Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Point.

#31726 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Humljanin wrote:
Point. wrote:Opa bato, vidi uljudbe što se skupila. Forumska hrvatska dijaspora na okupu @Hafis, @Novak, @Humljanin a tu je i @Kolindica. Raja iz snova, prava družba Praljaka Kvržice.

Zdenka, odnesi bokalić ljute praljkovače za stol gdje sjede kršni momci iz kamenjara i reci muzici, Boga ti, malo tiše.
Kako vrijeme u Šveckoj dijaporo?
Kad zalazi sunce? U 13?
Čujem nešto se kormilo Švecke u desno pomjera... neće vas valjda u BiH vraćat... :cry:
Ne brini pajdo ništa. Baš je neki dan u medijima bio članak kako su ljudi iz BiH najbolje integrisana grupa u državi sa najvećim procentom zaposlenih. Ima se može se pajdo moj. Volimo domovinu a poštujemo državu u kojoj živimo. Ta nismo ko neki uljudbeni da pljuju po državi koja ih je udomila, ne živimo od kladionice, ne ganjamo papire za Irsku. Znaš kako je, šta da ti kazujem više.
Maraschino

#31727 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Novak20 wrote:
Maraschino wrote:
Novak20 wrote:
Nekoliko mrtvih i neosuđenih Hrvata i nekoliko osuđenih Hrvata su UZP. Povijest će ih pamtiti, a ti i ja nemamo ništa od toga.
Tako ti poimas stvari?

Politicki vrh hrvatskog naroda je za neke svoje planove osudjen kao ''UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT'' koje danasnje politicko rukovodstvo Hrvata relativizuje i zeli ponovo ozivjeti.
Sta to znaci, zlocini u kontinuitetu.
Treba li se tome oduprijeti ili dati podrsku tom rukovodstvu?
O kakvom zločin u kontinuitetu pričaš ? Potpisivanjem Wašintonskog i Dejtonskog sporazuma ta je HDZ politika poražena.

Ali nije poražena politika koja se dosjetila tražiti "kruha iznad pogače" i koja kontinuirano nastoji Hrvate pretvoriti u nacionalnu manjinu.
Kako porazena covjece???
Docekuju se osudjenici i od njih se prave sveci, ne postuju se jos uvijek sudske presude nego se negiraju i presude i zlocini, ponovo se zajahalo na istu matricu po kojoj su ''stari HDZ-ovci'' jahali i zbog takve ideologije osudjeni, ponovo se zapisava ta tvorevina koja je pocinila UZP,...ovi sve rade kako su pocinjali i osudjeni. Ako se ne zaustave, napravili bi isto.

Koja to politika nastoji Hrvate pretvoriti u manjinu?

Bez obzira na pozitivnu diskriminaciju HDZu je to malo i opet rade protiv drzave udruzeni sa djikanima. Dok ne udare glavom u zid HDZ nece doci pameti.
Humljanin

#31729 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

Point. wrote:
Humljanin wrote:
Point. wrote:Opa bato, vidi uljudbe što se skupila. Forumska hrvatska dijaspora na okupu @Hafis, @Novak, @Humljanin a tu je i @Kolindica. Raja iz snova, prava družba Praljaka Kvržice.

Zdenka, odnesi bokalić ljute praljkovače za stol gdje sjede kršni momci iz kamenjara i reci muzici, Boga ti, malo tiše.
Kako vrijeme u Šveckoj dijaporo?
Kad zalazi sunce? U 13?
Čujem nešto se kormilo Švecke u desno pomjera... neće vas valjda u BiH vraćat... :cry:
Ne brini pajdo ništa. Baš je neki dan u medijima bio članak kako su ljudi iz BiH najbolje integrisana grupa u državi sa najvećim procentom zaposlenih. Ima se može se pajdo moj. Volimo domovinu a poštujemo državu u kojoj živimo. Ta nismo ko neki uljudbeni da pljuju po državi koja ih je udomila, ne živimo od kladionice, ne ganjamo papire za Irsku. Znaš kako je, šta da ti kazujem više.
Odlično! Za pohvalu!
Nemojte nas brukat, ta neće nitko razlikovat tko je Hrvat a tko , Bošnjak, samo će reć a oni Balkanci iz Bosne..
Svaka čast, i naletite nam barem jednom godišnje sa ojrima :bih: :thumbup:
Kolinda

