Odlican komentar.BHF_Manijak wrote:Ti si meni idol!!!harisaga wrote:Ma nije papetov poraz uopste.Dobra formacija sve dobro,ali nema trke,nema zelje,nema hrabrosti.Pape je gospodin covjek,i sposoban je uraditi dobre stvari,ako bog da ce i uspjeti u tome,treba ga podrzati.![]()
![]()
![]()
![]()
@Sasvim_obican, ne zanosi se previse bice ti lakse...Volim i ja buraz, pravo volim repku, ali vjeruj mi da tu ima 10% ljudi kojima je stalo do onih navijaca koji prelaze kilometre i kilometre da ih bodre, sve goli shupak buraz, pusti ti te price po novinama "za navijace ovo za navijace ono", kad papcima danas nije bio motiv onaj fastistcki transparent podrske hebenom Ratku, sta onda treba bit?! Umjesto da naguze Rumune nakon toga, njih zaboli djon a sto?! JEr ih zaboli i za repku i drzavu ba, znaju da ce se svojim vilama i jahtama vratit, skupim bolidima i hanumama, otic malo na ljetovanje i onda opet pare ubirat u Lyonu, Manchesteru, Monpellieru, itd....Nismo mi ba zapad i da imamo taj osjecaj patriotizma, gledam Svabe, on jebo te usadi jednom Tunizaninu Khediri ili poljaku Kloseu ko da je Svabo, da on gine za reprezentaciju, a sto?! Jer mu je sve dao, njegovo je samo da igra, a nase ne moze ni hepo kocka nalozit nit transparent podrske supku Ratku!![]()
Sta dalje pricati i komentarisati??? JEdnostavno mentalitet je nesto sto najvise jebe nas narod u svim segmentima, od ekonomije do sporta! Znam da zvuci isfrustrirano nakon poraza, ali nakon onog "jebem i tebe i navijace", sta covjek da vise kaze?! Ma upravo to, hebe se njima vecini za nas ba, oni odose svojim standardnim zivotima, a repka im je rekreacija nazalost, kakav zar kakva borba!
To je prisutno u svim kolektivnim sportovima na Balkanu, a pogotovo u fudbalu. Manjak mentalne discipline i kako da kazem odnosa prema sportu, igri, suigracima, selektoru, navijacima nadoknadjujemo sa individualnim kvalitetom koji ne moze uvijek da odreaguje, jer nekada odnosno u vecini slucajeva, uspijeh je odvisan od voljnog momenta, srčanosti...to se vidjelo danas na utakmici protiv Rumunije ili npr jedna druga paralela teniski meč izmedju Djokovića i Federera...taj voljni i mentalni momenat.