Zux wrote:Misimovic mi je uvijek bio mozda i najdrazi nas igrac, ali ocito je zasto ga je jedan trener u Bayernu dok je jos tamo igrao zvao sljiva, aludirajuci na njegovu fizicku spremu. On ima 10 kg viska, karijera mu je i silaznoj putanju zbog onog govneta Hagija koji ga je sjebao u Galatasarayu. Jednostavno covjek ne moze igrati punom snagom, a pogotovo ne cijelu tekmu. Svejedno je i takav, nas najbolji igrac kad je rijec o tehnici, zadnjem pasu pa i driblingu. Zato ga je Pape i cuvao s oprezom za drugo poluvrijeme jer trebalo je cvrstine protiv Bjelorusa u prvom poluvremenu. Njegovo ponasanje? Ocito je da on ima problema sa autoritetom. Stao sam na njegovu stranu kad je njega Ciro kreten optuzio za prvu tekmu u Portugalu, ali ipak je bilo ocito da se ovaj na to naljutio kao sujetna tetkica umjesto da je zapeo da pokaze onom klaunu da nije u pravu. Tako i ovo veceras, Pape je 100% postupio ispravno, Misketovo je da igra kako se kaze, to je i napravio, donio nam pobjedu i tu je trebao stati. Golom je dokazao dovoljno.
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mrtva kokoš
#3151 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
- campa_xxx
#3152 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Da su sad gotove kvalifikacije isli bi direktno na prvenstvo

Ali naravno ovo ne treba uzimati za ozbiljno jer slijedecu igramo sa Luxemburgom i ti bodovi se ne racunaju, tako da ce nas skoro svi prestici na ovoj tabeli
a i svakako ako pobjedimo u Francuskoj idemo direktno 

Ali naravno ovo ne treba uzimati za ozbiljno jer slijedecu igramo sa Luxemburgom i ti bodovi se ne racunaju, tako da ce nas skoro svi prestici na ovoj tabeli
- Sasvim_Obican
#3153 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Koju dramu pravite ?! Čekajte da počnu sad portali od svojih "izvora" kupiti ko je šta rekao, kud je ko otišao i šta je ko uradio. Ljudi, slavite pobjedu BiH ! Užarene glave se brzo ohlade... Miske je car, kao i Pape ! Ko od toga pravi dvije suprostavljene strane je budala !
EDIT : Evo, već su počeli
EDIT : Evo, već su počeli
-
jurgen
#3154 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Lulić je konstatno bio na relaciji naš šesnaesterac - protivnički šesnaesterac tako da čovjeka treba razumjeti, ipak je dao sve od sebe, ali umor je učinio svoje.LeftOnly wrote:Nadam se da ce neko ove lude bjeloruse odvesti na doping kontrolu. Sta je ono onako opiceno, k`o da su im
turbo ugradili sve i jednom. Tesko bi onu odbranu probila i Barselona a kamo li onaj nas vecerasnji pokusaj od
igre. Prodori po stranama, ocaj, Mujdza i Lulic neprepoznatljivi. Ibricic zalutao u vrijeme i prostor, Medunjanin
se nije vidio...ljudi su nas do onog prvog crvenog rastavili na proste faktore, nismo znali kud guzicom udaramo.
Jedina svijetla tacka danas Edin, klasika, Papac i Misimovic koji je sve pokvario onim djecijim komentarom na
kraju utakmice. Hvala i sudiji, mislim da smo u ovim kvalifikacijama ispucali svu sadaku, sad ocekujem da nam
neki kipranin nabije svima po cir, ako ne protiv Luxemburga, onda protiv Francuza sigurno.
Ibričić je bio dobar prvo poluvrijeme a na poluvremenu je bio zreo za izmjenu, štilić nako... vjerovatno nije bio njegov dan
- MyCore
#3155 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića ! 
- zecko_kupuz
#3156 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja mislim da je izjava pogrešno protumačena ili se Miske nije dobro izrazio.
Vjerovatno mu je Pape rekao da bi Ruse trebalo biti sramota kako tako dobrog igrača tako malo koriste.

-
masinovodja
#3157 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
prva zahvala dragom Bogu......................
onda da se zahvalim sudiji sto nam je omogucio 3 boda, realno gledajuci bjelani nas nadigrase i to sa 10 odnosno kasnije i sa 9 igraca...
narode spustite loptu na zemlju, sljedeca je tekma sa onim hobi fudbalerima iz luxemburga, al haman marnuse albatrose 2:1...
selektoru samo jedna zamjerka, zasto drzi muslimovica na klupi? kad je izvadio ibru, zasto nije ubacio zlatana i time pojaca napad, pa ne moze dzekson sam protiv dva-tri bjelana cijelu tekmu, narocito kad mu se svaka lopta derne 30 metara u nebo, pa ti dzeko drobi za njom, te je smiri, spusti na zemlju, okreni se, zagradi se, pogledaj dje ti stoje saigraci...prodje ba voz...
ovakovom igrom nemamo sta traziti protiv francuza za prvo mjesto...