#31730 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Nego de me netko uputi, ukoliko bi Bošnjaci katolici glasali za Radončića da li bi mu osigurali pobjedu? Ono kad je već alkos siguran...
insomnia78

#31731 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by insomnia78 »

Ponovo spletke odlazece administracije
Streptokok

#31732 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kolinda wrote:Nego de me netko uputi, ukoliko bi Bošnjaci katolici glasali za Radončića da li bi mu osigurali pobjedu? Ono kad je već alkos siguran...
Maco pa gdje si ti? Nije valjda opet pra(h)nula cuna?
Streptokok

#31733 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kolinda wrote:Nego de me netko uputi, ukoliko bi Bošnjaci katolici glasali za Radončića da li bi mu osigurali pobjedu? Ono kad je već alkos siguran...
Taman vas toliko ima da mu osigurate mandat predsjednika mjesne zajednice.
BMX1977

#31734 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

mO k3 wrote:Covic na crnoj list.. opaaaaaa
https://www.treasury.gov/ofac/downloads/sdnlist.pdf
Je li ovo potvrdjeno. Ako jeste onda je ovo zeleno svijetlo da ih se bas unisti do kraja od Uncle Sama.

Nemogu da vjerujem da je ovo istina. Ako jeste znaci da su Yenkiji bas perfektni sto se tajminga tice.
Kolinda

#31735 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Streptokok wrote:
Ne preskači doze, mogao bi takav i ostati ..šta ti to treba u životu kad farmaceutska industrija svako malo izbaci kakav novi lijek za tu vrstu poremećaja ..
Streptokok

#31736 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kolinda wrote:
Streptokok wrote:
Ne preskači doze, mogao bi takav i ostati ..šta ti to treba u životu kad farmaceutska industrija svako malo izbaci kakav novi lijek za tu vrstu poremećaja ..
Mislis na praljkovacu? :lol:
Point.

#31737 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Humljanin wrote:
Point. wrote: Ne brini pajdo ništa. Baš je neki dan u medijima bio članak kako su ljudi iz BiH najbolje integrisana grupa u državi sa najvećim procentom zaposlenih. Ima se može se pajdo moj. Volimo domovinu a poštujemo državu u kojoj živimo. Ta nismo ko neki uljudbeni da pljuju po državi koja ih je udomila, ne živimo od kladionice, ne ganjamo papire za Irsku. Znaš kako je, šta da ti kazujem više.
Odlično! Za pohvalu!
Nemojte nas brukat, ta neće nitko razlikovat tko je Hrvat a tko , Bošnjak, samo će reć a oni Balkanci iz Bosne..
Ne brigaj pajdo, koriste izraz bosanci. Doduše, nema puno bh Hrvata, a i ono što ima furaju se da su iz Hrvatske. Šizofrenija, moj ti. Mada, u neku ruku ih i razumijem što su zbunjeni kad im poglavica Dragan jedan dan govori da im je domovina Hrvatska a drugi dan BiH. Da si i pametan, poludio bi.
DonieBrasco

#31738 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

BMX1977 wrote:
Je li ovo potvrdjeno. Ako jeste onda je ovo zeleno svijetlo da ih se bas unisti do kraja od Uncle Sama.

