Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis

#31576 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Novak20 wrote:
Hafis wrote: Jebi ti to. Dok prava raja budu glasala za onog alkosa vječitog budžetliju, Šefko će se ni kriv ni dužan provući na mjesto bošnjačkog člana.
I to je ipak neka utjeha.
Smiješno bi bilo da prođe FahrudIN.
Nema šanse.
Fahro ima disciplinirano glasačko tijelo, ali i SDA, iako ne toliko disciplinirano ali ipak brojnije.
Tako da će se tzv. ''lijevo'' glasačko tijelo podijeliti na jugonostalgičare koji će glasati za Bećirevića, i kroatomrsce koji će glasati za onog alkosa.

Tako da Šefko bez većih problema upada u predsjedništvo. Ja mislim da mu je Bake već dogovorio termin za zvanični posjet amidži Erdoganu već u desetom mjesecu.
Novak20

#31577 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Hafis wrote:
Novak20 wrote:
Hafis wrote: Jebi ti to. Dok prava raja budu glasala za onog alkosa vječitog budžetliju, Šefko će se ni kriv ni dužan provući na mjesto bošnjačkog člana.
Nema šanse.
Fahro ima disciplinirano glasačko tijelo, ali i SDA, iako ne toliko disciplinirano ali ipak brojnije.
Tako da će se tzv. ''lijevo'' glasačko tijelo podijeliti na jugonostalgičare koji će glasati za Bećirevića, i kroatomrsce koji će glasati za onog alkosa.

Tako da Šefko bez većih problema upada u predsjedništvo. Ja mislim da mu je Bake već dogovorio termin za zvanični posjet amidži Erdoganu već u desetom mjesecu.
Ne bih se smio zakleti da je tako. Odmetnuta PDA u TK glasa za Bečirovića ili Radončića. Isto tako i drugi otpadnici iz SDA sa namjerom da je prodrmaju iznutra i po mogućnosti smaknu Izetbegoviće.
Streptokok

#31578 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Puno vi zabadate nos u komsijino dvoriste. Ko god od bosnjaka da bude jebat ce, da prostis, uzp-ovce.
Novak20

#31579 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Streptokok wrote:Puno vi zabadate nos u komsijino dvoriste. Ko god od bosnjaka da bude jebat ce, da prostis, uzp-ovce.
Ma nije problem. Još ako tu bude Dodik biće sexa u Predsjedništvu. Ko ne bude tu, izvuk'o se od jada. :D
Point.

#31580 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

vatrogasac wrote:
Point. wrote:Dnevna doza HDZ kmečanja.
-Dok ih (Komšić) potiče na zlo, Bošnjaci bi trebali imati na umu i onu narodnu koja kaže “ne čini drugom ono što ne želiš da drugi tebi čini” i “zlo učinjeno drugom, ne može ti donijeti dobro”. I, prepustiti Hrvatima da sami izaberu svog predstavnika u Predsjedništvo, nastavlja HMS koji na kraju teksta iznosi nadu kako Bošnjaci 7. oktobra neće pomoći Komšiću da sruši BiH!
Čuj....takozvana Armija RBiH. I kako sad da ne glasam za Željka?
Okrenuo je svoj “mitraljez” prema Mostaru. Cilj mu je, veli, pobjediti Čovića, prekinuti veze Hrvata s Hrvatskom, kako bi “spasio BiH”. On je kandidat “iz reda hrvatskog naroda” za člana Predsjedništva BiH, koji se na popisu stanovništva izjasnio kao “Bosanac”. Materinji jezik mu je “bosanski”, a članstvo njegove raspadajuće Demokratske fronte kao i biračko tijelo bošnjačko. U ratu je branio BiH tako što se borio u redovima tzv. Armije RBiH koja je ubijala njegove bivše sunarodnjake, protjerivala ih, palila i pljačkala hrvatske kuće. Njegova se vojska, kaže, borila za “civilizacijske vrijednosti”.

Piše: Milan Šutalo
I bosanski pod navodne znake... Pa tačno ide majorizacija dok sve i jedan hrvatski dijasporaš u BiH ne ode za Irsku.
Point.

