A Machinist po meni ne pada u drugi plan zbog njegove anoreksije, meni to uopce nije bilo toliko frapantno.
Titanic nije tinejdzerski film
Leo je dobar al mi cijela prica s Oscarom ide na zivce
Moderator: _BataZiv_0809
karanana wrote:ne znam, meni ti koreanci i koreanke nikako ne sjedaju.
probo sam ih, nije da nisam.
dosao do dijela gdje on ko u igrici hoda hodnikom i valja i gaza na desetine bandita, tu ugasio. jedva i dotle izdrzao.kakavdanakneiskustvu wrote:karanana wrote:ne znam, meni ti koreanci i koreanke nikako ne sjedaju.
probo sam ih, nije da nisam.
gledao oldboy?
KB9 wrote:nedezurni_ucenik wrote:Ako odvadimo one scene rusenja Titanika, dobicemo cisto tinejdzersko preseravanje od filma. Bolje American Pie pogledati.KB9 wrote:titanik nije tinejdzerski film, o cemu vi pricate ljudi boziji

Nije stvar samo fizičke transformacije. To uz dovoljno discipline može bilo ko. Psihička transformacija je nešto drugo.sizifinho wrote:Ne razumijem zašto se svaki glumac mora "fizički" transformisati da bi bio dobar glumac. Slažem se, kada neko promijeni čitav svoj prikaz radi uoge treba ga cijeniti i hvaliti, ali nije da je to jedina karakteristika dobrog glumca.
Eno dale cooper kaže da mu se di caprio nije promijenio još od tinejdžerskogtitanika. Mislim, sad bismo trebali uskratiti jednom jako dobrom glumcu, sa jako dobrim odabirom filmova, sve nagrade zato što je haman genetski predisponiran da izgleda mladoliko. Ma daj.
Uostalom, sva ta priča oko oskara je preimponirana. Sumnjam da je Di Capriju uopće stalo do te mjere koju percepira publika. Sigurno da bi bio prestiž, ali ne vjerujem da svaku ulogu sad bira da bi dobio jedan oskar. I ovaj posljednji film, jeste drugačiji od ostalih, ali možda je čovjek jednostavno htio raditi nešto novo.
dezurni_ucenik wrote:
Jared Leto u Dallas Buyers Club
Chaserkaranana wrote: e jedino donekle mi je bio ok onaj i saw the devil i onaj gdje onaj jedan frajer kurave ubija u kuci i onda neki svodnik krene da trazi ubicu, vazda zaboravim ime tom filmu.
Daniel Day Lewis u "There will be blood"dale cooper wrote: Nije stvar samo fizičke transformacije. To uz dovoljno discipline može bilo ko. Psihička transformacija je nešto drugo.
A kažu da ko god je radio sa Day-Lewisom je bio svjedok toga. I to se vidi i osjeti u njegovim filmovima.
Ja sam rekao da je to moja percepcija Lea kojoj ne mogu da se otmem. Ni u bilo kojem slučaju ne mora značiti da je
ona tačna niti da većina ljudi ima slično mišljenje kao ja.
Warashii wrote:Daniel Day Lewis u "There will be blood"dale cooper wrote: Nije stvar samo fizičke transformacije. To uz dovoljno discipline može bilo ko. Psihička transformacija je nešto drugo.
A kažu da ko god je radio sa Day-Lewisom je bio svjedok toga. I to se vidi i osjeti u njegovim filmovima.
Ja sam rekao da je to moja percepcija Lea kojoj ne mogu da se otmem. Ni u bilo kojem slučaju ne mora značiti da je
ona tačna niti da većina ljudi ima slično mišljenje kao ja.glumcina i pol kao i u ostalim filmovima kojima se pojavljuje.
E to nisam gledao, budem svakako, njegove filmove ne treba propustati.kakavdanakneiskustvu wrote:Warashii wrote:Daniel Day Lewis u "There will be blood"dale cooper wrote: Nije stvar samo fizičke transformacije. To uz dovoljno discipline može bilo ko. Psihička transformacija je nešto drugo.
ona tačna niti da većina ljudi ima slično mišljenje kao ja.glumcina i pol kao i u ostalim filmovima kojima se pojavljuje.
pogledaj ga u "moje lijevo stopalo",ja bolju glumu vidio u zivotu nisam
Ja mislio da se zajebavate, kad ono fakat ima film moje lijevo stopalotaureg71 wrote:qq nisi to gledao ???? pa to je filmcina sa veliki F, doduse stariji od 2005-2013 koji spadaju u ovu temu..pa to OBAVEZNO da gledasWarashii wrote:E to nisam gledao, budem svakako, njegove filmove ne treba propustati.kakavdanakneiskustvu wrote:
pogledaj ga u "moje lijevo stopalo",ja bolju glumu vidio u zivotu nisam
Realno.markioni wrote:forum za citavu porodicuimali smo savjete o gripi savjeti o prehrani, iskustva : kako skinuti filmove na vaseg kucnog ljubimca, umjetnost : panel diskusija : uloga i znacaj iste danas i ovdje, stigmatizacija drugacijeg i etiketiranje mentalno zaostalih, kako ubrzati konekciju i sta sve ne!
, ouuu jee keeep going
![]()
stvar ukusa, ali meni bezveze film...dezurni_ucenik wrote:
Ja mislio da se zajebavate, kad ono fakat ima film moje lijevo stopalotaureg71 wrote:qq nisi to gledao ???? pa to je filmcina sa veliki F, doduse stariji od 2005-2013 koji spadaju u ovu temu..pa to OBAVEZNO da gledas
Reisova wrote:stvar ukusa, ali meni bezveze film...dezurni_ucenik wrote:
pogledaj film i procitaj triviu o snimanjuSnake Eyes wrote:
Ja mislio da se zajebavate, kad ono fakat ima film moje lijevo stopalo