Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plavo-bijeli wrote: ↑27/12/2025 12:05
Malo off topic, ali koristi li iko optiku u Sarajevu a da nije novogradnja? _JA koristim Logosoft u neboderu, Hrasno i kazu nema tu, ovo ono...kao samo novogradnje to imaju.
Isti probl imam
Zvao BHT, Logo, Telemach - nema kazu, samo novogradnja. Ja nudio da ja pružim optiku od njihovog ostrva do svog stana besplatno, kazu jok.
Malo off topic, ali koristi li iko optiku u Sarajevu a da nije novogradnja? _JA koristim Logosoft u neboderu, Hrasno i kazu nema tu, ovo ono...kao samo novogradnje to imaju.
Isti probl imam
Zvao BHT, Logo, Telemach - nema kazu, samo novogradnja. Ja nudio da ja pružim optiku od njihovog ostrva do svog stana besplatno, kazu jok.
E jebiga,,ponadao se da cu rijesiti problem loseg pinga u fifi..za sad znaci nista..
Isti probl imam
E jebiga,,ponadao se da cu rijesiti problem loseg pinga u fifi..za sad znaci nista..
@REDDEVILS Vrhunski pc, da te dugo služi. Jedna preporuka od mene, pokušaj pci-e kablove na grafickoj provuci ispod, mislim da bi bilo puno ljepše. Također, ako možeš nabaviti ekstenzije, totalno promijene estetiku builda, baš ljepše izgleda.
Pozdrav
Može li mi neko objasniti iz iskustva kako funkcioniše ovaj warranty web status kod Western Digitala?
Da li je neophodno da SSD bude registrovan na stranicu ili je dovoljno samo unijeti SN kao što i traži na checkingu.
Brine me što kada tako unesem SN izbaci mi Warning: Flashed SSD.
Trenutno mi ne mriše na nov uređaj, iako je kupljen kao takav.
Nisam još spajao na PC.
Hvala.
dzeko1 wrote: ↑27/12/2025 16:51
@REDDEVILS Vrhunski pc, da te dugo služi. Jedna preporuka od mene, pokušaj pci-e kablove na grafickoj provuci ispod, mislim da bi bilo puno ljepše. Također, ako možeš nabaviti ekstenzije, totalno promijene estetiku builda, baš ljepše izgleda.
PCI-e kabal je zbog holdera isao iznad.
Htjeo sam ubaciti holder za graficku, ali je ispalo da nemoze stati ispod graficke.
A svakako cu uzeti extenzije za grafuicku
I ja ti preporucujem da provuces 12V kabal ispod, ne zbog estetike vec zbog sigurnosti. Taj kabal je osjetljiv na savijanje (zbog topljenja), a ti si ga bas u krivinu ubacio u dijelu kod konektora.
živio u stagradnji (1990 god gradnje) - uveli optiku bht, prešao na nju s telemacha
preselio u starogradnju (oko 1985) - ima optiku bht, nastavio koristiti
I ja ti preporucujem da provuces 12V kabal ispod, ne zbog estetike vec zbog sigurnosti. Taj kabal je osjetljiv na savijanje (zbog topljenja), a ti si ga bas u krivinu ubacio u dijelu kod konektora.
živio u stagradnji (1990 god gradnje) - uveli optiku bht, prešao na nju s telemacha
Sarajevo ili?
da, zaboravih reći da je riječ o SA, oba slučaja općina centar
-Chesterfield- wrote: ↑14/08/2025 20:33
Koju grafičku za igre do 400 KM?
amd, sad koju...
Naručio ovu.
Bitno da može Fortnite. Sada je trenutno integrisana.
Ažuriranje informacija sa grafičkom sa Temu. Izgleda da je crkla. Monitor crn, ne radi tastatura ni miš kada je spojena ova velika grafička, dok preko integrisane radi miš i tastatura, odnosno sve radi.
Mislili napajanje preslabo i kupimo novo napajanje - stanje isto. Stara napojna je bila stara 15 godina.