Demokratska fronta Željko Komšić

putokaz1

#31576 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

U moj biračkom mjestu za DF glasalo 5 ljudi od 420 izašlih
Kandidat na listi dobio 4 glasa,on i brat i otac i mati
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#31577 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

ultima_palabra wrote: Zlatko Lagumdzija je najveca stetocina, ovaj je najveca ubleha.
jesi li siguran u to što govoriš?

jesi li svjestan da je željko komšić paralizirao ljevicu barem za naredna dva izborna ciklusa, jesi li svjestan da su upravo komšićevi pomogli da sda kadar nakon toliko godina zasjedne na tron grada sarajeva, jesi li svjestan da su upravo komšićevi u usk doveli najkorumpiraniju vladu do sada, jesi li svjestan da su komšićevi odlučili većinu u centru i novom sarajevu, a nazire se i u starom gradu sličan scenarij, jesi li svjestan da su i df i sdp u očima glasača pali totalno a sve zbog toga što ih je upravo komšić rascijepao na proste faktore, jesi li svjestan da su upravo komšićeve patriote podržale abdića, jesi li svjestan da upravo komšićeve patriote koaliraju sa ultra nacionalistima u bosanskom petrovcu?

kada sve to sabereš i izvagaš, onda skontaj sam koliko ima istine u konotaciji da su upravo željko komšić i njegova stranka najveće stetočine u bosni i hercegovini.
ultima_palabra

#31578 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Nije on nikad imao moc kao Lagumdzija, koji je realno mogao SDA poslati u istoriju. On je sve zajebao zbog kleptomanije, a Zeljko je 'samo' nesposoban. I ovi otpadnici se desavaju zato sto mu ih je neko 'dobronamjeran' preporucio u kafani.

Na kraju krajeva, davno smo ovdje konstatovali da DF moze biti uspjesna samo ako neko pametan vuce konce iz pozadine, a Zeljko bude samo maskota za siru publiku.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#31579 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sabina1 »

Banksy wrote:Za novu ljevicu trebaju novi kadrovi - (polu)mladi, pametni, ozbiljni, inteligentni, i prije svega NEPOTROŠENI. Ja takve ne vidim. I uz njih, novi lider. Njega tek ne vidim. Zato sam vrlo skeptična oko ponude na Izborima 2018.
Ono što mene mnogo više brine je "ponuda" na desnici 2018.
Toliko su ogrezli u kriminal , bezakonje , nerad i povlastice da su u stanju bez problema da :
- podijele državu
- ozakone kriminal
- minimiziraju poštivanje zakona na puste formalnosti
- dopuste svim mladim ili nezavisnim da napuste zemlju
- dodatno osiromaše siromašne

da bi ostali na vlasti.

Ljevica koliko god bila komična , korumpirana , sujetna , nebitna i neznalačka je ipak - ljevica.

Srdačan pozdrav.
ultima_palabra wrote:Nije on nikad imao moc kao Lagumdzija, koji je realno mogao SDA poslati u istoriju.
Voila
:thumbup:
Last edited by sabina1 on 25/02/2017 17:05, edited 1 time in total.
sabina1

#31580 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sabina1 »

