Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dita von teese
#3151 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobro, de, ne morate mi crtat, vas dvije, skontala sam.

- dita von teese
#3152 Re: Vasa najgora date iskustva :P
generacija77 wrote:Pa mislimo, da li bi sada bjezala od njega kad ga vidis?U mom slucaju su oni djecaci iz skole, koji su bili losiji ucenici i nimalo slatki, postale "prave lafcine".
Sad priznajem da nista ne kontam.
-
generacija77
#3153 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sad ti ne bi bjezala od njega, ali posto ima curu... 
- ZV Keli
#3154 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Taman pomislim neko se opet zeznuo pa izasao sa nekim i da prepricava dogodovstine kad ono vi opet kao lesinari oko ditte
Sreca pa prvo pogledah zamalo da odem prvo kokice napraviti.. 
- dita von teese
#3155 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ZV Keli wrote:Taman pomislim neko se opet zeznuo pa izasao sa nekim i da prepricava dogodovstine kad ono vi opet kao lesinari oko ditte![]()
Sreca pa prvo pogledah zamalo da odem prvo kokice napraviti..
Ne da se Dita.
A tooo jeee.generacija77 wrote:Sad ti ne bi bjezala od njega, ali posto ima curu...
Treba mi malo vise vremena dok skapiram tvoju logiku, generacijo77.
-
sha_ba
#3156 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa kakav je???

- alijagoro
#3157 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bas je lik izradio,mogu zamisliti osjecaja u trenutku kad je rekao da ima curu i to u nekoj maloj kafanici.
-
sha_ba
#3158 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dobro si.... haj znaj jel lance oko vrata imaom@m@ wrote:nece da kazesha_ba wrote:pa kakav je???![]()
vrluda
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
- thekupus
#3160 Re: Vasa najgora date iskustva :P
generacija77 wrote:Pa mislimo, da li bi sada bjezala od njega kad ga vidis?U mom slucaju su oni djecaci iz skole, koji su bili losiji ucenici i nimalo slatki, postale "prave lafcine".
jeste, inace prave lafcine su oni sa napucanim golfovima iz koji tresti stoja, ceca ili slicno, koji ce pokusati da se potuku na svakom semaforu kad im neko zatrubi sto se ubacuju bez ikakvog reda, pljunuti kroz prozor obavezno. Hodaju sa pederusama u kojima je obavezno pistolj. LAFCINE
- dita von teese
#3161 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jos cu samo ovo reci na temu: momak je ok sto se tice manira i izgleda. Dijametralno suprotan onoj slici koju imate u glavi. Prije bi se moglo reci da je krhke i njezne gradje, pa cak, moje konstitucije, moje visine. Njeznih ruku, koje sigurno nisu drzale tegove u rukama, vec nesto mnogo suptilnije od toga. Cijeli zivot je bio takav. Kulturan, vaspitan. Nije celav, ima normalnu kosu, ne vozi bijesno auto, ne tresti mu muzika (za sve ove pravce koje ste nabrojali vjerovatno nije ni cuo). Ali eto, imali smo taj gaf na tom izlasku, bilo proslo, next, please!
- htcxone
#3162 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma meni je malo bezze sto sam ti ono napisao...
mislim da je ok dati svakome priliku, mozda osobe se mogu promjeniti, ili ... ko će znati...
ja sam bio u razredu sa jos par njih najveći "šejtan", otac me par puta htio izbaciti iz kuce
bukvalno, a onda nekad oko 21. godine zaokret u glavi, sve se promjenilo... naravno , pratit te jos par godina ta "reputacija" ...
hocu reci da se i on mogao promjeniti godinama, i da je ok sto si dala sansu... on je to uprskao ito ono baš
jbg
ima njih jos a vazda se nadamo da je NEXT ujedno i LAST
mislim da je ok dati svakome priliku, mozda osobe se mogu promjeniti, ili ... ko će znati...
ja sam bio u razredu sa jos par njih najveći "šejtan", otac me par puta htio izbaciti iz kuce
hocu reci da se i on mogao promjeniti godinama, i da je ok sto si dala sansu... on je to uprskao ito ono baš
ima njih jos a vazda se nadamo da je NEXT ujedno i LAST
- respo
#3163 Re: Vasa najgora date iskustva :P
evo ja sam sljedeci da idemo na kafu imam sve manire a i suptilne stvari drzim u rukamadita von teese wrote:Jos cu samo ovo reci na temu: momak je ok sto se tice manira i izgleda. Dijametralno suprotan onoj slici koju imate u glavi. Prije bi se moglo reci da je krhke i njezne gradje, pa cak, moje konstitucije, moje visine. Njeznih ruku, koje sigurno nisu drzale tegove u rukama, vec nesto mnogo suptilnije od toga. Cijeli zivot je bio takav. Kulturan, vaspitan. Nije celav, ima normalnu kosu, ne vozi bijesno auto, ne tresti mu muzika (za sve ove pravce koje ste nabrojali vjerovatno nije ni cuo). Ali eto, imali smo taj gaf na tom izlasku, bilo proslo, next, please!
