Ne brini pajdo ništa. Baš je neki dan u medijima bio članak kako su ljudi iz BiH najbolje integrisana grupa u državi sa najvećim procentom zaposlenih. Ima se može se pajdo moj. Volimo domovinu a poštujemo državu u kojoj živimo. Ta nismo ko neki uljudbeni da pljuju po državi koja ih je udomila, ne živimo od kladionice, ne ganjamo papire za Irsku. Znaš kako je, šta da ti kazujem više.Humljanin wrote:Kako vrijeme u Šveckoj dijaporo?Point. wrote:Opa bato, vidi uljudbe što se skupila. Forumska hrvatska dijaspora na okupu @Hafis, @Novak, @Humljanin a tu je i @Kolindica. Raja iz snova, prava družba Praljaka Kvržice.
Zdenka, odnesi bokalić ljute praljkovače za stol gdje sjede kršni momci iz kamenjara i reci muzici, Boga ti, malo tiše.
Kad zalazi sunce? U 13?
Čujem nešto se kormilo Švecke u desno pomjera... neće vas valjda u BiH vraćat...
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Point.
#31726 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Maraschino
#31727 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako porazena covjece???Novak20 wrote:O kakvom zločin u kontinuitetu pričaš ? Potpisivanjem Wašintonskog i Dejtonskog sporazuma ta je HDZ politika poražena.Maraschino wrote:Tako ti poimas stvari?Novak20 wrote:
Nekoliko mrtvih i neosuđenih Hrvata i nekoliko osuđenih Hrvata su UZP. Povijest će ih pamtiti, a ti i ja nemamo ništa od toga.
Politicki vrh hrvatskog naroda je za neke svoje planove osudjen kao ''UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT'' koje danasnje politicko rukovodstvo Hrvata relativizuje i zeli ponovo ozivjeti.
Sta to znaci, zlocini u kontinuitetu.
Treba li se tome oduprijeti ili dati podrsku tom rukovodstvu?
Ali nije poražena politika koja se dosjetila tražiti "kruha iznad pogače" i koja kontinuirano nastoji Hrvate pretvoriti u nacionalnu manjinu.
Docekuju se osudjenici i od njih se prave sveci, ne postuju se jos uvijek sudske presude nego se negiraju i presude i zlocini, ponovo se zajahalo na istu matricu po kojoj su ''stari HDZ-ovci'' jahali i zbog takve ideologije osudjeni, ponovo se zapisava ta tvorevina koja je pocinila UZP,...ovi sve rade kako su pocinjali i osudjeni. Ako se ne zaustave, napravili bi isto.
Koja to politika nastoji Hrvate pretvoriti u manjinu?
Bez obzira na pozitivnu diskriminaciju HDZu je to malo i opet rade protiv drzave udruzeni sa djikanima. Dok ne udare glavom u zid HDZ nece doci pameti.
- mO k3
#31728 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Covic na crnoj list.. opaaaaaa
https://www.treasury.gov/ofac/downloads/sdnlist.pdf
- Humljanin
#31729 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Odlično! Za pohvalu!Point. wrote:Ne brini pajdo ništa. Baš je neki dan u medijima bio članak kako su ljudi iz BiH najbolje integrisana grupa u državi sa najvećim procentom zaposlenih. Ima se može se pajdo moj. Volimo domovinu a poštujemo državu u kojoj živimo. Ta nismo ko neki uljudbeni da pljuju po državi koja ih je udomila, ne živimo od kladionice, ne ganjamo papire za Irsku. Znaš kako je, šta da ti kazujem više.Humljanin wrote:Kako vrijeme u Šveckoj dijaporo?Point. wrote:Opa bato, vidi uljudbe što se skupila. Forumska hrvatska dijaspora na okupu @Hafis, @Novak, @Humljanin a tu je i @Kolindica. Raja iz snova, prava družba Praljaka Kvržice.
Zdenka, odnesi bokalić ljute praljkovače za stol gdje sjede kršni momci iz kamenjara i reci muzici, Boga ti, malo tiše.
Kad zalazi sunce? U 13?
Čujem nešto se kormilo Švecke u desno pomjera... neće vas valjda u BiH vraćat...
Nemojte nas brukat, ta neće nitko razlikovat tko je Hrvat a tko , Bošnjak, samo će reć a oni Balkanci iz Bosne..
