Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
zilla_

#3151 Re: Sarajevo shoping

Post by zilla_ »

Gdje da uzmem mušku trenerku (nike, adidas, puma i sl) do nekih 150KM? Preporučite mi neku radnju samo da nije sportlajf... Dal ima u istočnom sarajevu tih radnji? Tamo je sigurno jeftinije al nikad nisam kupovao tamo...
live it :)

#3152 Re: Sarajevo shoping

Post by live it :) »

ja mislim , da sam vidjela inter sport u merkatoru na dobrinji :D pa tam ima trenerki ja mslm. :D
kojeime

#3153 Re: Sarajevo shoping

Post by kojeime »

zilla_ wrote:Gdje da uzmem mušku trenerku (nike, adidas, puma i sl) do nekih 150KM? Preporučite mi neku radnju samo da nije sportlajf... Dal ima u istočnom sarajevu tih radnji? Tamo je sigurno jeftinije al nikad nisam kupovao tamo...
Intersport (Mercatori na Dobrinji, Socijalnom i na Ilidzi), probaj u Basketu (Strosmajerova) na primjer, a mozes i na pijaci. Na pijaci barem znas da za kupujes Kinesku ili Tursku kopiju za cijenu kopije. U navedenoj podavnici platis cijenu originala (uvecanu za XY procenata od cijena u ostatku svijeta jer ipak je ovo Sarajevo :)) ali ne znas je li to sto si platio(la) original ili nije :)

Doduse, udjem u Intersport na Socijalnom, pogledam tene, i vidim uvoznik neko iz Ljubuskog. Pa koliko je vjerovati nasim uvoznicima. Da uvozi Intersport sam (Bilo ovaj u Sarajevu ili regionalna centrala u Sloveniji) pa i nekako, ali uvoze nasi. Ne kazem da uvoznik ne uvozi original, da se razumijemo, medjutim nasi su u pitanju, ko se na mlijeko opece i na jogurt puse...
nermaa

#3154 Re: Sarajevo shoping

Post by nermaa »

Zna li neko imali sad neke fine robe u Azelu, konkretno tih sakoica i pantolica u raznim bojama? :-D Ako ima, da neko napise i cijene... :)
Deep red

#3155 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

Moze se naci ali rijetko, ranije su im dolazili svaki dan. Sakoi su 29, 35, 45. Prije ces naci pantalona u boji nego sakoa, cijene su od 15-25km.
Svracam skoro svaki dan u 2-3 Azela :-)
stiklice

#3156 Re: Sarajevo shoping

Post by stiklice »

Gdje mogu u Sarajevu naci duzih sakoica sa 3/4 rukavima i kako se krecu cijene????
Rimljanka

#3157 Re: Sarajevo shoping

Post by Rimljanka »

Znate li gdje mogu naruciti/kupiti tortu u sarajevu povoljno,a da nije loseg ukusa?

Ukoliko nije odgovarajuca tema ja se izvinjavam!
zamzija

#3158 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

:)
Last edited by zamzija on 26/04/2012 17:33, edited 1 time in total.
CherryLips

#3159 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

Meni su ubjedljivo najbolje iz Desserta
NoaLada

#3160 Re: Sarajevo shoping

Post by NoaLada »

Slastičarna Sport :thumbup:
Prave fantastične torte, povoljne i naručivala sam jedno 6-7 puta od njih. Preporuka - lješnjak torta sa slojem višanja mmmm
Ductus Holedocus

#3161 Re: Sarajevo shoping

Post by Ductus Holedocus »

Deep red wrote:Moze se naci ali rijetko, ranije su im dolazili svaki dan. Sakoi su 29, 35, 45. Prije ces naci pantalona u boji nego sakoa, cijene su od 15-25km.
Svracam skoro svaki dan u 2-3 Azela :-)
ima li sakoa :D da nisi bila jutros=Treba mi neki u fensi boji :-D
Deep red

#3162 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

I meni, ali nema :D Ja uzela teget i to je sve. Sad im izgleda ne dolaze tako cesto kao ranije.
Ductus Holedocus

#3163 Re: Sarajevo shoping

Deep red wrote:I meni, ali nema :D Ja uzela teget i to je sve. Sad im izgleda ne dolaze tako cesto kao ranije.
ja juce vidjela neke haljine,neka ne znam ni ja koja marka 44KM :-)
ne bi ih uzela za Dž
inspire_me

#3164 Re: Sarajevo shoping

Post by inspire_me »

Ductus Holedocus wrote:
Deep red wrote:I meni, ali nema :D Ja uzela teget i to je sve. Sad im izgleda ne dolaze tako cesto kao ranije.
ja juce vidjela neke haljine,neka ne znam ni ja koja marka 44KM :-)
ne bi ih uzela za Dž
Vidjela sam i ja neke duge haljine 44 KM, nisam provjerila marku, al' cini mi se da nije Zara. Uglavnom, nisu mi se svidjele.
Deep red

