La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#3151 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by BHF_Manijak »

Joj price, ja kontam doveli Kokea jebo te. :mrgreen: Pa nije BiH da je jos uvijek talenat sa 21. godinom. :mrgreen: Mislim da je takav kako pricate, dobio bi vise od ovih hiljadu minuta u 23 utakmice, malo mi je nelogicno.
todd_smith

#3152 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Joj price, ja kontam doveli Kokea jebo te. :mrgreen: Pa nije BiH da je jos uvijek talenat sa 21. godinom. :mrgreen: Mislim da je takav kako pricate, dobio bi vise od ovih hiljadu minuta u 23 utakmice, malo mi je nelogicno.
Pa ako pratis ove mladje u La Ligi, mali je definitivno najveci dragulj njihove skole od Torresa jos. Jebe ga to sto njegov stil igre nije uopce onaj kakav Cholo igra tj fizicki, grub, pressing box to box...lik je vise poput Inieste, mislim kada bi poredili danas to je nekako najblizi poredak. Najbolje igra 10tku, koja u Atleticu trenutno i nema neku znacajnu ulogu.

U Borrusiji ce igrati iza aubameyanga najvjerovatnije dok ce Gundogan igrati dublje a Henrik i Reus sa strane, po svemu sudeci meni ovo najjaci transfer ove zime ako uspije
tzipiripi

#3153 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

kory_galaktikos wrote:e svasta, napravise od messi-a poslanika ccc
ok mozda nije udarao protivnickog igraca u guzicu, ali je zato udarao po nogama, udarao laktovima, gurao, glavama udarao, gadjao navijace, simulirao ali i pljuvao protivnicke igrace sto je meni onako bas odvratno i to mu je po meni bas onako crna mrlja.. znaci odprilike sve isto kao i ronaldo ili cak i vise
eto uzivaj :D

https://www.youtube.com/watch?v=P3d3PvlvhUI
Ovo ti ni CRova mati ne bi povjerovala :lol: U rangu one da Messi daje pare Izraelu za oružje :lol:
kory_galaktikos

#3154 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by kory_galaktikos »

e cuj sad su crveni kartoni neki reper, kakvih sve gluposti ovdje mozes vidjeti :zid:
odjednom su npr roy keane ili zidane tarabe igraci e svasta
ti ako ovaj video ne zelis pogledati nije moj ili neciji drugi problem, ne moze te niko natjerat da otvoris malo okice i gledas.. najlakse je sjedit i sa masom pljuvat pravit se hadzija
sizifinho

#3155 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by sizifinho »

Messi je za Ronalda hadžija. To se davno ispostavilo. Niko nije ni rekao da je Messi nekakav obećani mesija, i on je od krvi i mesa. Pljunuo, nabio loptu u navijače, gurnuo lika, kucnuo ga glavom - sve te tamne "fleke" njegove karijere mogu stati u 3-4 minute klipa. Ronaldo sa svojim avanturama ne bi ni 10 minuta bilo dovoljno.
Point.

#3156 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Point. »

Kad realovci brane neodbranjivo. Ronaldo je vazda bio placipicka i ovim udaranjima u zadnje vrijeme dokazuje da je i pakas.
tzipiripi

#3157 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

kory_galaktikos wrote:e cuj sad su crveni kartoni neki reper, kakvih sve gluposti ovdje mozes vidjeti :zid:
odjednom su npr roy keane ili zidane tarabe igraci e svasta
ti ako ovaj video ne zelis pogledati nije moj ili neciji drugi problem, ne moze te niko natjerat da otvoris malo okice i gledas.. najlakse je sjedit i sa masom pljuvat pravit se hadzija
Kao što rekoh ni mati Cristianova ne bi popušila što neki od vas vjeruju, Ako stvarno vjeruju, ako nas samo ne trolaju :lol: :lol:
kory_galaktikos

#3158 Re: Spanska liga ( Primera División )

sizifinho wrote:Messi je za Ronalda hadžija. To se davno ispostavilo. Niko nije ni rekao da je Messi nekakav obećani mesija, i on je od krvi i mesa. Pljunuo, nabio loptu u navijače, gurnuo lika, kucnuo ga glavom - sve te tamne "fleke" njegove karijere mogu stati u 3-4 minute klipa. Ronaldo sa svojim avanturama ne bi ni 10 minuta bilo dovoljno.
bravo, upravo je to bit ove "rasprave"
ti ponistavas te kako si nazvao tamne fleke messi-a kojih svakako ima, aili ronaldove su iako iste dosta jace, grublje, losije
znaci sve je to subjektivno misljenje, hvala pozdrav zivio :thumbup:
Crvena Tifoza

#3159 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Crvena Tifoza »

Point. wrote:Kad realovci brane neodbranjivo. Ronaldo je vazda bio placipicka i ovim udaranjima u zadnje vrijeme dokazuje da je i pakas.

