Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
kluz franjo
#31726 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E još da nam @palermo ili @alighieri kažu kakva je situacija u HNK, bilo bi super.
Tamo je cca. 3.000 cenzus, a ona mlada ekipica NS-a (Marinko Šanje, Irma Baralija) mi je pravo siiiimpa.
Tamo je cca. 3.000 cenzus, a ona mlada ekipica NS-a (Marinko Šanje, Irma Baralija) mi je pravo siiiimpa.
-
palermo
#31727 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
za Našu stranku......pa ja mislim da malo ko zna da oni uopšte i postoje u HNK-a......al možda se zaista varam ili sam neinformiran..kluz franjo wrote:E još da nam @palermo ili @alighieri kažu kakva je situacija u HNK, bilo bi super.
-
kluz franjo
#31728 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kolega, kako obično niste neinformirani, ostaje mi nada da se varate.palermo wrote:za Našu stranku......pa ja mislim da malo ko zna da oni uopšte i postoje u HNK-a......al možda se zaista varam ili sam neinformiran..kluz franjo wrote:E još da nam @palermo ili @alighieri kažu kakva je situacija u HNK, bilo bi super.
Šalim se. Hvala na odgovoru.
-
palermo
#31729 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma mislim, kada je riječ o HNK, jednostavno nema tu šanse da uspjeh zadobiješ kroz rad na kantonu. Čini mi se da nisam bio dovoljno jasan u ovoj rečenicikluz franjo wrote:Kolega, kako obično niste neinformirani, ostaje mi nada da se varate.palermo wrote:za Našu stranku......pa ja mislim da malo ko zna da oni uopšte i postoje u HNK-a......al možda se zaista varam ili sam neinformiran..kluz franjo wrote:E još da nam @palermo ili @alighieri kažu kakva je situacija u HNK, bilo bi super.
Šalim se. Hvala na odgovoru.
Da bi se ovdje za tebe glasalo ti jednostavno moraš biti velika stranka (dakle da imaš uticaj na državnom i entiteskom nivou)....ono lokal, tipa sarajevskog kantona ovdje ne pika......rekao bih iz sasvim razumljivih razloga
- kmirsad
#31730 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Novak20 wrote:A jbt. U kakvim ti šiframa govoriš ?kmirsad wrote:Sanja Renić je C4, C5 u plaštu od krep papira... a nije Citroen
https://sr.wikipedia.org/wiki/C-4_(eksploziv)
-
kluz franjo
#31731 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Shvatam.palermo wrote:ma mislim, kada je riječ o HNK, jednostavno nema tu šanse da uspjeh zadobiješ kroz rad na kantonu. Čini mi se da nisam bio dovoljno jasan u ovoj rečenicikluz franjo wrote:Kolega, kako obično niste neinformirani, ostaje mi nada da se varate.palermo wrote:
za Našu stranku......pa ja mislim da malo ko zna da oni uopšte i postoje u HNK-a......al možda se zaista varam ili sam neinformiran..
Šalim se. Hvala na odgovoru.pa da pokušam pojasniti, da bi Naša stranka imala uspjeh u HNK treba da bude vidljiva u državi......džaba simpa momci i dejvojke u kantonalnom odboru, promociju radi (ili ne radi) Peđa Kojović i glavni ljudi NS-a.
Da bi se ovdje za tebe glasalo ti jednostavno moraš biti velika stranka (dakle da imaš uticaj na državnom i entiteskom nivou)....ono lokal, tipa sarajevskog kantona ovdje ne pika......rekao bih iz sasvim razumljivih razloga
Hajde, možda ovo neko i pročita pa...
U svakom slučaju hvala na osvrtu.
- seln
#31732 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
'dafuck is Sanja Rernic?kmirsad wrote:Sanja Renić je C4, C5 u plaštu od krep papira... a nije Citroen
- Banksy
#31733 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znači, to je postizborna koalicija...malakh wrote:
prva greška u navedenoj anketi jeste da sda ne stoji ovako loše kako su naveli,
četvrta stvar jeste podcjenjivanje dfa, jer se zaboravlja da je na ovim izborim komšić kandidat za predsjednika države,
peta stvar jeste podcjenjivanje sbba koji je samo u zadnjoj godini uhljebio preko hiljadu ljudi u kantonu sarajevo,
šesta činjenica jeste da boss i bps uvijek prijeđu cenzus - ne znam kako, ne znam zašto, ali je uvijek tako.