putokaz1 wrote:
IMT25 wrote:
putokaz1 wrote:De mi pojasnite ''Pokojna'' Stranka DF mijenja kadrove s SDP
Čelenčer,ime mu znači ''IZMJENA'' ,zar ne
mijenja stranku ,prelazi za,nepoznat iznos u SDP,a Kamočaji,Lidija i Jasenko prelaze u ''Pokojnu ''stranku.
O čemu se tu radi??? :?
Ma jok, informacije sa terena kažu da Zloćko formira novu stranku i već lobira ljude za članove. Vala nek ih Lagumdžija vodi sebi, sve koje je doveo ili afirmisao, ali ko osta i šta osta od ljevice i na šta će ličiti "ujedinjena ljevica"? Gomila ofucanih karijerijerista koja traži svoje mjesto pod suncem, odn, na buđetskoj sisi.
Nova lijeva stranka ništa novo
SDP-DF-NS-GS-SDU-LDS-LBH(LIBERALI BPK)-SDU2002-SUND-SDF-USD-USD2-BOSS-NSRZB(kao multietnički centar)...
O OVIH 10 SVIH 10 POMAŽU SDA-U da ostane vječita vlast
-svojim nedjelovanjem
-podjelom
-međusobnom konkurencijom
-samoincijativnim koaliranjem s sda
-dopuštanjem da im SDA podvali ''kukavičje ''jaje
-Ako ugrabe dio vlasti ponašaju se isto ko SDA
-Kradu na izborima(cijepanje listića,dopisivanje glasova unutar stranačke liste..)kao i SDA
Ima izuzetaka u nabrojanim partijama,ima Pozitivnih stvari u NS(prije svega) i u SDP(ponegdje),u ''Pokojnom'' DF takođe,jedini načelnik GS je Cool,ali GLAVNI CILJ politika većine ovih stranaka je ODRŽATI ŠTO DUŽE VLAST SDA uz to prigrabit koju fotelju.
Snaga Centra(Zenica) je trenutno Kontra SDA kao i dobar dio ''Nezavisnih načelnika''(skoro svi).
Kompletan kantonalni odbor DF u Goraždu je prešao u Našu Stranku.
Nigdje nisam pročitala niti jedno komromitirajuće slovo o njima.

Pozdrav.
Banksy

#31581 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

sabina1 wrote:
Banksy wrote:Za novu ljevicu trebaju novi kadrovi - (polu)mladi, pametni, ozbiljni, inteligentni, i prije svega NEPOTROŠENI. Ja takve ne vidim. I uz njih, novi lider. Njega tek ne vidim. Zato sam vrlo skeptična oko ponude na Izborima 2018.
Ono što mene mnogo više brine je "ponuda" na desnici 2018.
Toliko su ogrezli u kriminal , bezakonje , nerad i povlastice da su u stanju bez problema da :
- podijele državu
- ozakone kriminal
- minimiziraju poštivanje zakona na puste formalnosti
- dopuste svim mladim ili nezavisnim da napuste zemlju
- dodatno osiromaše siromašne

da bi ostali na vlasti.

Ljevica koliko god bila komična , korumpirana , sujetna , nebitna i neznalačka je ipak - ljevica.

Srdačan pozdrav.
Naravno...
PM72

#31582 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by PM72 »

mario001 wrote:
PM72 wrote:Mario001 wrote:
Klasicno luzersko kmecanje i frustracija, kako ti ne dosadi :

:lol: :lol: Kao i uvijek,argumentovano i činjenično odbraniš svoje uhljebe. :lol:
Sta reci na "argument" da glasaju samo ljudi iz "favela", ta tvrdnja zaista zahtjeva adekvatan odgovor, kad napokon pocnes pisati nesto sto ima smisla ili je na tragu istine dobit ces adekvatan odgovor, do tada cu se zabavljati na racun lezerskog kmecanja, jer tvoje pisanje nije nista vise od toga
Muamera,

Hoćeš li konkretna imena lopova iz novogradske SDA? Ti to znaš bolje od mene ali šutiš ko ...jer im ne uzimaš pare nego usluge. ;-)

Selam ćeš Ajnadžiću...
sarajevo999999

#31583 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sarajevo999999 »

O ho ho Muamera neka znaci. MOREL SE UKRAST MUAMERA? MOREL SE FAMELIJA UPOSLIT MUAMERA
mario001

#31584 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

Muamera,

Hoćeš li konkretna imena lopova iz novogradske SDA? Ti to znaš bolje od mene ali šutiš ko ...jer im ne uzimaš pare nego usluge. ;-)

Selam ćeš Ajnadžiću...
[/quote]
Koga boli tuki za neka imena i neke bajke koje pises, ti lopovi su Vas prosuli kao rizu, spali ste dole na par vjecnika od nacelnika i vecine u vijecu..
Koliko znam taj nacelnik je sada u zatvoru, bolje nam napisi nesto o njemu :D
PM72

#31585 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by PM72 »

JA "spao" na par vijećnika. :lol: :lol: Čuj ja spao.Grohotom se smijem.Ovo nisu nikakve bajke nego živa istina.Hoćeš li imena? Evo.Efendić.Ćesir,Mešanović,Gabela.Javi im slobodno pa neka mi pošalju kakvu prijetnju na PP.Ili da mi pošalju one plaćenike iz Lokoma. :D
mario001

