Narod i Pravda (Konakovic)

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#31701 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

Better Man wrote: 22/02/2024 11:55
Styling wrote: 22/02/2024 11:07
Officer Crabtree wrote: 22/02/2024 10:46

Šefice, primjećujem da više ne oslovljavaš ga imenom... Prije bi napisala "Dino je..."... Zbog čega je došlo do tog distanciranja.

Ako Hrvati trebaju birati hrvatskog člana Predsjedništva, zašto onda Bošnjaci ne trebaju birati direktora UKC-?

Druga je stvar što NS i SDP šute.
Izabrali su, ali ministar iz HDZ-a opstruira jer im treba izborni zakon. Treba malo razmaknuti zavjesu i pogledati iza. SDP nije nevin u ovoj prici.
Ismet Gavrankapetanović je debelo kompromitovan i ne može biti direktor UKCS. Naime, njegov brat Faris jedan od onih koji je UKCS zavio u finansijski crno za vrijeme dok je bio direktor, a Ismet je sve to znao i nijemo posmatrao i šutio. I sad treba da nam Ismet bude direktor. Ako imaju mozga odustaće od njega i imenovati Amira Pilava.
pa što onda nisu odmah Pilava imenovali...čemu ove igranke i amatersko ofiranje :?

posebno, u ovom slučaju kako sam čuo, Kifla, Trenerko i Instagramaš mahsuz otišli Ismetu na noge u Opću i molili ga da preuzme KCUS, a sada čovjeka, kakav god da je, potapaju na isti način kako su potopili Bogićevića :shock:
Haris.ba

#31702 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Haris.ba »

JoseMujica wrote: 22/02/2024 12:30 pa što onda nisu odmah Pilava imenovali...čemu ove igranke i amatersko ofiranje

posebno, u ovom slučaju kako sam čuo, Kifla, Trenerko i Instagramaš mahsuz otišli Ismetu na noge u Opću i molili ga da preuzme KCUS, a sada čovjeka, kakav god da je, potapaju na isti način kako su potopili Bogićevića
Da Bogic nije potopljen ne bi dobili Benjaminu danas. :mrgreen:
JoseMujica

#31703 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

Haris.ba wrote: 22/02/2024 12:35
JoseMujica wrote: 22/02/2024 12:30 pa što onda nisu odmah Pilava imenovali...čemu ove igranke i amatersko ofiranje

posebno, u ovom slučaju kako sam čuo, Kifla, Trenerko i Instagramaš mahsuz otišli Ismetu na noge u Opću i molili ga da preuzme KCUS, a sada čovjeka, kakav god da je, potapaju na isti način kako su potopili Bogićevića
Da Bogic nije potopljen ne bi dobili Benjaminu danas. :mrgreen:
to je baš sramotno bilo

ali još uvijek ne kontam zašto :?
Haris.ba

#31704 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Haris.ba »

JoseMujica wrote: 22/02/2024 12:46 ali još uvijek ne kontam zašto
Pa lijepo je biti direktor. Ali, nemas nekoga da te gura kao sto ocito se Gavran gura. I ne preostaje ti nista drugo nego zvrcku zavrtiti i konkurenciju koju drugi guraju maknuti iz kombinacije.

Plus, Hdz pokazuje da ce sve kociti dok ne dobije sta trazi.
Last edited by Haris.ba on 22/02/2024 12:58, edited 3 times in total.
vee-jay

#31705 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

Styling wrote: 22/02/2024 11:05
basicm wrote: 22/02/2024 10:31 Postavlja pitanja, razgovara, provjeri, sjede sa partnerima…a ne krivicne prijave i zavjere o interesnim grupama. Na prvu je polarizirao predmet koji je sporedna stvar u normalnom politickom radu. Obicno imenovanje rukovodioca strucne ustanove koja treba da bude uradjena u skladu sa uslovima tog rukovodeceg mjesta.
Cemu frustriranost, ako je sve kako treba da bude?
Iza ove opstrukcije se krije mnogo ozbiljnija stvar.
Ucjene.
HDZ samo pokazuje da mogu kao i SNSD i SDA.
Dimu1927

#31706 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Dimu1927 »

E cuj krivicna prijava protiv ministra zato sto ismetu fali papir. Kifla promjeni dilera titu
VladaFBiH

#31707 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by VladaFBiH »

Dimu1927 wrote: 22/02/2024 12:53 E cuj krivicna prijava protiv ministra zato sto ismetu fali papir. Kifla promjeni dilera titu
ali to je samo 1 papir - svi oni imaju respektabilnog iskustva kako se pravilnici i statuti mijenjaju kada ti fali samo 1 papir...
DonieBrasco

#31708 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by DonieBrasco »

Iskreno yebat ga ako mu faili 1 papri ili ako ne ispunjava uslove, kad on preko stele mora na poziciju sta dalje da pricamo. Sve i jedan uposlenik instirucija i drzavnih firmi - od portira do vrha je tu preko stranke, stele, nepotizma, na kraju krajeva kriminala.