#31581 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

mirza_15 wrote:
Point. wrote:Dnevna doza HDZ kmečanja.
-Dok ih (Komšić) potiče na zlo, Bošnjaci bi trebali imati na umu i onu narodnu koja kaže “ne čini drugom ono što ne želiš da drugi tebi čini” i “zlo učinjeno drugom, ne može ti donijeti dobro”. I, prepustiti Hrvatima da sami izaberu svog predstavnika u Predsjedništvo, nastavlja HMS koji na kraju teksta iznosi nadu kako Bošnjaci 7. oktobra neće pomoći Komšiću da sruši BiH!
Nesto kao nemoj praviti hzhb ako ne volis da ti prave republiku srpsku krajinu? Nemoj napadati na suverenitet druge drzave ako ne volis da se nasrce na suverenitet tvoje?
Veće licemjere i hinje od njih svijet još nije vidjeo.
vatrogasac

#31582 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

Novak20 wrote:
I on je nešto danas ronc'o u Stocu.
"Kao što sam u Srebrenici prije tri dana rekao da je u ovom gradu počinjen genocid nad Bošnjaciman koji niko i nikada neće zaboraviti, govorim i ovdje u Stocu istinu. Ne želimo nikoga da majoriziramo, ali ne želimo ni da budemo građani drugog reda tamo gdje nas je manje. Dragan Čović i HDZ trebaju znati da nije u redu i da nije prihvatljivo da od 250 uposlenih u gradskim strukturama, Bošnjaka bude samo 10. Nije pošten odnos 25 naprema jedan na štetu Bošnjaka. To će se morati mijenjati, jer svi trebaju biti ravnopravni svugdje, na cijelom području Federacije i BiH. SBB će sigurno naći način da svojom strategijom mudrog i poštenog pregovaranja popravlja ove nedopustive odnose, a ne da ulazi u jeftine političke svađe koje možda donose poene u Sarajevu, ali ljudima u Stocu i Hercegovini ekonomski i materijalno nisu od koristi", rekao je Radončić.
mirza_15

#31583 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mirza_15 »

Point. wrote: Veće licemjere i hinje od njih svijet još nije vidjeo.
Apsolutno je nenormalno da prezires ono sto je srbija uz pomoc krajiskih srba radila u hrvatskoj, a da isti ili slican projekat pravis i podrzavas u BiH. I to jos uvijek traje. Apsolutno im je neprihvatljiva ideja o konstitutivnosti srba u hr, njihovim legitimnim predstavnicima koji mogu da blokiraju sve i da imaju svoj entitet (rsk). Dotle, to isto zagovaras u BiH kao pravo hrvatskog naroda. Neko ce se pozvati na zakone i ustave jedne i druge drzave. Ti zakoni i ustavi su plod moci i stanja na terenu, a ne stvarnog prava. HR je imala poziciju i mogucnost za bljesak i oluju, ali i da pravi sranja po BiH. RBiH nije imala snage da se na isti nacin obracuna sa istim projektima u svojoj drzavi. Gledajuci historijski i ljudski, hrvati (a ni srbi) nemaju nista veca prava u BiH od prava srba u Hrvatskoj. Ali ko te pita za pravo i pravdu. Imas samo ono za sta imas snage da se izboris.
giovanni galli

#31584 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by giovanni galli »

Hafis wrote:
Novak20 wrote:
Nema šanse.

Pa nemas se ti sta sekirat vec prije par mjeseci si jasno porucio da nema sanse da ce Komsic biti izabran, sad ipak puses drugacijim vjetrovima.
Doduse prorekao si i da nema sanse da ce sestorka biti proglasena krivom i da ce se potvrdit uzp, ali i tu omanu, nadam se da ne ulazis u kladionicu.
512MB

#31585 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Licno cu biti potisten ako Zeljko ne bude imao vise glasova od svih drugih kandidata iz reda hrvatskog naroda zajedno :bih:
mO k3

#31586 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

512MB wrote:Licno cu biti potisten ako Zeljko ne bude imao vise glasova od svih drugih kandidata iz reda hrvatskog naroda zajedno :bih:
:mrgreen: :thumbup:
incognito071

#31587 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by incognito071 »

Hafisaga ima li ga?
"Dolaze li", crni kukavce? :lol:

U oktobru vam predsjednik Komsic dolazi u posjetu, valja kamenjar sriktati malo :wink:
512MB

#31588 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Sta ima ici u te periferne krajeve dole u vukojebini, glavni grad hrvata u BiH je od Oktobra opet Sarajevo.
BHCluster