onda da se zahvalim sudiji sto nam je omogucio 3 boda, realno gledajuci bjelani nas nadigrase i to sa 10 odnosno kasnije i sa 9 igraca...
narode spustite loptu na zemlju, sljedeca je tekma sa onim hobi fudbalerima iz luxemburga, al haman marnuse albatrose 2:1...
selektoru samo jedna zamjerka, zasto drzi muslimovica na klupi? kad je izvadio ibru, zasto nije ubacio zlatana i time pojaca napad, pa ne moze dzekson sam protiv dva-tri bjelana cijelu tekmu, narocito kad mu se svaka lopta derne 30 metara u nebo, pa ti dzeko drobi za njom, te je smiri, spusti na zemlju, okreni se, zagradi se, pogledaj dje ti stoje saigraci...prodje ba voz...
ovakovom igrom nemamo sta traziti protiv francuza za prvo mjesto...
- karanana
#3158 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
dobar je lulic bio
- campa_xxx
#3159 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja ne kontam sta si htjeo reci? Ali fakat...MyCore wrote:Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića !
- Sasvim_Obican
#3160 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mene ovo podsjeti na onu Norvešku i Bajramovića u 89. minuti..
"Barbarez, Barbarez ii..... gooool Bajramović""

"Barbarez, Barbarez ii..... gooool Bajramović""
- quasar
#3161 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Nisam nikog napao. Samo kazem sta ce biti. Umjesto da pokusaju pisanjem smiriti strasti, sad ce to jos da napuhuju i eksploatisu da bi zaradili 100 maraka vise. Ovo su izjave pod stresom, i treba ih tako i posmatrati.veljaca wrote:Ne napadaj novinare .... nisu oni krivi sto je doslo do afere .... krivi su: ili Miske ili Selektor .... treceg mogu samo izmisliti oni koji to zele ....quasar wrote:Skandal novinari ce od ovih izjava napraviti cijelu aferu koja nas moze kostati plasmana. Ovo Pape i Miske moraju razrjesiti.
A kriv je Miske. Onakve se izjave ne daju u eter. Dovoljno je mator da zna sta slijedi.
Papetova izjava je korektna.
A o utakmici. Je*o mene budalu sto sam gledao ovo. Medo kao da nikad lopte nije igrao. Stilic, dobar, dobar, pa usere...
Ibro, dobar dok se nije umorio, to je bilo oko 25. minute. Salihovic, steta, sve bi sigurno drugacije izgledalo. Zec-nek se vrati za dvije godine, pa cemo vidjeti. Ako se vrati, zakljucati u sobu. Dzeko se rodio u ofsajdu. Lulic izgubljen. Rahimic, Papac, dobri, solidni. Zahirovic, Mujdza najbolji na terenu.
Rekao bih samo da je Bega spasio gol u prvom poluvremenu, kod jedinog suta u okvir jer je lopta isla u ugao, a to bi Keno samo kulerski ispratio pogledom. Miske solidan dok nije ukakio slavlje sa svojim terslukom.
A ja? Bjezi, jbt. Tacno mi nije dobro.
- Dammme
#3162 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pretpostavljam da je mislio na Kenana, a ne na Zlatana.campa_xxx wrote:Ja ne kontam sta si htjeo reci? Ali fakat...MyCore wrote:Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića !
-
shillen
#3163 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ja bi reko da misli na kosarkasa bajramovica , sto ima logikecampa_xxx wrote:Ja ne kontam sta si htjeo reci? Ali fakat...MyCore wrote:Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića !
- DaysleepeR
#3164 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
malo digresije dakle mislim da je Salihović out barem 6 mjeseci, onakva izvaljivanja koljena obično tako završavaju...
vezano za Misimovića, ne kontam ljude koji daju prednost njemu iznad selektora, selektor dok ima mandat on je ŠEF i jedini ima autoritet kraj priče
teška tekma dok lik koji je čuvao dzeku nije dobio crveni ovaj nije mogao nista, cim je ispao, eto prostora i eto gola
vezano za Misimovića, ne kontam ljude koji daju prednost njemu iznad selektora, selektor dok ima mandat on je ŠEF i jedini ima autoritet kraj priče
teška tekma dok lik koji je čuvao dzeku nije dobio crveni ovaj nije mogao nista, cim je ispao, eto prostora i eto gola
-
north
#3165 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Vala baš, lik je fakat ograničen ko balkon, još kad mu Misimović gurnu onu finu loptu, njemu se kopta odbija od noge i golman je hvata prije njegaMyCore wrote:Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića !
Njemu je fakat Hajduk plafon.....
Ne sviđa mi se što će sad novinari ko lešinari dočekati da doljevaju ko ulje na vatru ovo sa Misimovićem, dobro je što imamo sad pauzu od mjesec dana da se malo smire strasti, pa neka u međuvremenu Pape i Misimović pokušaju to izgladiti...