Treba sacekat i vidjet sad kad se ponovi konkurs, kome se zapravo steli pozicija na KCUS jer samo je o tome rijec.
nivla

#31709 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nivla »

svako ko nije gavrankapetanovic, vranic i sebija je prihvatljiv
evo sto nije senka mesihovic dinarevic, pa na kraju i pilav
ne kazem da su idealni ali ja na torakalnoj npr nisam sreo doktora da je supak, dok za gavrankapetanovic ismeta cujem samo koliko je los covjek tj sve suprotno od onog kako je predstavljen u medijima, dovoljno je i vidjeti kako je u opcoj bolnici prostor namijenjen pulmoloskoj ambulanti zapisao i proglasio prostorom za kancelarije direktora
Haris.ba

#31710 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Haris.ba »

VladaFBiH wrote: 22/02/2024 13:31
Dimu1927 wrote: 22/02/2024 12:53 E cuj krivicna prijava protiv ministra zato sto ismetu fali papir. Kifla promjeni dilera titu
ali to je samo 1 papir - svi oni imaju respektabilnog iskustva kako se pravilnici i statuti mijenjaju kada ti fali samo 1 papir...
Nikako istjerati sda iz Dine. :D
Styling

#31711 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

nivla wrote: 22/02/2024 13:43 svako ko nije gavrankapetanovic, vranic i sebija je prihvatljiv
ne kazem da su idealni ali ja na torakalnoj npr nisam sreo doktora da je supak, dok za gavrankapetanovic ismeta cujem samo koliko je los covjek tj sve suprotno od onog kako je predstavljen u medijima, dovoljno je i vidjeti kako je u opcoj bolnici prostor namijenjen pulmoloskoj ambulanti zapisao i proglasio prostorom za kancelarije direktora
Sve je to stvar licnog iskustva. Recimo, moje iskustvo sa Gavranom je apsolutno pozitivno. Odusevio me i kao covjek i kao ljekar. Zahvalna sam mu do groba.
nivla

#31712 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nivla »

Styling wrote: 22/02/2024 15:32
nivla wrote: 22/02/2024 13:43 svako ko nije gavrankapetanovic, vranic i sebija je prihvatljiv
Sve je to stvar licnog iskustva. Recimo, moje iskustvo sa Gavranom je apsolutno pozitivno. Odusevio me i kao covjek i kao ljekar. Zahvalna sam mu do groba.
mozda te ubijedio da ti samo on moze pomoci, pa onda obavio nepotrebne stvari i ti sad vjerujes da je sve ok zahvaljujuci njemu

uglavnom kao sto bakir vjeruje da ga je sam Allah poslao da spasi bosnu, tako i gavran vjeruje da je samo on vrhunski i niko vise, bez njega se mora vani ici na skupe klinike
covjek koji propisuje nepotrebno ortopedska pomagala, "pomazuci" djeci, a zapravo samo uzme i naplati svoj dio, a dijete nepotrebno u slucaju kukova vezuje danima, da ne govorim da sad moras biti superstar sa politickom, estradnom ili nekom drugom podlogom da bi te pogledao kao ortoped, a kad mu je mrsko posalje te bazdaru na klinicki da ti on gleda nalaze uz opasku da je na putu
Styling

#31713 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

nivla wrote: 22/02/2024 15:37
Styling wrote: 22/02/2024 15:32
mozda te ubijedio da ti samo on moze pomoci, pa onda obavio nepotrebne stvari i ti sad vjerujes da je sve ok zahvaljujuci njemu

uglavnom kao sto bakir vjeruje da ga je sam Allah poslao da spasi bosnu, tako i gavran vjeruje da je samo on vrhunski i niko vise, bez njega se mora vani ici na skupe klinike
covjek koji propisuje nepotrebno ortopedska pomagala, "pomazuci" djeci, a zapravo samo uzme i naplati svoj dio, a dijete nepotrebno u slucaju kukova vezuje danima, da ne govorim da sad moras biti superstar sa politickom, estradnom ili nekom drugom podlogom da bi te pogledao kao ortoped, a kad mu je mrsko posalje te bazdaru na klinicki da ti on gleda nalaze uz opasku da je na putu
De, ne lupaj, boga ti.
relativno84

