http://mojusk.ba/vijesti.php?id=8573
nadat se da ce pjana bit spreman i nedo bog kakve povrede u finalu kupa italije protiv lacija.
bice dobro finale: lacio-roma / pjanic i lulic u jednom od najviceih derbija na svijetu
Moderators: Charuga, Tomahawk11

ma meni to nije normalno .ali eto neko misli drugacije.KvaziExpert wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/nagura ... /091120041gorgonzola wrote:Da ne otvaram temu,ali danas sam se iznenadio kad sam procitao da rep. hrvatske vrsi pripreme u medjugorju? Nikad nisam cuo da neka rep radi pripreme u drugoj drzavi, ili su to oni prisvojili medjugorje? Mislim da bi fs BiH trebao nesto uciniti u vezi ovoga.
Oni su i sloveniju prisvojilikaranana wrote:Hrvatska reprezentacija cesto trenira i u sloveniji u onim nakim toplicama pola sata od zagreba.
sram ih bilo! hajmo u međugorje da ih otjeramo nazad u hrvatskugorgonzola wrote:Da ne otvaram temu,ali danas sam se iznenadio kad sam procitao da rep. hrvatske vrsi pripreme u medjugorju? Nikad nisam cuo da neka rep radi pripreme u drugoj drzavi, ili su to oni prisvojili medjugorje? Mislim da bi fs BiH trebao nesto uciniti u vezi ovoga.
ovo sto radi stimac je cisto pljuvanje u lice bosancima i hercegovcima, prvo nam otima igrace pa se sada priprema kod nas..FUUJ!gorgonzola wrote:Da ne otvaram temu,ali danas sam se iznenadio kad sam procitao da rep. hrvatske vrsi pripreme u medjugorju? Nikad nisam cuo da neka rep radi pripreme u drugoj drzavi, ili su to oni prisvojili medjugorje? Mislim da bi fs BiH trebao nesto uciniti u vezi ovoga.
A tek Austriju?kamen spoticanja wrote:Oni su i sloveniju prisvojilikaranana wrote:Hrvatska reprezentacija cesto trenira i u sloveniji u onim nakim toplicama pola sata od zagreba.
dalmatinku!psy5000 wrote:ma ko je diro dalmatinerka

ja bih rekao 99% i da su to sad utakmice koje ce prelomiti kvalifikacije u nasoj grupiIdemedosumom wrote:Ja se ne bih previse nadao da ce Litvanci dobiti Grke. Ne smijemo se na to oslanjati. Dovoljno smo jaki da sami sebi obezbijedimo prvo mjesto, bez da kalkulisemo kako ce drugi u grupi odigrati.
Mislim da cemo Latviju zgazit s jedno 4-5 dobrih golova.
A sto se tice Grcke, mislim da je najbolje neobazirat se na njih, s njima smo mi zavrsili. Rijesiti Latviju aBd i onda se skoncentrisati protiv Slovacke, jer je taj dvomec ono najteze sto je preostalo u ovim kvalifikacijama (tako ja mislim).
Ako dobijemo i Latviju, pa zatim i Slovacku kod kuce, mislim da ce to bit 90% posla odrađeno
odr0n wrote:Naravno da trebamo "u se i svoje kljuse", ali ne možemo ni kalkulacije ostalih negirati, evo samo u ovom slučaju Litvanaca koji su Slovacima uzeli bodove u oba meča, jako puno nam je to pomoglo jer da su Slovaci pobjedili u ta oba meča, sada bi umjesto 8 imali 12 bodova, te bi kvalifikacije bile neizvjesne do zadnje minute. Mislim da Litvanci u ovoj situaciji imaju kapacitet odigrati X protiv Grka, pobjeda jeste povelik zalogaj, ali protiv uzdrmane ekipe sve je moguće, ni protiv Slovaka im niko nije davao šansu, ali ljudi potvrdiše kapacitet u oba navrata.
Manipulirana?hrle1976 wrote:odr0n wrote:Naravno da trebamo "u se i svoje kljuse", ali ne možemo ni kalkulacije ostalih negirati, evo samo u ovom slučaju Litvanaca koji su Slovacima uzeli bodove u oba meča, jako puno nam je to pomoglo jer da su Slovaci pobjedili u ta oba meča, sada bi umjesto 8 imali 12 bodova, te bi kvalifikacije bile neizvjesne do zadnje minute. Mislim da Litvanci u ovoj situaciji imaju kapacitet odigrati X protiv Grka, pobjeda jeste povelik zalogaj, ali protiv uzdrmane ekipe sve je moguće, ni protiv Slovaka im niko nije davao šansu, ali ljudi potvrdiše kapacitet u oba navrata.
Pa ni Latviji niko nedaje sansu protiv BiH ali ko zna lopta je okrugla i tekma traje 90tak minuta. Iskren da budem pripravne utakmice protiv Alzira, Omana te USA nemaju ne govore nista. A ni ta grupa nije cemu po jacini drigih reprezentacija tako da jacina BiH selekcije je jako manipulirana.
BiH je na nivou Alzira, Omana i USA pa zato igraju sa njima prijateljskeodr0n wrote:Manipulirana?hrle1976 wrote:odr0n wrote:Naravno da trebamo "u se i svoje kljuse", ali ne možemo ni kalkulacije ostalih negirati, evo samo u ovom slučaju Litvanaca koji su Slovacima uzeli bodove u oba meča, jako puno nam je to pomoglo jer da su Slovaci pobjedili u ta oba meča, sada bi umjesto 8 imali 12 bodova, te bi kvalifikacije bile neizvjesne do zadnje minute. Mislim da Litvanci u ovoj situaciji imaju kapacitet odigrati X protiv Grka, pobjeda jeste povelik zalogaj, ali protiv uzdrmane ekipe sve je moguće, ni protiv Slovaka im niko nije davao šansu, ali ljudi potvrdiše kapacitet u oba navrata.
Pa ni Latviji niko nedaje sansu protiv BiH ali ko zna lopta je okrugla i tekma traje 90tak minuta. Iskren da budem pripravne utakmice protiv Alzira, Omana te USA nemaju ne govore nista. A ni ta grupa nije cemu po jacini drigih reprezentacija tako da jacina BiH selekcije je jako manipulirana.Ova nebuloza je otklonjena u meču protiv Grčke, i BiH i Grci su do tog dvoboja bili neporaženi u desetak utakmica, nakon čega je BiH pokazala jačinu koju ti zoveš manipuliranom i razvalila ih.
Latvijicima se nema na kojoj osnovi davati ikakva šansa protiv nas, za razliku od Litvanaca i njihovih izjednačenih duela protiv Slovaka, te demoralisanih Grka nakon meča protiv nas, na osnovu čega se Litvancima protiv Grka može dati šansa za neriješen ishod ili kladioničarski 1X (1,87 kvota).