Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sema911s
#3151 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
da spomenemo i vozila pod pratnjom,.,.pogotovo gosp. komsica i njegov hebeni citroen,. ste te moram svaki dan da sretnem u hrasnom i nesto sviraju pustaju neke zvukove da prodju a crveno,.,
vozilima dog trusta koja je to marva nemogu zgradi prici od njihovih terenaca,.,
mada neznam dali vas smaraju ovi sto se lijepe na zadnju karambolku,., sluzbena octavia ima problema sa maf senzorom,., i dimi ko ciro,., 3700rpm i ovaj iza instant rak dojke i debelog crijeva
vozilima dog trusta koja je to marva nemogu zgradi prici od njihovih terenaca,.,
mada neznam dali vas smaraju ovi sto se lijepe na zadnju karambolku,., sluzbena octavia ima problema sa maf senzorom,., i dimi ko ciro,., 3700rpm i ovaj iza instant rak dojke i debelog crijeva
- sema911s
#3152 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sto gorana ko ce sada da brani alfu,talijane i francuske proizvodjace,.,Chmoljo wrote:Banned user for reason “kloniranje”
» Trti do smrti
trajno
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» goran16v
mjesec
- homega
#3153 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
goran16v wrote:Kad gusla bez ikakvog razloga pred raskrsnocom dok je zeleno na semaforu i na kraju tako guslajuci prodje kroz trepcece zeleno ili zuto, a ja ostanem iza njega k'o magarac!
Bilo bi mi draže da na zadnjem staklu nalijepi tekst: ljudi, ja sam početnik, ili - ne znam dobro voziti, ne bih ni sekunde gubio nerve i sastavljao spisak....
-
romeomoraprezivjeti
#3154 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Glasam za Komsica,samo zbog citroena.sema911s wrote:da spomenemo i vozila pod pratnjom,.,.pogotovo gosp. komsica i njegov hebeni citroen,. ste te moram svaki dan da sretnem u hrasnom i nesto sviraju pustaju neke zvukove da prodju a crveno,.,
- Laplace
#3155 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svaki dan, ali baš svaki dan, mi to naprave.goran16v wrote:Kad gusla bez ikakvog razloga pred raskrsnocom dok je zeleno na semaforu i na kraju tako guslajuci prodje kroz trepcece zeleno ili zuto, a ja ostanem iza njega k'o magarac!
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
-
zLatk0
#3157 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo nove scene na biciklistickoj stazi iza EP na relaciji hrasno - otoka.
Prilazim covjeku i fino mu se obratim "gospodine u biciklistickoj stazi ste" i polako ga zaobiđem, kad na to dobijem kao "sta ti meni pricas bla bla bla", nisam prosao 20m opet isto se fino obratim sljedecoj osobi tj grupi koja je teferic haman napravila i i skoro isti odgovor dobijem. I sta sad ja trebam da se pravim lud i odvalim ga biciklom i kazem "seljacino sta stojis mi u stazi" - da se spustim na nivo primitivca ? Haj da sam mu se obratio sa nekim pogrdnim nazivom i slicno, pa haj - ali ovako..
Sad po ovom ispade da je isto to kao da ja kazem pjesaku "haj mrs sa trotoara"
Prilazim covjeku i fino mu se obratim "gospodine u biciklistickoj stazi ste" i polako ga zaobiđem, kad na to dobijem kao "sta ti meni pricas bla bla bla", nisam prosao 20m opet isto se fino obratim sljedecoj osobi tj grupi koja je teferic haman napravila i i skoro isti odgovor dobijem. I sta sad ja trebam da se pravim lud i odvalim ga biciklom i kazem "seljacino sta stojis mi u stazi" - da se spustim na nivo primitivca ? Haj da sam mu se obratio sa nekim pogrdnim nazivom i slicno, pa haj - ali ovako..
