FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3151 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Mikelanđelo wrote:Ona bi da na Fejsu gleda Svjetsko prvenstvo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Ja mogu ruku dati da ona radi za njega, ili joj je to nedosanjani san. Džaba je ćoravom namigivati.
BIće da je oboje i radim tamo i nedosanjani san. Sve si u pravu i sa ovim da je ćoravom džaba namigivati, a zasljepljenom još uzaludnije.
van helsing

#3152 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

Jah,eto bolje je gledati na BhT-u nego na Face tv. Kvalitet slike,komentatori,gosti..ma u svemu je bolji BHT koji usput kao drzavna tv kuca su jedni od rijetkih koji nemaju signal na satelitu. A i dok su ga imali,bili su izlozeni raznim vicevima na sat.forumima zbog kvalitetne slike. Plus sam kupio sat.karticu da bi se nakon mjesec dana ugasio signal na satelitu. Nikad mi nisu vratili novac,niti se udostojili bar poslati email sa nekim objasnjenjem. Plus rtv taksa. Muzu nas,muzu budzet. U domenu naucne fantastike je uraditi prenos gostujuce utakmice nasih fudbalskih klubova kada nastupaju u evropi. Pa cak je bilo slucajeva da nisu bili u stanju prenositi ni utakmice sa Koseva,pravdajuci se jadnim saopstenjima kako su klubovi trazili astronomske cifre za to . Jadno. Bijedno. Zalosno. Face tv je to odradila. Privatna tv kuca koja je jos uvijek u povojima. Hvala im. Marjanu sugerisat da bude onaj Marjan kakav je bio na SportKlubu i to je to.
Elem,mozda se varam,ali mnogima je cilj,kako na ovoj temi,tako i na drugima,da sve ono sto je probosanski orijentirano treba popljuvat. Zalosno.

Tapatalk 2
iamx

#3153 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by iamx »

Evo gledam satelitski signal, nije mi zakljucano nista, hoce li to abd ostati tako i veceras dok bude utakmica?
van helsing

#3154 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

Navodno 01.11. pocinje kodiranje.

Tapatalk 2
Chuckie

#3155 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Upravo poruka na satelitu da Face poklanja danas otvoren program! Yes.
luckylaka

#3157 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

van helsing wrote:Jah,eto bolje je gledati na BhT-u nego na Face tv. Kvalitet slike,komentatori,gosti..ma u svemu je bolji BHT koji usput kao drzavna tv kuca su jedni od rijetkih koji nemaju signal na satelitu. A i dok su ga imali,bili su izlozeni raznim vicevima na sat.forumima zbog kvalitetne slike. Plus sam kupio sat.karticu da bi se nakon mjesec dana ugasio signal na satelitu. Nikad mi nisu vratili novac,niti se udostojili bar poslati email sa nekim objasnjenjem. Plus rtv taksa. Muzu nas,muzu budzet. U domenu naucne fantastike je uraditi prenos gostujuce utakmice nasih fudbalskih klubova kada nastupaju u evropi. Pa cak je bilo slucajeva da nisu bili u stanju prenositi ni utakmice sa Koseva,pravdajuci se jadnim saopstenjima kako su klubovi trazili astronomske cifre za to . Jadno. Bijedno. Zalosno. Face tv je to odradila. Privatna tv kuca koja je jos uvijek u povojima. Hvala im. Marjanu sugerisat da bude onaj Marjan kakav je bio na SportKlubu i to je to.
Elem,mozda se varam,ali mnogima je cilj,kako na ovoj temi,tako i na drugima,da sve ono sto je probosanski orijentirano treba popljuvat. Zalosno.
:thumbup:

Tapatalk 2
:thumbup:
Zagor te-nej

#3158 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Zagor te-nej »

jel moguće da ova retardirana TV sa debilom senadom i marjanom prenose ovako važnu utakmicu
pa pola stanovništva u BH nema ni kablovsku ni intenrnet da bi mogli pratit
sramota, što se ovakvim degenskim kućama daje da prenose tako nešto
i opet će cijelu utakmicu postavljat retardirane reklame po cijelom ekranu,
to i jeste jedini cilj debila, reklamiranje i kupljenje para po tom osnovu

debil senad i debilna tv kuća probosanski !?!?!!?!'

i 80% stanovništva i nema lcd tv sa HD rezolucijama, tako da ih kurac puca što se prenosi kao HD radi 10% onih koji toimaju
važan je signal i pokrivenost
a tu su BHT i FTV sa zemaljskom-antenskom mrežom najjača
žao mi ljudi koji neće radi ovih debila moći gledat utakmicu
lik5

#3159 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lik5 »

Zagor te-nej wrote:jel moguće da ova retardirana TV sa debilom senadom i marjanom prenose ovako važnu utakmicu
ti kao da si pao s marsa,pa citave kvale su prenosili sa gostovanja,kupili ljudi fino prava i prenose.trziste je to,ko dadne vise ima prava.a i imaju bolju sliku nego bht.ne brini se sljedece kvale i svijetsko samo ce prenosit bht.za koje odmah obezbijedi crnobijeli tv marke rudi cajevac.
a i bht tokom tekme stavlja one debilne reklame preko pola ekrana.to nigdje nema
KatarinaKosaca

#3160 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Zagor te-nej wrote:jel moguće da ova retardirana TV sa debilom senadom i marjanom prenose ovako važnu utakmicu

i 80% stanovništva i nema lcd tv sa HD rezolucijama, tako da ih kurac puca što se prenosi kao HD radi 10% onih koji toimaju
Prvi bold: Ko daje ? I kako "daje"?
Drugi bold: Po kojem drugom osnovu se mogu kupiti pare u privatnom mediju nego reklamiranjem?

