Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Mišo_Kovač

#31676 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mišo_Kovač »

BMX1977 wrote: Pa sta ako sam jucer prijavljen nisam Hrvat? Ti ces mi reci sta sam. Zeljko nije Hrvat, Slavko Kukic nije Hrvat, Pejakovic nije Hrvat, pola Tuzle i cijeli HVO Tuzle su Ibrahimi po vama. Dobro znam kako Hrvati ovdje misle i misljenje tih ljudi nema veze sa Juznim Srbima.

Kao sto sam rekao po zadnjem popisu Hrvata u Tuzli je 20.000 i u Sarajevu 20.000. To je znaci samo u ta 2 grada jedan broj kao u Mostaru. I svi znamo da su oni tradicionalno za Bosnu. Vas se 10 javi iz mostara a jedan Hrvat ako se javi iz Tuzle i Sarajeva odmah je Ibrahim :D
Ko te akreditirao da govoriš za šta smo mi Hrvati iz Sarajeva? Razligu ba sa svojim uopćavanjima :P
Hafis

#31677 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Evo @moketa :D
Sad će i @point kurcem u čelo i kozak @spreča. i ostali socijalisti.
BMX1977

#31678 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

mO k3 wrote:
Fudo387 wrote:
Novak20 wrote:Jel' Isusa ti ? Osuđeni su poslije rata i ekspresno oslobođeni u miru. I to od koga.
Pa de pajdo, krvi ti Is'sove,

Jeste li koga uhapsili, pa makar ga kasnije i pomilovali?

...sta, ne vide im se face, nema dokaza, englezi nastimali snimak?
Strasno... necemo dalje
Strasno :(
To je ta ideologija. Cijeli rat ih VRS naoruzavala da na kraju nebi stvorili ni H od Herceg Bosna. Sada su malo isfrustrirani. No budite uvjereni da Hrvati iz Tuzle glasaju za Zeljana. Znam ih mnogo. Pogotovo ovi veterani iz 115. HVO Zrinski.
Fudo387

#31679 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

mO k3 wrote:
Fudo387 wrote:
Novak20 wrote:Jel' Isusa ti ? Osuđeni su poslije rata i ekspresno oslobođeni u miru. I to od koga.
Pa de pajdo, krvi ti Is'sove,

Jeste li koga uhapsili, pa makar ga kasnije i pomilovali?

...sta, ne vide im se face, nema dokaza, englezi nastimali snimak?
Strasno... necemo dalje
Neka, da vidimo tu demonstraciju uljudbe, pravde, iskrenosti.
Trubice o ubijenim fratrima do besvijesti, i treba, one mamlaze sto su ubili te ljude je trebalo streljati, al' ga neces
nikad cuti, ni u zajebanciji, da ovo nije u redu.
Nastavice se praviti lud, udarati po istoj mantri, aaajjjj zle balije, aaajjj zlikovci, ajjj ugrozen sam, a u isto vrijeme ce
onog ubicu malog Vedrana strpati u auto i prebaciti ga u Hrvatsku.
BMX1977

#31680 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

Mišo_Kovač wrote:
BMX1977 wrote: Pa sta ako sam jucer prijavljen nisam Hrvat? Ti ces mi reci sta sam. Zeljko nije Hrvat, Slavko Kukic nije Hrvat, Pejakovic nije Hrvat, pola Tuzle i cijeli HVO Tuzle su Ibrahimi po vama. Dobro znam kako Hrvati ovdje misle i misljenje tih ljudi nema veze sa Juznim Srbima.

