Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- Nisrin
#3151 Re: Cipelice, cipelice..
http://www.facebook.com/groups/341968002491124/
Ova djevojka ima diiiivnih baletanki H&M po razumnim cijenama, takodjer i odjece...
A Roberto je PRECIJENJEN, a kvalitet je zaista upitan! Iako je po mom misljenju najkvalitetnija obuca: Shoe-be-do, Office shoes, Gema, United Nude, Methaphysika, barem sto se tice Sarajeva- sa Planikom, Astrom, Batom, Sarazom imam losa iskustva, kao i neke poznanice...
Ova djevojka ima diiiivnih baletanki H&M po razumnim cijenama, takodjer i odjece...
A Roberto je PRECIJENJEN, a kvalitet je zaista upitan! Iako je po mom misljenju najkvalitetnija obuca: Shoe-be-do, Office shoes, Gema, United Nude, Methaphysika, barem sto se tice Sarajeva- sa Planikom, Astrom, Batom, Sarazom imam losa iskustva, kao i neke poznanice...
- Nisrin
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3153 Re: Cipelice, cipelice..
To gore pobrojano, jest najkvalitetnije ali i najskuplje. Blago onome ko ima da da 200,300,400 i vise maraka za cipele.
A kad smo vec ko United Nude-a ja moram reci da ja tu obucu uglavnom ne bih nosila da mi je neko dzaba da, toliko mi izgledaju one njihove sarene cizmice i stikle ruzne da mi bude lose kad ih vidim, a cijena mashala.
Ne razumijem uopste opcinjenost tim cipelama
A kad smo vec ko United Nude-a ja moram reci da ja tu obucu uglavnom ne bih nosila da mi je neko dzaba da, toliko mi izgledaju one njihove sarene cizmice i stikle ruzne da mi bude lose kad ih vidim, a cijena mashala.
- bez_ideje
#3154 Re: Cipelice, cipelice..
ni meni se ne svidja United Nude 
- Marb
#3155 Re: Cipelice, cipelice..
ni meni se UnitedNude cipele ne svidjaju, ali nikako
- Nisrin
#3156 Re: Cipelice, cipelice..
ladyblue18 wrote:To gore pobrojano, jest najkvalitetnije ali i najskuplje. Blago onome ko ima da da 200,300,400 i vise maraka za cipele.
Ja nemam niti jedne UN cipele jer su i za moj pojam ruzne, ali da su kvalitetne - jesu i taj kvalitet je neupitan...samo sam nabrojala ono sto smatram kvalitetno na osnovu dosadasnjih vlastitih ili tudjih saznanja!
Iako moram priznati da nekad uzmem cipele na pijaci ili u Bingu i slicno i imam jako pozitivna iskustva sa izdrzljivoscu i kvalitetom...
- hadzinicasa
#3157 Re: Cipelice, cipelice..
meni je bezveze kad neko generalizuje
stavila sam sliku baletanki UN - niti su šarene, niti imaju neku petu čudnu a kvalitetne i udobne.....
ne znam, naravno degustibus.... ali opet vjerujem da se u svakom brendu može naći ponešto za svakoga
samo treba stvarima pristupati bez predrasuda.
stavila sam sliku baletanki UN - niti su šarene, niti imaju neku petu čudnu a kvalitetne i udobne.....
ne znam, naravno degustibus.... ali opet vjerujem da se u svakom brendu može naći ponešto za svakoga
samo treba stvarima pristupati bez predrasuda.
- Michun
#3158 Re: Cipelice, cipelice..
ako moze ja preferiram klasicnije i kvalitetnije cipele koje mogu biti dugo uz odrzavanje: hogl, baldinini, gabor i sl, a dr. choll i birkenstock za papuce. Doduse u italiji se moze naci jeftinijih no name a jaaako kvalitetnih cipela (porodicni biznis).
