ne ne, znas kako ti je s ovim wholesale stranicama?Zelena Carapa wrote:iskreno meni ni sa M&S ili Asosa ne dodje bas kao sa slike..jednom sam vracala fulili i boju i velicinu.alica.k wrote:ma ne kazem ja da je sve lose, al je lutrija.Zelena Carapa wrote:Hajde, vidjecemo. Sta ce i da li ce doci. Nije mi izgledalo plasticno na slici. Mada mi u principu ne smeta kupiti par trendi stvari za male pare tj. lo(ij)se kvalitete jer ih svakako par puta obucem. Da me zelja mine
bilo bi fino kad dobijes da nam opises jel isto ko sa slike
znaci, oni tu sliku uzmu od ne znam koga, i onda siju sami to u svojim fabrikama, pa se npr desi u jednoj seriji da bude ovaj materijal, u drugoj onaj, pa u nijansama razlike i tako, kvalitet uvjek razlicit. ne mora uvjek bit katastrofa, al ne mora bit ni super dobro.
sta narucis, to ces i dobiti, ali onako kako su napravili taj put.
dok na asosu, ako narucis ljubicastu majicu a oni ti posalju zelenu, vrlo rado je zamjene, ako ti paket ne stigne salju ti novi bez pitanja, il vracaju pare.
ovdje nece ni da ti pare vrate ako nisi dobio paket, a sta dobijes dobio si i nemas se sta zalit... medjutim, cure su dobivale i kvalitetne stvari, tak da nikad ne znas sta ce te zapasti.