Kao sto sam rekao po zadnjem popisu Hrvata u Tuzli je 20.000 i u Sarajevu 20.000. To je znaci samo u ta 2 grada jedan broj kao u Mostaru. I svi znamo da su oni tradicionalno za Bosnu. Vas se 10 javi iz mostara a jedan Hrvat ako se javi iz Tuzle i Sarajeva odmah je Ibrahim :D
Ko te akreditirao da govoriš za šta smo mi Hrvati iz Sarajeva? Razligu ba sa svojim uopćavanjima :P
Popis stanovnistva plus rezultati izbora. Od 20.000 Hrvata Sarajeva zanemarljiv broj glasa za HDZ. Vecina ih glasa za SDP ili DF. Plus sto znam Hrvate iz Sarajeva podosta. :thumbup:
Hafis

#31681 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Veliki je haram za pijana čovjeka glasati, a vi kako hoćete.
BMX1977

#31682 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

Hafis wrote:Veliki je haram za pijana čovjeka glasati, a vi kako hoćete.
Za nas krstcane nije Bogami. A jos je veci Haram/Grijeh za osudjene fasiste glasati koji su osudjeni za Udruzeni Zlocinacki Poduhvat.
Hafis

#31683 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

BMX1977 wrote:
Za nas krscane nije Bogami. A jos je veci Haram za osudjene fasiste glasati koji su osudjeni za Udruzeni Zlocinacki Poduhvat.
Koje ba kršćane? Koji je simbol na grbu reda Školskih sestara franjevki?
Hafis

#31684 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Moj Arife, ne zna ti to ni hodža u mejtefu, a ne ti.
Fudo387

#31685 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

Pa kad su tebi neuracunljivom dali da ljudima vadis krv u ambulanti, more vala i pJan u predsjednistvo.
Humljanin

#31686 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

BMX1977 wrote:
Novak20 wrote:Pucanj u franjevce, pucanj u Bosnu.
Kada su ubojeni fratri, fra Nikica Miličević i fra Leon Migić, Hrvata nije bilo u Fojnici, a muslimanska policija je 24 sata stanovala u samostanu, s nama su jeli,u našim sobama su stanovali i tako je to sačuvano-kaže kustos. Zločinac, neposredni izvršitelj osuđen je na 15 godina zatvora i još trojica pomagača na po šest mjeseci zatvora. No, muslimanski čelnik Alija Izetbegović tri puta je pomilovao ubojicu , a kad je četvrti put pomilovan od tadašnjeg predsjednika FBIH Ejupa Ganića, oslobođen je
https://www.dnevnik.ba/teme/alija-izetb ... ih-fratara
To je bio rat. Ratovala je i ARBIH sa muslimanima Velike Kladuse. Ubio je i Tudjman Blaza Kraljevica sa cijelom pratnjom. No vi hercegovci te neke pojedinacne zlocine zelite da kanalisete kako bi opravdali mrznju prema Bosni i Bosnjacima sto je neprirodno. Zna se ko je probao da djeli BiH sa kim. Zna se ko je osudjen za Udruzeni Zlocinacki Poduhvat. I zna se na kojioj su strani i Bosanski Franjevci i Kardinal Vinko Puljic bili cijeli rat i na cijoj su strani danas. Toliko vas je malo u tom pisljivom zapadnom mostaru koji nema ni 40.000 stanovnika a mnogo kmecite i mnogo ste se uskurcili. :)

Znači to je biJo rat pa je u OK što su na čistu miru poklani bosanski franjevci?
Jel isto tako misliš za žrtve koje su pobili pripadnici druga dva naroda?

A poslje rata direktne ubojice Alije 3X pomilovao dok nisu pušteni na slobodu.
To je ta građanska ljubav? :bih:

Ma ja imaš i pravo, dobro su i prošli :wink:
Ustaše garant..
Last edited by Humljanin on 10/09/2018 20:28, edited 2 times in total.
Novak20

#31687 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

BMX1977 wrote:
Za nas krstcane nije Bogami. A jos je veci Haram/Grijeh za osudjene fasiste glasati koji su osudjeni za Udruzeni Zlocinacki Poduhvat.
Osuđeni Hrvati za UZP su u zatvoru ili se nisu nigdje kandidovali za razliku od, recimo, osuđenog Fikreta Abdića i mase neosuđenih od Sefera naniže. Pa i Džaferovića je neko prozivao za štošta.
BMX1977

#31688 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

Novak20 wrote:
BMX1977 wrote:
Osuđeni Hrvati za UZP su u zatvoru ili se nisu nigdje kandidovali za razliku od, recimo, osuđenog Fikreta Abdića i mase neosuđenih od Sefera naniže. Pa i Džaferovića je neko prozivao za štošta.
Sefer je casni general ARBIH. Hrvati Tuzle ga vole. Kakve on ima veze sa zlocinima? Fikret Abdic je trebao biti u zatvoru davnih dana.
Ispast ce jos da su Sefer Halilovic i Stijepan Siber i Jovan Divjak svi zlocicnci da se vi pitate. Na svu srecu pita se Haski sud.