- hadzinicasa
#3159 Re: Cipelice, cipelice..
ja isto preferiram kvalitetnije cipele koje mi jako dugo traju - pa mi se isplati dati za njih više novaca.Michun wrote:ako moze ja preferiram klasicnije i kvalitetnije cipele koje mogu biti dugo uz odrzavanje: hogl, baldinini, gabor i sl, a dr. choll i birkenstock za papuce. Doduse u italiji se moze naci jeftinijih no name a jaaako kvalitetnih cipela (porodicni biznis).
Imam cipele kupljene prije haman 10 godina, koje su i dalje nosive,
ali ne samo zbog toga već i jer sam najmanje 10 sati dnevno u cipelama (nekada se to protegne na 12-14-16) i važno mi je da su mi cipele udobne, od prirodnih materijala .....
kad tako gledam stvari - isplati se.
- Partizzanka
#3160 Re: Cipelice, cipelice..
ja ne znam ko moze nositi HM cipele ... ono kao da dasku zakucas na nogu, ne mozes saviti noge kako treba
meni je i UN precjenjen fakat! ono i na snizenju! a vala nisu nesto sad wooow cipele da padnes na dupe! E nisam probala pa ne znam jesu li udobne ... sto jest jest!
ja kad sam u sa znam odletiti i na sirano ... tamo su mi najljepse baletankice
a kupila sam dvoje u alpini isto slatke
a ostalo mi ne cuci nikako
meni je i UN precjenjen fakat! ono i na snizenju! a vala nisu nesto sad wooow cipele da padnes na dupe! E nisam probala pa ne znam jesu li udobne ... sto jest jest!
ja kad sam u sa znam odletiti i na sirano ... tamo su mi najljepse baletankice
a kupila sam dvoje u alpini isto slatke
a ostalo mi ne cuci nikako
- LieToMe
#3161 Re: Cipelice, cipelice..
Meni je bitno da je cipela kvalitetna, jer sto rece hadzinicasa provodim dosta vremena obuvena, u hodu, pa mi je bitno da je cipela kvalitetna i udobna. Nije mi uopste vazno koje je marke cipela ako zadovoljava moje kriterije, cak ako je i malo skuplja "zazmirim na jedno oko" kupim jer znam da cu je imati godinama. Bitno da se meni svidja, pa ili se druzi ili produzi 
- Lobotomija
#3162 Re: Cipelice, cipelice..
Imam ih bezbroj,raznoraznih.Cipelica,cipela,cipeletina... ali ovo dole je ZAKON

- thea
#3163 Re: Cipelice, cipelice..
licno naj vise dajem novca za ova moja dva stopla. ako cipela nije kvalitetna i dobro uradena a u njima sam po cijeli dan, neka hvala, jedino cipele kupujem na snizenu one koje su bile skuplje, ali punom cijenom rijetko jedino da mi bas trebaju, ali posto sad imam dobru kolekciju koju takoder kupujem kad sam u inostranstvu pa uspijem kupiti jeftino za spec. prilike. postoji jedan par koji zelim u svoj kolakciji ali su preskupe, morat cu nabaviti spec kasicu za njih svakog mijeseca pa cu ih valda imati nekad
louboutin pigalle nude mat
louboutin pigalle nude mat
-
Gospoda Ministarka
#3164 Re: Cipelice, cipelice..
Slazem se, ali postoji razlika i u kvalitetu kineskog smeca, Roberto obuca je istog kvaliteta kao i obuca sa pijace, tj. zadnjeg. Gledam proteklih par dana (kak trazim neke nude cipelice) u tom Robertu cipele kostaju 60-70 KM, jos par ducana u gradu drzi ti fus robu po istim i slicnim cijenama, pa produzim u Office shoes gdje cipele puno boljeg kvaliteta (iznutra koza) kostaju po 80-90 KM, dok kozne u Astri kostaju 150 KM, tak da se za male novce moze kupiti fina stvar. Neko spomenu da je Roberto skuplji ovdje nego u Hrvatskoj, jeste, i to duplo.ladyblue18 wrote:A sta danas nije kinesko smece?
