Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Humljanin wrote:
Proradila dobra ćud? Lijepo se izražavaš, moram priznati
Ako ja lažem, mogu drugi otići i provjeriti na temi koliko je ljudi na ovaj ili onaj način opravdavalo mlaćenje starije žene od strane njenog brata. Možda je i tebi to prihvatljivo ako žena ne šuti pred muškarcem?
A tko koga loži nisam siguran.
Ti si jedna jako bezobrazna osoba. Pregledao sam temu i max tri osobe su rekle da je žena kriva i naveli činjenicu da je žena instalirala kamere da bi namamila lika kako razlog. Ostali su kritikovali siledžiju i taj seljački mentalitet. I ti si sa prvim postom uletio kao padobranac i ufatio se jedne forumašice koja je napisala da žene znaju inati povelik jezik i spomenuo šerijatski zakon? Pa jesi li ti dobar imalo? Vjerovatno imaš problema sa shvatanjem ono što pročitaš a tu ti već ja ne mogu pomoći.
I da, lik te loži za šerijat, to svi vide i drobi te ko krušnu mrvu.
I ne, nije mi ni pod kojim okolnostima ok da muškarac udara ženu. Eto, nadam se da ti je malo jasnije
HDZ kroz svu ovu svoju priču pokušava gradjanima ove zemlje, Bosne i Hercegovine da nam uskrati pravo koje nam je zajamčano u Ustavu da biramo svojom voljom koga želimo
Humljanin wrote:
Niti je Ž.K. išta učinio kada je bio na vlasti, niti je ovaj poslje njega išta učinio. Oni se kolju za svoje pozicije.
Volio bi sa Bošnjačke (ili muslimanske) strane čuti razlike između ta dva mandata.
Čović je za razliku od Ž.K., kada je god imao priliku ubacio klipove u bošnjačke točkove, predstavljao Bošnjake kao sljedbenike Isila i nastojao da ih dehumanizira i strpa u okove aparthejda.
+ rad za velikosprsku stranu.
hoces serijat ne valjas, hoces gradjansku drzavu opet nisi po mjeri, hoces kako je u hrvatskoj nije to... pa kako vise da udovoljis. hoces da glasas za covica kaze sta se pravdas..
Humljanin wrote:
Ako ja lažem, mogu drugi otići i provjeriti na temi koliko je ljudi na ovaj ili onaj način opravdavalo mlaćenje starije žene od strane njenog brata. Možda je i tebi to prihvatljivo ako žena ne šuti pred muškarcem?
Ti si jedna jako bezobrazna osoba. Pregledao sam temu i max tri osobe su rekle da je žena kriva i naveli činjenicu da je žena instalirala kamere da bi namamila lika kako razlog. Ostali su kritikovali siledžiju i taj seljački mentalitet. I ti si sa prvim postom uletio kao padobranac i ufatio se jedne forumašice koja je napisala da žene znaju inati povelik jezik i spomenuo šerijatski zakon? Pa jesi li ti dobar imalo? Vjerovatno imaš problema sa shvatanjem ono što pročitaš a tu ti već ja ne mogu pomoći.
I ne, nije mi ni pod kojim okolnostima ok da muškarac udara ženu. Eto, nadam se da ti je malo jasnije
A jesi nasrtljiv ko bijesan ker.. smanji doživljaje strefit će te kap
A sad znači ipak okrećeš priču pa sad priznaješ da ipak ima osoba kojima je kriva premlaćena žena... haj fino napredujemo... Na početku si odmah tvrdio da lažem
A tko koga loži je tvoj subjektivni sud
P.S. jesi no ti onaj iz Švecke ili mi se učinilo? Kakvo je vrijeme tamo?
Moguće je pored ovakvih delegata da se onaj alkos po treći put uvali na četverogodišnji džabahinluk, ali će hin to izaći k'o Bulića kabanica.
naime, raduje činjenica da će zato i Šefko biti budući četvErogodišnji doćekivać i redoviti posjetilac babuke Erde
Proljetni se miris širi
Toplo sunce namaaa sjaaaa
Na izbore kreeeće stranka SDA
SDA demokroootija
SDA ljuCka prava sva
SDA hajmo svi u glas niko neće pobijediti nas
Kolinda wrote:Vidi ih vidi, kako su se uskokodakali čim je krenula službena kampanja.
Jedino riješenje za ove prevare hrvatskog naroda je blokada i to na svim nivoima vlasti.
A onda će im branitelji u malo većem broju krenuti u rušenje institucija po sarajevskom kotaru ..
Ali opet pošto svi mi znamo da ovaj uzorak skelara i socijalnih slučajeva iz Europe nije stvarno mjerilo ja svojim susjedima iz entiteta ne želim nikakvo zlo...
"uzorak skelara i socijalnih slucajeva" rece pripadnica (ili je pripadnik jer redovno mjesa "bio" i "bila" tj. muski i zenski rod prilikom izrazavanja) procentualno najbrojnijeg naroda na socijali u becu. a je li bec izuzetak ili pravilo saznat ce mo kad tad.
Humljanin wrote:
Niti je Ž.K. išta učinio kada je bio na vlasti, niti je ovaj poslje njega išta učinio. Oni se kolju za svoje pozicije.
Volio bi sa Bošnjačke (ili muslimanske) strane čuti razlike između ta dva mandata.
Čović je za razliku od Ž.K., kada je god imao priliku ubacio klipove u bošnjačke točkove, predstavljao Bošnjake kao sljedbenike Isila i nastojao da ih dehumanizira i strpa u okove aparthejda.
+ rad za velikosprsku stranu.
Pronađi mi i pokaži gdje je taj dotični o kojem pričaš predstavljao sve Bošnjake kao sljedbenike Isila i ja ću se ovdje javno ispričati što sam rekao da nikakve razlike između njega i Ž.K. nema.
Nemoj mi one mahalske i kuloarske priče nego konkretne snimljene izjave. Da vidimo i to. Jel pošteno sa moje strane?
Pronađi mi i pokaži gdje je taj dotični o kojem pričaš predstavljao sve Bošnjake kao sljedbenike Isila i ja ću se ovdje javno ispričati što sam rekao da nikakve razlike između njega i Ž.K. nema.
Nemoj mi one mahalske i kuloarske priče nego konkretne snimljene izjave. Da vidimo i to. Jel pošteno sa moje strane?
Humljanin wrote:
A jesi nasrtljiv ko bijesan ker.. smanji doživljaje strefit će te kap
A sad znači ipak okrećeš priču pa sad priznaješ da ipak ima osoba kojima je kriva premlaćena žena... haj fino napredujemo... Na početku si odmah tvrdio da lažem
A tko koga loži je tvoj subjektivni sud
P.S. jesi no ti onaj iz Švecke ili mi se učinilo? Kakvo je vrijeme tamo?
Kažem ti, bezobrazan si. Ne razumiješ osnove shvatanja pročitanog a učestvovao bi u diskusiji. Nisam nikad rekao da nije bilo osoba nego sam rekao da lažeš kao ker jer si napisao da se većina okrenula protiv premlaćene žene. Kužiš?
To je sada prošlost koju treba poštovati, ali ne možemo zaustaviti trendove i javni diskurs o prednostima šeriata. Valja nama naprijed.
Tako je!!!! Živila građanska i demokratska BiH sa šerijatskim uređenjem!
Prednosti šerijata se vide i na temi u kojoj je brat izudarao sestru a većina se okomila na jadnu ženu jer ga nije pitala šta smije graditi na svojoj zemlji sa svojim novcem.
A kažu da je zaslužila jer ga je VJEROJATNO isprovocirala dugim jezikom.
Ima li još kakvih prednosti za koje neznamo?
Samo da upitam još jednom kako se građanin Željko K. (ateist i alkos) uklapa u šerijat?
Kolinda wrote:Vidi ih vidi, kako su se uskokodakali čim je krenula službena kampanja.
Jedino riješenje za ove prevare hrvatskog naroda je blokada i to na svim nivoima vlasti.
A onda će im branitelji u malo većem broju krenuti u rušenje institucija po sarajevskom kotaru ..
Ali opet pošto svi mi znamo da ovaj uzorak skelara i socijalnih slučajeva iz Europe nije stvarno mjerilo ja svojim susjedima iz entiteta ne želim nikakvo zlo...
"uzorak skelara i socijalnih slucajeva" rece pripadnica (ili je pripadnik jer redovno mjesa "bio" i "bila" tj. muski i zenski rod prilikom izrazavanja) procentualno najbrojnijeg naroda na socijali u becu. a je li bec izuzetak ili pravilo saznat ce mo kad tad.
Kod nas kažu "sjetiti ćeš se na misi u nedjelju što je pjesnik htio reći" ali da ne čekaš evo pomoći ću ti, skelari i socijala na FORUMU, jer nešto Hrvata na forumu a da su skelari i primatelji socijalne pomoći po zapadnoj Europi ne vidjeh.
Kulin ban je bio katolik, ja sam isto katolik. Ako je većina katolika UZP, onda smo i Kulin Ban i ja kao katolici UZPovci.
Meni ne smeta biti u njegovom društvu
Tipična proto-humljanska mitomanija. Kulin - ban bio katolik!?
Možda je bio kršćani, to sigurno, no katolik u smislu u kojem si ti - nije. Upravo rimska kurija optužuje Kulina - bana da je pataren, da pruža utočište istim koji su prognani iz dalamtinski gradova, te da njegovi podanici napadaju i ubijaju franjevačke misionare koji su po Bosni došli širiti Riječ Kristovu.
Kolinda wrote:
Kod nas kažu "sjetiti ćeš se na misi u nedjelju što je pjesnik htio reći" ali da ne čekaš evo pomoći ću ti, skelari i socijala na FORUMU, jer nešto Hrvata na forumu a da su skelari i primatelji socijalne pomoći po zapadnoj Europi ne vidjeh.
Vidim ja tebi crkla mjesalica pa dok je popravljaju ti uzeo da se javis jaranima humljaninu i Afizu.....operi je dobro da ti ne zagori malter
Kulin ban je bio katolik, ja sam isto katolik. Ako je većina katolika UZP, onda smo i Kulin Ban i ja kao katolici UZPovci.
Meni ne smeta biti u njegovom društvu
mislis juzni srbin....pa to je dokazano da ste pokatoliceni.....a to da je Kulin bio katolik nema smisla obracati paznju na to a kamoli sa tobom debatisati o tome...tako da te necu vise ni citirati ..imam ja pametnija posla
Last edited by spreca on 08/09/2018 19:36, edited 1 time in total.
Samo nek' Šefko uđe u predsjedništvo, sve ostalo je manje bitno. Kad ide krava nek ide uže...ili tako nekako... Spreča ti si ono od Kalesije, jel se tako kaže