A kako nazivate Stijepana Sibera generala generalstaba ARBIH. Sejdo ili Ibrahim? A Dragan Vikic je Dino. :D
Stijepan Kljujic je Mujo ? :lol:
Novak20

#31689 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

BMX1977 wrote:
Sefer je casni general ARBIH. Hrvati Tuzle ga vole. Kakve on ima veze sa zlocinima? Fikret Abdic je trebao biti u zatvoru davnih dana.
Ispast ce jos da su Sefer Halilovic i Stijepan Siber i Jovan Divjak svi zlocicnci da se vi pitate. Na svu srecu pita se Haski sud.

A kako nazivate Stijepana Sibera generala generalstaba ARBIH. Sejdo ili Ibrahim? A Dragan Vikic je Dino. :D
Stijepan Kljujic je Mujo ? :lol:
Oni nisu ali ti očito jesi. :D I hajde popusti sa lažnim predstavljanjem, dina ti.
BMX1977

#31690 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

Humljanin wrote:

Znači to je biJo rat pa je u OK što su na čistu miru poklani bosanski franjevci?

Ustaše garant..
I partizani su pocinili zocine. I Britanci i Amerikanci u WW2. Ali nakon svega povijest i svijetska javnost zna ko je bio na pravednoj a ko na fasistickoj strani u proslom ratu. Zlocini se niti u kojem ratu nemogu izbjeci kada imas vojsku od 200.000 ljudi. Ni HV nije mogla izbjeci zlocine kada je oslobadjala SAO Krajinu. Mozes ti vojnicima narediti da ne ubijaju civile ali uvijek se nadju psihopate.

No HDZ i cijeli vrh RH je osudjen za Udruzeni Zlocinacki Poduhvat. To znaci da je ta poltika u svojoj biti bila zlocinacka i imala namjeru da protjera i ubije one druge. To je velika razlika i to je uslo u svijetsku povijest i nemoze se promjeniti nesto sto je istina.
Novak20

#31691 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

BMX1977 wrote:
Humljanin wrote:

Ustaše garant..
I partizani su pocinili zocine. I Britanci i Amerikanci u WW2. Ali nakon svega povijest i svijetska javnost zna ko je bio na pravednoj a ko na fasistickoj strani u proslom ratu. Zlocini se niti u kojem ratu nemogu izbjeci kada imas vojsku od 200.000 ljudi. Ni HV nije mogla izbjeci zlocine kada je oslobadjala SAO Krajinu. Mozes ti vojnicima narediti da ne ubijaju civile ali uvijek se nadju psihopate.

No HDZ i cijeli vrh RH je osudjen za Udruzeni Zlocinacki Poduhvat. To znaci da je ta poltika u svojoj biti bila zlocinacka i imala namjeru da protjera i ubije one druge. To je velika razlika i to je uslo u svijetsku povijest i nemoze se promjeniti nesto sto je istina.
Očito imaš problem u poimanju sudske presude. Odnosi se samo na lica kojima je suđeno. Tako da.....
BMX1977

#31692 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

Novak20 wrote:
BMX1977 wrote:
Humljanin wrote:

Ustaše garant..

Očito imaš problem u poimanju sudske presude. Odnosi se samo na lica kojima je suđeno. Tako da.....
Ne. Jasno je rat u BiH okarakteriziran kao medjunaorodni sukob. A na celu UZP je dokazano da je stajao vrh RH sa Franjom Tudjmanom. Franjo Tudjman nije osudjen jer se mrtvom covijeku nemoze suditi no dokazano je da je UZP planiran iz RH i agresija planirana iz RH sa ciljem pripajanje Herceg Bosne Hrvatskoj.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/haski-s ... /171129017
BHCluster

#31693 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Image
Novak20

#31694 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

BMX1977 wrote:
Ne. Jasno je rat u BiH okarakteriziran kao medjunaorodni sukob. A na celu UZP je dokazano da je stajao vrh RH sa Franjom Tudjmanom. Franjo Tudjman nije osudjen jer se mrtvom covijeku nemoze suditi no dokazano je da je UZP planiran iz RH i agresija planirana iz RH sa ciljem pripajanje Herceg Bosne Hrvatskoj.

Pa nisu svi mrtvi iz vlade RH, kao ni vlade HB. Dakle po tebi, Krešimir Zubak je UZP ? Koliko je odležao ?
BMX1977

#31695 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

Novak20 wrote:
BMX1977 wrote:

Pa nisu svi mrtvi iz vlade RH, kao ni vlade HB. Dakle po tebi, Krešimir Zubak je UZP ? Koliko je odležao ?
Procitj presudu. Jasno pise da su Franjo Tudjman i GOJKO Susak bli na celu UZP te da su Praljak i ekipa izvrsavali naredbe iz Zagreba. Znaci celu UZP-a su Zagreb i vlast u zagrebu. Tako pise u presudi. Naravno da Stijepan Mesic i druga ekipa nisu dio UZP-a ali Franjo svakako da. Tako je uslo u povijest i to je utvrdio Haski sud.
BHCluster

#31696 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

BMX1977 wrote:
Procitj presudu. Jasno pise da su Franjo Tudjman i GOJKO Susak bli na celu UZP te da su Praljak i ekipa izvrsavali naredbe iz Zagreba. Znaci celu UZP-a su Zagreb i vlast u zagrebu. Tako pise u presudi. Naravno da Stijepan Mesic i druga ekipa nisu dio UZP-a ali Franjo svakako da. Tako je uslo u povijest i to je utvrdio Haski sud.

Jos kad se prisjetimo kolektivnog pizdenja od Kolinde, Plenkovica, te HB shupaka poput Covica.
Humljanin

#31697 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

BMX1977 wrote:
Humljanin wrote:

Ustaše garant..

Oduševljavaš me svakim novim komentarom :kiss:

Nisam se nadao da ćeš posegnuti za asom iz rukava, al svaka čast, nadmudrio si me :zdravkocolic:

Znači da rezimiramo. Ti reče kao Bošnjak katolik da je u redu poklati nedužne civile fojničke fratre, ako si na "pravednoj strani u ratu". Nema veze ni što su muslimanski vojnici u njih stanovali i hranili se u samostanu, što nikakve druge vojske ni naroda nije bilo.
Prahnulo vojnicima lišiti života dobre bosanske franjevce.

Znači to je sve super i ništa nije tu problem.

:kiss: :bih:
mO k3

#31698 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Novak20 wrote:
BMX1977 wrote:
Image
zelis li nesto reci??
Novak20

#31699 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

BMX1977 wrote:
Novak20 wrote:
BMX1977 wrote:

Nekoliko mrtvih i neosuđenih Hrvata i nekoliko osuđenih Hrvata su UZP. Povijest će ih pamtiti, a ti i ja nemamo ništa od toga.
BMX1977

#31700 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

Novak20 wrote:
Nekoliko mrtvih i neosuđenih Hrvata i nekoliko osuđenih Hrvata su UZP. Povijest će ih pamtiti, a ti i ja nemamo ništa od toga.
Ne izmisljaj. Rat u BIH je okarakteriziran kao medjunaordni sukob jer je Franjo Jasno snimio sve razgovore na kasete. Znaci razgovore u kojima naredjuje slanje tenkova protiv ARBIH, Opcija koristenja napalm bombi protiv ARBIH u srednjoj Bosni; slanje HV na Prozor, Stolac, Bugojno.

Dokazano je da je na celu Udruzenog Zlocinackog Poduhvata stajao Franjo Tudjman. To se se on ne moze osuditi jer je pokojni koga to briga? Dokazan je karakter rata i porazena je politika HDZ-a zauvijek. Jasno? Ili i tebi treba "Ibrahim" da nacrta. Postat cu jos veci Bosanski patriota od Zeljka Komsica ako me naljutite. :lol:
Post Reply