Oni ga samo 'instiktivno' brane.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3160 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Crvena Tifoza wrote:
Point. wrote:Kad realovci brane neodbranjivo. Ronaldo je vazda bio placipicka i ovim udaranjima u zadnje vrijeme dokazuje da je i pakas.

Eh, svi mi instiktivno branimo.
I Messi kad ne pruzi djetetu ruku, kad okrene glavu....ma nije to ba, to je fotosop :mrgreen:
A vidis, meni je to gore od bilo cega sto se desi na terenu.
Crvena Tifoza

#3161 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:
Crvena Tifoza wrote:

I Messi kad ne pruzi djetetu ruku, kad okrene glavu....ma nije to ba, to je fotosop :mrgreen:
Jesam li rekao svi? Meni je žao što si sam sebe ubrojao u tu grupu, jer te smatram kao objektivnog navijača/simpatizera RM.

Dao je Messi malcu dres preko vikenda pa mediji nisu tome pridavali veliku pažnju.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3162 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Crvena Tifoza wrote:
Tomahawk11 wrote:
Crvena Tifoza wrote:

Jesam li rekao svi? Meni je žao što si sam sebe ubrojao u tu grupu, jer te smatram kao objektivnog navijača/simpatizera RM.

Dao je Messi malcu dres preko vikenda pa mediji nisu tome pridavali veliku pažnju.
Cim klix pise o tome....

http://www.klix.ba/sport/nogomet/messi- ... /160126055

A da drugi ne pisu....

Vidi, da se razumijemo, svi nekad imaju zutu minutu, pa tako i Messi, moguce da u tom momentu nesto nije bio u vinklu i desilo se. Mediji jedva cekaju tako nesto, to je vijest jbg. Isto kao i ovo sa djecom iz Palestine, Sirije, zemljotresom pogodjenih zemalja i sl. I onda idu CR, Messi, daju dresove, kuce, pomazu da pocnu trenirati negdje....svaka cast. Al se od toga prave senzacije, mediji to jedva cekaju.

Sto se tice instiktivnog branjenja....svi smo mi na neki nacin subjektivniji prema onom sto nam je blize. Ja se, ipak, trudim da budem sto objektivniji kad je u pitanju ono sto mi je blize. Zabrljao si, jbg, pa ne mogu te braniti zbog tog. Ako nesto ne valja - ne valja, peri ga ti koliko hoces.
A s druge strane, kad vidim perionu od strane protivnickog tabora, a kod njih sve sjajno....e tog ne mogu.
sizifinho

#3163 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by sizifinho »

Pa jbg, ko kad je Messiju jedina tamna tačka kad je okrenuo glavu od malca, pa se to jedva dočekalo da se ispriča. Sjećam se i šupljih gdje je Messi čekao Murinja na terenu, psovao mu, pljuvao ga.
Mislim bla bla, ko kaže da je IJEDAN fudbaler (sem xavija, inieste, casillasa, i vjerovatno sam zaboravio još tako nekog finog) cvjećka, nije objektivan, ali također kad neko opravdava Ronaldovo ponašanje razmažene dive (čitaj plačipizde) na terenu činjenicom da i messi ima svojih trenutaka... moram se zapitat jel taj dobar u glavu

Od objektivnih realovaca to je jedini ovaj Zagor-Tomahawk i to je to.
A kori.. znamo mi korija i njegove provale. Prošle godine je lik spammao temu (barcinu) dok je barca bila u krizi, i onda kad je krenuo uspon lik nestao i na temi reala i na temi barce. Toliko o njemu.
kory_galaktikos

