Mustang1 wrote:Pa kad je u Barci sve podredjeno Messiu .. Kad se jednog Ibrahimovica nije moglo uklopiti sa njim ne znam koga ce se uklopiti

Suarez je jos problematicniji od Ibrahimovica a po kvaliteti je tu negdje sa onim Zlatanom po dolasku u Barcu
Ja i dalje mislim da Barca zeli da dovede Suareza da ovaj ne bi otisao u Real
Zato sad pokusavaju da u transfer uguraju i Alexisa i Pedra i ako mognu jos nekoga ce da sto jeftinije prodju
Vala ja jedva cekam da ode .. Nijedan pojedinac nije veci od kolektiva pogotovo ne ovakav maloumnik .. Na stranu sto je mozda i najbolji igrac svijeta trenutno ali ne bi me cudilo da njegova karijera zavrsi tako sto ce ga Fifa izbaciti iz fudbala

sve gore od goreg...nevjerovatna lutanja uprave

naravno, sa tim eventualnim transferom bi Liverpool nenormalno profitirao.
A slažem se da ih na ove gluposti tjera strah da Perez ne klepi Suareza.
Pedro je karakter, momak nikad nije srao i plakao zašto je pomocna radna snaga ili pak na klupi....njemu je cast nostiti dres Barce (sam je to više puta izjavio).
Alexis isto nema problema sa ulogom u timu, svjestan je da je vodonoša Messiju.
I sad treba takve karakterne igrace prodati da bi doveli trenutno najproblematicnijeg igraca na svijetu

i to sve zbog straha od Madrida i njihove moguce kupovine istog.
Tako su doveli i Zlatana svojevemeno i bacili tolike milione u bunar (osvojena titula tada nije nikakvo pokrice jer je ovaj otišao nakon jedne sezone)....samo da bi pokazali zube i odgovorili na tadašnje agresivne transfere Kake i Ronalda u Realu.
Nevjerovatno šta rade