Vise mi huja sto psecu hranu kupuje na benzinskoj nego sto me zadrzava
Na kraju se skonta da ne kupi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
joj al ti kukaš jarane.. šta sad okrećeš na ove što voze 30-40 ispod ograničenja kad to veze nema sa ovim, oni nekome smetaju, a taj covjek, kome on smeta? ah, tebi smeta... pa bolje da tipka pred voznju nego da u sred voznje drzi mobitel, da je tako bilo opet bi kukao ovdje kako je on drkac mobitela itd, a nemas pojma sta se desava u njegovom zivotu i zasto mora koristit taj isti mobitel, sigurno ne da fejzbuka.. nasao si parking mjesto i sta hoces, moras malo na forumu kukat kako je to bio izazovan zadatakvindfaker wrote: ↑10/02/2021 07:08Kad smo kod kapaciteta mozga, treba imati kapacitet mozga dovoljan da nešto pročitaš.
Prvo, to je bilo jedino parking mjesto koje je trebalo biti slobodno.
Drugo, upravo ovo me nervira "ima pravo razmišljati, onje sebi našao parking mjesto, ti sebi traži svoje" - isti obrazac razmišljanja kao i "ima pravo voziti 30-40 ispod ograničenja, ti ga pretiči ako možeš". Po vašoj logici vama ne bi smjelo smetati vožnja 30-40 ispod ograničenja.
Treće, gdje je napisano da nisam našao drugo parking mjesto? Malo kasnije je normalan i pismen vozač normalno i pismeno izašao sa parking mjesta, bez pola sata mozganja šta uraditi kad otvoriš vrata.
Ostavljam vama, članovima MENSA-e, da provarite ovo.
Ne kontam, pa obojica nekome smetaju
Sto bi scenu pravio..nepass1 wrote: ↑10/02/2021 07:45 E ja sam tako neki dan na benzinskoj ispizdio. Dedo neki nasuo goriva, platio i pri izlasku vidi hranu za cuke i stao cita valjda sastav. Vijeca hoce li kupiti ili ne. Ja iza njega pizdim, nmg da scene pravim![]()
Vise mi huja sto psecu hranu kupuje na benzinskoj nego sto me zadrzava![]()
Auto mu stoji, nije pomakao a ja cekam da dodjem na njegovo mjesto da sipamBullet Tooth Tony wrote: ↑10/02/2021 13:12Sto bi scenu pravio..nepass1 wrote: ↑10/02/2021 07:45 E ja sam tako neki dan na benzinskoj ispizdio. Dedo neki nasuo goriva, platio i pri izlasku vidi hranu za cuke i stao cita valjda sastav. Vijeca hoce li kupiti ili ne. Ja iza njega pizdim, nmg da scene pravim![]()
Vise mi huja sto psecu hranu kupuje na benzinskoj nego sto me zadrzava![]()
"Oprostite gospodine samo da prodjem" i prodjes...
Ne kontam sto se nwrviras bezee![]()
Tako su na mene ljudi uvijek galamili jer ne stanem na "gornje" mjesto jer je premium dizel bio samo na jednom mjestu na 4 tanka (pumpa blizu posla bila uvijek tu sipao ) ...zigson wrote: ↑10/02/2021 14:06 Joj na pumpama gore nego u kruznom toku![]()
Ide lik na ep ciglane ispred mene i umjesto da stane na gornje mjesto sa sipa da i ja mogu stati iza njega na drugo mjesto, on hop odmah stade tu na prvo, izadje i ode unutra, jos mu nije jasno bilo sto ga ja gledam. Ja fino okolo odem i u rikverc ispred njega stanem na prvo mjesto i lagano ko onaj dedo sto ga ovaj iznad opisa. Pa jebemu majku kako osjecaja nema tako
Uredu ako je samo na jednom mjestu na pumpi to gorivo, ali meni se isto zna desiti da na mjesto gdje ja sipam benzin 98 kojeg ima na jednom mjestu na pumpi stane covjek i pocne sipati dizel kojeg takodjer ima na vise mjesta na pumpi i jos ta mjesta su prazna. Onda ja cekam da on naspe pa ode platiti pa se vrati pa polako sjedne u auto pa razgleda pa upali auto i krene sporije od kornjace, a u stvari oba smo mogli nasuti goriovo u isto vrijeme i sve zavrsiti za isto vremena koliko je samo njemu trebalo.Bullet Tooth Tony wrote: ↑10/02/2021 15:48Tako su na mene ljudi uvijek galamili jer ne stanem na "gornje" mjesto jer je premium dizel bio samo na jednom mjestu na 4 tanka (pumpa blizu posla bila uvijek tu sipao ) ...zigson wrote: ↑10/02/2021 14:06 Joj na pumpama gore nego u kruznom toku![]()
Ide lik na ep ciglane ispred mene i umjesto da stane na gornje mjesto sa sipa da i ja mogu stati iza njega na drugo mjesto, on hop odmah stade tu na prvo, izadje i ode unutra, jos mu nije jasno bilo sto ga ja gledam. Ja fino okolo odem i u rikverc ispred njega stanem na prvo mjesto i lagano ko onaj dedo sto ga ovaj iznad opisa. Pa jebemu majku kako osjecaja nema tako
