SDP

sv12

#31576 Re: SDP

Post by sv12 »

lacrima wrote:
ZmaJ-BiH wrote:Sta mislite sa kime ce SDP u koaliciju nakon narednih izbora?
Ne treba koalicija za opoziciono djelovanje ;)
Hoces reci vanparlamentarno opozicijsko djelovanje, jer oni vrlo lako mogu zavrsiti i izvan parlamenta.
lacrima

#31577 Re: SDP

Post by lacrima »

sv12 wrote:
lacrima wrote:
ZmaJ-BiH wrote:Sta mislite sa kime ce SDP u koaliciju nakon narednih izbora?
Ne treba koalicija za opoziciono djelovanje ;)
Hoces reci vanparlamentarno opozicijsko djelovanje, jer oni vrlo lako mogu zavrsiti i izvan parlamenta.
Pa dobro, u mene je ova neka blaža varijanta :D
ZmaJ-BiH

#31578 Re: SDP

Post by ZmaJ-BiH »

MOJA TV: SDP započeo operaciju preuzimanja kontrole nad FTV-om

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/110 ... tv_om.html
Havatar

#31579 Re: SDP

Post by Havatar »

ZmaJ-BiH wrote:MOJA TV: SDP započeo operaciju preuzimanja kontrole nad FTV-om

Znaci ponovo ce u programskoj semi biti emisija 60 minuta
ZmaJ-BiH

#31580 Re: SDP

Post by ZmaJ-BiH »

Havatar wrote:

Nece biti 60 minuta, ali ce biti nesto slicno tome sa drugim nazivom. Naci ce oni nacina da promovisu SDP.
sv12

#31581 Re: SDP

Post by sv12 »

Znaci to im je izborna strategija. Platili svjetskog lazova, preuzeti ce FTV, instalirati Bakira H. i lagati narodu i ispirati mu mozak. Sve ce uraditi, samo nece dobar posao za narod.
Havatar

#31582 Re: SDP

Post by Havatar »

sv12 wrote:

Znaci to im je izborna strategija. Platili svjetskog lazova, preuzeti ce FTV, instalirati Bakira H. i lagati narodu i ispirati mu mozak.
A usput ce pljuvati po svima koji nesto rade u korist Bosnjaka, po svim znacajnijim Bosnjacima iz proslosti kao i po vjeri i vjerskim liderima.
MVeis

#31583 Re: SDP

Post by MVeis »

sv12 wrote:Zapamti sto kazem, a ja ne grijesim, ceka vas velika borba da predjete izborni prag
ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
sv12

#31584 Re: SDP

Post by sv12 »

Havatar wrote:
sv12 wrote:

Znaci to im je izborna strategija. Platili svjetskog lazova, preuzeti ce FTV, instalirati Bakira H. i lagati narodu i ispirati mu mozak.
A usput ce pljuvati po svima koji nesto rade u korist Bosnjaka, po svim znacajnijim Bosnjacima iz proslosti kao i po vjeri i vjerskim liderima.
A to je zagarantovano. Reis i co ce imati kroniku na FTV, a voditi ce je prvi hrakac SDP, Bakir H. Stare spletke Zlaje L.
Last edited by sv12 on 27/10/2013 14:30, edited 1 time in total.
Skijaš

#31585 Re: SDP

Post by Skijaš »

Havatar wrote:

Potrajaće to a i kada bi sutra preuzeli FTV, izbori su isuviše blizu da bi pekinezer Hadžiomerović stigao sanirati štetu. Koliko su Zlajini dronovi izgubljeni u vremenu i prostoru najbolje pokazuje atmosfera na ovom forumu koji je nekoć bio bastion SDP-a a danas ako se pokoji simpatizer i javi, to bude par floskula bez argumentacije i kapak. I ako na otvorenom forumu nema vjernika u ono što SDP radi ili ih ima samo u tragovima, šanse za uspjeh neke šire "damage control" operacije su nikakve. Ono što valja u SDP-u treba konačno okrenuti leđa poludjelom Zlaji i pomoći Komšiću a na ono što ostane, popišati se.
MVeis

#31586 Re: SDP

Post by MVeis »

je3o me svak tebi treba strucna pomoc :D
Skijaš

#31587 Re: SDP

Post by Skijaš »

MVeis wrote:je3o me svak tebi treba strucna pomoc :D
Pokušaj argumentima. Na primjer, kako objašnjavaš Lagumdžijin i Dodikov dogovor o jačanju utjecaja političara na izbor tužilaca, ako obojica znamo kakav je odnos političara (pogotovo Dodika) prema pravosuđu ?
MVeis

#31588 Re: SDP

Post by MVeis »

ne zelim na tebe trositi vrijeme. asicare razmisljas o dnevnicama sda a ne svojom glavom. moguce cak da se iza tog nicka krije asim sarajlic zvani vitalni nacionalni interes ili amir zukic zvani friend of zika
motorola01

#31589 Re: SDP

Post by motorola01 »

MVeis wrote:ne zelim na tebe trositi vrijeme. asicare razmisljas o dnevnicama sda a ne svojom glavom. moguce cak da se iza tog nicka krije asim sarajlic zvani vitalni nacionalni interes ili amir zukic zvani friend of zika
Nemas ti pojma o cemu govoris.
Skijaš

#31590 Re: SDP

Post by Skijaš »

MVeis wrote:ne zelim na tebe trositi vrijeme. asicare razmisljas o dnevnicama sda a ne svojom glavom. moguce cak da se iza tog nicka krije asim sarajlic zvani vitalni nacionalni interes ili amir zukic zvani friend of zika
Evo izvini ako sam te ikad uvrijedio. Hajde sada u duhu dobronamjernog odnosa prema društvu i državi, a uz međusobno uvažavanje, da raščlanimo određene poteze Zlatka Lagumdžije u kojim ja vidim štetu a ti očigledno korist. Moguće je da sam ja tu nešto pogrešno razumio, moguće je da u jačanju Dodikovog utjecaja nad izborom tužilaca ima nešto pozitivno, pa bih te molio da svoju podršku tom konkretnom potezu i argumentuješ.