Šta ono neko reče trebali bi da se Pape izvini Misimoviću
Nego, slavimo mi, odlično je na kraju sve ispalo
- MyCore
#3166 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Liči mi nekako fizički, ponašanje , zalijetanje, inteligencija... ajd priznaj da se slazescampa_xxx wrote:Ja ne kontam sta si htjeo reci? Ali fakat...MyCore wrote:Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića !
-
jurgen
#3167 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Po meni umjesto Zeca trebao je ubaciti Muslimovića koji bi u saradnji sa Misketom namjestio bar još jedan gol, ako ga ne bi i dao
- zecko_kupuz
#3168 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Muslimović je otupio u napadu, više švera po sredini nego što fura prema golu. Logično je bilo pojačati vezu kako bi se lopta sigurno i tečno dovela do protivničkog šesnaesterca. Druga stvar je sad što imamo guzeljaša koji uvijek od nekog drugog očekuju nekakvu inicijativu. Niko da preuzme odgovornost u svoje noge. Osim Misketa naravno.masinovodja wrote: selektoru samo jedna zamjerka, zasto drzi muslimovica na klupi?
- mrtva kokoš
#3169 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
isto kao da su od dva brata djecaMyCore wrote:Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića !
-
north
#3170 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mislim da konta na Bajramovića u košarci, barem sam ja tako shvatio i na to odgovorio.....campa_xxx wrote:Ja ne kontam sta si htjeo reci? Ali fakat...MyCore wrote:Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića !
- Atticus Finch
#3171 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dobro je ba selektori, završila se utakmica. 
- jeza u ledja
#3172 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sjoooooooo osjedio sam.
Citam komentare unazad i prosto ne mogu da vjerujem koji ste pesimisti. Pa da su igraci sa takvim mentalitetom nikad ne bi nikoga pobjedili.
Bjelorusija, klasican bunker i kontranapadi, znali smo da igraju tako i ranije. Francuzi su se s njima namucili, Rumuni ih nisu pobjedili, a vi se cudu ne mozete iscuditi.
Samo je bilo pitanje kad cemo im dati gol. Susic je pogodio sa Misimovicem, sto sam govorio od pocetka da posto nemamo drugog napadaca da nam treba jedan poluspic, odnosno ofanzivni vezni koji je prijetnja golu.
Ibricic je bio dobar sto se tice trcanja i borbe za loptu, ali jako los sa kontrolom lopte. Misimovic obratno.
Lulic, te cijela odbrana danas - fantazmagoricni. Dzeko jako los, ali opet kazem i ponavljam stoti put - Dzeko ne zna igrati sam. On nije dribler, njemu treba partner, POGOTOVO zato sto onoliko lopti prima u zraku.
Misimovic se na engleskom proderao Susicu "fuck you!"
. Meni je logicnije da je to bilo upuceno Bjelorusima. U prilog tome - 30 sekundi nakon gola bila je ona carka gdje je Misimovic priletio odnekud i haman samo sto nije stocirao jednog Bjelorusa. Poslije ih morali razdvajati. Sam start nije imao veze s njim nit je bio blizu lopte. Uglavnom mescini da "fuck you" nije upuceno Susicu, a niti vala ima logike.
Uglavnom , MI SMO U BARAZU LJUDI!!!!!!! "Samo" treba da uzmemo kuci Lux i izborili smo baraz.
A imacemo u stvari dva baraza, dvije mec lopte. Jednu u Parizu i jednu abd u Podgorici.
Citam komentare unazad i prosto ne mogu da vjerujem koji ste pesimisti. Pa da su igraci sa takvim mentalitetom nikad ne bi nikoga pobjedili.
Bjelorusija, klasican bunker i kontranapadi, znali smo da igraju tako i ranije. Francuzi su se s njima namucili, Rumuni ih nisu pobjedili, a vi se cudu ne mozete iscuditi.
Samo je bilo pitanje kad cemo im dati gol. Susic je pogodio sa Misimovicem, sto sam govorio od pocetka da posto nemamo drugog napadaca da nam treba jedan poluspic, odnosno ofanzivni vezni koji je prijetnja golu.
Ibricic je bio dobar sto se tice trcanja i borbe za loptu, ali jako los sa kontrolom lopte. Misimovic obratno.
Lulic, te cijela odbrana danas - fantazmagoricni. Dzeko jako los, ali opet kazem i ponavljam stoti put - Dzeko ne zna igrati sam. On nije dribler, njemu treba partner, POGOTOVO zato sto onoliko lopti prima u zraku.
Misimovic se na engleskom proderao Susicu "fuck you!"
Uglavnom , MI SMO U BARAZU LJUDI!!!!!!! "Samo" treba da uzmemo kuci Lux i izborili smo baraz.
A imacemo u stvari dva baraza, dvije mec lopte. Jednu u Parizu i jednu abd u Podgorici.
- just principe
#3173 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma Miske ne zna engleski, Fuck you je rekao a pri tome ne znajuci sta to znaci 
- jeza u ledja
#3174 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
PS: Odo sad kliknut na ovo gore u anketi "6 bodova". 
- BiH-x
#3175 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Hoce li zvuci pateticno ako kazem da me pomalo brine Luxemburzani (ili kako se vec zovu)?