Svaka čast, i naletite nam barem jednom godišnje sa ojrima
- Kolinda
#31730 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nego de me netko uputi, ukoliko bi Bošnjaci katolici glasali za Radončića da li bi mu osigurali pobjedu? Ono kad je već alkos siguran...
- insomnia78
#31731 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ponovo spletke odlazece administracije
- Streptokok
#31732 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Maco pa gdje si ti? Nije valjda opet pra(h)nula cuna?Kolinda wrote:Nego de me netko uputi, ukoliko bi Bošnjaci katolici glasali za Radončića da li bi mu osigurali pobjedu? Ono kad je već alkos siguran...
- Streptokok
#31733 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Taman vas toliko ima da mu osigurate mandat predsjednika mjesne zajednice.Kolinda wrote:Nego de me netko uputi, ukoliko bi Bošnjaci katolici glasali za Radončića da li bi mu osigurali pobjedu? Ono kad je već alkos siguran...
-
BMX1977
#31734 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Je li ovo potvrdjeno. Ako jeste onda je ovo zeleno svijetlo da ih se bas unisti do kraja od Uncle Sama.mO k3 wrote:Covic na crnoj list.. opaaaaaa
Nemogu da vjerujem da je ovo istina. Ako jeste znaci da su Yenkiji bas perfektni sto se tajminga tice.
- Kolinda
#31735 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne preskači doze, mogao bi takav i ostati ..šta ti to treba u životu kad farmaceutska industrija svako malo izbaci kakav novi lijek za tu vrstu poremećaja ..Streptokok wrote:Maco pa gdje si ti? Nije valjda opet pra(h)nula cuna?Kolinda wrote:Nego de me netko uputi, ukoliko bi Bošnjaci katolici glasali za Radončića da li bi mu osigurali pobjedu? Ono kad je već alkos siguran...
- Streptokok
#31736 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mislis na praljkovacu?Kolinda wrote:Ne preskači doze, mogao bi takav i ostati ..šta ti to treba u životu kad farmaceutska industrija svako malo izbaci kakav novi lijek za tu vrstu poremećaja ..Streptokok wrote:Maco pa gdje si ti? Nije valjda opet pra(h)nula cuna?Kolinda wrote:Nego de me netko uputi, ukoliko bi Bošnjaci katolici glasali za Radončića da li bi mu osigurali pobjedu? Ono kad je već alkos siguran...
- Point.
#31737 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne brigaj pajdo, koriste izraz bosanci. Doduše, nema puno bh Hrvata, a i ono što ima furaju se da su iz Hrvatske. Šizofrenija, moj ti. Mada, u neku ruku ih i razumijem što su zbunjeni kad im poglavica Dragan jedan dan govori da im je domovina Hrvatska a drugi dan BiH. Da si i pametan, poludio bi.Humljanin wrote:Odlično! Za pohvalu!Point. wrote: Ne brini pajdo ništa. Baš je neki dan u medijima bio članak kako su ljudi iz BiH najbolje integrisana grupa u državi sa najvećim procentom zaposlenih. Ima se može se pajdo moj. Volimo domovinu a poštujemo državu u kojoj živimo. Ta nismo ko neki uljudbeni da pljuju po državi koja ih je udomila, ne živimo od kladionice, ne ganjamo papire za Irsku. Znaš kako je, šta da ti kazujem više.
Nemojte nas brukat, ta neće nitko razlikovat tko je Hrvat a tko , Bošnjak, samo će reć a oni Balkanci iz Bosne..
Svaka čast, i naletite nam barem jednom godišnje sa ojrima![]()
-
DonieBrasco
#31738 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo objavili su za Nikolu Spirica, nista za Dragana ili HDZ, pokusat cu da skeniram ovaj gore dokument da vidim ima li ga.BMX1977 wrote:Je li ovo potvrdjeno. Ako jeste onda je ovo zeleno svijetlo da ih se bas unisti do kraja od Uncle Sama.mO k3 wrote:Covic na crnoj list.. opaaaaaa
Nemogu da vjerujem da je ovo istina. Ako jeste znaci da su Yenkiji bas perfektni sto se tajminga tice.