I onda izadju iz auta hoce da se svadjaju onda ja kazem "venez ici" i pokazem prstom ... tisina .. skontaju , meni sega bude![]()
tako da nekada ne treba trcati i odma se svadjati![]()
Dobar je.. Iz treceg puta je skontao.. Meni je problem da skontam jel glup ili bolikrac.. Ako je glup bude mi zaoartur morgan wrote: ↑10/02/2021 17:44 Tih bolikrac svaki dan se sve vise mnozi![]()
Mene jedan bruda fensi lola blokirao na pumpi, pise poruku u autu. Blicnem on nista, svirnem on nista, izadjem i kazem mu pomjeri se ne mogu proci i on tek tad skontao da smeta
Jednom ovdje napisah da ja poslije sipanja gledam ako je moguće da u dogovoru sa pumpadžijom upravo iz ovih razloga pomjerim auto dok ne platim krenula je paljba da će me pumpadžija dekaptirati jer misli da bježim. Koja glupost, ko hoće da bježi daće gas i zdravo bez rasprave sa pumpadžijom, a pumpadžiju boli dupe ako pobjegneš, sve pokriveno kamerama...drug_profi wrote: ↑10/02/2021 13:54 Ma to ti je na pumpama standardno. Uđe unutra da plati, pa nesta razgleda, pita, pa dok izvadi, pa dok vrati, pa dok se malo nasali sa kasirkom, pa opet malo gleda, malo popravi bradicu u izlogu, lagano do auta, otvori, pa trazi gdje mu je kljuc, pa sjedne pa nesta ceprka, pa onda zatvara vrata, pa s enesta negdje naginje, pa ga vidiš pa ga ne vidiš, pa opet ga vidiš, pa mu legneš na trubu i jebeš sve po redu... a ond aon počne da grana ima pravo da te jebe jer je ispred tebe...
Meni se čini da dok se ne plati gorivo drugi ne može sipati gorivo. Jer izgleda sistem im ne dozvoljava to. Tako da zato se to ne praktikuje da se pomjeri vozilo da neko drugi počne sipati dok ti placastempuser wrote: ↑10/02/2021 23:53Jednom ovdje napisah da ja poslije sipanja gledam ako je moguće da u dogovoru sa pumpadžijom upravo iz ovih razloga pomjerim auto dok ne platim krenula je paljba da će me pumpadžija dekaptirati jer misli da bježim. Koja glupost, ko hoće da bježi daće gas i zdravo bez rasprave sa pumpadžijom, a pumpadžiju boli dupe ako pobjegneš, sve pokriveno kamerama...drug_profi wrote: ↑10/02/2021 13:54 Ma to ti je na pumpama standardno. Uđe unutra da plati, pa nesta razgleda, pita, pa dok izvadi, pa dok vrati, pa dok se malo nasali sa kasirkom, pa opet malo gleda, malo popravi bradicu u izlogu, lagano do auta, otvori, pa trazi gdje mu je kljuc, pa sjedne pa nesta ceprka, pa onda zatvara vrata, pa s enesta negdje naginje, pa ga vidiš pa ga ne vidiš, pa opet ga vidiš, pa mu legneš na trubu i jebeš sve po redu... a ond aon počne da grana ima pravo da te jebe jer je ispred tebe...
Ne može sipati dok ja ne platim, ali ne ne mora čekati dok guzeljam do auta i dok se kanim da krenem do beskonačnosti...kakaljin wrote: ↑10/02/2021 23:58Meni se čini da dok se ne plati gorivo drugi ne može sipati gorivo. Jer izgleda sistem im ne dozvoljava to. Tako da zato se to ne praktikuje da se pomjeri vozilo da neko drugi počne sipati dok ti placastempuser wrote: ↑10/02/2021 23:53Jednom ovdje napisah da ja poslije sipanja gledam ako je moguće da u dogovoru sa pumpadžijom upravo iz ovih razloga pomjerim auto dok ne platim krenula je paljba da će me pumpadžija dekaptirati jer misli da bježim. Koja glupost, ko hoće da bježi daće gas i zdravo bez rasprave sa pumpadžijom, a pumpadžiju boli dupe ako pobjegneš, sve pokriveno kamerama...drug_profi wrote: ↑10/02/2021 13:54 Ma to ti je na pumpama standardno. Uđe unutra da plati, pa nesta razgleda, pita, pa dok izvadi, pa dok vrati, pa dok se malo nasali sa kasirkom, pa opet malo gleda, malo popravi bradicu u izlogu, lagano do auta, otvori, pa trazi gdje mu je kljuc, pa sjedne pa nesta ceprka, pa onda zatvara vrata, pa s enesta negdje naginje, pa ga vidiš pa ga ne vidiš, pa opet ga vidiš, pa mu legneš na trubu i jebeš sve po redu... a ond aon počne da grana ima pravo da te jebe jer je ispred tebe...