Meni su cipele, cizme, baletanke iz Bate, Planike, Astre ni nakon mjesec dana propadale, a nesto sumnjam da su puno kvalitetnije od Roberta.
Za United Nude obucu se slazem da je uzasno ruzna i precijenjena.
- thea
#3165 Re: Cipelice, cipelice..
roberto katastrofa, jeftinije prodete ako narucite online, mozete svaki par dobiti za 10€
- 6.april
#3166 Re: Cipelice, cipelice..
Gdje se može naručiti?thea wrote:roberto katastrofa, jeftinije prodete ako narucite online, mozete svaki par dobiti za 10€
- Partizzanka
#3167 Re: Cipelice, cipelice..
ja da opet pitam
jel ko upratio reklamu sa halle berry za njenu kolekciju cipela zove se 5th avenue .... meni su PREDIVNE!
jel ko upratio reklamu sa halle berry za njenu kolekciju cipela zove se 5th avenue .... meni su PREDIVNE!
- thea
#3169 Re: Cipelice, cipelice..
Partizzanka wrote:ja da opet pitam
ja nisam cula prije tog, ali evo sad nadoh jedan clanak.
istina ima 40 ak pari koje je lansirala na trziste, cijena 35$ koje svaka zena sebi moze priustiti.
pitanje je gdje ih proizvodi. i kako u realnosti izgledaju.
Last edited by thea on 27/03/2012 10:26, edited 1 time in total.
- LieToMe
#3170 Re: Cipelice, cipelice..
ako je to ono kad se presvlaci, pa nesto kasni na neko snimanje...onda sam i ja gledalaPartizzanka wrote:ja da opet pitam
- thea
- LONGMAN
#3172 Re: Cipelice, cipelice..
Hjoj ja sam u deichmanu nasla jedne divne iz ko fol nove kolekcije za 25 €, al nije bilo broja, pokusam sa 36 rekoh mozda mogne, uh divne su na stopalu, ali bile male. A kao da svi nose 37 broj, koje god sam uzela nema mog broja
Nadam se da je nera kupila one sa cvjeticima, da kaze kakve su jer sam planirala iste da mi donesu
Nadam se da je nera kupila one sa cvjeticima, da kaze kakve su jer sam planirala iste da mi donesu
-
nova_korisnica
-
nova_korisnica
#3174 Re: Cipelice, cipelice..
zadnje troje cu sigurno vratiti...najvise mi je zao ovih na tufnice
slatke su, ali su mi visoke....ove crne mi ne stoje i ove smejdkaste su bolje na slici izgledale nego uzivo....
kontam da zadrzim ove papucice/nanulice sta li su vec i ove sandale isto sa drvenim djonom...nije peta velika...ali ne znam koliko je udobno hodati na drvenom djonu?? ima li neko kakavog iskustva stim?
ove shaft sandale su pravo udobne, ali malo zahmetli sa obuci
nisam inace tolika peka, ali cu kad ih budem mogla nosati sigurno vec stomak imati pa ne znam koliko su prakticne da se oblace....
kontam da zadrzim ove papucice/nanulice sta li su vec i ove sandale isto sa drvenim djonom...nije peta velika...ali ne znam koliko je udobno hodati na drvenom djonu?? ima li neko kakavog iskustva stim?
ove shaft sandale su pravo udobne, ali malo zahmetli sa obuci
nisam inace tolika peka, ali cu kad ih budem mogla nosati sigurno vec stomak imati pa ne znam koliko su prakticne da se oblace....
- Lobotomija
#3175 Re: Cipelice, cipelice..
Drveni djon je nezgodannova_korisnica wrote:zadnje troje cu sigurno vratiti...najvise mi je zao ovih na tufniceslatke su, ali su mi visoke....ove crne mi ne stoje i ove smejdkaste su bolje na slici izgledale nego uzivo....
ove shaft sandale su pravo udobne, ali malo zahmetli sa obuci![]()