#3164 Re: Spanska liga ( Primera División )

sizifinho wrote:Pa jbg, ko kad je Messiju jedina tamna tačka kad je okrenuo glavu od malca, pa se to jedva dočekalo da se ispriča. Sjećam se i šupljih gdje je Messi čekao Murinja na terenu, psovao mu, pljuvao ga.
Mislim bla bla, ko kaže da je IJEDAN fudbaler (sem xavija, inieste, casillasa, i vjerovatno sam zaboravio još tako nekog finog) cvjećka, nije objektivan, ali također kad neko opravdava Ronaldovo ponašanje razmažene dive (čitaj plačipizde) na terenu činjenicom da i messi ima svojih trenutaka... moram se zapitat jel taj dobar u glavu

A kori.. znamo mi korija i njegove provale. Prošle godine je lik spammao temu (barcinu) dok je barca bila u krizi, i onda kad je krenuo uspon lik nestao i na temi reala i na temi barce. Toliko o njemu.
ja spamao temu barse ?? nemoj ba dzaba pricat gluposti izmisljat ne znam zbog cega
eto bas sam nestao zbog barse na forumu, jbt koliko vi shvatate ovaj forum ozbiljno to nije humano
vidis neko ima i realni svijet, probleme i neka desavanja ne samo bit mangup preko tastature ;)
al izvini necu ti vise spominjat mesiku vidim jarane kao da ti je tetak, ne mozes ga spomenut kako treba, nevjerovatno
i ja na vasoj temi jedino vidim skenderiju kao normalnog lika, i lika sa kojim se i moze o necemu "diskutovt" pa nikad nisam vrijedjao vas ostale, pisite kako hocete sta vam ja mogu
sizifinho

#3165 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by sizifinho »

ma spammao je, nismo mogli od tebe ući na nju.
Al hajd,dobro ti si upravu, nisi spammao :D

a skenderija je za tebe beg, u pravom smislu te riječi. Malo je objektivnih ljudi.
Nije meni što mesija diraš jebe mi se za njeg. Meni ni u džep ni iz džepa, već što si ti neobjektivan. To je druga stvar.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3166 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

sizifinho wrote:Pa jbg, ko kad je Messiju jedina tamna tačka kad je okrenuo glavu od malca, pa se to jedva dočekalo da se ispriča. Sjećam se i šupljih gdje je Messi čekao Murinja na terenu, psovao mu, pljuvao ga.

Raul :)
Distortion

#3168 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Distortion »

Espanjol opet skino gace u Madridu :mrgreen:

Nisam pratio utakmicu, jedino sto sam vidio je penal nad Ronaldom koji je bas ofirno napravljen...i da, opravdano dosudjen :-D
Ronaldo dao 8 golova ove sezone Espanjolu, to je 42% od ukupnog broja postignutih golova pve sezone.
Last edited by Distortion on 31/01/2016 23:25, edited 1 time in total.
skenderija04

#3169 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by skenderija04 »

Sad izlazi vijest da ce Jackson Martinez u United, a da Atletico vraca Diega Costu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meni sumnjivo ali eto, napisano je
tzipiripi

#3170 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

Distortion wrote:Espanjol opet skino gace u Madridu :mrgreen:

Nisam pratio utakmicu, jedino sto sam vidio je penal nad Ronaldom koji je bas ofirno napravljen...i da, opravdano dosudjen :-D
Ronaldo dao 8 golova ove sezone Espanjolu, to je 42% od ukupnog broja postignutih golova pve sezone.

Osim tih protiv Espanyola, CR je u 22 utakmice imao tri puta po dva gola i u pet utakmica pogađao po jednom. U 12 utakmica nije postigao niti jedan.
U tih 12 utakmica Real je odigrao 5 nerješenih i imao 3 poraza. :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3171 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Velkoski »

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#3172 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Ma ovi iz Valensije nisu normalni. Covjek je sam rekao da ne planira biti trener na duze staze, a oni ga doveli da nesto popravi :-)
Rezultati ocajni, ovo je samo potvrda.
dinty2

#3173 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by dinty2 »

Tomahawk11 wrote:Ma ovi iz Valensije nisu normalni. Covjek je sam rekao da ne planira biti trener na duze staze, a oni ga doveli da nesto popravi :-)
Rezultati ocajni, ovo je samo potvrda.
englez i primera :-)
Šveđanin

#3174 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Šveđanin »

Vallecas uzvraca udarac!

Ajmo ka opstanku!

LSD

#3175 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by LSD »

Eminentni "strucnjak" sa Sky Sporta Neville nemilosrdno tjera Valenciju prema Segundi :lol: :lol:
a ljudi ove godine igrali LP :-)
Post Reply