#31714 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by relativno84 »

Image

Glas razuma. :shock:
Jbte i analiza se distancira od lidera.
:oops: :D
nivla

#31715 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nivla »

Styling wrote: 22/02/2024 15:38
De, ne lupaj, boga ti.
iskustvo sto licno, sto familije, sto prijatelja i poznanika
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#31716 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

ismet levat. 3 godine nije u stanju otići do ekonomskog fakulteta i preuzeti diplomu. svašta.
palermo

#31717 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by palermo »

relativno84 wrote: 22/02/2024 15:46 Image

Glas razuma. :shock:
Jbte i analiza se distancira od lidera.
:oops: :D
Pogresno. Nikakvog ovdje nema distanciranja od lidera. Stvarnog lidera
A_A_AKCIJA

#31718 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

JoseMujica wrote: 22/02/2024 12:30 a sada čovjeka, kakav god da je, potapaju na isti način kako su potopili Bogićevića
Ti se izgleda takmičiš sam sa sobom da izvališ što veću glupost na forumu?

Zašto, koji je motiv da se to uradi i jednom i drugom?

Da ne govorim da plasiraš laži, jer je dokazano da su Bogića izdali bivši SDPovci, koji su poslije i obilato nagrađeni za taj poganluk.

A ti, već po ustaljenoj matrici, Trojka kriva za sve...
last mohicans

#31719 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by last mohicans »

A što su neki NiPovci sabotirali kumče, time i Bogića, nikom ništa, samo SDP pizda kad izda, a genetsko kumče je najbolje.
Dzematlija

#31720 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Dzematlija »

DonieBrasco wrote: 22/02/2024 13:40 Iskreno yebat ga ako mu faili 1 papri ili ako ne ispunjava uslove, kad on preko stele mora na poziciju sta dalje da pricamo. Sve i jedan uposlenik instirucija i drzavnih firmi - od portira do vrha je tu preko stranke, stele, nepotizma, na kraju krajeva kriminala.

Treba sacekat i vidjet sad kad se ponovi konkurs, kome se zapravo steli pozicija na KCUS jer samo je o tome rijec.
Pa PREKO ŠTELE se postavljaju i ovi kojima "ne fali papir", jer ih stranka imenuje, bez obzira na to ko se prijavi na konkurs. Vjerujem da od Ismeta postoji barem 10 boljih menadžera, ali svi oni znaju da im se bezveze prijavljivati jer neće doći na tu poziciju.

Tako da praktično tu nikakve razlike nema.
Stranačko postavljanje ljudi je pogubna za društvo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#31721 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

A_A_AKCIJA wrote: 22/02/2024 23:23
JoseMujica wrote: 22/02/2024 12:30 a sada čovjeka, kakav god da je, potapaju na isti način kako su potopili Bogićevića

Da ne govorim da plasiraš laži, jer je dokazano da su Bogića izdali bivši SDPovci, koji su poslije i obilato nagrađeni za taj poganluk.

Najjace je kad su Srdica pitali sto se kandidovo :lol:
VladaFBiH

#31722 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by VladaFBiH »

kompleksaš koji ne voli da oko njega budu neko pametan a i šupak kao čovjek.

Kao ljekar vrhunski.
JoseMujica

#31723 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

A_A_AKCIJA wrote: 22/02/2024 23:23

šta će biti motiv nego borba za fotelje

i nemoj meni poturat nešto što nisam napisao

ako već trolaš budi dosljedan u narativu...moja omiljena linija nije da je Trojka kriva za sve i takvo nešto nikada nisam napisao, nego da Trojka radi po istom modelu kao i SDA
giannibelif

#31724 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by giannibelif »

Alena se nije smjelo dirati sa pozicije. Odličan ljekar i odličan čovjek.
Styling

#31725 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Kao sto rekoh, SDP nije nevin u ovoj prici

https://klix.ba/dizdarevic-u-cetiri-tacke-secirao-slucaj-gavrankapetanovic-forma-bez-tezine-zamrsene-price-i-vesele-pjesmice-za-raju/

Prica je na Raportu, ali klix voli da prisvaja :lol: :lol:
Post Reply