#31586 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

PM72 wrote:JA "spao" na par vijećnika. :lol: :lol: Čuj ja spao.Grohotom se smijem.Ovo nisu nikakve bajke nego živa istina.Hoćeš li imena? Evo.Efendić.Ćesir,Mešanović,Gabela.Javi im slobodno pa neka mi pošalju kakvu prijetnju na PP.Ili da mi pošalju one plaćenike iz Lokoma. :D
Ti si mene zamjenio sa nekim koga to zanima :D
PM72

#31587 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by PM72 »

mario001 wrote:
PM72 wrote:JA "spao" na par vijećnika. :lol: :lol: Čuj ja spao.Grohotom se smijem.Ovo nisu nikakve bajke nego živa istina.Hoćeš li imena? Evo.Efendić.Ćesir,Mešanović,Gabela.Javi im slobodno pa neka mi pošalju kakvu prijetnju na PP.Ili da mi pošalju one plaćenike iz Lokoma. :D
Ti si mene zamjenio sa nekim koga to zanima :D
Baš kao i ti mene kad kažeš da smo spali na par vijećnika. :lol: Čuj ja spao.Moja ruka nije nikad zaokružila ni fašiste iz SDA niti narcisiodne ulehaše iz SDP-a.A Damiru hebem i Katu i rahmetli babu jer me unazadio ...

P.S.sad ti ništa nije jasno.
sarajevo999999

#31588 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sarajevo999999 »

A fakat zvucis kao neka Muamera
putokaz1

#31589 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Ali Problem što je i Najjača stranka ljevice puna Nacionalizma
mario001

#31590 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/denis-s ... /170226001

KOmsic je konacno na svom nivou, onom kafanskom
Streptokok

#31591 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Streptokok »

Na kraju ce i sam komsic prebjeci u sdp.
spreca

#31592 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

I ovi braca Stojnici samo takvi evlijahi.....najvec greska DF-a je sto su ih uopce imali u svojim redovima
Streptokok

#31593 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Streptokok »

spreca wrote:I ovi braca Stojnici samo takvi evlijahi.....najvec greska DF-a je sto su ih uopce imali u svojim redovima
Kao i 99% ostatka clanova. Ublehas do ublehasa.
sabina1

#31594 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sabina1 »

mario001 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/denis-s ... /170226001

"rođeni sarajlija" :zid: :zid: :zid:
Maystor

#31595 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

PM72 wrote:
mario001 wrote: Sta reci na "argument" da glasaju samo ljudi iz "favela", ta tvrdnja zaista zahtjeva adekvatan odgovor, kad napokon pocnes pisati nesto sto ima smisla ili je na tragu istine dobit ces adekvatan odgovor, do tada cu se zabavljati na racun lezerskog kmecanja, jer tvoje pisanje nije nista vise od toga
Muamera,

Selam ćeš Ajnadžiću...
Tačno postoji matematička korelacija između pojavljivanja ovog bota na forumskoj sceni i vijesti koje se objavljuju o SDA.
Juče, breaking, Amir Zukić zapjevao "u Zenicu kada pođem ja", a hamšoša trolovanje ubacila u petu brzinu :run:
jefff

#31596 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jefff »

Napušća hi članstvo. Pa to je strasšno.

Image

Kako stvari stoje oni su u dobrim odnosima samo sa Nikolom Poplašenom.
IMT25

#31597 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by IMT25 »

spreca wrote:I ovi braca Stojnici samo takvi evlijahi.....najvec greska DF-a je sto su ih uopce imali u svojim redovima
Takvi u redovima stranke, koji samofinasiraju kampanju. Formula za katastrofu! A kakvi će se tipovi pojaviti s lovom? Sigurno ne obrazovana i nezaposlena mladost, već šaneri iz podzemlja. Šaneri kojima se usluga mora uzvratiti, mjestom na vrhu liste, ministarskom foreljom..Kao i i sve drugo, sve u p.m., pogrešno od početka. Od odabira boje, do pravca -lijevog centra, tzv "treći put" koji je sahranio ljevicu u Evropi, do gerijatrije na čelu stranke koja "daje prednost mladima", itd. No, mnogo toga se u u tom smislu može prepisati onom sanjaru, utopisti Damiru Marijanoviću, više nego samom Ž.K.
Dr Arsla