- Mračajski proto
#3164 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma sve joj mogu oprostiti, al' onaj ružni akcent nikada! Kol'ko se ovih studentica iz drugih gradova u Sarajevo doselilo, više ne možeš upoznati neku domaću u ovom gradu. Kad progovori, stid me da me neko čuje da sam s njom.
A kakva nam vremena dolaze, rječnik ovih naših će se sastojati od: ''Kume, kralju, arane, brata mi, sestre mi, nisam oca mi, stare mi.'' Jok ja, s takvim djevojkama, ne. 
- ultima_palabra
#3165 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jesu li i ostatak FGR-a ksenofobi ili si samo ti takav ispao?Sarajevo_Grad wrote:Ma sve joj mogu oprostiti, al' onaj ružni akcent nikada! Kol'ko se ovih studentica iz drugih gradova u Sarajevo doselilo, više ne možeš upoznati neku domaću u ovom gradu. Kad progovori, stid me da me neko čuje da sam s njom.A kakva nam vremena dolaze, rječnik ovih naših će se sastojati od: ''Kume, kralju, arane, brata mi, sestre mi, nisam oca mi, stare mi.'' Jok ja, s takvim djevojkama, ne.
- Mračajski proto
#3166 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zaobiđi me, živ bio.
-
Mr. Brightside
#3167 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i bolje je da te zaobilaze..
- thekupus
#3168 Re: Vasa najgora date iskustva :P
to, to, samo nastavite, sjebite nam temu 
- snaga_znanja
#3169 Re: Vasa najgora date iskustva :P
S'a mai metropola...Sarajevo_Grad wrote:Ma sve joj mogu oprostiti, al' onaj ružni akcent nikada! Kol'ko se ovih studentica iz drugih gradova u Sarajevo doselilo, više ne možeš upoznati neku domaću u ovom gradu. Kad progovori, stid me da me neko čuje da sam s njom.A kakva nam vremena dolaze, rječnik ovih naših će se sastojati od: ''Kume, kralju, arane, brata mi, sestre mi, nisam oca mi, stare mi.'' Jok ja, s takvim djevojkama, ne.
- mrtva kokoš
#3170 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja opet nailazim na ove domace koje imaju bas takav rijecnik koji se sastoji od: jarane, brata mi, oca mi i sl.Sarajevo_Grad wrote:Ma sve joj mogu oprostiti, al' onaj ružni akcent nikada! Kol'ko se ovih studentica iz drugih gradova u Sarajevo doselilo, više ne možeš upoznati neku domaću u ovom gradu. Kad progovori, stid me da me neko čuje da sam s njom.A kakva nam vremena dolaze, rječnik ovih naših će se sastojati od: ''Kume, kralju, arane, brata mi, sestre mi, nisam oca mi, stare mi.'' Jok ja, s takvim djevojkama, ne.
- Mračajski proto
#3171 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Maxice, trenerka? Bubreg preko ramena?
Oni što na dejt dođu sa kacigom u rukama, a izađu iz tramvaja četvorke. 
- madFlava
#3172 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ElitaSarajevo_Grad wrote:Ma sve joj mogu oprostiti, al' onaj ružni akcent nikada! Kol'ko se ovih studentica iz drugih gradova u Sarajevo doselilo, više ne možeš upoznati neku domaću u ovom gradu. Kad progovori, stid me da me neko čuje da sam s njom.A kakva nam vremena dolaze, rječnik ovih naših će se sastojati od: ''Kume, kralju, arane, brata mi, sestre mi, nisam oca mi, stare mi.'' Jok ja, s takvim djevojkama, ne.
Cini mi se da pola sarajlija prica tako , kume kralju,haveru ocam etc , sta ocekujes da hanume budu kulturnije
- MedenoSrce
#3173 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mrtva kokoš wrote:A kakva nam vremena dolaze, rječnik ovih naših će se sastojati od: ''Kume, kralju, arane, brata mi, sestre mi, nisam oca mi, stare mi.'' Jok ja, s takvim djevojkama, ne.
Evo ja ne pricam tako pa me svi pitaju odakle sam i jesam li odrasla "vani"
-
mahalik
#3174 Re: Vasa najgora date iskustva :P
najgore date iskustvo kada je riba mrtva ladna htjela sex a ona ružna ko gabor i nikako moj drugi mozak nije bio u pripravnosti i samo sam je odjebb
- Zatamnjena stakla
#3175 Re: Vasa najgora date iskustva :P
TI si LUD.mahalik wrote:najgore date iskustvo kada je riba mrtva ladna htjela sex a ona ružna ko gabor i nikako moj drugi mozak nije bio u pripravnosti i samo sam je odjebb