Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo znas mene. Debelo preko 30 i imam 3 sijede. Nadam se jos sijedih dlaka u skoroj buducnosti.
Ti tvrdiš da je riječ o pritisku na žene, a ne ja.
Na koncu, kada je u pitanju starenje sve se generalizuje pod žene.
Ko da se od muškarca danas ne očekuje da stari kao Brad Pitt ili David Beckham?
Opet mi imamo sumove u komunikaciji.
Nije induvidualna, i ima veoma malo veze sa ispiranjem mozga.
Znam vrlo malo muškaraca koji farbaju kosu, dok, generalno gledajući, žene dobiju napad panike ako im izviri koja sjeda, a zaboravile su na termin bojenja kose. Ne znam niti jednu ženu u tridesetim koja - na prve sijede - ne farba kosu.
Čak i one koje se odbijaju depilirati, farbaju kosu.
To je zenama urodeno, samo od sebe, a nije ispiranje mozga. Zato pitam, cita li se napisano...
no_sikiriki wrote: ↑14/12/2023 13:43
Kako i zašto se ljudi još uvijek raspravljaju sa Hakizom na ovoj temi???
Zašto ne
Za nove razumijem, i ja sam nekoc bila “nova” na forumu i budalesala s tobom.
U svakom slucaju, svaka ti cast kad nakon toliko godina i dalje uspijevas uvuci ljude.
Hakiz wrote: ↑13/12/2023 19:40
Sve te probleme biste izbjegle da se držite samo kuhinje...
I onda, on odjednom odluči kako mu ona više nije "dovoljno" dobra, lijepa, privlačna...nešto i ode. Nju na ulicu ili šta predlažeš?
U vecini slucajeva su zene te koje traze razvod i ostavljaju.
U vecini slucajeva muskarci i ne, jer sjede na dvije stolice, ali nece da izadju iz zone komfora pa posezu za ubistvima kad im se velicanstvu izmakne jedna od te dvije stolllice.
petunija wrote: ↑14/12/2023 08:50
I onda, on odjednom odluči kako mu ona više nije "dovoljno" dobra, lijepa, privlačna...nešto i ode. Nju na ulicu ili šta predlažeš?
80 - 90% slucajeva ako se dobro secam.
Da, tako je.
Znas zasto? Zato sto muskarac nadje neku sa strane samo za seks, a i dalje voli zenu i djecu. Dok se zene obicno zaljube u drugog tipa i onda je braku odzvonilo.
80 - 90% slucajeva ako se dobro secam.
Da, tako je.
Znas zasto? Zato sto muskarac nadje neku sa strane samo za seks, a i dalje voli zenu i djecu. Dok se zene obicno zaljube u drugog tipa i onda je braku odzvonilo.
Muškarci su previše uvjereni da ih žene neće nikad prevariti radi dobrog seksa, a ne radi nove zaljubljenosti.
Visoki procenat brakova se razvede iz potpuno drugih razloga, a ne radi prevara. Prevare se prešute.
Muškarci su previše uvjereni da ih žene neće nikad prevariti radi dobrog seksa, a ne radi nove zaljubljenosti.
Visoki procenat brakova se razvede iz potpuno drugih razloga, a ne radi prevara. Prevare se prešute.