Sad po ovom ispade da je isto to kao da ja kazem pjesaku "haj mrs sa trotoara"
- supercali
#3158 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
uz tu stazu je i problem sto su klupe stavili uz stazu a ne uz pjesacku zonu
ili su stazu trebali suprotno ili klupe
al i pjesaci su kreteni i papci
jer misle da im je sve dozvoljeno
to u biti svi misle zato se i tako ponasaju i kad su na nogama i na biciklu i u autu kamionu avionu
ili su stazu trebali suprotno ili klupe
al i pjesaci su kreteni i papci
jer misle da im je sve dozvoljeno
to u biti svi misle zato se i tako ponasaju i kad su na nogama i na biciklu i u autu kamionu avionu
-
quarterback
#3159 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a nema gorana da uzvrati udarac 
- Sodom1
#3160 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vratice se on ,polako.Onakvi kao on drze forum ,od nas ostalih nema vajde 
-
lajkujMe
#3161 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
romeomoraprezivjeti wrote:Glasam za Komsica,samo zbog citroena.sema911s wrote:da spomenemo i vozila pod pratnjom,.,.pogotovo gosp. komsica i njegov hebeni citroen,. ste te moram svaki dan da sretnem u hrasnom i nesto sviraju pustaju neke zvukove da prodju a crveno,.,
mada neznam dali vas smaraju ovi sto se lijepe na zadnju karambolku,., sluzbena octavia ima problema sa maf senzorom,., i dimi ko ciro,., 3700rpm i ovaj iza instant rak dojke i debelog crijeva![]()
Neki dan vraca se kuci s posla a 11.30 sati btw eh da mi je biti on
- ema_
#3162 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad pretičeš nekoga (na magistrali) , a on ko pravi se mangup pa se izbacuje iz svoje trake bez razloga dok si ti uporedo sa njim
, kakvi su to novonastali majmuni?

- relax11
#3163 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Il kad krene ubrzavati kad ga pretices, tako neku vece naki opel, fino vidim isprekidanu dam zmigavac za preticanje, zatim dam zmigavac da se vratim nazad u traku, on neda krene ubrzavati, i hajd ja zakocim i stanem opet iza njega, upalim duga sviram, do slijedece isprekidane, onda ga ispalim pod punim gasom, nije ni skontao da sam ga prestigao
. sto ti je TDI 
- ema_
#3164 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma sve nekako, al ovi što ti se izbacuju kad si im uporedo, pa jesu li tolike budale ili šta im to znači? Desilo mi se jučer čak dva puta, i ja koja ne koristim vulgarizme, izletilo mi štošta
.
A TDI je priča za sebe, kasnije ni na mapi nema onih koje ostaviš iza sebe
. Doduše, TDI + znanje .
A TDI je priča za sebe, kasnije ni na mapi nema onih koje ostaviš iza sebe
- bitanga_sa_otesa
#3165 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nerviraju me debili koji naprave kilometarsku kolonu ispod stupske petlje od ilidze prema gradu ,jer zaboga moraju vozit 2 km/h dok se penju uz ono sranje i uz to jos od dvije trake naprave jednu jer ih je strah mimoic se s nekim 
- sema911s
#3166 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
lijek za ove ti je samo usporis kada ih preteknes, bar ja tako radim da vidis kako se usute, mirni sute i slijede te,., znam nekada po par kilometara tako provocirat.relax11 wrote:Il kad krene ubrzavati kad ga pretices, tako neku vece naki opel, fino vidim isprekidanu dam zmigavac za preticanje, zatim dam zmigavac da se vratim nazad u traku, on neda krene ubrzavati, i hajd ja zakocim i stanem opet iza njega, upalim duga sviram, do slijedece isprekidane, onda ga ispalim pod punim gasom, nije ni skontao da sam ga prestigao. sto ti je TDI
-
mefistofilis
#3167 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
skoro svaki dan prodjem tuda i svaki put se iznerviram, mada mi je jako interesantno vidjeti kako ljudi pored mene koce jer ne smiju uporedo sa mnom sici niz tu "improvizaciju".bitanga_sa_otesa wrote:nerviraju me debili koji naprave kilometarsku kolonu ispod stupske petlje od ilidze prema gradu ,jer zaboga moraju vozit 2 km/h dok se penju uz ono sranje i uz to jos od dvije trake naprave jednu jer ih je strah mimoic se s nekim
jos nesto:
nije za nas nista. za nas su zaprezna kola i kolski put i vozdra.
ja jucer na stupu, autopijaca i lole napravile parking na onoj cesti sto ide od dzamije prema onoj radnji sa protekt gumama i tako stvorile guzvu. al haj, nista neobicno za nase selo.
al u tome svemu dolazi kabadahija sa g klasom koja je parkirana na cesti i da ne bi molim te lijepo stajao u koloni pope se na onaj "zeleni trotoar" (sto dijeli buduci autoput, jel) i fino izgaza tek zasadenu travu jer je morao dva puta motati.
cak su mu i posjetitelji autopijace psovali sta god su stigli
- bitanga_sa_otesa
#3168 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
prodjem ja vise puta dnevno ...ne kontam koliki moron trebas bit da ne znas gabarite svog auta i nemas osjecaj za prostor...
morona nije malo ...jedno 93%....
morona nije malo ...jedno 93%....