-
Novak20
#31734 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy wrote:Znači, to je postizborna koalicija...malakh wrote:
četvrta stvar jeste podcjenjivanje dfa, jer se zaboravlja da je na ovim izborim komšić kandidat za predsjednika države,
peta stvar jeste podcjenjivanje sbba koji je samo u zadnjoj godini uhljebio preko hiljadu ljudi u kantonu sarajevo,
šesta činjenica jeste da boss i bps uvijek prijeđu cenzus - ne znam kako, ne znam zašto, ali je uvijek tako.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#31735 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy wrote:Znači, to je postizborna koalicija...malakh wrote:
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#31736 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
da, i to bez plavih, sa crvenim.Banksy wrote:Znači, to je postizborna koalicija...malakh wrote:
- Prpa.ba
#31737 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ta ekipa smutljivaca je vec sad na (ne)djelu, ono sto ce biti zabrinjavajuce je ako ne budu imali ruku za vecinu pa krenu u shopping. Tolika rasprodaja javnih resursa ce doseci nivoe UZP-a. 
- kmirsad
#31738 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Što više smutljivci pljuju po NS... jebo te... ona meni sve draža... vidim koliko su se usrali u gače... ma do guše, panika...
Što je više raznih opcija napada, nisam stručnjak... al sve mi je jasnije da će NS pobijediti...ne trebaju mi ankete... oni ih imaju...
Eno dokaza... na anketi ... daBog da mi oči ispale... u zadnjih sat vremena još dva glasa...
Vazda su se različita tri loša udruživala i trudila da ubiju Miloša...
Vid sad... gora NS... od SDA, PDA, SBB, HDZ, NiP, SDP, DF, SNSD... zajednički im neprijatelj... NS...

Što je više raznih opcija napada, nisam stručnjak... al sve mi je jasnije da će NS pobijediti...ne trebaju mi ankete... oni ih imaju...
Eno dokaza... na anketi ... daBog da mi oči ispale... u zadnjih sat vremena još dva glasa...
Vid sad... gora NS... od SDA, PDA, SBB, HDZ, NiP, SDP, DF, SNSD... zajednički im neprijatelj... NS...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#31739 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jaraniko, zalutao si ti. niko ne napada našu stranku, niti sam negdje, u posljednje vrijeme, pročitao da je zvaničnik neke političke opcije javno isprozivao našu stranku.kmirsad wrote:Što više smutljivci pljuju po NS... jebo te... ona meni sve draža... vidim koliko su se usrali u gače... ma do guše, panika...
Eno dokaza... na anketi ... daBog da mi oči ispale... u zadnjih sat vremena još dva glasa...![]()
Vid sad... gora NS... od SDA, PDA, SBB, HDZ, NiP, SDP, DF, SNSD... zajednički im neprijatelj... NS...![]()
![]()
jer kada bi se vodili forumom, onda bi mogli konstatirati da se sve stranke pljuju i da sve stranke pobjeđuju. o karakteru pljuvača baš i ne bih.
ps. 2014. godine, suljagić pomeo anketu na ovom forumu, a 2016. godine, damir nikšić, također. čisto informativno.
- Banksy
#31740 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne razumijem, to u bojama, ali pretpostavljam da će se na kant. nivou tu negdje uglibiti i Kifla i Hadžibajrić, a na federalnom, vidim naznake novih zagrljaja s crnokošuljašima iz HSP-a. To će zaista biti prizor...malakh wrote:da, i to bez plavih, sa crvenim.Banksy wrote:Znači, to je postizborna koalicija...malakh wrote:
- kmirsad
#31741 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
O forumu i govorim... da te malo podsjetim...ZOR, Baroš, Gratz, Suljagić, Zuhrić, Duraković, Busulađić, Haverič, FGR, minorna stranka, tajni sljedbenici SDA, kolicija sa SBB i Konakovićem...Pedja četnik sa američkim vezama za ulazak u Heliodrom, mali logoraš...anonimni i nesposobni Falatar, susreti sa UZP ratnim zločincima iz UZP-a i Heliodroma, Sabina Godzila što jede prijesne ljude i malu decu, seks afere, Matori i ishlapjeli Selim Bešlagić, Prelivoda dr. Marjanović... treba li još... sve u negativnom kontekstu spominjana Naša Stranka...malakh wrote:jaraniko, zalutao si ti. niko ne napada našu stranku, niti sam negdje, u posljednje vrijeme, pročitao da je zvaničnik neke političke opcije javno isprozivao našu stranku.kmirsad wrote:Što više smutljivci pljuju po NS... jebo te... ona meni sve draža... vidim koliko su se usrali u gače... ma do guše, panika...
