-salatu niste imali- to vam je ukupno trideset
Hocete li imati sitno od 50 km? Ili je to vec sve zaokruzeno s baksisom?
Ne znam kako ti se to desilo kad agenti mjesec i po prije isteka pocnu slati pisma, viber poruke, sms, pa cak i zovu telefonom da te podsjete da dodjes da im das pare.
drug_profi wrote:Ne znam kako ti se to desilo kad agenti mjesec i po prije isteka pocnu slati pisma, viber poruke, sms, pa cak i zovu telefonom da te podsjete da dodjes da im das pare.
gdpr, reko im da ga ne zovu nikad
ja sam tako agentu reko da sam prodao auto nakon sto mi se desilo da mi registracija istice 29.avgusta a ja pare odnio 29. jula da to predaju, 3. septembra trazio stelu u mupu jer je sin vlasnice prokockao pare iz poslovnice a ona tek nasla druge da uplati reg za mene, i zove ona opet dogodine, reko prodao auto
inace registrujem uvijek bar 25 dana prije da ne zaboravim kad dodje vrijeme
Je li neko cuo da postaljaju radar na tranzitu, koji samo slika i zatim dodje ti cestitka, iznad cegara gdje je ogranicenje 40km/h ja kad sam cuo nije mi bilo dobro obzirom da ispod sedam banki ne idem od policijske akademije do kruznog toka
Mogli su nalupati te kazne ako su prekrsaji u sticaju ili ako mu je pisao neko zbog ponavaljanja kaznu maksimalnu u rasponu
Svakako nigdjennenpise u zakonu da moras najnizu pisati npr ako je od 50-500KM mores i 300 i 50 i 500...kod ovih bezibraznika je svejedno koliko god mu defteris jer oni svakako ne placaju...