Nego,upravo je počeo je specijalni program na Face tv, predobro.. diže adrenalin i čini Bosance i Hercegovce sretnim. :bih: :bih:
karanana

#3161 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ovo je privatna televizija koja je iz svog dzepa i mozda kroz kredite platila za ove prenose i sve popratne troskove. i sad treba da bude bez ijedne reklame i da to bude senadova sadaka za nas?
a kad bht baca na pola ekrana traktore, motorne pile to nije problem iako im mi i bez reklama dajemo 45 miliona godisnje?
Zagor te-nej

#3162 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Zagor te-nej »

lik5 wrote:
ti kao da si pao s marsa,pa citave kvale su prenosili sa gostovanja,kupili ljudi fino prava i prenose.trziste je to,ko dadne vise ima prava.a i imaju bolju sliku nego bht.ne brini se sljedece kvale i svijetsko samo ce prenosit bht.za koje odmah obezbijedi crnobijeli tv marke rudi cajevac.
a i bht tokom tekme stavlja one debilne reklame preko pola ekrana.to nigdje nema
eto treba ugodit manjini od 20% koja imalcd TV naspram 80% BH građana sa "običnim" TV
na običnom TV je bolja slika na BHT nego na lcd, to je istina,radi čega, ne znam
ali ja uopšte nisam impresioniran ni HD-om, postoji kašnjenje slike i "zamrzavanje" pri naglim pokretima kamere
dotle to nekad zna biti iritantno da mi je čak bolja klasična slika na BHT ili FTV na običnom TV (imam isto veliki ekran) nego na lcd sa HD prenosom
KatarinaKosaca

#3163 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Zagor te-nej wrote:eto treba ugodit manjini od 20% koja imalcd TV naspram 80% BH građana sa "običnim" TV
na običnom TV je bolja slika na BHT nego na lcd, to je istina,radi čega, ne znam
ali ja uopšte nisam impresioniran ni HD-om, postoji kašnjenje slike i "zamrzavanje" pri naglim pokretima kamere
dotle to nekad zna biti iritantno da mi je čak bolja klasična slika na BHT ili FTV na običnom TV (imam isto veliki ekran) nego na lcd sa HD prenosom

:-) :-) :-) :-) Šta reći
Chuckie

#3164 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Zagor te-nej wrote:
lik5 wrote:
eto treba ugodit manjini od 20% koja imalcd TV naspram 80% BH građana sa "običnim" TV
Jesi siguran da gledas HD? Koji prijemnik imas? :)
karanana

#3165 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

udara dj krmak. sav sam se najezio. isti thompsonja.
Zagor te-nej

#3166 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Zagor te-nej »

Chuckie wrote:
Jesi siguran da gledas HD? Koji prijemnik imas? :)
Sony Bravia
valjda znamrazliku između HD slike kao što je na discovery i ne HD kao većina ostalih
Chuckie

#3167 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Sony bravia je tv.

Čime dovedeš FaceTv na tv? FaceTv se na satelitu emituje u SD rezi kao i na vecini kabl operatera.
Zagor te-nej

#3168 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Zagor te-nej »

glupa pitanja
kablovska je u pitanju i sve je povezano po PS-u
digitalni signal
KatarinaKosaca

#3169 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Zagor te-nej wrote:glupa pitanja
digitalni signal
Nešto ti nije u redu ako je tako kako kažeš. Meni je slika kao mlijeko..i razlika je drastična kad je hd u pitanju. Ostale kanale kad okrenem , naročito tvoj javni servis kao da je sivilo u odnosu na ovo.
Chuckie

#3170 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Zagor te-nej wrote:glupa pitanja
digitalni signal
Nisu glupa pitanja, glupi su odgovori. Stavi info kanala.

Neko ko kaze da je bolja SD slika na CRTu od HD na flat panelu vecih dimenzija ne moze se uzeti za ozbiljno.
KatarinaKosaca

#3171 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

6 studija u funkciji. Svaka čast :thumbup: Ambiciozno i teško za uraditi uživo.
Zasita hvala Face tv za ovo divno popodne koje dobivamo besplatno. :bih: (provajdera i onako plaćamo)
Nuken

#3172 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nuken »

KatarinaKosaca wrote:6 studija u funkciji. Svaka čast :thumbup: Ambiciozno i teško za uraditi uživo.
Zasita hvala Face tv za ovo divno popodne koje dobivamo besplatno. :bih: (provajdera i onako plaćamo)
Čuj 6 studija.Majko mila pa nisu ovo 80te prošlog vijeka kada je to bilo SF.U današnje vrijeme je to vrlo lako za izvesti.
P.S. kakva im je ono kamera u glavnom studiju.Isto da su stavili ono za video nadzor
TRENT

#3173 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TRENT »

Kod mene nema vise Face tv HD- :roll:
KatarinaKosaca

#3174 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Nuken wrote:Čuj 6 studija.Majko mila pa nisu ovo 80te prošlog vijeka kada je to bilo SF.U današnje vrijeme je to vrlo lako za izvesti.
P.S. kakva im je ono kamera u glavnom studiju.Isto da su stavili ono za video nadzor
Tehnički nisu 80-te. Raditi parelelno 6 studija uživo je ambiciozno i za svaku pohvalu.
van helsing

#3175 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

Daj mi taj tv na kojem je dobra/bolja slika na BHT da ga pojedem.

Tapatalk 2
Locked