Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
East_side wrote: ↑02/06/2022 00:38
Kad već pričate o legendama, statistikama i td., mene je recimo začudilo da na tribinama tokom finala LP nije bilo Cristiana. Ili ga nisu prikazali (a čisto sumnjam da bi kamermanima to promaklo) ili ja te kadrove nisam vidio.
Ipak ne tako davno je on bio ubjedljivo najveća zvijezda kluba i najveći ljubimac navijača.
Pa kad su tu bili Raul, Casillas, Hierro, Zinedine, Cannavaro, Seedorf i neki drugi, mogao je vala i on.
Na jednom snimku legendi na tribinama je i Ronaldo, ali ja ne vjerujem da je bio jer bi i on sam objavio slike i bar neki portal.
Figu sam vidjela da je bio
East_side wrote: ↑02/06/2022 00:38
Kad već pričate o legendama, statistikama i td., mene je recimo začudilo da na tribinama tokom finala LP nije bilo Cristiana. Ili ga nisu prikazali (a čisto sumnjam da bi kamermanima to promaklo) ili ja te kadrove nisam vidio.
Ipak ne tako davno je on bio ubjedljivo najveća zvijezda kluba i najveći ljubimac navijača.
Pa kad su tu bili Raul, Casillas, Hierro, Zinedine, Cannavaro, Seedorf i neki drugi, mogao je vala i on.
Na jednom snimku legendi na tribinama je i Ronaldo, ali ja ne vjerujem da je bio jer bi i on sam objavio slike i bar neki portal.
Figu sam vidjela da je bio
cassius wrote: ↑02/06/2022 08:26
Bio je pravi Ronaldo, CR nije bio
zlobnici bi rekli da je bio debeli Ronaldo, ali ja nisam zlobna
Ronaldo Brazilac je jedan od rijetkih koji je svojevremeno igrao za velike međusobne rivale ali on je svojim kvalitetom i pojavom prevazilazio sve te barijere i nekako imam dojam da mu se zbog toga nije plaho ni zamjeralo na tome.
ruud wrote: ↑01/06/2022 17:20
to što je statistički bolji od pojedinih legendi, ne daje mu status iste po automatizmu.
za mene je jedna obična ćuna od čovjeka, parazit i solidan igrač.
in that order.
Jednostavno lik je iskazao veliko nepoštovanje prema klubu.
Ne kažem na linč ali vozdra..
Ne vrijedi ovih para, ali eto posto su cijene danas napumpane svima. Ali dobar igrac i veliki potencijal. Taman zamjena za Casemira, postepeno smjena veznog reda.
Uvijek čujem neke prigovore Realu na te rane naslove, kao nešto je tu sumnjivo - bilo lakše natjecanje ili šta? Jeli me netko može prosvjetliti ako ste već čuli takve komentare - nije mi jasno u čemu je problem.
vaučer wrote: ↑09/06/2022 18:29
Uvijek čujem neke prigovore Realu na te rane naslove, kao nešto je tu sumnjivo - bilo lakše natjecanje ili šta? Jeli me netko može prosvjetliti ako ste već čuli takve komentare - nije mi jasno u čemu je problem.
Pa pročitaj historiju. 16 klubova igralo
Koliko ekipa je igralo EP i SP tada? Treba li i njima oduzeti sve titule?
One ranije ne pikaju jer su davno bile i manje klubova bilo, ove kasnije ne pikaju kažu sudije naštimale, onda došao Var pa opet ne pikaju jer "JE OČITO DA SE REALU ŠTIMA" a ova zadnja je na guzove...
Sve u svemu Real i nema osvojenih Liga Prvaka.
A ok, 16 timova igralo. To je kao da odmah ideš u osminu finala današnje LP, trebaš dobiti četiri utakmice za uzeti naslov. Sigurno je lakše nego danas, manje se igralo i utakmica mimo tog natjecanja, nije bilo žongliranje s ozljedama pred kraj sezone i slično. Opet da bi stavio neki upitnik pored tih naslova - ne bi. Kako drugima, tako i njima, pravila su bila ista za sve.
Pa pročitaj historiju. 16 klubova igralo
Pa šta sa tim? Tako je nekad bilo, takmičenje je takvo bilo. Bila su druga pravila i osvajali se trofeji isto kao što se i sada osvajaju.
Opet će se povećati broj klubova pa hoćemo li za današnje trofeje Lige šampiona reći da se ne ubrajaju?