#31598 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr Arsla »

mario001 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/denis-s ... /170226001

Stojnić zbog Sparkija napustio Df. Uvrijeđen činjenicom da više medijskog prostora ima smućkov dżukac nego on kao vijećnik, odlučio je tome stati u kraj. Pravda za Denisa
MuaDib

#31599 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MuaDib »

Svi ovi prebjezi kada su prelazili u DF, tražili su da njihov prelaz bude ispod žita i bez velike pompe, a sada kada napuštaju DF na sva zvona o tom pričaju. I za svoju nelojalnost krive stranku, jer nisu mogli ovo, nisu mogli ono, bla bla bla..., a zapravo se iza svega kriju sitni lični interesi.
Nažalost precepcija naše javnosti je u večini slučajeva izvrnuta, tako da kod nas stranke imaju lice, a lica koja su članovi stranke ga nemaju. Nažalost, svemu ovome je kumovalo vodstvo DF koje je podcjenilo ideji DF lojalno članstvo, u korist takoreči sumnjivih tipova, zbog kojih su mnogi članovi od DF digli ruke, a sumnjivi tipovi po osvajanju mandata krenuli istim putem.
DF je stoga danas u krizi, a u politici je iskustvo pokazalo da je svaka kriza prilika za promjenu diskursa. Iako to još nije vidljivo, iskustvo filtera političkih i kadrovskih promašaja, dovodi do promjene klime u DF. Koju će sigurno propratiti još par potresa i galamdžijskih napuštanja, ali i dati priliku za potpuno reformiranje stranke. I na tome se uveliko radi, iako se nastoji patetikom i formuskom galamom nametnuti da je mišljenje građana o DF krajnje negativno. Što u konačnici nije mišljenje ljudi, već botova drugih stranaka, ili pak nezavisnih kandidata.
Da DF nema potencijal snažne stranke, sigurno se DF-om niko ne bi ni bavio.
Dr Arsla

#31600 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr Arsla »

MuaDib wrote:Svi ovi prebjezi kada su prelazili u DF, tražili su da njihov prelaz bude ispod žita i bez velike pompe, a sada kada napuštaju DF na sva zvona o tom pričaju. I za svoju nelojalnost krive stranku, jer nisu mogli ovo, nisu mogli ono, bla bla bla..., a zapravo se iza svega kriju sitni lični interesi.
Nažalost precepcija naše javnosti je u večini slučajeva izvrnuta, tako da kod nas stranke imaju lice, a lica koja su članovi stranke ga nemaju. Nažalost, svemu ovome je kumovalo vodstvo DF koje je podcjenilo ideji DF lojalno članstvo, u korist takoreči sumnjivih tipova, zbog kojih su mnogi članovi od DF digli ruke, a sumnjivi tipovi po osvajanju mandata krenuli istim putem.
DF je stoga danas u krizi, a u politici je iskustvo pokazalo da je svaka kriza prilika za promjenu diskursa. Iako to još nije vidljivo, iskustvo filtera političkih i kadrovskih promašaja, dovodi do promjene klime u DF. Koju će sigurno propratiti još par potresa i galamdžijskih napuštanja, ali i dati priliku za potpuno reformiranje stranke. I na tome se uveliko radi, iako se nastoji patetikom i formuskom galamom nametnuti da je mišljenje građana o DF krajnje negativno. Što u konačnici nije mišljenje ljudi, već botova drugih stranaka, ili pak nezavisnih kandidata.
Da DF nema potencijal snažne stranke, sigurno se DF-om niko ne bi ni bavio.
Jarane gdje ti živiš ili si u PR službi Df ? Izađi malo među narod pa čuj mišljenje o Df ili pogledaj na stranici cik-a zvanične rezultate izbora 2016-te. Na Tk doslovno nemaju koga imenovati Povjerenikom jer ljudi bježe od njih kao da imaju kugu ili aids :D
Post Reply