MVeis wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Aleksandra P (SDS), emisija "Apostrof", sinoć : "Lagumdžija je svjesno na vijeću ministara glasao protiv smjene Šarovića da bi onda tu istu noć, zajedno sa Čovićem, u prostorijama poslaničkog kluba "HDZ"-a zvao Dodika da mu ponudi više, ako hoće glasove. U paket su ušli i RAK, i referndum za NATO".
Lagumdzija nije glasao protiv smjene sarovica nego protiv uvrstavanja te tacke u dnevni red zasjedanja vijeca ministara
zanimljivo je koliko ovaj poseljaceni narod izvrce cinjenice i takmici se u laganju nanoseci stetu sam sebi
Na to tvoje poseljaceni narod bi rekao, "nije govno, nego se pas posr'o".
SDP nije svjestan koliko gubi u tom istom "poseljacenom" narodu.
Mozda bi vama bilo dobro da uzmete jos par spin doktora, ocigledno da onaj ne radi svoj posao kako treba, zapravo radi on i zaradi sve i jednu desetinu hiljada funti koju mu SDP ne znam odakle plati, medjutim sto bi opet rekao taj isti "poseljaceni" narod, "ne mozes od govneta napraviti pitu", mislim mozes, ali smrdi.
Nazalost tim nadmenim i arogantnim pametovanjem ste prevarili mnoge, vi niste nista ni pametniji ili tacnije manje glupi, manje zatucani i niste nista sposobniji od minderasa iz SDA. Tu razlika nije ni u pet deka, a jedina je razlika sto ste vi agresivno nadmeni i volite pametovati, a kao i oni, nemate pojma o poslu za koji ste itekako placeni niti ste manje korumpirani od njih.
Hajmo fino jos tih manje od godinu dana izdrzati, pa onda u opoziciju, gdje se vi najljepse osjecate. Nije za vas pozicija. Vi ste vjecita opozicija i vi jednostavno ne znate funkcionirati kad vam se da vlast.
Suvise ste arogantni i nadmeni u svojoj gluposti. Pored toga, iritirate "poseljaceni" narod pametovanjem bez podloge.
P.S. I recite dear leaderu da sljedeci put preko TV ekrana mase sa knjigama nekog genijalnog, a manje propagiranog Skandinavca, a ne nesto manje jalovog od njega Obame.