#3165 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

Ja cu danas s posla obici par Azela :) Ne sjecam se tih haljina, uglavnom gledam one do koljena i iznad :D
Uzela sam par suknjica po 12 i 15km, odlične :thumbup:
Ductus Holedocus

#3166 Re: Sarajevo shoping

Deep red wrote:Ja cu danas s posla obici par Azela :) Ne sjecam se tih haljina, uglavnom gledam one do koljena i iznad :D
Uzela sam par suknjica po 12 i 15km, odlične :thumbup:
haj' slikaj :D pls
amiria

#3167 Re: Sarajevo shoping

Post by amiria »

Ja sam vidjela na Ilidzi sakoe u tim nekim bojama, al im je kroj katastrofa, nesto presiroko, ja kad sam probala izgledala sam k'o spadalo :-? . ali je bilo preslatikih kosuljica po 18 KM, mi smo uzele 3,4, premedene su :)
SandraB.

#3168 Re: Sarajevo shoping

Post by SandraB. »

live it :) wrote:a gdje ima haris export :P vidjela sam jedan negdje oko skenderije, a da li ima ikakav u Novom Gradu? :)
Na Dobrinji, blizu Azel Franca...iako im roba nije bas nesto, ali imas muski odjel... :)
Ductus Holedocus

#3169 Re: Sarajevo shoping

amiria wrote:Ja sam vidjela na Ilidzi sakoe u tim nekim bojama, al im je kroj katastrofa, nesto presiroko, ja kad sam probala izgledala sam k'o spadalo :-? . ali je bilo preslatikih kosuljica po 18 KM, mi smo uzele 3,4, premedene su :)
i ja sam neki teget probala,moj broj..ali je bio ogroman.Upala sam u njega
Treba mi neki tirkizni,plavi,zeleni i sl :D
uzgred,ima li u azelu kakvih baletankica 36/37br :D
Pčelica Maja

#3170 Re: Sarajevo shoping

Post by Pčelica Maja »

Ductus Holedocus wrote:bila sam u azelu..ne znam sta je ono? Cijene skoro pa ko u pravoj zari na snizenju.
Uzgred,kaze prodavacica,da su im stigle neke haljine po 4o km,a da ih ona ni po kuci ne bi obukla.(nisu zarine)
U kojoj Azel prodavnici ima tih haljina "koje nisu Zara" - ja sam malo krupnija, pa mi Zara uopšte ne odgovara, nemaju broja za mene (ne pamtim kada sam ušla u Azel upravo zbog toga), a baš mi treba koja nova haljina?! Valjda nisu SVE da ne valjaju ni po kući!? :D

HVALA!
Ductus Holedocus

#3171 Re: Sarajevo shoping

Pčelica Maja wrote:
Ductus Holedocus wrote:bila sam u azelu..ne znam sta je ono? Cijene skoro pa ko u pravoj zari na snizenju.
Uzgred,kaze prodavacica,da su im stigle neke haljine po 4o km,a da ih ona ni po kuci ne bi obukla.(nisu zarine)
U kojoj Azel prodavnici ima tih haljina "koje nisu Zara" - ja sam malo krupnija, pa mi Zara uopšte ne odgovara, nemaju broja za mene (ne pamtim kada sam ušla u Azel upravo zbog toga), a baš mi treba koja nova haljina?! Valjda nisu SVE da ne valjaju ni po kući!? :D

HVALA!
Nisam gledala u Sa.Sluajno naletih u gorazdu na prodavncu azela i vidim te haljine.
btw neko je jos od forumasa vidio te haljine,mozda u sa..prelistaj temu ;-)
mirzarb

#3172 Re: Sarajevo shoping

Post by mirzarb »

Image

Gdje mogu ovo uzeti kod nas ? To jest na ovaj fazon..
holowey

#3173 Re: Sarajevo shoping

Post by holowey »

mirzarb wrote:Image

Gdje mogu ovo uzeti kod nas ? To jest na ovaj fazon..
znam ja jednog stolara koji pravi ovakve stolice od oraha, hrasta, tresnje, ti biras drvo...sve rucni rad...kontakt na pp

:lol:
Mr. Brightside

#3174 Re: Sarajevo shoping

Post by Mr. Brightside »

:lol: :lol:
Pčelica Maja

#3175 Re: Sarajevo shoping

Post by Pčelica Maja »

Ductus Holedocus wrote:
Pčelica Maja wrote:

HVALA!
Nisam gledala u Sa.Sluajno naletih u gorazdu na prodavncu azela i vidim te haljine.
btw neko je jos od forumasa vidio te haljine,mozda u sa..prelistaj temu ;-)

Hvala!
Post Reply