Eno dokaza... na anketi ... daBog da mi oči ispale... u zadnjih sat vremena još dva glasa...![]()
Vid sad... gora NS... od SDA, PDA, SBB, HDZ, NiP, SDP, DF, SNSD... zajednički im neprijatelj... NS...![]()
![]()
jer kada bi se vodili forumom, onda bi mogli konstatirati da se sve stranke pljuju i da sve stranke pobjeđuju. o karakteru pljuvača baš i ne bih.
ps. 2014. godine, suljagić pomeo anketu na ovom forumu, a 2016. godine, damir nikšić, također. čisto informativno.
E ako je to sve što su botovi protivničkih tabora i njihovi štabovi...mogli prišiti NS-u... nema šanse da ne pobijede...
- kmirsad
#31742 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- malakh
#31743 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
moja pretpostavka jeste da ce sdp biti dio te neke vladajuce vecine, kao sto pretpostavljam da ce svaka stranka, direktno ili indirektno, traziti svoj dio kolača.Banksy wrote:
Ne razumijem, to u bojama, ali pretpostavljam da će se na kant. nivou tu negdje uglibiti i Kifla i Hadžibajrić, a na federalnom, vidim naznake novih zagrljaja s crnokošuljašima iz HSP-a. To će zaista biti prizor...
neki dan sam gledao koliko stranaka bi moglo ući u skupstinu kantona sarajevo i izbrojao sam ih 11. tako da svi, sem zelenih, koji ocekuju pompezan rezultat, tu pricu mogu okaciti macku o rep, jer ce se glasovi rasuti kao riža po tepsiji.
tako da je i ova euforija pojedinih forumasa koja vlada oko naše stranke, isprazna priča. naravno, ovo je moje mišljenje i moje neke pretpostavke.
- drug_profi
#31744 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ko god udje sa SDA, tj. spasi SDA od opozicije, taj ce biti sazvakan i ispljunut.
Nadam se da je konačno jasno svakom.
-
starisalko
#31745 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Za vecinu je potrebno 4-5 stranaka bilo kojem bloku.Jedino sigurno je da ce SBB biti u vlastimalakh wrote:
neki dan sam gledao koliko stranaka bi moglo ući u skupstinu kantona sarajevo i izbrojao sam ih 11. tako da svi, sem zelenih, koji ocekuju pompezan rezultat, tu pricu mogu okaciti macku o rep, jer ce se glasovi rasuti kao riža po tepsiji.
tako da je i ova euforija pojedinih forumasa koja vlada oko naše stranke, isprazna priča. naravno, ovo je moje mišljenje i moje neke pretpostavke.
-
doktor78
#31746 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
drug_profi wrote:Ko god udje sa SDA, tj. spasi SDA od opozicije, taj ce biti sazvakan i ispljunut.
-
starisalko
#31747 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako u ks vecinu budu cinili SBB,SDP,DF,NS,GS sta mislis koce biti sazvakan i ispljunutdrug_profi wrote:Ko god udje sa SDA, tj. spasi SDA od opozicije, taj ce biti sazvakan i ispljunut.
- Roccohljup
#31748 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ako ikako mognu vlast praviti bez SBB gamadi to bi bilo super. U suprotnom dobijaju samo jos "gladniju" verziju SDA za vratom.
- kmirsad
#31749 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
NS... ali ja ne vjerujem u tu kombinaciju sa SBB... pročitao sam izjave večine rukovodioca iz NS, koji SBB nisu uzeli u obzir kao mogučeg partnera u vlasti... ako sebi to ipak dozbole ili neko to izlobira... zvonit će im zvona... a nikada ne pitaj kome uvona zvone... nama zvone...starisalko wrote:Ako u ks vecinu budu cinili SBB,SDP,DF,NS,GS sta mislis koce biti sazvakan i ispljunutdrug_profi wrote:Ko god udje sa SDA, tj. spasi SDA od opozicije, taj ce biti sazvakan i ispljunut.
- kmirsad
#31750 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisam euforičan... pored toga što ponekad imam i neke informacije... imam oči, imam uši, živim ovdje... poslovan sam čovjek i trudim se stvari posmatram koliko je to moguče... realno...malakh wrote:moja pretpostavka jeste da ce sdp biti dio te neke vladajuce vecine, kao sto pretpostavljam da ce svaka stranka, direktno ili indirektno, traziti svoj dio kolača.Banksy wrote:
Ne razumijem, to u bojama, ali pretpostavljam da će se na kant. nivou tu negdje uglibiti i Kifla i Hadžibajrić, a na federalnom, vidim naznake novih zagrljaja s crnokošuljašima iz HSP-a. To će zaista biti prizor...
Evo jedna realnost... Naša Stranka je od svih stranaka u BiH najpoštenija stranka,NEMA lopova, uhljeba, karijerista, afera... Ako ima neka slična ili bolja reci koja je... da izmem ispisnicu iz NS i da se odmah u tu učlanim.