Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Streptokok

#31551 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

spreca wrote:
Humljanin wrote:

Kulin ban je bio katolik, ja sam isto katolik. Ako je većina katolika UZP, onda smo i Kulin Ban i ja kao katolici UZPovci.
Meni ne smeta biti u njegovom društvu :kiss:

mislis juzni srbin....pa to je dokazano da ste pokatoliceni.....a to da je Kulin bio katolik nema smisla obracati paznju na to a kamoli sa tobom debatisati o tome...tako da te necu vise ni citirati ..imam ja pametnija posla
Uzp mitomanija na steroidima. Cak im i istocna braca imaju vise mjere u falsifikovanju historije.
Last edited by Streptokok on 08/09/2018 21:18, edited 1 time in total.
tandmand

#31552 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Hafis wrote:Samo nek' Šefko uđe u predsjedništvo, sve ostalo je manje bitno. Kad ide krava nek ide uže...ili tako nekako... Spreča ti si ono od Kalesije, jel se tako kaže :)
Neka bar jedan od trojice u Predsjedništvu ne bude socijaldemokrata. Šta bi rekli euroatlanski saveznici da su sva trojica iz socijaldemokratskih partija, gluho bilo. :D
spreca

#31553 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:Samo nek' Šefko uđe u predsjedništvo, sve ostalo je manje bitno. Kad ide krava nek ide uže...ili tako nekako... Spreča ti si ono od Kalesije, jel se tako kaže :)
Kakve to uopste ima veze sa temom odakle sam ja?...mozda da ti dam JMB i tacnu kucnu adrsu?...e io od tebe doTure svasta
bh.tornjak

#31554 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

Hafis wrote:Socijalni slučaj pred vratima WC-a :zzzz:
i to nije jedan....tisuce...desetine tisuca....pa austrijanci ne daju da se za takve "freie zugang zum Arbeitsmarkt"....a motaju se oko nogu....ocerat to ti ne mozes
BHCluster

#31555 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Humljanin wrote:
BHCluster wrote:
Humljanin wrote: Ja ga ne izabrah nijednom sebi. :D Kažu da svatko bira po sebi, a i odgovara za svoj izbor.

Meni je simpatično kad promislim kako će to izgledati kad neki vjernik muskiman dođe na sudnjem danu pred Boga a ovaj ga upita: Deder mi reci kako si ti ono mogo na izborima glas dati alkoholičaru i kjafiru? Kako se to uklapa u islam? :lol: :D

To mi je komedija Bosne i Hercegovine. :bih:
Za malo pakosti prema "aname tojizim tamo" spremno pogazit sva svija vjerovanja i stavove :thumbup:
Ja se drzim ovozemaljskog zakona i glasam prema istim.
Član V

Predsjedništvo

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine se sastoji od tri člana: jednog Bošnjaka, jednog Hrvata, koji se biraju neposredno sa teritorije Federacije, i jednog Srbina, koji se bira neposredno sa teritorije Republike Srpske.

1. Izbor i trajanje mandata

a) Članovi Predsjedništva biraju se neposredno u svakom entitetu (tako da svaki glasač glasa za popunjavanje jednog mjesta u Predsjedništvu), u skladu sa izbornim zakonom koji donosi Parlamentarna skupština.
A sad sto tebi to ne ogovara i moras ponizavati osobe koje postuju Zakone ove drzave samo pokazuje tvoj sovinizam, vjersku netrpelivost a valjda se to sve uklapa u verziju Svetog Jevanđelja kod nositelja europskih vrijednosti.

A gledaj... može čovjek nekada poštivati zemaljske zakone a u isto vrijeme i grubo prekršiti ljudske pa i Božije. :wink:

Nekada su zakoni dozvoljavali držanje robova, ubijanje robova, ubijanje žena...i slično.
Danas ti zakon dozvoljava abortus, alkohol, homoseksualne brakove, rastavu braka...itd pa svejedno neznam koliko je to po islamu.

Puno su uvredljive naravi. :kiss:
Ako ja kažem da mi je smiješno kako osoba u isto vrijeme može zagovarati šerijat, pozivati se na Allaha dok drugome gleda kako može napakostiti, što je tu ponižavanje?

Ako ja ukažem da je meni perverzno i bolesno da jedan uvjereni musliman izađe na izbore da glasa za jednog protivnika islama i ništicu od čovjeka samo i isključivo da bi napakostio svom susjedu, šta je tu vrijeđanje muslimana?

Musliman koji glasa za alkoholičara i bahatog neradnika koji je na budžetu od kad zna za sebe , samo da napravi zlo susjedu , kakav je to vjernik?

Zar nije smiješan zamišljeni dijalog (vrlo vrlo moguć) izeđu Boga i BH muslimana na sudnjem danu, kada bi došlo pitanje kako jedan iskreni vjernik može glas dati ološu od čovjeka samo da komšiji zlo načini?

Meni je ovo urnebesno :lol:

Vi još u uvijek mislite da će alkos nešto bitno naštetiti Hrvatima :lol:
Ne kontate da je ista situacija u državi tko god bio na vlasti.
Meni savršeno svejedno tko će sljedećih 4 godine ubirat državne pare. Isto će biti i apsolutno se ništa promijenit neće.

Niti je Ž.K. išta učinio kada je bio na vlasti, niti je ovaj poslje njega išta učinio. Oni se kolju za svoje pozicije.

Volio bi sa Bošnjačke (ili muslimanske) strane čuti razlike između ta dva mandata.
Niti je Ž.K. ojačao BiH, a niti ju je Čović imalo oslabio
Sve je isto ko i lani...i tako već 20 godina..

Zato je jedino vrijedno praćenja u ovoj BH šizofrenoj situaciji, ponašanje naroda, i za koliko je malo spreman netko prodat sva svoja uvjerenja.
Ne kontam kako mozes stavljati znak jednakosti izmedju Covica i Komsica a onda komsica nazivati olosom? Razlika izmedju njih dva je ta da je jedan za BiH a drugi se ide pokloniti osudjenom ratnom zlocincu kao sto je Kordic. :wink: Sto se tice Boga da postoji zivot nebi bio ovako jeftin. Ne kontam kako je nekome ko ima mozak tesko da razumije da se ne glasa po vjerskim osnovama nego prema Izbornom zakonu Bosne i Hercegovine. :wink:
BHCluster

#31556 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Humljanin wrote:

Kulin ban je bio katolik, ja sam isto katolik. Ako je većina katolika UZP, onda smo i Kulin Ban i ja kao katolici UZPovci.
Meni ne smeta biti u njegovom društvu :kiss:
Kulin stvarao Bosnu a UZP-ovci je unistavali. VVecu glupost odavno na forumu nisam procitao osim kad@Hafisa ponese.
BHCluster

#31557 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Image
Mostar danas.

Meanwhile in shkutorija...
Image
Streptokok

#31558 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Mislim da bi ovu uzp mitomaniju trebali nominovati za post godine. Steta je da ovakva intelektualna osebujnost padne u zaborav. Bacio je u sjenu hafisa i kolindu.
BHCluster

#31559 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

KOMŠIĆ OBJASNIO RAZLIKU: "Poklonio sam se žrtvama u Grabovici, Čović se poklonio Kordiću"!
Image
"Nećete čuti priču o Grabovici ni od jednog drugog kandidata za Predsjedništvo. Njihovi eksperti za kampanje i savjetnici su im rekli da je 'ovog puta' preskoče. Ja kao 'Zlatni ljiljan', borac Armije Republike BiH, znam da je svaki zločin teška mrlja na pravednosti naše borbe. I nikad nećemo biti isti. Ja sam se žrtvama Grabovice poklonio. Čović je odabrao da se pokloni Kordiću", rekao je Komšić.
:thumbup: :bih:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31560 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Image
Mirza007

#31561 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

pici wrote:Image
Poderace ga Zeljko k'o mraz paprike.
mO k3

#31562 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Ma ne trebaju nam neke ankete znamo koga biramo
vatrogasac

#31563 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

Koji mazlum dade ovo 1% Čoviću?
DonieBrasco

#31564 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Gdje je Denis ovdje, ja cisto sumnjam da ovaj Hadžikadic ima ovoliku podrsku, ali ne bi imao nista protiv da on bude izabran.
vatrogasac

#31565 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

DonieBrasco wrote:
Gdje je Denis ovdje, ja cisto sumnjam da ovaj Hadžikadic ima ovoliku podrsku, ali ne bi imao nista protiv da on bude izabran.
Ovo je druga stranica. Prekjuče je Denis pratio Komšića, ali valjda što je sinoć Mirso gostovao u studiju, podiglo mu rejting.
tandmand

#31566 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Hafis wrote:E Bog mu dragi svaku nafaku i selamet dao tko god da je.

Imagepicupload
Ta će Šefik, aparatčik u rangu Nikole Lovrinovića. Za njega će glasati samo ko mora.
DonieBrasco

#31567 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

tandmand wrote:Ta će Šefik, aparatčik u rangu Nikole Lovrinovića. Za njega će glasati samo ko mora.
3000. SDA familija, preko 300.000 ljudi.

Na zalost nas normalnih, ti ljudi treba da zadrze poslove, zadrze vladjuce pozicije i kontrolu svega i svaćega, nastave prikirvati kriminal i bogatsvo steknuto istim.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31568 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

DonieBrasco wrote:

jeko deniz... to onaj deČko iz stripa

Image
Point.

#31569 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Dnevna doza HDZ kmečanja.
-Dok ih (Komšić) potiče na zlo, Bošnjaci bi trebali imati na umu i onu narodnu koja kaže “ne čini drugom ono što ne želiš da drugi tebi čini” i “zlo učinjeno drugom, ne može ti donijeti dobro”. I, prepustiti Hrvatima da sami izaberu svog predstavnika u Predsjedništvo, nastavlja HMS koji na kraju teksta iznosi nadu kako Bošnjaci 7. oktobra neće pomoći Komšiću da sruši BiH!
mirza_15

#31570 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mirza_15 »

Point. wrote:Dnevna doza HDZ kmečanja.
-Dok ih (Komšić) potiče na zlo, Bošnjaci bi trebali imati na umu i onu narodnu koja kaže “ne čini drugom ono što ne želiš da drugi tebi čini” i “zlo učinjeno drugom, ne može ti donijeti dobro”. I, prepustiti Hrvatima da sami izaberu svog predstavnika u Predsjedništvo, nastavlja HMS koji na kraju teksta iznosi nadu kako Bošnjaci 7. oktobra neće pomoći Komšiću da sruši BiH!
Nesto kao nemoj praviti hzhb ako ne volis da ti prave republiku srpsku krajinu? Nemoj napadati na suverenitet druge drzave ako ne volis da se nasrce na suverenitet tvoje?
vatrogasac

#31571 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

Point. wrote:Dnevna doza HDZ kmečanja.
Čuj....takozvana Armija RBiH. I kako sad da ne glasam za Željka?
Okrenuo je svoj “mitraljez” prema Mostaru. Cilj mu je, veli, pobjediti Čovića, prekinuti veze Hrvata s Hrvatskom, kako bi “spasio BiH”. On je kandidat “iz reda hrvatskog naroda” za člana Predsjedništva BiH, koji se na popisu stanovništva izjasnio kao “Bosanac”. Materinji jezik mu je “bosanski”, a članstvo njegove raspadajuće Demokratske fronte kao i biračko tijelo bošnjačko. U ratu je branio BiH tako što se borio u redovima tzv. Armije RBiH koja je ubijala njegove bivše sunarodnjake, protjerivala ih, palila i pljačkala hrvatske kuće. Njegova se vojska, kaže, borila za “civilizacijske vrijednosti”.

Piše: Milan Šutalo
Hafis

#31572 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

tandmand wrote:
Hafis wrote:E Bog mu dragi svaku nafaku i selamet dao tko god da je.

Imagepicupload
Ta će Šefik, aparatčik u rangu Nikole Lovrinovića. Za njega će glasati samo ko mora.
Jebi ti to. Dok prava raja budu glasala za onog alkosa vječitog budžetliju, Šefko će se ni kriv ni dužan provući na mjesto bošnjačkog člana.
I to je ipak neka utjeha.
Novak20

#31573 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Hafis wrote: Jebi ti to. Dok prava raja budu glasala za onog alkosa vječitog budžetliju, Šefko će se ni kriv ni dužan provući na mjesto bošnjačkog člana.
Smiješno bi bilo da prođe FahrudIN.
Streptokok

#31574 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Novak20 wrote:
Hafis wrote: Jebi ti to. Dok prava raja budu glasala za onog alkosa vječitog budžetliju, Šefko će se ni kriv ni dužan provući na mjesto bošnjačkog člana.
Samo se vi sprdajte. Mozda vam bas fahro bude sljedeci clan predsjednistva, nakon sto zk iscrpi i drugi mandat.
Novak20

#31575 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Streptokok wrote:
Novak20 wrote:
Samo se vi sprdajte. Mozda vam bas fahro bude sljedeci clan predsjednistva, nakon sto zk iscrpi i drugi mandat.
Dodik, Željko i FahrudIN. Malo su neotesani u diplomatiji ali ako narod to traži, nemam ništa protiv. Ako ništa, biće smijeha.
Post Reply