Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

mrtva kokoš

#3151 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mrtva kokoš »

Zux wrote:Misimovic mi je uvijek bio mozda i najdrazi nas igrac, ali ocito je zasto ga je jedan trener u Bayernu dok je jos tamo igrao zvao sljiva, aludirajuci na njegovu fizicku spremu. On ima 10 kg viska, karijera mu je i silaznoj putanju zbog onog govneta Hagija koji ga je sjebao u Galatasarayu. Jednostavno covjek ne moze igrati punom snagom, a pogotovo ne cijelu tekmu. Svejedno je i takav, nas najbolji igrac kad je rijec o tehnici, zadnjem pasu pa i driblingu. Zato ga je Pape i cuvao s oprezom za drugo poluvrijeme jer trebalo je cvrstine protiv Bjelorusa u prvom poluvremenu. Njegovo ponasanje? Ocito je da on ima problema sa autoritetom. Stao sam na njegovu stranu kad je njega Ciro kreten optuzio za prvu tekmu u Portugalu, ali ipak je bilo ocito da se ovaj na to naljutio kao sujetna tetkica umjesto da je zapeo da pokaze onom klaunu da nije u pravu. Tako i ovo veceras, Pape je 100% postupio ispravno, Misketovo je da igra kako se kaze, to je i napravio, donio nam pobjedu i tu je trebao stati. Golom je dokazao dovoljno.
campa_xxx

#3152 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by campa_xxx »

Da su sad gotove kvalifikacije isli bi direktno na prvenstvo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Ali naravno ovo ne treba uzimati za ozbiljno jer slijedecu igramo sa Luxemburgom i ti bodovi se ne racunaju, tako da ce nas skoro svi prestici na ovoj tabeli :mrgreen: a i svakako ako pobjedimo u Francuskoj idemo direktno :mrgreen:
Sasvim_Obican

#3153 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Koju dramu pravite ?! Čekajte da počnu sad portali od svojih "izvora" kupiti ko je šta rekao, kud je ko otišao i šta je ko uradio. Ljudi, slavite pobjedu BiH ! Užarene glave se brzo ohlade... Miske je car, kao i Pape ! Ko od toga pravi dvije suprostavljene strane je budala !

EDIT : Evo, već su počeli :)
jurgen

#3154 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jurgen »

LeftOnly wrote:Nadam se da ce neko ove lude bjeloruse odvesti na doping kontrolu. Sta je ono onako opiceno, k`o da su im
turbo ugradili sve i jednom. Tesko bi onu odbranu probila i Barselona a kamo li onaj nas vecerasnji pokusaj od
igre. Prodori po stranama, ocaj, Mujdza i Lulic neprepoznatljivi. Ibricic zalutao u vrijeme i prostor, Medunjanin
se nije vidio...ljudi su nas do onog prvog crvenog rastavili na proste faktore, nismo znali kud guzicom udaramo.
Jedina svijetla tacka danas Edin, klasika, Papac i Misimovic koji je sve pokvario onim djecijim komentarom na
kraju utakmice. Hvala i sudiji, mislim da smo u ovim kvalifikacijama ispucali svu sadaku, sad ocekujem da nam
neki kipranin nabije svima po cir, ako ne protiv Luxemburga, onda protiv Francuza sigurno.
Lulić je konstatno bio na relaciji naš šesnaesterac - protivnički šesnaesterac tako da čovjeka treba razumjeti, ipak je dao sve od sebe, ali umor je učinio svoje.

Ibričić je bio dobar prvo poluvrijeme a na poluvremenu je bio zreo za izmjenu, štilić nako... vjerovatno nije bio njegov dan
MyCore

#3155 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by MyCore »

Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića ! :lol:
zecko_kupuz

#3156 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zecko_kupuz »

Ja mislim da je izjava pogrešno protumačena ili se Miske nije dobro izrazio. :D Vjerovatno mu je Pape rekao da bi Ruse trebalo biti sramota kako tako dobrog igrača tako malo koriste. ;-) :D
masinovodja