Nemogu da vjerujem da je ovo istina. Ako jeste znaci da su Yenkiji bas perfektni sto se tajminga tice.
Evo objavili su za Nikolu Spirica, nista za Dragana ili HDZ, pokusat cu da skeniram ovaj gore dokument da vidim ima li ga.
Humljanin

#31739 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

Point. wrote:
Humljanin wrote:
Point. wrote: Ne brini pajdo ništa. Baš je neki dan u medijima bio članak kako su ljudi iz BiH najbolje integrisana grupa u državi sa najvećim procentom zaposlenih. Ima se može se pajdo moj. Volimo domovinu a poštujemo državu u kojoj živimo. Ta nismo ko neki uljudbeni da pljuju po državi koja ih je udomila, ne živimo od kladionice, ne ganjamo papire za Irsku. Znaš kako je, šta da ti kazujem više.
Odlično! Za pohvalu!
Ne brigaj pajdo, koriste izraz bosanci. Doduše, nema puno bh Hrvata, a i ono što ima furaju se da su iz Hrvatske. Šizofrenija, moj ti. Mada, u neku ruku ih i razumijem što su zbunjeni kad im poglavica Dragan jedan dan govori da im je domovina Hrvatska a drugi dan BiH. Da si i pametan, poludio bi.
Ma ništa to, samo se fino ponašajte gore i osvjetlajte nam obraz, i mi ćemo ostali Bosanci brzo gore pa da ne budemo dočekani ko niko.. :thumbup:
BMX1977

#31740 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

Humljanin wrote: Ma ništa to, samo se fino ponašajte gore i osvjetlajte nam obraz, i mi ćemo ostali Bosanci brzo gore pa da ne budemo dočekani ko niko.. :thumbup:
Zar ti nisi ercegovac? :)
BMX1977

#31741 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

DonieBrasco wrote:
BMX1977 wrote:

Evo objavili su za Nikolu Spirica, nista za Dragana ili HDZ, pokusat cu da skeniram ovaj gore dokument da vidim ima li ga.

Mozda ima i za Dragana ali medije jos nisu objavile. Evo sada se pojavio na klixu clanak za Spirica:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/washing ... /180910128
DonieBrasco

#31742 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Ima za Dodika na 335. starni, mozda nije urađen update ili ja ne mogu naci Spirica i Covic je tu navodno.

BMX1977

#31743 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

DonieBrasco wrote:Ima za Dodika na 335. starni, mozda nije urađen update ili ja ne mogu naci Spirica i Covic je tu navodno.

Ako je Covic tu onda je HDZ gotov. Ali niti jedan medij jos nije Covica objavio. No za Spirica je izaslo prije 31 minutu da je na listi tako da je moguce da jos pretrazuju novinari taj update crne liste.
Streptokok

#31744 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

DonieBrasco wrote:Ima za Dodika na 335. starni, mozda nije urađen update ili ja ne mogu naci Spirica i Covic je tu navodno.

Odakle ti info za covica?
Point.

#31745 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Humljanin wrote:
Ma ništa to, samo se fino ponašajte gore i osvjetlajte nam obraz, i mi ćemo ostali Bosanci brzo gore pa da ne budemo dočekani ko niko.. :thumbup:
Nemojte dolaziti kruha vam, da nas sramotite sa bijelim čarapama. Eno Irska, fina zemlja plodna rasadna, hem katolici. Doduše malo je previše zelenila i dominira zelena boja al da se izdurati. :thumbup:
mO k3

#31746 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

na listi se nalazi i neka
Puma securiti iz sirokog...
BMX1977

#31748 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

DonieBrasco wrote:Image

Spiric.
Dobro dobro je i ovo. Dakle Jenkiji pokopavaju SNSD a neka Zeljan zakopa HDZ i to bi bilo to za sada. Mada bi lakse bilo da je i Covic prekrizen.
DonieBrasco

#31749 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Ako je Covic pored Spirica dodat brzo ce se saznati, ako fakat jest gotov je na izborima.
megaman4

#31750 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

BMX1977 wrote:
DonieBrasco wrote:Image

Spiric.
Dobro dobro je i ovo. Dakle Jenkiji pokopavaju SNSD a neka Zeljan zakopa HDZ i to bi bilo to za sada. Mada bi lakse bilo da je i Covic prekrizen.
Polako doci ce i on na red.
Post Reply