#31589 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Image
DonieBrasco

#31590 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Posjetite ove teme tj. ankete dajte svoj glas pa da vidimo kako stvari stoje.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31591 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Image

evo mog glasometra i ankete... :mrgreen:

ma ko mi je zadnji ko mi je zadnji :lol:
Hafis

#31592 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:Image

Dže je ovo anketa radžena? U Pruscu?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31593 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:Image

Dže je ovo anketa radžena? U Pruscu?

joK.BA nadomak Čabulje :mrgreen:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/glasome ... /180910029

https://www.glasometar.ba/

to je moje vidjenje na 33 pitanja a najmajnje se slazem su tornjacima :mrgreen:
mO k3

#31594 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Mjesec dana pred izbore opsta panika ..... :mrgreen:
spreca

#31595 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

incognito071 wrote:Hafisaga ima li ga?
"Dolaze li", crni kukavce? :lol:

U oktobru vam predsjednik Komsic dolazi u posjetu, valja kamenjar sriktati malo :wink:
I obavezno da ofarbaju u zeleno(tako su rusi farbali travu u kasnu jesen kad im je dolazila neka visoka delegacija SSSRa)jer nije covjek naviko na to neko sivilo i kamen...mora sve da izgleda kao neka prijatna zelena bosanska polja :lol:
BMX1977

#31596 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

bobanovski je napisao/la:
Mi Hrvati smo prije majorizacije bili podijeljeni na 500 frakcija, sad preziremo svi BiH do kraja.

Ne triba gubit riječi na Komšića, oni će ga izabrat a mi moramo mislit o tome kako da im jebemo sjeme i pleme kasnije.
Zašto npr nebi uvjerili Zagreb da omogući neslužbenu podršku Srpskoj na putu prema samostalnosti i sami iscenirali samostalnost Srpske i omogućili raspad Jedne i Jedine nakon čega bi tenkovima krenuli prema Sarajevu zbog rušenja Ustava.
Komentar sa poskok foruma. Drugim rijecima ako izaberete Komsica idemo sa tenkovima u Sarajevo. :-)
512MB

#31597 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

BMX1977 wrote:
Mi Hrvati smo prije majorizacije bili podijeljeni na 500 frakcija, sad preziremo svi BiH do kraja.

Ne triba gubit riječi na Komšića, oni će ga izabrat a mi moramo mislit o tome kako da im jebemo sjeme i pleme kasnije.
Zašto npr nebi uvjerili Zagreb da omogući neslužbenu podršku Srpskoj na putu prema samostalnosti i sami iscenirali samostalnost Srpske i omogućili raspad Jedne i Jedine nakon čega bi tenkovima krenuli prema Sarajevu zbog rušenja Ustava.
Komentar sa poskok foruma. Drugim rijecima ako izaberete Komsica idemo sa tenkovima u Sarajevo. :-)
Samo sto ni jedni ni drugi bas ne misle "mi" kao "mi". Nego sve sa bracom iz srbije, hrvatske i rusije :D
BMX1977

#31598 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BMX1977 »

512MB wrote:
BMX1977 wrote:

Samo sto ni jedni ni drugi bas ne misle "mi" kao "mi". Nego sve sa bracom iz srbije, hrvatske i rusije :D
Ovi su na opasnim drogama. Zive u nekom svome malom svijetu.
mO k3

#31599 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

BMX1977 wrote:

:mrgreen: tooooooooooo krenuti tenkovima
tandmand

#31600 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Hafis wrote:
tandmand wrote:
Hafis wrote:E Bog mu dragi svaku nafaku i selamet dao tko god da je.
Ta će Šefik, aparatčik u rangu Nikole Lovrinovića. Za njega će glasati samo ko mora.
Jebi ti to. Dok prava raja budu glasala za onog alkosa vječitog budžetliju, Šefko će se ni kriv ni dužan provući na mjesto bošnjačkog člana.
Bakir je nekad isto cugao, svirao gitaru .. pa dođe tobe. Možda je takav put vjerskog prosvjetljenja zacrtan i Komšiću, pa da ge ne prekidamo.

Ali ebo alkohol ... ima li iko od ovih glavešina da se bode? Mislim u ruku. :D E to bi bio škandal.
Post Reply