#3157 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by masinovodja »

prva zahvala dragom Bogu......................
onda da se zahvalim sudiji sto nam je omogucio 3 boda, realno gledajuci bjelani nas nadigrase i to sa 10 odnosno kasnije i sa 9 igraca...
narode spustite loptu na zemlju, sljedeca je tekma sa onim hobi fudbalerima iz luxemburga, al haman marnuse albatrose 2:1...
selektoru samo jedna zamjerka, zasto drzi muslimovica na klupi? kad je izvadio ibru, zasto nije ubacio zlatana i time pojaca napad, pa ne moze dzekson sam protiv dva-tri bjelana cijelu tekmu, narocito kad mu se svaka lopta derne 30 metara u nebo, pa ti dzeko drobi za njom, te je smiri, spusti na zemlju, okreni se, zagradi se, pogledaj dje ti stoje saigraci...prodje ba voz...
ovakovom igrom nemamo sta traziti protiv francuza za prvo mjesto...
karanana

#3158 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by karanana »

dobar je lulic bio
campa_xxx

#3159 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by campa_xxx »

MyCore wrote:Ibričić me strašno podjeca na Bajramovića ! :lol:
Ja ne kontam sta si htjeo reci? Ali fakat...
Sasvim_Obican

#3160 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Mene ovo podsjeti na onu Norvešku i Bajramovića u 89. minuti..

"Barbarez, Barbarez ii..... gooool Bajramović"" :bih: :D
quasar

#3161 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

veljaca wrote:
quasar wrote:Skandal novinari ce od ovih izjava napraviti cijelu aferu koja nas moze kostati plasmana. Ovo Pape i Miske moraju razrjesiti.
Ne napadaj novinare .... nisu oni krivi sto je doslo do afere .... krivi su: ili Miske ili Selektor .... treceg mogu samo izmisliti oni koji to zele ....
Nisam nikog napao. Samo kazem sta ce biti. Umjesto da pokusaju pisanjem smiriti strasti, sad ce to jos da napuhuju i eksploatisu da bi zaradili 100 maraka vise. Ovo su izjave pod stresom, i treba ih tako i posmatrati.

A kriv je Miske. Onakve se izjave ne daju u eter. Dovoljno je mator da zna sta slijedi.
Papetova izjava je korektna.

A o utakmici. Je*o mene budalu sto sam gledao ovo. Medo kao da nikad lopte nije igrao. Stilic, dobar, dobar, pa usere...
Ibro, dobar dok se nije umorio, to je bilo oko 25. minute. Salihovic, steta, sve bi sigurno drugacije izgledalo. Zec-nek se vrati za dvije godine, pa cemo vidjeti. Ako se vrati, zakljucati u sobu. Dzeko se rodio u ofsajdu. Lulic izgubljen. Rahimic, Papac, dobri, solidni. Zahirovic, Mujdza najbolji na terenu.
Rekao bih samo da je Bega spasio gol u prvom poluvremenu, kod jedinog suta u okvir jer je lopta isla u ugao, a to bi Keno samo kulerski ispratio pogledom. Miske solidan dok nije ukakio slavlje sa svojim terslukom.
A ja? Bjezi, jbt. Tacno mi nije dobro.
Dammme

#3162 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Dammme »

campa_xxx wrote:
Pretpostavljam da je mislio na Kenana, a ne na Zlatana.
shillen

#3163 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shillen »

campa_xxx wrote:
ja bi reko da misli na kosarkasa bajramovica , sto ima logike :D
DaysleepeR

#3164 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by DaysleepeR »

malo digresije dakle mislim da je Salihović out barem 6 mjeseci, onakva izvaljivanja koljena obično tako završavaju...

vezano za Misimovića, ne kontam ljude koji daju prednost njemu iznad selektora, selektor dok ima mandat on je ŠEF i jedini ima autoritet kraj priče

teška tekma dok lik koji je čuvao dzeku nije dobio crveni ovaj nije mogao nista, cim je ispao, eto prostora i eto gola
north

#3165 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by north »

Vala baš, lik je fakat ograničen ko balkon, još kad mu Misimović gurnu onu finu loptu, njemu se kopta odbija od noge i golman je hvata prije njega :-)

Njemu je fakat Hajduk plafon.....