- sema911s
#3169 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kako sam neku hanumu prepao u subotu na tom stupskom improviziranom prelazu,., sluzbeni tiguan,. i ona se ko fol penje cuva clia a ja nekako kabadahiski,.,. opa pa malo na nju a malo upravio,. jesam ja brzo sto je je vozio,. ali njen izraz lica, ko malo dijete kada se ukaki pa nezna kako da prijavi da nema pelene,. stize me na hifi kaze gospodine polako preko prelaza prepali ste me,. a sto je zbog njenog clia kolona se otegla do hadzica to je brigaa
- fidoremilienko
#3170 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ko vam je kriv kad vozate kante od automobila. Nekome ko je skupo platio auto nije u interesu da 50 km/h nalijeće na 10 cm beton koji je jasno izražen, naročito u lijevoj traci.
Mene nerviraju takvi kao vi, koji sviraju i ne kontaju da gužva nije zbog toga što neko smanji sa 50 na 30, već zbog toga što je kapacitet gradske magistrale prekucan.
Mene nerviraju takvi kao vi, koji sviraju i ne kontaju da gužva nije zbog toga što neko smanji sa 50 na 30, već zbog toga što je kapacitet gradske magistrale prekucan.
-
mefistofilis
#3171 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
odvadi malo, beton nije nista veci od prosjecnog sahta duz cijele glavne saobracajnice, i ne nalijece se 50 ali se vala ne vozi ni prvom.fidoremilienko wrote:ko vam je kriv kad vozate kante od automobila. Nekome ko je skupo platio auto nije u interesu da 50 km/h nalijeće na 10 cm beton koji je jasno izražen, naročito u lijevoj traci.
edit: u saobracaju ne sviram nikad, ali nikad
- sema911s
#3172 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
drug u 6 sati ujutro,. vozis se glavnom 30-40kmh,. i dodjes do uskog grla i ti usporis za 27kmh,.,na najgorem mogucem mjestu,., i ja imam privatna kola i cuvam ih ko oci u glavi(nevozim se kuda trola pici grbavicom jer je los put, oko kasarne ramiz salcin i te lose ceste)fidoremilienko wrote:ko vam je kriv kad vozate kante od automobila. Nekome ko je skupo platio auto nije u interesu da 50 km/h nalijeće na 10 cm beton koji je jasno izražen, naročito u lijevoj traci.
ali ako moze 60koliko je ogranicenje sto da ne jos ako nema nikoga na cesti,., pa misa mu ako se popenjes tockovima preko prepreke nemoras da gulis tih 6kmh ocekujuci da ces naici na istu opet jer je juce nije bilo,. i ako je onaj ispred tebe usporio ko i ti(a prosli set taj cudni objekat) i on ode ko govna niz cijev sto ti nebi ubrzo malko da i ovi iza tebe se pomaknu malo jer niko nije u 06h izasao da se vozika i kruza oko vjecnice 80, i slicno kako vec onaj opjeva
- bitanga_sa_otesa
#3173 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nek si nam se pohvalio da imas nov auto.....kantu vozis ti cim ne mozes naletit 50 km/h da ti ne bi sta otpalo,sviram i sviracu uvijek takvima zbog kojih je guzva i koji prave guzvu.GUZVA JE ZBOG DEBILA KOJI NE ZNAJU VOZITI I NEMAJU OSJECAJA PREMA DRUGIM UCESNICIMA U SAOBRACAJU VEC SAMO GLEDAJU SEBE .fidoremilienko wrote:ko vam je kriv kad vozate kante od automobila. Nekome ko je skupo platio auto nije u interesu da 50 km/h nalijeće na 10 cm beton koji je jasno izražen, naročito u lijevoj traci.
Last edited by bitanga_sa_otesa on 15/09/2014 14:24, edited 1 time in total.
- lua
#3174 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jučer se vozim kući i skrećem u jednu manje prometnu ulicu gdje je parkirano auto. I kako ja skrećem onaj komad budale u parkiranom autu stade na gas i ubaci se ispred mene. Da nisam zakočila naglo raznijela bih mu vozilo. Dakle: a) obzirom da mu je vozilo u stadiju raspada možda je čekao samo da ga neko klepi i da uzme koji dinar, ili b) toliko ga je ispizdila činjenica da je žensko za volanom da je njegov hemeroidni kurko proradio i da mi je naprosto morao uletjeti u putanju.
Kako god, nema baš puno normalnih ljudi u vozilima u ovom gradu
Kako god, nema baš puno normalnih ljudi u vozilima u ovom gradu
- insomnia78
#3175 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A kako mislis da ce uzeti koji dinar ako je kriv?
Jos ce izgubiti bonus kod osiguranja
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Jos ce izgubiti bonus kod osiguranja
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk