Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lijepo vidjeti ove iskrena misljenja po mrezama o magistru Rami Isaku i njegovom sinu. Pa skoro nijedan pozitivan komentar, prijatno iznenadjen. Jos kad bi se ovako razmisljalo kad dodju izbori pa odjebati ove opcije za sva vremena, gdje bi nam bio kraj.
“Pristupio sam SDA sa ciljem da svoje političko djelovanje realizujem kroz ovu najjaču političku državotvornu stranku u BiH. SDA Zenica je doživjela pozitivne reforme, kvalitetno podmlađivanje i zato smatram da ću u timu mladih i obrazovanih ljudi, velikih patriota moći uraditi puno na boljem životu naših sugrađana”, kazao je Imamović.
Ovi Jupići dole, Nusret Imamović, član predsjedništva BiH Šefik, svi iz Zavidovića, normalno samo SDA opcija ili naginju njima, tako već 30 godina. Normalno ne može doći, a sve neke funkcije u pm.
kamen spoticanja wrote:https://www.zenit.ba/nusret-imamovic-iz ... 0v8z0HVx4M
“Pristupio sam SDA sa ciljem da svoje političko djelovanje realizujem kroz ovu najjaču političku državotvornu stranku u BiH. SDA Zenica je doživjela pozitivne reforme, kvalitetno podmlađivanje i zato smatram da ću u timu mladih i obrazovanih ljudi, velikih patriota moći uraditi puno na boljem životu naših sugrađana”, kazao je Imamović.
ale aleee
smartXL wrote:Jedva čekam 1.4. da, ako ništa, barem kanton napustim
Hoće te Hercegovci usrećiti.
Znaš šta je fazon, ovi "nasi" upiru prstom da oni tamo u istavaju državu...Ja kod hrvata idem, čitava plaća ide na račun,a do sad mi je oko 800 na račun, resto u kovertu...tako isto je i u prethodnoj firmi.
Meni je samo porazno da ni Grad Zenica, ni ZDK nemaju strategiju razvoja IT sektora.
Radio sam na jednom projektu usko vezanim za kreiranje strategije razvoja IT sektora u KS i fakat je zahvaljujuci toj strategiji vec nekoliko miliona ulozeno na konkretne stvari.
Da se formirao neki inkubator za razvoj IT sektora, ili makar usvojila strategija kao polazna osnova ni to...
clio_dci120 wrote:Meni je samo porazno da ni Grad Zenica, ni ZDK nemaju strategiju razvoja IT sektora.
Radio sam na jednom projektu usko vezanim za kreiranje strategije razvoja IT sektora u KS i fakat je zahvaljujuci toj strategiji vec nekoliko miliona ulozeno na konkretne stvari.
Da se formirao neki inkubator za razvoj IT sektora, ili makar usvojila strategija kao polazna osnova ni to...
Eh ali mi zato imamo vrhunske stručnjake za SHISHA sektor. Ne sumnjam da je novi ambiciozni mini star počeo razvijat strategiju za dodatnih 1000 shisha barova koji će forsiranjem okusa nutelle prikriti smrad iz željezare.
clio_dci120 wrote:Meni je samo porazno da ni Grad Zenica, ni ZDK nemaju strategiju razvoja IT sektora.
Eh ali mi zato imamo vrhunske stručnjake za SHISHA sektor. Ne sumnjam da je novi ambiciozni mini star počeo razvijat strategiju za dodatnih 1000 shisha barova koji će forsiranjem okusa nutelle prikriti smrad iz željezare.
Jarane, nama je nevjerovatno dobro kakvi smo i kakvi nas vode...
Jarane, nama je nevjerovatno dobro kakvi smo i kakvi nas vode...
A SDA je skraćenica za stranka demokratske aktivnosti?',kako ???