Ne sviđa mi se što će sad novinari ko lešinari dočekati da doljevaju ko ulje na vatru ovo sa Misimovićem, dobro je što imamo sad pauzu od mjesec dana da se malo smire strasti, pa neka u međuvremenu Pape i Misimović pokušaju to izgladiti...

Šta ono neko reče trebali bi da se Pape izvini Misimoviću :lol: ? Strašno :roll:

Nego, slavimo mi, odlično je na kraju sve ispalo :bih:
MyCore

#3166 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by MyCore »

campa_xxx wrote:
Liči mi nekako fizički, ponašanje , zalijetanje, inteligencija... ajd priznaj da se slazes :D
jurgen

#3167 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jurgen »

Po meni umjesto Zeca trebao je ubaciti Muslimovića koji bi u saradnji sa Misketom namjestio bar još jedan gol, ako ga ne bi i dao
zecko_kupuz

#3168 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zecko_kupuz »

masinovodja wrote: selektoru samo jedna zamjerka, zasto drzi muslimovica na klupi?
Muslimović je otupio u napadu, više švera po sredini nego što fura prema golu. Logično je bilo pojačati vezu kako bi se lopta sigurno i tečno dovela do protivničkog šesnaesterca. Druga stvar je sad što imamo guzeljaša koji uvijek od nekog drugog očekuju nekakvu inicijativu. Niko da preuzme odgovornost u svoje noge. Osim Misketa naravno.
mrtva kokoš

#3169 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mrtva kokoš »

isto kao da su od dva brata djeca :-) :-)
north

#3170 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by north »

campa_xxx wrote:
Mislim da konta na Bajramovića u košarci, barem sam ja tako shvatio i na to odgovorio.....
Atticus Finch

#3171 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Atticus Finch »

Dobro je ba selektori, završila se utakmica. :-)
jeza u ledja

#3172 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Sjoooooooo osjedio sam.

Citam komentare unazad i prosto ne mogu da vjerujem koji ste pesimisti. Pa da su igraci sa takvim mentalitetom nikad ne bi nikoga pobjedili. :-)
Bjelorusija, klasican bunker i kontranapadi, znali smo da igraju tako i ranije. Francuzi su se s njima namucili, Rumuni ih nisu pobjedili, a vi se cudu ne mozete iscuditi.
Samo je bilo pitanje kad cemo im dati gol. Susic je pogodio sa Misimovicem, sto sam govorio od pocetka da posto nemamo drugog napadaca da nam treba jedan poluspic, odnosno ofanzivni vezni koji je prijetnja golu.
Ibricic je bio dobar sto se tice trcanja i borbe za loptu, ali jako los sa kontrolom lopte. Misimovic obratno.
Lulic, te cijela odbrana danas - fantazmagoricni. Dzeko jako los, ali opet kazem i ponavljam stoti put - Dzeko ne zna igrati sam. On nije dribler, njemu treba partner, POGOTOVO zato sto onoliko lopti prima u zraku.

Misimovic se na engleskom proderao Susicu "fuck you!" :roll: :lol: . Meni je logicnije da je to bilo upuceno Bjelorusima. U prilog tome - 30 sekundi nakon gola bila je ona carka gdje je Misimovic priletio odnekud i haman samo sto nije stocirao jednog Bjelorusa. Poslije ih morali razdvajati. Sam start nije imao veze s njim nit je bio blizu lopte. Uglavnom mescini da "fuck you" nije upuceno Susicu, a niti vala ima logike.

Uglavnom , MI SMO U BARAZU LJUDI!!!!!!! "Samo" treba da uzmemo kuci Lux i izborili smo baraz. :)
A imacemo u stvari dva baraza, dvije mec lopte. Jednu u Parizu i jednu abd u Podgorici. :P
just principe

#3173 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by just principe »

Ma Miske ne zna engleski, Fuck you je rekao a pri tome ne znajuci sta to znaci :D
jeza u ledja

#3174 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

PS: Odo sad kliknut na ovo gore u anketi "6 bodova". :D
BiH-x

#3175 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BiH-x »

Hoce li zvuci pateticno ako kazem da me pomalo brine Luxemburzani (ili kako se vec zovu)?
Locked