Eto, otvoreni forum, konkretno pitanje, onaj ko želi dobro SDP-u ne može naći bolju šansu da objasni stvar ako se radi o nesporazumu.
MVeis

#31591 Re: SDP

Post by MVeis »

Skijaš wrote:atmosfera na ovom forumu koji je nekoć bio bastion SDP-a a danas ako se pokoji simpatizer i javi, to bude par floskula bez argumentacije i kapak
pa to je to. pametni ljudi nece da trose vrijeme na one koji ko konji imaju ograniceno vidno polje. tu i tamo se baci komentar ali ulaziti u neke duze rasprave - neka hvala - karabaja. gdje vi dodjete sa minder teorijama tu trava vise ne raste i svako sijelo se razj3be.
JackTheStripper

#31592 Re: SDP

Post by JackTheStripper »

Zakon o JMBG.

Ubacivanje entitetskog državljanstva u lične karte.

Zakon o popisu, odnosno izbacivanje člana 48.

Zakon o prebivalištu.

Zakon o jačanju utjecaja političara na izbor tužilaca

Ovom prilikom pozivam MVeisa da vascelom forumskom pucanstvu objasni zasto su gore spomenuti potezi dobri za drzavu.

Unaprijed zahvalan,
Skijaš

#31593 Re: SDP

Post by Skijaš »

MVeis wrote:
Skijaš wrote:atmosfera na ovom forumu koji je nekoć bio bastion SDP-a a danas ako se pokoji simpatizer i javi, to bude par floskula bez argumentacije i kapak
pa to je to. pametni ljudi nece da trose vrijeme na one koji ko konji imaju ograniceno vidno polje. tu i tamo se baci komentar ali ulaziti u neke duze rasprave - neka hvala - karabaja. gdje vi dodjete sa minder teorijama tu trava vise ne raste i svako sijelo se razj3be.
Forumi su tu za razmjenu argumenata, ako će se sve prihvatiti slijepo i bez argumenata onda nema potrebe za dijalogom.
MVeis

#31594 Re: SDP

Post by MVeis »

Skijaš wrote:Forumi su tu za razmjenu argumenata, ako će se sve prihvatiti slijepo i bez argumenata onda nema potrebe za dijalogom.
argumenti su na strani covjeka. sda mora i hoce pasti.
veiz

#31595 Re: SDP

Post by veiz »

Skijaš

#31596 Re: SDP

Post by Skijaš »

MVeis wrote:
Skijaš wrote:Forumi su tu za razmjenu argumenata, ako će se sve prihvatiti slijepo i bez argumenata onda nema potrebe za dijalogom.
argumenti su na strani covjeka. sda mora i hoce pasti.
Jeb'o SDA, govorimo o SDP-u i konkretnim potezima Zlatka Lagumdžije. Dakle, kako objašnjavaš dogovor sa Dodikom o jačanju utjecaja političara na izbor tužilaca ako znamo kakav je odnos političara prema pravosuđu, pogotovo kakav je Dodikov odnos prema pravosuđu ?
MVeis

#31597 Re: SDP

Post by MVeis »

Skijaš wrote:Jeb'o SDA, govorimo o SDP-u i konkretnim potezima Zlatka Lagumdžije. Dakle, kako objašnjavaš dogovor sa Dodikom o jačanju utjecaja političara na izbor tužilaca ako znamo kakav je odnos političara prema pravosuđu, pogotovo kakav je Dodikov odnos prema pravosuđu ?
to je kao da me pitas kako komentarisem sinocnji pljusak, grad i grmljavinu u Sarajevu. sta da komentarisem kad svega toga nije bilo? postavljas pitanja u koja su ukljucene neistine. kako ti komentarises to sto deset godina silujes maloljetnicu iz komsiluka?
wolf07

#31598 Re: SDP

Post by wolf07 »

@MVeis - e odavno me niko ne nasmija k'o ti sa tvrdnjom da ce SDP osvojiti 20% glasova na sljedecim izborima. Hoce al' kad u vuka supak zaraste! Eto, ako se to nekim slucajem desi javno kazem - imas od mene 500 KM, sta ti nudis ako budu ispod ne 20% vec ispod 17% koliko su osvojili zadnji put?
MVeis

#31599 Re: SDP

Post by MVeis »

nisam rekao dvadeset nego preko dvadeset posto. ne nudim nista zauzvrat i ne zelim niciji novac jer ne igram takve igre

zivi bili pa vidjeli kako SDP prelazi na level 2 u vracanju drzave koju je sda otela od naroda onima kojima pripada
motorola01

#31600 Re: SDP

Post by motorola01 »

MVeis wrote:nisam rekao dvadeset nego preko dvadeset posto. ne nudim nista zauzvrat i ne zelim niciji novac jer ne igram takve igre

zivi bili pa vidjeli kako SDP prelazi na level 2 u vracanju drzave koju je sda otela od naroda onima kojima pripada
Majke ti, u kojem vi svijetu zivite? I pustite bolan nesretnu SDA na miru. Nisu oni krivi sto ste isti izdajnici ovog naroda, kao sto su i oni, nisu oni krivi sto ste vi pickurine i lopovi. Shvatite to vise jednom. Vas treba kolektivno svako jutro zalijevati hladnom vodom iz onih smrkova sto ciste ulice, pa da se dozovete i pogledate malo oko sebe!
Post Reply