Bloo wrote:Ček tek sad vidjeh na kojoj sam temi.....
Hebogaja...gdje je hrana
Niko ne kuha, dise se na skrge
Moderator: anex
Bloo wrote:Ček tek sad vidjeh na kojoj sam temi.....
Hebogaja...gdje je hrana
Ja , mi sve sjebasmo..Bloo wrote:Ček tek sad vidjeh na kojoj sam temi.....
Hebogaja...gdje je hrana
Pricaj za sebe. Ja sad skuho k’ompira. Pokajmacio, posirio i priklo jedan stek pored.pustopoljina wrote:Bloo wrote:Ček tek sad vidjeh na kojoj sam temi.....
Hebogaja...gdje je hrana![]()
Niko ne kuha, dise se na skrge
Meni su sveta mjesta fascinantnainsomnia78 wrote:A cool je ovo. Kae eto iako se nereligiozno u Medjugorje se ipak svratilo. Isto ko kad je stalo svrsavanje ateista na dolazak Pape uSarajvo
Na mene..pustopoljina wrote:Na koga sad atakujes
Ok...ja fakat nisam...okajavam sladoled.
Rim raja, obavezno otici...animals wrote:Nikad nisam bio u Rimu, a pola Italije sam obisao..pustopoljina wrote:bila sam u vatikanual' nije bio uskrs
sramota..moracu jednom otici..
sjo prešla neki križni put priznajpustopoljina wrote:Sad ne smijem napisati gdje sam jos bila
Bit ce skoljke i lignje kasnije, ako moze to...Bloo wrote:Ček tek sad vidjeh na kojoj sam temi.....
Hebogaja...gdje je hrana
JakobswegBloo wrote:sjo prešla neki križni put priznajpustopoljina wrote:Sad ne smijem napisati gdje sam jos bila
GandalfSivi wrote:Bit ce skoljke i lignje kasnije, ako moze to...Bloo wrote:Ček tek sad vidjeh na kojoj sam temi.....
Hebogaja...gdje je hrana

https://forum.klix.ba/posting.php?mode= ... p=15647869#pustopoljina wrote:JakobswegBloo wrote:sjo prešla neki križni put priznajpustopoljina wrote:Sad ne smijem napisati gdje sam jos bilanisam
![]()
Bila u fatimimaksuz
Pa tacno nema. Pgtv ako si nereligiozanpustopoljina wrote:Pa nema logike biti u portu, ici za lisabon i ne otici i tamo.
Sto si uvijek tako sarkastican..insomnia78 wrote:Pa tacno nema. Pgtv ako si nereligiozanpustopoljina wrote:Pa nema logike biti u portu, ici za lisabon i ne otici i tamo.
Upoznaj neprijatelja!insomnia78 wrote:Pa tacno nema. Pgtv ako si nereligiozanpustopoljina wrote:Pa nema logike biti u portu, ici za lisabon i ne otici i tamo.
Zaro sto ljudi mahom pisu glupostianimals wrote:Sto si uvijek tako sarkastican..insomnia78 wrote:Pa tacno nema. Pgtv ako si nereligiozanpustopoljina wrote:Pa nema logike biti u portu, ici za lisabon i ne otici i tamo.

Sve se smije (dobro osim ici u Meku) ali ne vidim nereligioznu osobu ima privlaciti u katolicka svetista. ND i katedrale su posebna pricaanimals wrote:Pa recimo ti kao nereligiozan, ne bi smio uci u neku crkvu , kao sto je Notre Dame..
ili bi smio..
Zašto?insomnia78 wrote:Sve se smije (dobro osim ici u Meku) ali ne vidim nereligioznu osobu ima privlaciti u katolicka svetista. ND i katedrale su posebna pricaanimals wrote:Pa recimo ti kao nereligiozan, ne bi smio uci u neku crkvu , kao sto je Notre Dame..
ili bi smio..