- Humljanin
#31739 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma ništa to, samo se fino ponašajte gore i osvjetlajte nam obraz, i mi ćemo ostali Bosanci brzo gore pa da ne budemo dočekani ko niko..Point. wrote:Ne brigaj pajdo, koriste izraz bosanci. Doduše, nema puno bh Hrvata, a i ono što ima furaju se da su iz Hrvatske. Šizofrenija, moj ti. Mada, u neku ruku ih i razumijem što su zbunjeni kad im poglavica Dragan jedan dan govori da im je domovina Hrvatska a drugi dan BiH. Da si i pametan, poludio bi.Humljanin wrote:Odlično! Za pohvalu!Point. wrote: Ne brini pajdo ništa. Baš je neki dan u medijima bio članak kako su ljudi iz BiH najbolje integrisana grupa u državi sa najvećim procentom zaposlenih. Ima se može se pajdo moj. Volimo domovinu a poštujemo državu u kojoj živimo. Ta nismo ko neki uljudbeni da pljuju po državi koja ih je udomila, ne živimo od kladionice, ne ganjamo papire za Irsku. Znaš kako je, šta da ti kazujem više.
Svaka čast, i naletite nam barem jednom godišnje sa ojrima![]()
-
BMX1977
#31740 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zar ti nisi ercegovac?Humljanin wrote: Ma ništa to, samo se fino ponašajte gore i osvjetlajte nam obraz, i mi ćemo ostali Bosanci brzo gore pa da ne budemo dočekani ko niko..
-
BMX1977
#31741 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
DonieBrasco wrote:Evo objavili su za Nikolu Spirica, nista za Dragana ili HDZ, pokusat cu da skeniram ovaj gore dokument da vidim ima li ga.BMX1977 wrote:Je li ovo potvrdjeno. Ako jeste onda je ovo zeleno svijetlo da ih se bas unisti do kraja od Uncle Sama.mO k3 wrote:Covic na crnoj list.. opaaaaaa
Mozda ima i za Dragana ali medije jos nisu objavile. Evo sada se pojavio na klixu clanak za Spirica:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/washing ... /180910128
-
DonieBrasco
#31742 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ima za Dodika na 335. starni, mozda nije urađen update ili ja ne mogu naci Spirica i Covic je tu navodno.
-
BMX1977
#31743 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako je Covic tu onda je HDZ gotov. Ali niti jedan medij jos nije Covica objavio. No za Spirica je izaslo prije 31 minutu da je na listi tako da je moguce da jos pretrazuju novinari taj update crne liste.DonieBrasco wrote:Ima za Dodika na 335. starni, mozda nije urađen update ili ja ne mogu naci Spirica i Covic je tu navodno.
- Streptokok
#31744 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Odakle ti info za covica?DonieBrasco wrote:Ima za Dodika na 335. starni, mozda nije urađen update ili ja ne mogu naci Spirica i Covic je tu navodno.
- Point.
#31745 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemojte dolaziti kruha vam, da nas sramotite sa bijelim čarapama. Eno Irska, fina zemlja plodna rasadna, hem katolici. Doduše malo je previše zelenila i dominira zelena boja al da se izdurati.Humljanin wrote:
Ma ništa to, samo se fino ponašajte gore i osvjetlajte nam obraz, i mi ćemo ostali Bosanci brzo gore pa da ne budemo dočekani ko niko..
- mO k3
#31746 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
na listi se nalazi i neka
Puma securiti iz sirokog...
Puma securiti iz sirokog...
-
DonieBrasco
-
BMX1977
#31748 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro dobro je i ovo. Dakle Jenkiji pokopavaju SNSD a neka Zeljan zakopa HDZ i to bi bilo to za sada. Mada bi lakse bilo da je i Covic prekrizen.DonieBrasco wrote:
Spiric.
-
DonieBrasco
#31749 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako je Covic pored Spirica dodat brzo ce se saznati, ako fakat jest gotov je na izborima.
-
megaman4
#31750 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Polako doci ce i on na red.BMX1977 wrote:Dobro dobro je i ovo. Dakle Jenkiji pokopavaju SNSD a neka Zeljan zakopa HDZ i to bi bilo to za sada. Mada bi lakse bilo da je i Covic prekrizen.DonieBrasco wrote:
Spiric.